Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Očima mužů: Jak pánové tvorstva vnímají ženy podle vlasů?

Říká se, že muži všeobecně upřednostňují spíše ženy blondýnky a s dlouhými vlasy. Ale je tomu skutečně tak? Vážně černovlásky s krátkými vlasy nemají u mužů šanci?
podle vlasů
Kdo má větší šanci na úspěch: blond nebo hnědá?

13. 04. 2022

Statistiky mluví trochu jinak, než si všeobecně myslíme. Četné výzkumy prokázaly, že muži naopak touží spíše po brunetkách. Ale musejí mít delší vlasy. Na druhou stranu je ale řeč pouze o ženách, které si vedle sebe muži dokážou představit jako partnerky. Ovšem blondýnky s dlouhými vlasy jsou pro ně synonymem flirtu a sexu. Jak nás muži vnímají podle vlasů?

Krátké nebo dlouhé vlasy?

Ani ženy s krátkými vlasy nepřijdou nijak zkrátka, záleží ale na tom, jak dotyčná žena s krátkými vlasy vypadá. Umí-li je nosit, má vyhráno. Nosí-li však krátké vlasy jenom proto, že jí dlouhé nevyhovují, muži to poznají. Důležitý je ovšem i samotný styling.

podle vlasů
Co žena, to originál. Šanci máme všechny.

Znamená to snad ale, že ženy s dlouhými vlasy mají vždy vyhráno a podaří se jim získat muže, kterého chtějí? Tak jednoduché to ani v tomto případě nebude. Muže táhne ofina a rovněž dávají přednost rozpuštěným vlasům před culíkem.

Co se týká vlasů rovných a vlnitých či kudrnatých, to muži až tak úplně nerozlišují. Vlny jsou samozřejmě sexy a romantické, ale ani rovné vlasy v oblíbenosti nezůstávají pozadu, když jsou krásné hladké a lesklé. Odradit je ale naopak může takzvané vrabčí hnízdo, podle vlasů to vypadá, jako bychom právě vytáhly paty z postele.

Muži mají rádi přirozenost. U vlasů rozhodně

Přirozenost především. A u vlasů to platí dvojnásob. Muži nemusí příliš barevné vlasy. Růžové, fialové, oranžové, zelené – ženy si barví vlasy různými pestrobarevnými odstíny. Někomu to může imponovat, ale muži to z větší části nebudou.

Ti dávají přednost přirozené barvě. Zároveň jim ale nevadí vlasy lehce melírované. Proč? Odpověď je naprosto jednoduchá. Jenom málokterý muž na první pohled pozná, jestli má žena melír, nebo zdali je to její přirozená barva vlasů.

K TÉMATU  Láska na první pohled očima vědců. Opravdu existuje? Pravda vás asi trochu zaskočí!

A co je sexy ze všeho nejvíc? Vyšisované vlasy od moře. Když nám z kštice voní mořská sůl a vlasy dostanou nádech slunečních paprsků, muži šílí.

Co muži nesnáší?

A co je nejméně sexy? Jednoduše – barvené vlasy, které jsou odrostlé. Pokud si vlasy barvíme a jinou barvou, než jakou mají naše vlastní vlasy, vypadá to zkrátka špatně. Už dvoucentimetrové odrosty jsou na pováženou. Těch si muži všimnou vždycky a podle vlasů to budí dojem, že se o sebe příliš nestaráte.

Chcete-li změnit barvu vlasů, nejprve si dobře rozmyslete, jestli jste ochotná každý měsíc nebo dva podstupovat barvení znovu.

Když žena vchází do baru, muž si myslí…

Teď si dejte ruku na srdce a rozmyslete si, jestli chcete číst dál. Co se dozvíte? Jak vás muži skutečně vnímají podle toho, co máte nikoliv v hlavě, ale na hlavě. První dojem dělá divy a muži se jím často řídí, přestože realita může být úplně opačná. Vpravte se do myšlenek, které se mužům honí v hlavě, když žena vchází do baru. Jak vás soudí podle vlasů?

bar
Co se chlapům honí v hlavě, když vejdete do baru?

Blondýnka s vlasy na mikádo = sexy roštěnka, která se přišla na večírek pobavit

Blondýnka s dlouhými vlasy = wau, tohle je kočka, kterou musím mít

Blondýnka s vlnitými vlasy (delšími i kratšími) = tuhle nebude jednoduché dostat; je to snílek, ale moc dobře si uvědomuje, jaký mezi mužským pohlavím budí zájem

Brunetka s krátkými vlasy = nedobytná, svá a vždycky z počátku zaujímá zamítavý postoj

Brunetka s delšími vlasy = holka do nepohody, která ví, co chce a nenechá se oblbnout lacinými řečmi

Brunetka s dlouhými vlnitými vlasy = nedosažitelná kráska, která si vybírá a nenechá se sbalit hned na první pokus

Rusovláska s krátkými vlasy = neocitla se náhodou v baru omylem? Vždyť by měla spíš sedět za stolem plným lejster, ostatně tak to přece dělala i ta ze Sexu ve městě, ne? Miranda se jmenovala, myslím.

K TÉMATU  Podzimní deprese: 5 tipů, jak jí předejít a vyzrát na ni

Rusovláska s dlouhými vlasy = vážně ještě existují holky s dlouhými zrzavými vlasy?

Že to podle vás nesedí? Však také nesmýšlíte jako muž. Ale teď už aspoň víte, jak muži přemýšlejí, a nebudete překvapená pokaždé, když si o vás v baru udělá neznámý chlap obrázek ještě předtím, než s ním ztratíte jediné slovo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Vlasové trendy 2022: Už jste slyšely o „money piece“?

Bavlna, krajka, kůže… Jak muži reagují na spodní prádlo?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Rozhodli jste se sobě nebo svým blízkým udělat radost a koupit jim chytré hodinky? Dalo by se říct, že chytré hodinky jsou výkřikem módy a že je to trend, který je budoucností. I proto je každý chce mít. Zvyšující poptávka vede ke zvyšující se nabídce a rázem není tak snadné vybrat si jedny, které nám budou dělat společnost. Pojďme si tedy prozradit, jak vybrat chytré hodinky, které budou tím nejlepším parťákem v každodenním životě.
Osmadvacetiletá Zoraya ter Beeková, která bojuje s těžkými depresemi a hraniční poruchou osobnosti, se rozhodla pro eutanazii. Přes svůj mladý věk a fyzické zdraví jí lékaři sdělili, že její psychický stav se již nezlepší. Podle Daily Mail podstoupí tento krok již na začátku května.
Trendem posledních měsíců je pracovat z domova. Ano, plno věcí dokážeme zařídit i online – ono taky, co jiného nám nyní zbývá. Odpadá nutnost chvátat ráno do práce, dodržet přesnou dobu na oběd i mít připravené adekvátní oblečení do kanceláře. Zároveň zmizel každodenní stres, jak co nejrychleji dostat děti do školy, odpoledne je vyzvednout a dopravit na kroužky. Mohlo by se to zdát vlastně o mnoho snadnější, ale naše zdraví to nemusí vždy příliš ocenit. Jaké následky na něm může náš pohodový home office napáchat?
Rodičovská či mateřská dovolená bývají jedny z nejosamocenějších období, a to paradoxně i přesto, že žena či otec v podstatě nikdy sami ve skutečnosti nejsou.
Mama Shelter přináší do Prahy oblíbenou koncepci food sharingu, nebo-li dělení se o různá jídla,  podle svého hesla, že sdílení je péče a podělit se znamená milovat!
Společnost Pantone sestavuje každý rok aktuální paletu barev. Vždy dvanáct výrazných odstínů a čtyři neutrální barvy. Z těch výrazných se vybere barva roku, kterou je letos 19-4052 Classic Blue. Klasická modrá je skvělá, protože sluší prakticky všem. Kde najde uplatnění v interiéru a jaký kousek v šatníku bude nejvíc trendy?
Odhodláváte se začít cvičit? V tom případě by vám mohly pomoci ty správné aplikace, s nimiž bude pohyb mnohem jednodušší a zábavnější. Proč? Protože v nich uvidíte své výkony, pokrok, kterého jste dosáhli a také se můžete porovnávat s ostatními.
Genetická modifikace, tedy úmyslná změna genetického materiálu, se využívá zejména ke snazšímu pěstování některých rostlin. Nejčastěji můžete v této souvislosti slyšet o kukuřici. Narazíte však na mnoho argumentů pro i proti tomuto zásahu při pěstování. Na jedné straně je vyzdvihován přínos a zajištění vyšší produkce, na straně druhé jsou pochyby a možná rizika spojená s jejich konzumací.
Kočky se řídí jednoduchým heslem. Pokud se do toho vejdu, můžu si tam zdřímnout. Spící kočky někdy zaujímají polohy, které přímo vybízí natáhnout se s nimi a odpočívat podle jejich vzoru. Milují krabice, ale klidně se napasují i do umyvadla. Některé kočky si pak hoví na zádech tak, že vypadají jako mrtvé. To když jsou naprosto spokojené!
Vztahy s tchyní jsou kapitolou partnerského života samy o sobě. I když v mnoha případech jde o vztahy skvělé, v jiných to může značně skřípat. Zatímco někdy dělá tchyně naschvály, jindy si žena nenastaví jisté hranice, které se poté neustále překračují.
V životě se můžeme setkat s celou spoustou onemocnění. Zatímco nad některými jenom mávneme rukou, jiné nás mohou výrazně poznamenat do konce života. A zatímco některé nám jsou moc dobře známé, nad jinými visí jeden obrovský otazník. Přesně takovou nemocí je i Bechtěrevova nemoc či také Bechtěrevova choroba.
Historek o tom, jak tchyně je ta, která rozvrací celou rodinu a nejvíce na nervy leze partnerce či partnerovi vlastního dítěte, je k přečtení a poslechu všude spousta. Když se však v takovéto situaci otočí role, nikdo tomu nechce uvěřit.

Výběr článků

V ČR jsou děti povinně očkovány proti devíti nemocem. Povinnost vysvětluje ministerstvo zdravotnictví ochranou zdraví celé společnosti. Roste ale počet rodičů, kteří děti očkovat nenechávají nebo ho odkládají do vyššího věku, protože je považují za nebezpečné. Závažné nežádoucí účinky ale nejsou prokázány.
I když už se za okny kolikrát "rýsuje" jaro, ještě si nějaký ten pátek počkáme, než se dá zima definitivně na ústup. Počasí je nevyzpytatelné a po ránu umí i nepříjemně překvapit. Studený vítr a teploty okolo nuly rtům příliš nesvědčí.
Ano, i v českých supermarketech už najdete exotické ovoce z druhého konce světa, které vám připadá tak všední jako jablka z vaší zahrady. Ale ujišťujeme vás, že stále ještě existují druhy, o kterých jste možná neslyšeli. Které to jsou?

Nepřehlédněte

Květiny v interiéru nejsou žádnou novinkou. Aby také ano, vždyť se s nimi bylo možné setkat už před hodně dlouhou dobou. Naši předkové je milovali. Není se čemu divit, jelikož se jednalo o nadčasovou záležitost.
Máte v plánu vyrazit na nákupy letních kousků? Pak se poohlédněte po plastovém kabátku, divoce vzorovaných šatech a něčem průhledném. Chcete-li jít s módou, pak nezapomeňte ani na vykrojené plavky!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek