Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Internetové seznamky: I ženy dokážou podvádět

Obvykle to bývají muži, kteří se snaží ženu zaujmout tak trochu mimo rámec nepsaných pravidel nebo dokonce mimo zákon. Stále častěji se ale objevují i ženy, kterým o klasické seznamování a hledání lásky vůbec nejde.
seznamky
Internetové seznamky jsou čím dál populárnější. Dá se na nich najít pravá láska?

10. 09. 2020

Už se vám to také stalo? Na fotografii má vypracované svaly, které by jim mohl závidět i Sylvester Stallone za dob své největší slávy. V koníčcích má uvedenou četbu, výtvarné umění a procházky do přírody. Snaží se psát spisovně a nedělat gramatické chyby. Nakonec ovšem na rande dorazí zcela jiný člověk. Po svalech není ani památky, zřejmě je jen zběhlý v programech na úpravu fotek.

Knížku nejspíš držel v rukou naposledy na střední škole v rámci povinné četby, jinak si nelze vysvětlit, že nezná ani takové mainstreamové spisovatele, jako jsou Brown, Rowlingová nebo naše Mornštajnová. Co se týče výtvarného umění, bezpečně pozná jenom Monu Lisu, ale váhá, zda ji namaloval Leonardo da Vinci nebo Michelangelo. Začínáte věřit, že i ty zprávy psal se slovníkem spisovné češtiny v ruce nebo kamarádkou za zády. Zkrátka nic není, jak se zpočátku zdálo. To je krutá realita internetové seznamky.

Jsou ženy zákeřnější než muži?

Ale abychom mužům nekřivdily, ženy dokážou být mnohdy ještě zákeřnější. Muž většinou při seznamování podvádí za účelem toho, aby si získal ženu, která se mu líbí, je jedno, zda na jednu noc nebo na dvacet let. Když klame žena, většinou to znamená, že chce z muže vytáhnout peníze, povečeřet v drahé restauraci, koupit nové boty, a když jí muž všeho dopřeje, možná s ním nakonec za odměnu půjde i domů. Ale na další rande už nikdy nedojde, pokud tedy není muž ochotný financovat její rozmary i nadále. Ženě je jedno, jak muž vypadá, když tedy vyloženě neodporuje jejímu vkusu, tady jde o úplně něco jiného. O čistě vlastní prospěch a tak chce postupem času víc a víc. 

Důvěřují a neprověřují

Někdy ovšem ženy hledají jen pobavení a chvilkové vzrušení. S mužem si píšou, udržují ho v naději, že se brzy sejdou a to samé slibují čtyřem dalším.Většinou však na rande nedojde, protože ženě stačí si s muži psát a flirtovat s nimi skrze klávesnici na počítači nebo telefonu. Nejspíš jim nedochází, že i muži mají city. Jiné o sobě píšou, že hledají lásku na celý život, přitom jim nejde o nic jiného, než aby se do nich muž zamiloval a pak ho mohly odkopnout. Důvěřivé totiž nejsou jen ženy. Na vařenou nudli lze utáhnout i muže. Bohužel.

K TÉMATU  Pět minut nebo půl hodiny? Jak dlouho by mělo trvat milování?

Pohybujeme se na hranici zákona

V nejkrajnějších případech ženy neváhají porušit zákon. Potřebují peníze a jsou ochotny pro to udělat všechno, ovšem co nejjednodušší cestou. V tomto případě použijí na internetové seznamky falešnou fotografii i falešné jméno. Několik týdnů si s mužem dopisují, pak mu vylíčí jejich fiktivní tragickou situaci a jak nutně potřebují peníze.

Důvěřivý muž váhá jen chvíli, přeci jen se mu s ženou příjemně konverzuje, mají společné zájmy a dokonce je hezká! Chce-li po nich muž výměnou za peníze erotické video, neváhají ho stáhnout na internetu a vydávat za své. To už jsou skutečně krajní případy, ale vyskytují se nezřídka.

Jaká je nejspolehlivější metoda seznamování?

Rozhodně není zapotřebí zanevřít na internetové seznamky, jen je dobré být obezřetný, zbytečně neplýtvat důvěřivostí a hlavně umět myslet.

Nikdo totiž netušíme, kdo se za fotografií, kterou nám zobrazí display telefonu nebo počítače, ve skutečnosti schovává. Stále proto platí seznamovací metoda nejstarší a nejspolehlivější ze všech – chodit mezi lidi a udržovat osobní kontakt.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Na české seznamce randino.cz se můžete snadno a rychle seznámit

Nebojte se internetových seznamek! Šance, že najdete životního partnera, je vysoká. Na co dát pozor?

Jak si založit neodolatelný profil na seznamce. Pozor na gramatické chyby i přílišnou sdílnost

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

I když se letošní léto bude nést v trochu méně omezeném duchu (hygienická opatření se začínají uvolňovat stále víc a víc), přesto se většina lidí rozhodla strávit volné dny s rodinou v tuzemsku. I Česká republika zkrátka nabízí mnoho krásného a atraktivního, tak proč to nevidět? Nemusíte nutně využívat automobil k přejíždění z místa na místo, stejně tak nemusíte ujít desítky kilometrů, abyste se dostali tam, kam se dostat chcete. Stačí usednout na kolo. Česko je totiž cyklostezkami doslova protkané.
Dítě sice někdy přijde zcela nečekaně, jindy je však součástí plánu, který si dva stanoví. V takovém případě je to mnohdy lepší. Příchod dítěte je vítaným, milým překvapením, nikoliv něčím, co zaskočí a co člověka vede k pohrávání si s myšlenkou, jestli potrat není řešením. Abyste se takovému scénáři vyhnuli, udělejte několik věcí ještě předtím, než začnete dítě plánovat a následně se o něj pokoušet.
Modrý oceán a nekonečná pláž. Radost pohledět? Nejen to! Tahle atmosféra působí preventivně proti celé řadě nemocí. Také vás okamžitě nabije energií a navodí šťastné emoce. Ovšem i na hubnutí má příznivý vliv!
Každá žena se měsíc co měsíc setkává s menstruací, během které se neobejde bez vložek či tampónů. Málokdo si ale v tu chvíli uvědomí, jaké množství odpadu se vytvoří během používání tradičních menstruačních pomůcek, které následně zbytečně škodí okolní přírodě. Naštěstí ale existuje několik ekologických alternativ, za které vám příroda poděkuje a oceníte je i vy z hlediska snadného použití. Pojďme se podívat na téma ekologické menstruace.
Důvodem, proč máte svou zahrádku, je to, abyste mohli jíst zdravě. Proto je třeba vyhnout se chemii i v souvislosti s hnojením.
Otužování pro větší imunitu proti nemocem nejsou jen babské řeči. Terapie chladem má benefity, které zvyšují naši tělesnou odolnost. Co s vámi udělá pravidelné šokování těla prudkým snížením okolní teploty?
I nastávající maminky se chtějí líbit. Stejně jako u běžné módy musí být i těhotenské oblečení zároveň komfortní a praktické, a to po celou dobu těhotenství. Kde a jak ale takové oděvy vlastně vybrat?
Všichni majitelé koček vědí, že kočky mají vrozenou potřebu škrábat. Ovšem není to pouze jejich záliba. Jedná se o životně důležitou součást jejich fyzické a emocionální pohody. Pokud tedy chcete zabránit tomu, aby se z vašeho nábytku stalo škrabadlo vašeho mazlíčka, je nezbytné investovat do vysoce kvalitního škrabacího válce pro kočky. Ptáte se, jak vybrat ten nejlepší druh válce? Máme pro vás hned několik tipů.
Ten pocit, když na pásu ne a ne se objevit vaše zavazadlo. Nepotěší nikoho. A dokáže zkazit třeba i celou dovolenou. Každý rok se ztratí až 25 milionů kufrů. Co máte dělat, když se tato nepříjemná situace stane vám?
Zase máte pocuchané nervy, protože nic nestíháte? Ještě dříve, než sáhnete po svém obvyklém sladkém dopingu, zvažte jinou možnost. Máme pro vás hned několik potravin, které vás doslova nabijí pocitem štěstí!
V minulých dnech panovalo i na horách teplé, až jarní počasí. V nižších polohách a na jižních svazích taje sníh. Na sjezdovkách je ráno přimrzlý, odpoledne měkne nebo se mění v krupici. Kam tedy vyrazit lyžovat? Zde jsou tipy na některá zimní střediska.

Výběr článků

Období plodných dnů i samotná ovulace jsou jedinou cestou, díky které je možné stát se maminkou. Věděli jste ale, že ovulace v jednom cyklu nemusí být pouze jedna? A jak je možné, že za měsíc může tělo ovulovat klidně dvakrát?
Svět kolem nás se hemží barvami a jejich miliony odstínů. Barvy dokážou ovlivnit naše emoce, chování, a dokonce určit povahu. Proto bychom je, tam kde můžeme, měli volit s rozvahou.
Také přemýšlíte, že by se vaší domácností proháněl robotický vysavač? My to vyzkoušeli, abychom se přesvědčili, zda je třeba jej chválit, nebo zda si ještě počkáme na pokrok. Proč jsme byli nadšeni, a co jediné vysavači nemůžeme odpustit?

Nepřehlédněte

Zná to nejspíš každá z vás. Někdy během svého života jste si určitě ve vztahu prošla fází žárlivosti. Pokud byla oprávněná, a váš partner vám byl opravdu nevěrný, chápeme, že jste ostražitá. Pokud ale byla nemístná, a vy se nacházíte ve zdravém a spokojeném vztahu založeném na důvěře, není se čeho obávat. Jestliže jste si totiž partnerovou oddaností jistá a víte, že má oči jen pro vás, žárlivost vás akorát zbytečně vyčerpává. Proto pro vás máme několik tipů, jak se žárlivostí zatočit.
Doplňky do koupelny používáme každý den, ale kromě jejich praktického účelu si dnes můžeme pořídit i krásné designové kousky, které podtrhnou styl vaší koupelny. Dávkovače mýdla, zásobníky na tampony, kelímek na vyplachování úst, košíky na kosmetiku nebo různé držáky, všechno si můžete vyladit k obrazu svému. Inspirujte se.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek