Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Štír: Tvrdohlavá, nezávislá, a přesto extrémně citlivá osobnost

Díky své divoké touze po nezávislosti bývá Štír mylně zaměňován s ohnivými znameními. Štíři ve skutečnosti ale patří k vodnímu znamení, která bývají citlivá a hluboce emotivní. Jsou to velice přátelští a loajální lidé, vzhledem ke své autentičnosti jim navazování kontaktů jde velice snadno. Pro své nejbližší je ochoten se obětovat.
Štír
Štíři jsou plní vášně a nehynoucí energie.

28. 10. 2022

Lidé narození mezi 23. říjnem a 22. listopadem se nachází ve znamení Štíra. Na první pohled mohou působit drsně a chladně, nicméně jsou maximálně citliví a toužící po intimitě. Celý svět, a hlavně sebe, berou hodně vážně. Jsou to lidé mající silnou vůli, jak v pozitivním aspektu, tak i v tom negativním. Jsou cílevědomí, když si něco umanou, jdou si za tím dokud toho nedosáhnou. Trpělivost mají opravdu neuvěřitelnou.

Lidé ve znamení Štíra

Štíři mají dobrou sebekontrolu, to, co se odehrává v jejich nitru, v žádném případě nemusí korespondovat s tím, jak se navenek chovají. Jsou to výbušní lidé, kteří svými slovy dokážou druhé ranit na dlouhou dobu. Bývají upřímní, pochválí-li vás, věřte jim. Stejně tak, jako když vám řeknou pro vás nepříjemnou pravdu, spolehněte se, že tohle si skutečně myslí.

Budí přirozenou autoritu a respekt, proto si jen tak někdo na ně nedovolí. A pokud dovolí, oni se dokážou bránit. Mají vybudovanou silnou intuici. Nemyslí-li to někdo s nimi vážně, odhalí to. Kolem sebe nepotřebují zástupy lidí, perfektně to zvládají sami se sebou. Na názory druhých nedbají, zcela jim stačí vlastní úsudek o nich.

Vztahy, láska a sex

Milují vášeň a stejně tak ji dokážou i v plné síle nabídnout. Nahání-li vám vášeň strach, raději včas odejděte. Vášní je myšlen vztah celkově, nejen intimní chvilky. Pokud se zamilují, myslí to skutečně. Jsou věrní a pro své milované by šli až na dno sil. Jakmile je zradíte, oklepou se z toho, ale nikdy na to nezapomenou. Štíři mají mnoho zájmů, nejsou to typy do domácnosti. Ke svým milovaným se ale vždy a rádi vrací.

Štíři v rodině

Máte-li Štíra v rodině, bude pro vás jistě nepostradatelný a také vždy ten, na koho se můžete spolehnout a obrátit. Štíři jako rodiče mohou k zakládání rodiny přistupovat často na pohled chladněji, drží-li ale již miminko v náručí, stanou se z nich láskyplní rodiče, pro které budou děti střed jejich vesmíru. Na své děti jsou později přísní, snaží se jim vtlouct smysl pro povinnost. I přes dětskou snahu se spíše obměkčit ve svých zásadách nedají.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na středu 26. 9. 2018 Dopřejte si odpočinek!

Přátelé Štíři

Štíři jsou úžasní a loajální přátelé, kteří pro vás budou vždy dostupní, zmítáte-li se v jakékoliv životní situaci. Přátelé jsou to věrní, beroucí vážně všechny typy vztahů. Nikdo ale nesmí zneužít jeho dobroty, to by odpustit nedokázal.

Zprvu může chvilku trvat, než si sednete a otevřete se sobě navzájem, dojde-li ale k tomu, můžete si být jistí, že to je napořád. Je to ten přítel, který vám za každých okolností řekne pravdu do očí. Nebude vám přednášet milosrdné lži, jen abyste ho měli více rádi.

Kariéra a peníze

Svou trpělivostí a cílevědomostí si Štír dokáže zajistit kariéru na vysokých postech. Nejsou to typy, které si kolegy musí spřátelit a profitovat z toho, oni se svou pílí dokážou vyšvihnout bez pomoci a obliby druhých.

Hodně si dávají pozor, aby jejich práce byla dokonale odvedena. Také dbají na respekt druhých, současně ho ale směrem ke své osobě požadují. Co se peněz týče, Štíři marnotratně nerozhazují, spíše si je šetří. Mají rádi pocit jistoty a bezpečí, který peníze umí poskytnout. Před jakýmkoliv výdajem si Štír několikrát rozmyslí, zdali je skutečně potřebný.

Jak si Štíry získáte

Štír je velice žárlivé znamení, proto chcete-li si získat jeho srce, určitě nepoužívejte taktiku flirtování s jinými. Nevěra je něco, co on zcela nenávidí a neuznává. Má rád protějšky, které o sebe rády pečují. Proto nedbalá péče u něj spíše nepochodí. Štíra je těžké odhadnout, ve svém nitru dokáže skrývat naprostý opak toho, co vyzařuje. Lapit ho zvládnou pouze stejně silné protějšky. Avšak podaří-li se vám to, věřte, že nehynoucí láska vám bude opravdovou odměnou.

Jsou to neuvěřitelní vášnivci, proto jestli vy postrádáte vášeň ve svém běžném životě, pravděpodobně si vás ani nevšimne. Energie, ta je jeho.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví od 30.10. do 2.11.2018. Co všechno vás tento týden čeká?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Váhy: Zdvořilí a féroví bojovníci s nerozhodností

Člověk ve znamení Panny? Loajální, praktický a tvrdý dříč

Zdroje článku:
www.horoscope.com , www.astroyogi.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ať už vítáte návštěvu nebo si potřebujete po dlouhém a náročném dni v práci odpočinout, sedací souprava je to, co využijete jako první. Sedačka by měla být dominantou každého obývacího pokoje, ať je sebevíc velký či naopak sebevíc malý. Chybět by neměla ve velkých příbytcích, ani v drobných bytových jednotkách. Otázkou ale je, jak tu správnou vybrat.
Bojujete s přebytečnými kily? Už nevíte, co máte udělat, abyste se jich stoprocentně zbavili? Je načase vsadit veškerá esa v rukávu na hubnoucí potraviny, respektive na potraviny, po kterých se hubne.
Příroda se po zimě pomalu probouzí ze spánku. To samé platí také o našem těle, které v chladných měsících fungovalo v trochu jiném režimu. A právě teď, kdy jaro začíná nabírat na síle, je ten správný čas nastartovat očistu organismu a dopřát si svěží probuzení. Jednou z možností je detox jednotlivých orgánů, které zkrátka pro zdravé tělo i mysl musí šlapat jak hodinky. Pojďme se společně mrknout na podrobnosti.
Ze všech stran na nás létají reklamy na prostředky do domácnosti, které jsou údajně doslova zázračné. My si je dokola pořizujeme, a tím hojně rozšiřujeme naši syntetickou armádu. Opravdu nám běžné toxické přípravky ovlivňují život?
Když jsem někdy před třiceti lety dostala od tety z Německa plavky s našitou sukýnkou, byla jsem naštvaná a styděla se v nich jít s kamarády k vodě. A vida, přešlo pár desítek let a je to hit sezóny. Retro je prostě tady. Jaká bude plážová móda pro rok 2019?
Mnoho z nás si jistě vzpomene na první ročník soutěže Česko hledá SuperStar. Tehdy ještě jako velmi mladá zpěvačka, Šárka svým nádherným hlasem dokázala okouzlit český i slovenský národ. V obrovské konkurenci se dokázala probojovat do finále společně s Anetou Langerovou. Jak se změnil její život po soutěži a co dělá Šárka dnes? V exkluzivním rozhovoru jen pro Dámskaliga.cz!
Kapelu Maxim Trubulenc zasáhla nečekaná a hluboká ztráta. Ve věku 53 let náhle zemřel Daniel Vali, dlouholetý člen a obličej kapely. Jeho náhlý odchod způsobil vlnu zděšení a smutku mezi členy kapely i veřejností. Na sociálních sítích kapely se objevila fotka s datem úmrtí a později i dojemný snímek zpěváka, na který reagovali fanoušci četnými vyjádřeními soustrasti a vzpomínkami na jeho talent a osobnost.
Jedním z nejjednodušších způsobů, jak se postavit ke zvyšování energetických sazeb, je začít v domácnosti šetřit. Smyslem není netopit a sedět doma u televize v kulichu, ale podniknout malé, avšak efektivní kroky, které sníží vaše výdaje za energie. S čím začít ještě dnes?
Léto se rychle blíží a s ním přichází i doba infekcí močových cest, které trápí nejednu ženu. Jakmile se objeví první nepříjemné příznaky, začněte okamžitě jednat. Včasný zásah vás totiž může ochránit před vzplanutím problému v plné síle i následnými recidivami. Máte-li k těmto potížím sklony, předcházejte jim!
Svatba se plánuje od začátku do konce. Právě tohle ale přímo volá o to, aby něco nevyšlo podle představ. Někdy je to neškodný trapas, jindy nepříjemný pád. Typickým příkladem je házení kytice nevěsty!
Jak poznáte, že nemáte v břiše úplnou harmonii? Stačí se podívat do zrcadla. Akné nebo ekzém může způsobit i špatné prostředí ve střevech. Přemnožení nepřátelských bakterií je zdrojem dermatitidy, psoriázy nebo trudovitosti. Co s tím?
Je sobota dopoledne, venku prší, zrušil se vám program a vy nevíte, co s volným dnem. Přesně pro takové situace jsme pro vás sepsali tento článek. Najdete v něm pár tipů na to, jak strávit den smysluplně a bez výčitek.

Výběr článků

Není nic lepšího, než vlastnoručně vypěstovaná zelenina. Bez všech možných chemických hnojiv, pesticidů, insekticidů a bůhvíjaké další chemie. Ale v našich klimatických podmínkách není takové pěstování nic jednoduchého. Zejména v případě, že se stejně jako letos zima poněkud protáhne a i v nížinách sněží ještě v dubnu. Proto pro vás máme tipy a triky, které oceníte při pěstování rajčat.
Ačkoli bychom to měli dělat všichni, opravdu není pravidlem, že se v každé domácnosti třídí odpad. Pokud si neosvojíme tyto správné návyky, může se stát, že často budeme vyhazovat odpadky tam, kam prostě nepatří. Ještě horší varianta je ta, že netřídíme vůbec (hanba!). Přitom je to naprosto jednoduchá disciplína. Nejtěžší je pouze začít. Do lehkého začátku vám poradíme, jak na to, abyste přispěli k lepšímu životnímu prostředí.

Nepřehlédněte

Jestli jste si zamilovali žvýkání žvýkaček, máte je neustále v kabelce nebo na pracovním stole, jistě nyní čekáte jednoznačnou odpověď „Ano!“. Bohužel tak úplně jasné to není, dají se totiž najít pro i proti. Pojďme se na ně podívat.
„Masturbace způsobuje slepotu," strašili lékaři nebohý lid po celá staletí. Ukázalo se, že pravdou je opak. Masturbace je organismu prospěšná! A to jak po fyzické stránce, tak po té psychické.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek