Neděle , 05. 05. 2024

Klaudie

Láká vás sex ve vaně? Zkreslené představy často vystřídá drsná realita

Sex ve vaně je pro mnoho z nás jednou velkou neznámou. Viděly jsme ho ve filmech, možná nám o něm vyprávěla kamarádka, ale většina z nás s milováním ve vaně plné horké vody osobní zkušenost nemá. Láká vás to zkusit?
sex ve vaně
Pozor ať vaši vášeň neodplaví malé nehody. (foto: 123RF)

31. 03. 2022

Sex ve vaně je sice lákavý, ale…

Možná si představujete, jak vzrušující bude, když si s partnerem střihnete milostné číslo pro změnu ve vaně. Postel, gauč v obýváku nebo “na stojáka” u kuchyňské linky už vás nudí a vy toužíte po změně.

Mnoho žen má o sexu ve vaně trochu zkreslené představy. Kolikrát si neuvědomí, že realita je úplně jiná. Proto počítejte s tím, že ne všechno se musí povést tak, jak si přejete. A nepodceňujte přípravu, se kterou vám pomůžeme!

Ani teplá, ani studená

Voda na sex ve vaně by neměla být ani příliš horká, zrovna tak ani příliš studená. Zde můžete narazit, protože vašemu partnerovi může vyhovovat voda teplejší/studenější nežli vám a najít “zlatý střed” tak může pokazit veškerou atmosféru.

Pozor si také dejte na množství vody. Pamatujte, že jakmile si do vany vlezete, obsah se rázem zvětší. A když tam navíc nasoukáte hned dvě těla, ani nemrknete a během vteřiny vyplavíte sousedy. I během sexu pravděpodobně dojde k pohybu vody, která uteče přes okraj raz dva.

Jak vykouzlit atmosféru?

Možná vás k sexu ve vaně nalákal nějaký film, kde se rozpálená dvojice milovala v napuštěné lázni při svitu svíček a okvětních plátků růží ledabyle rozházených okolo. K příjemné a romantické atmosféře jistě můžete přispět tím, že si v koupelně zapálíte pár svíček, jen je rozmístěte tak, ať se o ně v zápalu vášně nespálíte. Pustit si můžete i hudbu, ale pozor, aby vám nespadnul mobil do vody.

Ať to klouže…

Voda je sice mokrá, ale rozhodně nefunguje jako lubrikant. Ba naopak se může stát, že to bude při sexu nepříjemně “drhnout” – i tím se dá atmosféra a veškerá chuť k čemukoli okamžitě pokazit.

K TÉMATU  Jak udržet žhavý sex v dlouhodobém vztahu. Zbavte se starých programů a zkuste třeba hry nebo hotel

Mějte proto po ruce lubrikační gel na vodní bázi, kterému ani “pobyt” ve vodě neuškodí a nadále bude plnit svoji funkci tak, jak ji plnit má. Ať to klouže!

Sexuální polohy? Žádná hitparáda!

Představujete si, jak to s miláčkem ve vaně rozpálíte? Pak se vraťte nohama na zem, protože pokud jde o sex ve vaně, je výčet vhodných poloh dost omezený. Fungovat bude pozice na koníčka nebo průnik zezadu. Abyste předešli úrazu, nezapomeňte na protiskluzovou podložku. Netahejte za koupelnový závěs a pozor na lahvičky s kosmetikou, které si tam nevinně sedí na poličkách. Mohou totiž letmým mávnutím ruky skončit ve vaně s vámi, anebo rovnou rozbité na podlaze.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Dopřáváte si ranní sex? Měli byste! Na zdraví má blahodárný vliv

Jak se připravit na anální sex? Jednoduchý návod, díky kterému si TO užijete

 

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Když je sex opravdu dobrý, často si přejeme, aby nikdy neskončil. Jindy se ale nemůžeme dočkat, až bude po všem. Nabízí se otázka, jak dlouho by mělo trvat milování? U každého může být tahle představa o ideální délce sexu trochu jiná...
Amber Rachdi bydlí v americkém městě Troutdale a většina jejího mladí se točila kolem enormní obezity, vážila totiž neskutečných 300 kilogramů. Tato mladá žena po jistý čas vůbec neřešila, množství a skladbu svého jídelníčku, proto se prakticky vyjedla až do extrémních rozměrů. Zdravotní stav jí ale donutil zhubnout. Jak se jí to podařilo? Pojďte se podívat.
Vlasy jsou korunou člověka. Když padají, je to špatné. Když padají ženám, je to hotová katastrofa. Čím je to způsobené a dá se ztrátě vlasů zabránit? Zkusíme vám odpovědět.
Kuchyňský kout je plný nejrůznějších spotřebičů, bez kterých bychom se při vaření prakticky neobešli. V případě, že vám chybí mikrovlnná trouba, pojďme si prozradit, jak ji vybrat. I tento společník se vybírá na základě několika kritérií.
Výběrem svatebních šatů stráví mnoho nevěst i několik týdnů. Patříte k těm, které se nemohou rozhodnout? Nechte se inspirovat módními trendy roku 2022 a možná najdete, co hledáte.
Řeč je v našem životě velmi důležitá. Přece jen si jistě hned po pár větách všimnete, pokud někdo nevyslovuje zcela správně, koktá nebo mu dělá potíže výslovnost některých písmen. Řeč se u nás vyvíjí od útlého dětství a je dobré sledovat, jestli tu nenastávají nějaké potíže. Ty je mnohem snazší řešit okamžitě než později v dospělosti.
Také jste čekala na sluneční paprsky, až vám prozáří každý den? Konečně jaro! Ale jen do té doby, než sluníčko zasvítí přes zaprášená okna a vy najednou vidíte svůj byt v mnohem jasnějších konturách. Chtělo by to jarní úklid? Neztrácejte čas a jděte na to hned. Zvažte, jestli zapojit rodinu. Někdy si opravdu důkladně uklidíte jedině sama!
Trápí vás zdravotní problémy, které se vám neustále vracejí? Máte nějakou nemoc už od dětství a chtěli byste se jí zbavit i bez pomocí léků? V dnešním článku se dozvíte, jak mohou nemoci vznikat! Že jejich kořenem je především psychika. Jak je to možné? A jak to napravit? Čtěte dál a získáte odpovědi!
Patrik Hartl natočí filmovou komedii podle své první knihy Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Film ponese stejný název. Hrdinům, kteří se rozhodnou zahnat krizi čtyřicátníků plněním nesplnitelných úkolů, připravil oproti románu několik změn. Milovníky knihy tak čekají i překvapení. Jaká?
Vyzdobit interiér nejrůznějšími dekoracemi s vánoční tematikou je jedna věc, ale druhá je mít v domě trochu života. I když se o to postarají většinou děti, můžou mít na živosti v domě podíl i pokojové rostliny. Během kouzelných svátků na konci roku však sázejte na takové, které vánoční atmosféru v příbytku umocní.
Dopadlo to skvěle – podařilo se vám úspěšně obhájit titul bakaláře. Tři roky snažení, učení, skládání zkoušek a trávení spousty času nad psaním bakalářky přinesly zasloužené ovoce a vy si můžete před jméno hrdě začít psát titul Bc. Co ale dál? Stačí vám to, nebo byste rádi pokračovali dál? Magisterské studium rozhodně není k zahození a díky němu se vám otevřou zase úplně nové možnosti. A kdy jindy se pustit do dalšího studia, než právě teď – protože čím budete starší, tím to půjde o něco tíž.
V osmdesátých letech minulého století, v Československu ovládaném komunistickým režimem, byl Mezinárodní den žen vnímán jako příležitost pro stát prezentovat se v nejlepším světle. Oficiální oslavy slavily údajné úspěchy v oblasti rovnosti pohlaví, ale skutečná situace žen často byla daleko od rovnoprávnosti. Tento svátek tak odhaloval rozpor mezi ideálem a realitou, kde se za fasádou slavnostních projevů skrývala každodenní realita plná výzev a omezení pro ženy.

Výběr článků

Nela pod vedením koučky Marcely Hlaváčkové postupuje malými krůčky pro lidstvo, ale velkými pro sebe. A v tom je ta podstata. Co se naučila na čtvrté schůzce?
Přizpůsobte koupelnu vašim představám. Koupelnové baterie pro umyvadla mohou mít dnes téměř jakýkoli design. Trendy je matné černé zpracování nebo LED žárovky, které osvětlují proud vody.
Také někdy nerozumíte tomu, kde se ve vás vzaly negativní pocity? Jak je možné, že se najednou cítíte špatně a podrážděně? Co kdybych vám prozradila, že za to může dokonce i to, co jíte! Možná je to pro vás novinka. Každopádně pojďme si o tom povědět více. V tomto článku pochopíte, jak je to vůbec možné a jak to můžete změnit k lepšímu. Takže určitě pokračujte ve čtení, aby vaše nálada byla už jen lepší a lepší!

Nepřehlédněte

Vidět kvést nebo rodit rostlinku, kterou jsme si vypěstovali ze semínka, je čistá radost každého zahrádkáře. Celá řada zelenin i květin se musí vysévat včas, protože mají dlouhou vegetační dobu. Tak abyste stihly sezónu, je nutné se setím začít již nyní v únoru!
Mezi recyklované předměty nepatří jen papír nebo plasty. Z jednou použitých materiálů se dá vyrobit spousta originálních věcí, kterými se můžete chlubit. Takovou osvědčenou klasikou je korek, ze kterého se dělají batohy, kabelky nebo peněženky. Čistě ekologický ale můžete mít i kryt na mobilní telefon.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek