Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Ženy ve znameních zvěrokruhu – kteří muži je přitahují?

Každé znamení zvěrokruhu má své vlastní silné stránky. Ty jsou klíčové pro určení toho, co ženy bude na mužích přitahovat, tedy jaká znamení si budou volit jaké muže. Pokud jste žena nebo muž, vyberte si své znamení a podívejte se na jeho povahové rysy. Následně se dozvíte, jaké typy mužů budou danou ženu přitahovat.
ženy
Znamení zvěrokruhu leccos prozradí! (foto: 123RF)

14. 06. 2021

Beran

Ženy Berana nenechávají nikoho lhostejným, protože jsou opravdu výraznými osobnostmi. Tyto ženy přitahují muže, kteří rádi riskují. Jejich vášeň může být až spalující. Tyto silné ženy se tedy poohlížejí po mladých a průbojných mužích, se kterými by mohly tak trochu soupeřit. Občas se stane, že po krátkých bojích zájem o muže opadne, někdy však přejde v pevný vztah.

Býk

Tyto dámy jsou velmi sebevědomé a mají vnitřní sílu. Milují muže klidné, vyrovnané a respektující. Uvnitř Býků e skýtá mnoho vášně, a proto hledají partnery, kteří budou v sexu nápadití nebo alespoň hodně vytrvalí.

Blíženci

Žena Blíženců přitahuje doslova každého svou lehkostí a velmi milým vyjadřováním.  Zároveň jsou tyto ženy velmi zdatné ve flirtování. Ženy na mužích zbožňují, když jsou přátelští, otevření a vtipní. Nikdy na ně nezapůsobí lidé, kteří si ze sebe neumějí udělat legraci.

Rak

Tyto dámy, dívky či holky přitahují mužské pohlaví svou zranitelností a emocionalitou. Muži se vedle takových žen cítí láskyplnou náruč. Proto tyto ženy hledají muže opatrovníky, muže, kteří se ženy dokáží zastat v každé situaci. Nemusí mít hordu svalů, stačí, když budou pohotoví v komunikaci.

Lev

Lvice jsou velmi charismatické a vyzařují vznešenost a čestnost. Muže si hledají přesně takové. Tyto výrazné ženy chtějí mít po svém boku někoho reprezentativního. Zároveň by tito muži měli v soukromí umět relaxovat a navodit poklidnou atmosféru.

Panna

Panny mají bystrou mysl a dá se s nimi zajímavě promluvit. Jsou také velmi okouzlující, což se mužům určitě líbí. Panny si vybírají muže, se kterými mohou vést konverzace o svých oblíbených tématech. Jsou to tedy muži, kteří umějí naslouchat, ale zároveň i vyjádřit svůj názor.

Váhy

Mluvíme o ženách velmi zlehka lákajících muže do jejich sítí. Váhy jsou velmi silné ženy, které se nezaleknou výzev, Dokáží v životě mnohé přetrpět. Proto se někdy spokojí i se slabšími muži. Ženy ve znamení Vah se musí zaujmout, často to bývá péče o rodinu. Vyhledávají muže, kteří dokáží suplovat vlastnosti, kterými ony nepřekypují.

K TÉMATU  Kariéra je pro vás důležitá. Jaké předsudky musíte překonat a jak se s nimi vypořádat

Štír

Žena narozená ve znamení Štír je velmi silná, sebevědomá, vášnivá, smyslná a zároveň zdrženlivá. Láká svou vnitřní silou a sebevědomím, obrovským vnitřním ohněm a určitou mírou nebezpečí. Muži dokáží do žen ve znamení Štíra úplně pobláznit. Proto jsou tyto ženy velmi vybíravé a z množství nápadníků si vybírají jedince, který je především trpělivý a dokáže přejít jejich nedostatky.

Střelec

Střelkyně jsou klidné, vyrovnané a velmi pracovité. Partnery jim mohou být muži, kteří oplývají podobnými vlastnostmi. Někdy se může stát ale pravý opak a ony si vybírají líné nebo bouřlivé muže, kteří jim občas život ztěžují, ale jelikož se nenechají příliš vyvést z míry, často vše nakonec přečkají.

Kozoroh

Sofistikovaná a atraktivní – taková je žena narozená ve znamení Kozoroha. Ženy narozené v tomto znamení zvěrokruhu se o sebe vždy starají a vypadají skvěle. Muži pro ně představují hlavně jistotu a pevný svazek. Ženy Kozoroha se často zamilovávají nevíce až když vidí, že vztah má budoucnost a lze z něj vytvořit pevný svazek.

Vodnář

Originalita a nestandardní přístup k životu – to je typické pro ženyn narozené ve znamení Vodnáře. Proto nevydrží u mužů, které neláká adrenalin či alespoň nepřekypují nápady. Jejich partneři musejí být akční, dobrodružní, a nejlépe i originální v posteli.

Ryba

Tyto ženy nahlíží na svět přes růžové brýle. Stejně jako děti se dotýkají své spontánnosti a naivity. Tyto ženy přimějí muže, aby se o ni chtěli starat a chránili je před vnějším světem. Vybírají si proto partnery pečující, milující a romantické.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Láska prochází žaludkem. Ovlivňuje jídlo partnerský vztah?

Rande se šéfem: možná flirt, možná láska. Každopádně je to rizikový vztah

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Chcete svého partnera obdarovat krásnou, novou a stylovou peněženkou? Rozpadá se mu ta stará v ruce? Možná si pokládáte otázku, která z nabízených bude tou nejlepší. Je třeba si uvědomit, že pánové uvažují trochu jinak a že i jejich požadavky na tento módní doplněk se mohou lišit. Předně se tak moc nekouká na celkový design.
Měsíček lékařský je letnička, která dorůstá právě teď až do půlmetrové výšky. Sbírá se od poloviny června do konce srpna nebo počátku září a je to všestranná léčivá bylina. Využijte jejích účinků i vy a přidejte ji do domácí lékárničky nebo své kosmetické výbavy.
Kmenové buňky jsou v kosmetickém oboru často skloňovaným pojmem posledních let. Jedná se pouze o přeceňované složky kosmetiky nebo jsou kmenové buňky skutečně zázračnou ingrediencí, která nám pomůže ke krásnější pokožce?
Svatební sezóna je před námi. A tak si položme společně otázku: Na co vzpomínáme, když jsme byly na kamarádčině svatbě? Většina z nás si vybaví nevěstiny šaty, účes, vizáž... Co si budeme povídat - muži tohle moc neřeší. Maximálně se vyjádří, že to bylo fajn nebo že se přejedli. Zeptali jsme se svatební specialistky, na čem by se o svatbě rozhodně šetřit nemělo, abyste pak nebyly zklamané.
Rozvod, rozchod, nevěra, výpověď z práce, smrt blízké osoby, nemoc, to vše bychom mohli označit jako životní krize. A nejen to, důvodů životních krizí je mnoho. Životní krize potkají během života každého člověka a některým z nich se nelze vyhnout.
Nespavost je problém, který trápí mnoho z nás. Bohužel nad tímto problémem máme tendenci jen mávnout rukou. To přejde - říkáme si. Jenže takzvaná insomnie může mít negativní dopad nejen na fyzickou stránku člověka, ale především na jeho psychiku, zejména pokud mluvíme o dlouhodobém problému.
Kdy je vhodné si dopřát si saunu kdy se vyplatí ulevit chodidlům? Horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové vám napoví, co byste měly očekávat, a čemu se tento týden raději vyhnout.
Zdravé lesklé vlasy plné síly a vitality jsou ozdobou každé ženy. Dosáhnout tohoto stavu ale nemusí být vždy snadné. Jednou z nejčastějších chyb je, že svým vlasům věnují ženy péče až příliš. Neustálé mytí, česání, kulmování, fénování či žehlení vlasy zatěžuje a poškozuje. Pravidelná péče je samozřejmě důležitá, je však třeba přistupovat k ní z té správné strany. Jak tedy o vlasy správně pečovat?
Narodilo se vám miminko v zimě? A víte, kolik vrstev mu oblékat, aby mu nebylo příliš zima nebo naopak vedro? A kdy s ním můžete ven? Odpovíme vám na sedm nejdůležitějších otázek.
S příchodem chladných dní naše pleť potřebuje výživu. K tomu vám dopomohou domácí pleťové masky, které si vyrobíte z ingrediencí, co máte běžně v kuchyni.
V domácnosti se mohou vyskytovat různí nepřátelé. Máme tím na mysli malé tvorečky, kteří jsou v přírodě velmi pilní a silní, i přesto, že jsou tak malí. Mezi ně patří i mravenci, co se mohou objevit jak v bytě, tak i domě nebo chalupě. Jak se jich zbavit?
Plastická operace, která pomůže vyřešit problém nebo zvýšit sebevědomí, je v moderním světě dobrá věc. Ovšem jen tehdy, pokud se to s ní zkrátka nepřežene a výsledek vypadá řekněme opravdu reprezentativně. Bohužel ve světě slavných občas neplatí rčení, že v nejlepším se má přestat, proto se v záři reflektorů objevuje řada celebrit, které si na plastikách vybudovaly doslova závislost. Které z nich jsou opravdu odstrašujícím případem?

Výběr článků

Počítače a další informační a komunikační prostředky patří dnes k běžnému životu. Nebojte se u svých dětí rozvíjet znalosti a dovednosti také v oblasti těchto technologií. S počítačem nebo tabletem se mohou seznamovat už od batolecího věku. Počítačové hry není třeba zavrhovat, ale chce to jistá pravidla.
Hledáte inspiraci na zajímavé knihy, které byste si mohla vychutnat ve chvilkách klidu o velikonočních prázdninách? Níže najdete hned pět tipů na čtení, u kterého se rozhodně nudit nebudete.
Lidské vztahy jsou složité a jen stěží by se vám povedlo je předem naplánovat. Když s někým chodíte a vztah neklape, obvykle ho prostě ukončíte. V mnoha případech se pak už nemusíte nikdy setkat a za touto kapitolou můžete po čase udělat pomyslnou tečku. Co když to ale nejde?

Nepřehlédněte

Je tu! První článek, první krůček k cestě za posunem, učením se, přeměnou zaběhlých vzorců. Z upřímné zpovědi jedné odvážné ženy se dozvíte, proč za mnou přišla, kam se chce pomocí koučinku Emočních rovnic posunout i proč si vybrala právě mě. Bude to naše společná jízda - na rok, rok a půl. A vy budete u toho a nahlédnete tak do způsobu mé práce z první řady. Vaše Marcela Hlaváčková.
Také máte každoroční problém, co koupit, manželovi, synovi nebo dědečkovi? Ženám se nakupuje samo, ale pro mužům? My pro vás máme tipy na originální vánoční dárky, které rozhodně nezůstanou dlouho zabalené…

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek