Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Vajíčko jako opomíjený zkrášlující zlepšovák. Urychluje růst vlasů, hojí strie a čistí póry. Vyzkoušejte vaječné masky na celé tělo!

Za málo peněz hodně muziky? Tak nějak by se dala okomentovat situace kolem vajec. Už jste někdy slyšely o tom, že svými schopnostmi strčí do kapsy mnohé kosmetické produkty? Návod, jak s nimi naložit, máte přímo tady!

18. 06. 2018

18. 06. 2018

Ve starověku vnímali filozofové vejce jako symbol světa. Chtělo to možná trochu fantazie, ale skořápka představovala zemi, bílek vodu a žloutek zase oheň. V jiných časech a kulturách slepičí produkt představoval spíše nesmrtelnost, zrození a životní sílu. Co by mohl být pro vás? Možná vás to překvapí, ale famózní a levnou kosmetikou. Jak se dá s pomocí vejce zkrásnět?

Efektivní řešení rozšířených pórů

Dostihl problém rozšířených pórů i vás? Žádnou paniku. I když jde o nešvar, který úzce souvisí s přirozeným stárnutím, jeho viditelnost se na uzdě udržet přece jen dá. Skvělou alternativou je použití vaječného bílku formou masky. Jakmile po několika minutách patřičně zaschne, což bezpečně poznáte pnutím pokožky, opatrně ho sloupněte. Tak se zbavíte nečistot a přebytečných olejů, čímž se póry zmenší. Bílek sám o sobě díky svému složení podpoří regeneraci kožních buněk a poskytne pleti hloubkovou výživu. Nezklame vás ani tehdy, potřebujete-li „utáhnout“ povislá oční víčka – stačí si s ním pravidelně potírat zavřené oči.

Zrychlený růst vlasů a žádné padání

Pokud vaječný žloutek smícháte s extra panenským olivovým olejem, máte k dispozici zaručený prostředek na podporu i toho sebepomalejšího růstu hřívy. Kombinace obou ingrediencí nabízí nejen dávku zdravé hydratace, ale i vysoký podíl vitaminu E, bílkovin a minerálů, včetně železa a zinku. Směs těchto živin povzbudí vlasové folikuly a zlepší cirkulaci krve, proto zabraňuje i vypadávání koruny krásy. Aplikujte si zlepšovák z kuchyňských surovin ke kořínkům s několikaminutovou masáží, poté ho smyjte. Pravidelné opakování této kúry přinese brzy výsledky!

Domácí prostředek na strie, co vážně funguje

Těhotenství nebo prudké váhové výkyvy následkem jo-jo efektu? Výsledkem takových tělesných změn jsou zpravidla trhliny ve vazivové vrstvě kůže, nechvalně známé jako strie. Typickým místem výskytu jsou pak dolní partie břicha, prsa, stehna a hýždě. První pomoc? Pokud vás drahé krémy z drogerie zklamaly na celé čáře, přizvěte na palubu vaječný bílek. Vzhledem k tomu, že kůži zpevňuje, předchází jejímu zarudnutí a  přispívá k obnově buněk, pro takové účely se přímo nabízí. Nanášejte ho na místa, která vás trápí, a dopřejte mu volné pole působení, pak ho opatrně sloupněte. Připadá vám to jako něco, co nezabere ani omylem? Na tuto proceduru přísahaly ženy z Číny už ve 3. tisíciletí př. n. l. Mimochodem, ty si s bílkem také lakovaly nehty…

K TÉMATU  Dokonalé obočí pomocí vosku! Jak na to? Podívejte se na videonávod!

Co na vaječnou péči říkáte vy? Pokud ji zkusíte, těšíme se, že nás o její účinnosti budete informovat!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vitaminy pro krásné a zdravé vlasy. Které to jsou a v jakých potravinách je hledat?

Úžasné domácí zkrášlující pleťové masky. V hlavní roli aspirin!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Každý měsíc je to stejné. Ohlásí se menstruace, která je připravená nám přibližně týden dělat společnost. Ačkoli je menstruace z hlediska přírody naší důležitou součástí, není nám zrovna dvakrát příjemná a to zejména ve chvíli, kdy nám připraví krušné zážitky plné bolesti a nekomfortu. Jak si alespoň trochu takovou část měsíce zpříjemnit a ulevit si od všech nepříjemností.
Existuje několik možností, jak se vyspat i tehdy, pokud váš partner hlasitě chrápe. Jednou z možností je jít spát do jiné místnosti. Pak existují samozřejmě i vtipná doporučení, jako je přilepit partnerovi pomocí lepicí pásky na záda míček. Ví se, že chrápání je nejintenzívnější, když dotyčná osoba spí na zádech. Míček přilepený na pyžamo (na záda) zabrání, aby se člověk na záda překulil.
Úklid šatníku je skvělou příležitostí k vyřazení nenošených a nepadnoucích kousků. Vyhazování oblečení není nikdy snadné, nicméně může to být zvláštně osvobozující zkušenost. Jak ale na to? Více v článku.
Jsou aspekty, které pleti ubližují celoročně, nehledě na aktuální roční období. Řadí se mezi ně stres, nedostatek spánku, nevhodná strava bez patřičných živin, nedostatek pitného režimu, nedostatek pohybu a fyzických aktivit, kouření anebo používání nevhodné kosmetiky. Předně na podzim lidé zažívají nejvyšší psychickou zátěž, deprese a splín. To všechno se dokáže podepsat na fyzickém zdraví, včetně vzhledu.
Každý jsme tím místem prošli. Někdo bez ztráty kytičky dal své zkoušky na poprvé, jiný se trápil a ani po několika pokusech mu řidičák nedali. Pojďte se podívat na přehled zábavných kousků z autoškoly. Třeba i vaše auto při té vzpomínce zaskáče radostí - co vy a autoškola?
Každý to má jinak: Někdo s radostí čeká na předvánoční šílenství a těší se na shánění dárků, jiný bledne hrůzou, protože absolutně neví, co má jako dárek zabalit. Shodneme se ale asi v jednom: pro děti se dárky vybírají nejsnáze - obzvlášť pro holčičky. Snové, barevné a třpytivé hračky jsou pastvou pro zvídavé oči malých princezen. I americký výrobce hraček Hasbro si zajistil místo na výsluní svou kolekcí hraček „My little Pony“.
Schody ze dřeva vypadají úchvatně! Použít se dá ale jakýkoli materiál, a schodiště může vypadat jako dokonalý šperk vašeho domu či bytu. Kámen, cihla, sklo i beton nebo ocel, to vše vás může vynést nahoru do patra. Máte schodiště levotočivé, pravotočivé nebo přímé? Se zábradlím nebo bez? Zajímavým nasvícením získáte další rozměr. Inspirujte se a pusťte se směle do práce.
Pandemie se rychle šíří. Čísla nemocných stoupají, proto byste neměli na nic čekat a podpořit svou imunitu. Nikdy totiž nevíte, kdy a kde se s nemocným můžete setkat. Abyste měli dobře fungující obranyschopnost, musíte mít ve formě střeva. K tomu vám pomohou probiotika. Soutěžte s námi a vyhrajte balíček doplňků stravy Naturevia, ve kterém najdete kvalitní přípravky pro celou rodinu.
Vztahy s tchyní jsou kapitolou partnerského života samy o sobě. I když v mnoha případech jde o vztahy skvělé, v jiných to může značně skřípat. Zatímco někdy dělá tchyně naschvály, jindy si žena nenastaví jisté hranice, které se poté neustále překračují.
Řeč je v našem životě velmi důležitá. Přece jen si jistě hned po pár větách všimnete, pokud někdo nevyslovuje zcela správně, koktá nebo mu dělá potíže výslovnost některých písmen. Řeč se u nás vyvíjí od útlého dětství a je dobré sledovat, jestli tu nenastávají nějaké potíže. Ty je mnohem snazší řešit okamžitě než později v dospělosti.
Chcete zbytek teplých dní prožít na maximum? Chcete, aby si vaše děti z letošního léta odnesly co nejvíce nezapomenutelných zážitků? V takovém případě byste měli podniknout nějaký výlet nebo dovolenou. Teplé počasí ještě není u konce.
Zázrak moderní kosmetiky nebo prastará síla přírodních kamenů? Odhalte spolu s námi účinky malého kosmetického pomocníka jménem roller, kterého si zamilujete už po prvním použití.

Výběr článků

Nechceme je, bojujeme proti nim a stejně před nimi neutečeme. Vrásky už jednoduše patří k životu každého člověka, ovšem u někoho se objeví dřív a u jiných později. I když jejich přítomnost je zcela nevyhnutelná, pořád existují cesty, jak jim předcházet anebo zmírnit podobu těch, které se usídlily na naší tváři. Co zabírá na vrásky v každém věku?
Objevte skryté erotogenní zóny. Proč? Muži milují ženy, které se v posteli nestydí. Když se muž potká v ložnici s nespoutanou ďáblicí, je schopen mít ji v hlavě ještě několik let poté. Postelové scény se pak se zájmem vypráví na pánských večírcích. Ačkoli můžete namítat, milenka tohoto ražení je schovaná v každé z nás a je jedno, zda jste otrkaná lvice salónů nebo věrná manželka. Naučte se pomocí jednoduchých triků ovládat partnerovo tělo a odpoutejte se od všednosti dní.
Když je zmínka o mandlovém mléce, možná vás na prvním místě napadne jeho přínos v kuchyni. Je velmi populární u lidí alergických na laktózu, vegetariánů či vitariánů. Mandlové mléko však může mít i zcela odlišné využití. Může vám totiž pomoct ke zdravým vlasům a pleti.

Nepřehlédněte

Letní období už je cítit ve vzduchu a i kalendářně je konečně tady. Přichází čas na opalovačky, grilování i rochnění ve vodě, a na přípravu osvěžujících drinků. Ale namíchat drink, který famózně chutná a zároveň vypadá i na pohled atraktivně, není jen tak. A pokud nevíte, jak do toho, přijde vám zajisté vhod náš článek, ve kterém poznáte sedmičku mobilních aplikací, díky nimž se staneme mistrem v přípravě lahodných koktejlů.
Taky se někdy cítíte ve svém vztahu jako ve vězení? A kdo vlastně řekl, že je nutné žít ve svazku jednoho muže a jedné ženy?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek