Sobota , 11. 05. 2024

Svatava

Jaké kameny k vám nejlépe ladí podle vašeho znamení?

Každý z nás se narodil v nějakém znamení. Jeho charakteristika ovlivňuje náš života naši osobnost. Znamení je celkem 12 a společně vytvářejí zvěrokruh. Jeho souhvězdí jsou rozmístěná na hvězdné obloze. Znamení zvěrokruhu pak určuje jeho poloha ke Slunci v daný datum a čas. Znamení se neshodují s měsíci. Každému znamení přináleží nějaké kameny. V jejich pozitivní účinky věřili lidé již v dávné době. Používali je nejen na ozdobu, ale také jako talismany. Některé kultury používaly kameny jako léčivé prostředky.
kameny
Znamení zvěrokruhu a kameny

01. 11. 2023

01. 11. 2023

Znamení zvěrokruhu a kameny

Každé znamení má své kameny a které tedy jednotlivým znamením přináležejí?

  • Beran – achát, akvamarín, ametyst, hematit, jadeit, jaspis, karneol a tygří oko.
  • Býk – achát, aventurín, býčí oko, citrín, chryzokol, lapis lazuli, malachit, rodonit, růženín, tygří oko, záhněda.
  • Blíženci – achát, akvamarín, ametyst, býčí oko, citrín, chryzopras, jantar, karneol, křišťál, tygří oko, tyrkys.
  • Rak – amazonit, aventurín, howlit, jadeit, jaspis, karneol, křišťál, labradorit, opál, růženín.
  • Lev – citrín, fluorit, granát, jantar, křišťál, onyx, topaz, tygří oko.
  • Panna – achát, amazonit, ametyst, jantar, jaspis, lapis lazuli, sodalit, tygří oko.
  • Váhy – achát, avanturín, howlit, chryzokol, jadeit, jaspis, opalit, růženín, turmalín.
  • Štír – ametyst, býčí oko, fluorit, granát, hematit, jaspis, malachit, obsidián, turmalín.
  • Střelec – ametyst, aventurín, chalcedon, chryzokol, labradorit, lapis lazuli, obsidián, sodalit, tyrkys, záhněda.
  • Kozoroh – achát, ametyst, chalcedon, jaspis, karneol, křišťál, lapis lazuli, opalit, obsidián, turmalín.
  • Vodnář – amazonit, aventurín, chryzopras, fluorit, jaspis, křišťál, labradorit, sodalit, topaz, tyrkys.
  • Ryby – ametyst, akvamarín, fluorit, jaspis, opalit, lapis lazuli, opál, tyrkys.

Někdy nás lákají kameny, které se zdánlivě k našemu znamení nevztahují. Někdy záleží na našem momentálním rozpoložení. Kameny můžete nosit jako přívěšek, na náramku, v kapse nebo je můžete mít třeba i jen vystavené v domácnosti. Ať už v jejich moc věříte nebo ne, přinejmenším jde o krásnou ozdobu.

Může se vám hodit:

Miláčku, hodíme se k sobě? Aneb jak funguje souznění v horoskopu

Historie erotických pomůcek: Čím si naši předkové dělali „dobře”?

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kadeřník Samuel Ryde má netradiční zálibu. Fotí momentky každý den ve stejný čas a to už deset let. Co ho motivovalo k jeho neobvyklému koníčku a jaký v něm vidí význam? Přečtěte si víc!
Trápí vás únava? Chce se vám pořád spát? Pijete často kávu, ale energie stále nikde? Někde tedy musí být chyba! Představte si, že byste byli plní elánu a energie. Ano, opravdu to jde! Proto si v dnešním článku povíme, jak se konečně zbavit únavy a mít energii, po které tak dlouho toužíte!
Osmadvacetiletá Zoraya ter Beeková, která bojuje s těžkými depresemi a hraniční poruchou osobnosti, se rozhodla pro eutanazii. Přes svůj mladý věk a fyzické zdraví jí lékaři sdělili, že její psychický stav se již nezlepší. Podle Daily Mail podstoupí tento krok již na začátku května.
Pokud jste se rozhodli, že regál je skvělým způsobem, jak dosáhnout úspory místa i zpřehlednění uskladněných věcí (může jít o potraviny, nářadí, nástroje, kanystry, přístroje a další), nyní stojíte před rozhodnutím, jaký regál si vlastně vybrat. V úvahu je třeba vzít hned několik parametrů.
Navštívit jednou za čas kadeřníka? Proč ne, ale radikální zkrácení a nový účes vás doslova promění v jinou osobu. Podívejte se kadeřníkovi přímo pod nůžky.
Vztahy s tchyní jsou kapitolou partnerského života samy o sobě. I když v mnoha případech jde o vztahy skvělé, v jiných to může značně skřípat. Zatímco někdy dělá tchyně naschvály, jindy si žena nenastaví jisté hranice, které se poté neustále překračují.
Silná intuice, opakující se sny nebo déja vu. To vše jsou údajně známky reinkarnace. Tedy toho, že žijete už "několikátý" život. Znamená to, že se vaše duše vrací znovu v jiné životní formě. Věříte nebo nevěříte?
Jaká je optimální délka spánku? Všechny vědecké výzkumy, které byly uskutečněné v posledních několika letech, se shodují na tom, že tím jediným správným počtem je osm hodin. Proč? Protože jedině díky osmihodinovému spánku může naše tělo fungovat tak, jak má.
Máte toho v práci moc a o víkendu se nevzmůžete na víc než vyprat, uvařit oběd a uklidit? Zkuste si udělat trochu času pro sebe, aktivně si odpočinout a zažít něco nového. Nechte děti u babičky a s partnerem si vyjeďte na Jižní Moravu. Tento kouzelný kraj je ideálním místem pro to vydat se na cestu za ochutnáváním vína a sportem na kolech. Co všechno tedy můžete na Jižní Moravě během víkendu zažít?
Máte ve své domácí lékárničce aspirin? Otázkou je, zda tušíte, co všechno dokáže. Kromě toho, že čistí i ty nejodolnější skvrny na oblečení a zesvětluje tmavé podpaží, také spolehlivě léčí akné. I s černými tečkami si ale hravě poradí!
Jakmile se vám a vašemu partnerovi narodí děti, získáváte zcela novou roli. Najednou jste rodiči a velmi často vás tato role na dlouhá léta úplně pohltí. Není pak divu, že může být velmi obtížný návrat k životu, ve kterém děti nezaujímají první místo.
Paměť je velmi důležitá. Ale zvláště s přibývajícím věkem můžeme pozorovat jisté změny. Už si toho nepamatujeme tolik, jako dřív. Zapomínáme na důležité věci, v obchodě nevíme, co jsme potřebovali nakoupit a dojdeme domů jen s polovinou toho, pro co jsme šli. Musíme si prostě všechno psát.

Výběr článků

Bez bezmezné důvěry žádný vztah fungovat nebude. Alespoň ne dlouhodobě. Jak to ale udělat tak, abyste si s partnerem takové silné pouto vypěstovala?
Dne 4. ledna roku 2019 byl na sociální platformě Instragram vytvořen účet. Na tomto účtu byla toho samého dne vystavena fotografie obyčejného slepičího vejce společně s popiskem: „Pojďme z tohoto obrázku udělat nový světový rekord a dát jí největší počet lajků, jaký tu kdy byl. Překonejme aktuální rekord, který drží Kylie Jenner s 18 miliony lajky“. A tím to všechno začalo.
Je sice pravdou, že jsme všichni netrpělivě čekali až se dostaví léto. V horkých letních měsících se nám ale nechtějí nosit tenisky nebo jinak uzavřené boty. V důsledků vysokých teplot mohou někomu také nohy začít otékat. V tuto chvíli přichází na scénu dámské sandály. Jaké jsou typy a s čím je vhodné je kombinovat? Může je nosit opravdu každá dáma a hodí se ke každé příležitosti? Všechny tyto informace jsme zjistili za vás.

Nepřehlédněte

Dnešní hektický způsob života si často vybírá svou daň prostřednictvím bolesti zad, krční páteře, šíje a nepříjemného tlaku v ramenou. Dobrá masáž je v tomto případě více než žádoucí. Nemusíte však nutně do masážního salonu, dobrou masáž se můžete naučit i sami. Poradíme vám hned několik triků, díky nimž se stanete mistrem domácích masáží.
V poslední době se mění seznamovací taktiky žen. Dříve bylo typické, že se přikláněly ke vztahu se starším partnerem. Nyní se karta obrátila a vyhledávají náruče mladíčků. Věkový rozdíl v řádu pár let není nic nevšedního, nicméně láskyplné partnerské pouto mezi čtyřicetiletou ženou a o 10 a více let mladším zajíčkem je pro mnohé na pováženou. Jistě si také pokládáte tu otázku, zda s ním udržíte krok a budete se mu za pár let líbit?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek