Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Tenisky pro každou příležitost: Nebojte se jich ani do společnosti

Ještě v botníku nemáte bílé tenisky? Pak byste tuhle chybu měly rychle napravit. Tenisky se totiž hodí ke všemu – k sukni, džínům a třeba i k šatům. Podívejte se, jak můžete tenisky kombinovat.
Tenisky pro každou příležitost: Nebojte se jich ani do společnosti
zdroj: heureka

18. 02. 2020

18. 02. 2020

Bílé tenisky jsou dnes stejně univerzální jako černé koktejlky. Kombinovat je můžete snad ke všemu, a navíc vás v nich nebudou bolet nohy. Co takhle zkombinovat bílé dámské boty adidas s plisovanou sukní nebo kostýmkem?

Tenisky pro každou příležitost: Nebojte se jich ani do společnosti
zdroj: heureka

Sukně, šaty i kostýmky

Univerzálnost bílých tenisek dosáhla v dnešní době svého vrcholu. Nemusíte se bát obout si je do práce ke kostýmku nebo třeba k elegantním šatům. Mnohé sukně, šaty nebo i overaly mohou působit příliš elegantně. Pokud tedy chcete eleganci trochu stáhnout dolů a ty nádherné šaty vytáhnout ze skříně častěji než jenom na speciální příležitost, kombinace s teniskami vám v tom pomůže.

Nebojte se vzorů a barevných akcentů

Tenisky nemusí být jen bílé. Některé kousky oblečení si zaslouží výraznější obutí. Proto se nebojte ani různých výšivek, zvířecích vzorů nebo barev. Pozor ale, abyste to nepřehnaly. Takovou obuv volte k jednoduchým střihům a neutrálním barvám.

Ke kalhotám i mohutnější střih

K sukním, šatům nebo kostýmku zvolte tenisky, které na vaší noze nebudou působit příliš mohutně. Vybírejte raději ty jednoduché se slim střihem. Naopak ke kalhotám nebo úzkým džínům klidně sáhněte po trochu odvážnější variantě a nebojte se ani mohutnějších modelů. V případě, že nosíte kalhoty nad kotníky, hezký detail vytvoří odhalený kotník. Jestli na to zrovna není počasí, oblečte si k nim barevné nebo síťované ponožky.

Na svatbu v teniskách

Máte před sebou letos několik svateb a už teď vás z představy lodiček bolí nohy? Pak věřte, že i na svatbu můžete přijít v teniskách. Klidně v kombinaci s koktejlkami či elegantními rozevlátými šaty. Vykouzlete z tenisek skvělý doplněk použitím saténové stuhy místo tkaniček. Uvidíte, že to spolu bude vypadat nádherně a vy nebudete trpět ve vysokých podpatcích.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Pomalá píseň Say Something je celosvětově známá. Duo A Great Big World ji nahrálo spolu Christinou Aguilerou, a její tempo a slova dojímají i ty nejmenší! Malý kluk v autosedačce při jejím poslechu pláče, vypnout ji ale nechce!
Módní trendy se dotýkají také obuvi. S příchodem podzimu se mění sortiment v obchodech a prodejci mají pro zákazníky připravenou aktuální nabídku. Co by rozhodně nemělo chybět ve vašem botníku?
Milujete pohyb při hudbě? Dobře děláte! Nedávno bylo vědecky prokázáno, že právě dynamická hudba má na celkový výsledek cvičení velmi pozitivní vliv. Při domácím cvičení, ve fitku i v bazénu je proto skvělé se zaposlouchat do hudby. Co se s vaším organismem bude dít?
V tuhle chvíli nejvíc letí dřevěné nebo laminátové podlahy, ale i parkety, a imitace dřeva. Položit můžete i lino, které se tváří jako dřevo, to je nejlevnější varianta. Tmavší barvy dominují. Prohlédněte si galerii.
Mnoho z nás pěstuje pokojové květiny ve svých bytech. A mnoho z těchto bytů má balkon (i když největším luxusem pro pěstitele je slunná lodžie, kterou lze proměnit v rozkvetlou zahradu). Nicméně pěstování květin na balkoně (tzv. balkónovek) se poněkud liší od běžného pěstování květin uvnitř bytů a domů. V čem konkrétně a jak se o balkónovky starat se dočtete v článku.
Milovala cestování, svého manžela Ronyho, a přála si založit rodinu. Byla usměvavou a laskavou ženou, která si užívala život až do doby, kdy jí byla diagnostikována rakovina. Ano, to je Vlaďka, která bohužel svůj boj s nemocí nakonec prohrála.
No, opravdu není řeč o situaci, kdy by dítě z nějakého důvodu mělo indigově modrou barvu. Tuto barvu však může mít jeho aura, proto takové označení. Tyto děti jsou tak trochu zvláštním úkazem v našem světě a je dobré naučit se jim porozumět. Ale také to může být trochu jinak a můžete si myslet, že indigové děti jsou prostě jen děti odlišně vychovávané a snažíme se tu obhájit jejich nepřizpůsobivé chování.
Ranní sex rozhodně má něco do sebe. Většina z nás se mu ale vyhýbá a to je velká škoda. Věděli jste, že sex po ránu má podobné účinky jako třeba ranní káva?
Mnoho žen vyššího věku se nemůže dočkat důchodu, ale je to vždycky výhra? Záleží na tom, kolik máte naspořeno. Zda jste využila penzijního spoření, nebo jste si spořila sama či s partnerem jiným způsobem. Protože jen z důchodu se v naší republice moc užívat nedá.
Stres a neustálý tlak na výkon v práci, strach ze selhání a z toho, že nebudete schopna dostát požadavkům okolí. To jsou některé z faktorů, které vedou u mnoha dříve výkonných a schopných lidí ke stresové poruše, známé jako syndrom vyhoření. Jak ho poznat a jak jej řešit?
Jeden z nejvzrušivějších momentů každého roku nastal, vyrážíte na dovolenou. S tím je ale spojená řada povinností a výzev, mezi něž patří balení. Pro někoho je tato aktivita zcela zábavná, a navíc ještě umocněná o těšení se. Pro druhé balení představuje zase stres, který chtějí mít co nejdříve za sebou.
Už jste někdy přemýšleli nad tím, že své průmyslově vyráběné prací prášky vyměníte za něco více ekologického? My rozhodně ano.

Výběr článků

Ačkoli bychom to měli dělat všichni, opravdu není pravidlem, že se v každé domácnosti třídí odpad. Pokud si neosvojíme tyto správné návyky, může se stát, že často budeme vyhazovat odpadky tam, kam prostě nepatří. Ještě horší varianta je ta, že netřídíme vůbec (hanba!). Přitom je to naprosto jednoduchá disciplína. Nejtěžší je pouze začít. Do lehkého začátku vám poradíme, jak na to, abyste přispěli k lepšímu životnímu prostředí.
Každý romantický film je zpravidla doplněný svou hudbou, která nejenže podtrhne celou atmosféru, ale hlavně ve všech sentimentálních duších zanechá nepopsatelný pocit, ze kterého v příjemném slova smyslu naskakuje husí kůže. Vzbudí v nás rozmanité emoce a vtáhne nás do děje hlavních hrdinů. A zatímco některá hudba kolem nás propluje bez většího pocitu vzrušení, určité love songy jsou prostě legendy všech legend, při jejichž poslechu i po letech tajeme jak zmrzliny na slunci. Které patří mezi ty top?
O každém svém rozhodnutí dobře popřemýšlejte. Chcete na plastickou operaci obličeje? Určitě můžete. Co dalšího vás dnes čeká?

Nepřehlédněte

Jakmile vysvitlo sluníčko a konečně se po měsících zimy oteplilo, vsadíme se, že už jste na internetu začala lovit plavky na novou sezonu. V pořádku. S tím úzce souvisí i hubnutí, protože zatímco koukáte na ty holky s perfektní postavou, na sobě najdete obvykle aspoň pár nedostatků, které si umanete do léta spravit. Proto potřebujete jídlo, které vám k vysněné postavě pomůže.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek