Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Miley Cyrus aneb zábavná fakta, díky nimž ji budete milovat ještě více

Tato 25letá hvězda v podstatě předělala celý svůj styl hudby, módy, děl, ale stále je to stejná Miley Cyrus, kterou jsme znali a milovali od jejích dnů Hannah Montany. Přestože je Miley sama o sobě slavná již více než deset let, existuje spousta faktů, které někteří z vás možná neví.
Miley Cyrus
Tato 25letá hvězda v podstatě předělala celý svůj styl hudby, módy, děl, ale stále je to stejná Miley Cyrus, kterou jsme znali a milovali od jejích dnů Hannah Montany. Přestože je Miley sama o sobě slavná již více než deset let, existuje spousta faktů, které někteří z vás možná neví. zdroj foto: www.pagesix.com)

22. 03. 2021

1.      Její rodné jméno není Miley Cyrus

Ne, její křestní jméno při narození bylo Destiny Hope Cyrus, protože její rodiče, Billy Ray a Tish Cyrus, si mysleli, že je jejím osudem přinést naději. V mladém věku získala přezdívku „Smiley“, která se proměnila ve jméno Miley, a nakonec byla označována jako Miley více než Destiny Hope, takže v 16 letech si legálně změnila jméno na Miley Ray Cyrus.

Její otec řekl: „Cítil jsem, že je jejím osudem přinést světu naději. Když vidím, jak vyprodává arény po celém světě nebo v její televizní show, rozesmívá lidi a spojuje rodiny do obývacího pokoje, mám z toho obrovskou radost.“

2.      Miley je jedna z nejlépe placených herců

V roce 2010 byla Miley spolu s Robertem Pattisonem jmenována jednou z nejlépe placených mladých herců v Hollywoodu. Její role Hannah Montany ji proměnila v idol dospívajícího. V době, kdy bylo Miley Cyrus 17 let, byla devátou v žebříčku „20 nejbohatších zpěvaček světa všech dob“.

3.      Lituje, že nikdy nepromovala na střední škole

Protože byla dětskou herečkou, nenavštěvovala tradiční středoškolské prostředí. Šla na ples, ale nebylo to stejné jako chodit jako normální teenager. Celou dobu byla otravována kvůli fotkám. Většinu vzdělání získala od osobních lektorů.

4.      Miley Cyrus vyrostla na koních na ranči její rodiny v Tennessee

Během svého působení v Tennessee začala Miley jezdit na koních ve dvou letech. Navštěvovala také základní školu Heritage. Miley a její rodina se v roce 2001 přestěhovali do kanadského Toronta, kde její otec hrál v televizní show „Doc“. Ve skutečnosti se objevila v několika epizodách se svým otcem ještě před tím, než se začala natáčet Hannah Montana.

5.      V roce 2015 založila Miley nadaci Happy Hippy Foundation

Cílem této charitativní nadace je poskytovat pomoc lidem bez domova, LGBT mládeži a lidem v krizi, a podporuje otázky jako rovnost žen a mužů a duševní zdraví. Také založila nadaci Malibu po požárech v Kalifornii. Podporuje snahy o pomoc těm, kteří utrpěli ztráty po požáru.

K TÉMATU  Léto je skoro za rohem. Koupání patří ke slunci a dovolené, stejně jako pády do vody ze všech úhlů

6.      Kvůli roli Hannah Montany se musela celá rodina přestěhovat

Při konkurzu na roli byla Miley vybrána z 1000 uchazečů. Celá její rodina se přestěhovala do Los Angeles v roce 2004, aby se mohla objevit v pořadu. Její otec se dokonce objevil v několika epizodách a hrál svého fiktivního otce. Přehlídka skončila v roce 2011.

7.      Miley Cyrus má 22 tetování

Miley miluje tetování. Má jich 2. Pod levou paží má vytetovanou frázi „láska nikdy neumírá“. Další je na zadní straně jejího vnitřního bicepsu. Je to zakřivená zubní kost. Na jejím předloktí je citát Theodora Roosevelta. Mezi její další tetování patří srdce, kotva, symbol míru, kříž a slovo Láska. Sedm jejích tetování má na prstech. Na vnitřním rtu má také tetování plačící kočky.

8.      Má tachykardii

Podle Mayo Clinic je tachykardie běžným srdečním onemocněním, kvůli kterému srdce bije rychleji, i když necvičí.

9.      Objevila se v Netflixu „Black Mirror“ v roce 2018

Miley hrála roli Ashley O. v sezóně pět „Black Mirror“. Toto je populární sci-fi seriál Netflix

Celoživotní fakta o Miley Cyrus

  • Narodila se ve Franklinu v Tennessee 23. listopadu 1992.
  • Je dcera country hvězdy 90. let, Billy Ray Cyrus.
  • Má pět sourozenců, Braisona, Brandi, Christophera, Noaha a Trace Miley se zasnoubila s Liamem Hemsworthem z „Hunger Games“ v červnu 2012. Po rozchodu v roce 2013 se nakonec 23. prosince 2018 vzali.
  • Miley Cyrus pokračují dál a dál. Ve svém životě toho už dokázala tolik a je jí teprve 26 let.

Kdo by ji nemiloval?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Lady Gaga zažila znásilnění a šikanu. Svého snu se přesto nikdy nevzdala

Billie Eilish. Mladá zpěvačka, která se stala slavnou přes noc. Proč ji teenageři zbožňují?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Psi jsou odjakživa symbolem věrnosti a oddanosti. I mezi nimi se však najdou jedinci, kteří v tomhle směru excelují. Možná znáte příběh japonského psa plemene Akita Inu jménem Hačikó ze dvacátých let minulého století. Ten byl zvyklý čekat na svého pána, univerzitního profesora v letech, na jednom tokijském nádraží, kde ho páníček nechával cestou do práce.
Když byly salóny krásy zavřené, vyvstala najednou mezi ženami otázka, jak se správně starat o své obočí. Každá z nás se chce o něj naučit správně starat tak, aby své pokožce nezpůsobovala zbytečnou újmu. Správně vytvarované obočí navíc dodá vašemu obličeji šmrnc, rozhodně to tedy není zanedbatelný prvek vedoucí k vnější kráse. Opravdu víte o postupu vytrhávání všechno?
Osmadvacetiletá Zoraya ter Beeková, která bojuje s těžkými depresemi a hraniční poruchou osobnosti, se rozhodla pro eutanazii. Přes svůj mladý věk a fyzické zdraví jí lékaři sdělili, že její psychický stav se již nezlepší. Podle Daily Mail podstoupí tento krok již na začátku května.
Žena a kariéra? Ve vedení státních firem v Česku bylo podle údajů z roku 2018 pouze patnáct vrcholových manažerek. Manažerů oproti tomu ve stejném období pracovalo v těchto firmách 174. Má to několik důvodů. Jedním z nich jsou i předsudky, které musíte jako top manažerka překonávat.
O v pořadí pátém koučinku Nely s Marcelou se dočtete níže.
Špatné zprávy se valí ze všech stran. Jejich kadence a obsah nedají mnohým spát. Odolat tlaku negativních informací není snadné. Nervy pracují a napětí roste. Snižte ho alespoň u sebe, než překročí onu pomyslnou hranici. Přinášíme vám pár tipů, jak se se stresem dnešních dnů vyrovnat.
Věděli jste, že podle posledních statistik má průměrný člověk ve svém mobilním telefonu stažených zhruba třicet mobilních aplikací? Sice je nemusí nutně využívat, ale staženy jsou. Zatímco pánové nezapomínají kromě sociálních sítí na sportovní aplikace nebo aplikace sportovního sázení, co ve svém mobilu ukrývají ženy?
Všimli jste si, jak se doba s každým rokem mění? Takové proměny najdete všude – v jídle, módě i v kosmetice. A zatímco ještě nedávno platilo, že čím víc kosmetiky jste si nanesli na pleť, tím jste byli více cool, dnes už se vše zase vrací zpátky k jednoduchosti.
Nadváhou nechce trpět žádná z nás, a proto mnohé ženy usilovně cvičí a snaží se ji udržet na uzdě. Jak je to ale možné, že po čtyřicítce je ten boj s váhou najednou mnohem těžší? Jak to, že ženy, které byly celý život velice hubené, aniž by o to jakkoliv usilovaly, po čtyřicítce začnou najednou nabírat kila? Co se s tělem děje a je možné něco udělat pro to, abyste žili i nadále zdravě, šťastně a netrápili se složitými dietami?
Doba od 21. února do 20. března patří jenom Rybám, poslednímu dvanáctému znamení zvěrokruhu. O Rybách je známo, že jsou znamením důvěřivým a empatickým. Mají rády jistotu a dokážou lidem porozumět víc než kdokoliv jiný.

Výběr článků

Manželský pár Justin a Hailey Bieber patří mezi nejslavnější páry šoubyznysu vůbec. Jejich vztah si však prošel spoustou zkoušek, které, jak se zdá, překonali a užívají si jeden druhého. Kde to všechno začalo?
Už jste někdy přemýšleli nad tím, že své průmyslově vyráběné prací prášky vyměníte za něco více ekologického? My rozhodně ano.
V generacích to tak chodí, že jedna pomáhá druhé. Hlídání vnoučat babičkami a dědečky k tomu bezpochyby patří. Je také dobré pro budování rodinných vztahů. Nikoli jako sebeobětování, ale jako skvělý čas strávený s generací, která vám může hodně dát, a funguje to i naopak.

Nepřehlédněte

Nejradši byste křičeli, dupali nebo někoho doslova uškrtili! Něco vás tak moc naštvalo, že se nedokážete kontrolovat a vámi proudí jedna emoce za druhou.
Svět českého filmu přišel 8. listopadu 2022 ve věku jedenaosmdesát let o jednu z nejuznávanějších režisérek a scenáristek u nás, Marii Poledňákovou. Jaká byla? Co ovlivnilo její tvorbu? A jaké filmy patří mezi ty nejoblíbenější? Zavzpomínejte s námi.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek