Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

S kolika lidmi jste měli sex: Za čísly se skrývá mnohem víc. Proč váš ‘Body Count’ neříká vše

Trendem poslední doby, zejména mezi mladými lidmi na různých sociálních platformách, je pojem zvaný body count. Možná už jste o něm slyšeli, možná vás úplně minul. Co to ten body count vlastně je? Proč se najednou tolik řeší? A co o nás vypovídá?
body count
Počet sexuálních partnerů o vás neříká vše.

27. 07. 2023

Co je body count?

Body count je pojem pro označení počtu lidí, se kterými jste spali. Pokud jste měli sex například s pěti muži, pak je váš body count 5. Pokud jich bylo 10, pak je váš body count 10 a podobně. Jde zkrátka o počet sexuálních partnerů – nepočítají se sem proto například dětské lásky či vztahy během dospívání, které byly spíše jen o vodění se za ruce, ale k pohlavnímu styku mezi dvojicí nedošlo.

Jsme povinni sdělovat počet svých sexuálních partnerů?

Jakmile navážeme nový vztah, zpravidla dříve nebo později dojde na debatu na téma našich ex, které jsme měli před současným protějškem. Zatímco některé dvojice to raději hodně rychle přejdou, jiní partneři jsou schopní si vzájemně upřímně sdělit, s kolika lidmi spali.

Je to v pořádku? Neuškodí taková upřímnost vztahu? Opravdu musí partneři jeden o druhém vědět, s kolika lidmi spali?

Kolik sexuálních partnerů je moc

Někteří to neřeší, ale pro někoho je tohle číslo ukazatelem, jestli daný protějšek stojí za to. Když jste měli partnerů moc (což je relativní pojem), jste promiskuitní. O ženách se pak v takovém případě mluví s přízvisky jako „laciná“ či „rozdavačná“, někdy se používají i hanlivé výrazy, které všichni dobře známe.

Náš body count by neměl být pro druhé měřítkem. Vysoké, nebo naopak nízké skóre by nemělo být důvodem, proč se v očích druhých staneme neatraktivními.

Pokud se vám líbí, neřešte to

Body count je téma, které se teď hodně řeší mezi generací Z. Pokud ale natrefíte na člověka, který vám bude sympatický, zaujme vás svým vzhledem i vlastnostmi, zkrátka taková osoba, se níž vám bude příjemně, pak nechte nějaký počet sexuálních partnerů stranou. Nezajímejte se o to, kolik jich bylo před vámi.

K TÉMATU  Nevěra: V čem se liší mužské a ženské podvádění?

Na ženy je přísnější metr

Je pravda, že jakmile dojde řeč na body count, daleko hůře v této debatě vychází ženy. Jakmile je vysoký, mnozí se na ni začnou dívat skrze prsty. Je-li tomu ale naopak, tedy má-li muž vysoký body count, pak to buď nikdo neřeší, anebo v očích některých ještě stoupne na ceně. Je to kanec, alfasamec. A to rozhodně není v pořádku. V tomto ohledu bychom si měli být rovni. Máte oba stejné číslo? Žena by rozhodně neměla být vnímána jako méněcenná.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Koitální sblížení: Nový rozměr sexuálního spojení, díky kterému konečně dosáhnete orgasmu

Sexuální poloha vám napoví, koho máte doma. Víte, jak to má nejradši? Pak už víc vědět nepotřebujete

Zdroje článku:
https://www.pulse.ng/lifestyle/relationships-weddings/stop-asking-your-girl-for-body-count-you-dont-need-to-know/b90h3xl
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Dnes už většina z nás fotí mobilem. Někomu to jde dobře, jinému méně. Přestože je paměť telefonu skoro nekonečná, nač pořizovat nekvalitní a zbytečné obrázky? Máme pro vás pár základních rad a pravidel, jak fotit tak, aby byl výsledek top!
Většina lidí si myslí, že nový rok je ideální startovací čárou pro nové začátky. Proto si dávají předsevzetí, která pak ale ve většině porušují. Jak na to, aby vám předsevzetí vydrželo? A nejste-li zrovna povaha, která má pevnou vůli, má vůbec smysl si nějaká předsevzetí dávat?
Každá z nás neustále hledáme osvědčený recept na to, jak být krásná, výjimečná a atraktivní. Představa je to samozřejmě příjemná, ale jak toho vlastně nejsnáze dosáhnout? Snad nejlepší věc, kterou pro to můžeme udělat, je načerpat inspiraci od žen, které se takové už naučily být. Co takové ženy radí ostatním ženám?
Někdo funguje na sluneční paprsky a podzim ho uvádí do depresí. Jiného naopak nostalgie tohoto období baví. Jak si tedy zlepšit náladu, aby na vás nepadal splín a chmury?
I když už se za okny kolikrát "rýsuje" jaro, ještě si nějaký ten pátek počkáme, než se dá zima definitivně na ústup. Počasí je nevyzpytatelné a po ránu umí i nepříjemně překvapit. Studený vítr a teploty okolo nuly rtům příliš nesvědčí.
Pozorujete okolo sebe generaci teenegarů a říkáte si, co je to vlastně teď za módu? Pojďte se s ní seznámit a uvidíte, že vám hned přiroste k srdci. Urban fashion se totiž jednoduše zapracuje do každého stylu!
Dlažby ve vzhledu dřeva jsou ozdobou koupelny a celého interiéru v domě Lukáše Pavelky z Brněnska. Jak sám říká, na výběru podlahových krytin si dala jeho partnerka Pavla zvláště záležet. Inspiraci k dlažbám hledala v časopisech o bydlení. Nejvíc ji okouzlil venkovský styl bydlení, kterému dodala moderní šmrnc pomocí doplňků v severském a industriálním stylu.
Plánujete nebo už dokonce čekáte druhé miminko, ale po prvním těhotenství máte za sebou císařský řez? Každá nastávající maminka se ve stejné situaci ptá, v čem je takové těhotenství jiné nebo jaká jsou rizika. A právě na to se vám nyní pokusíme odpovědět.
Většina z nás už minimálně jednou držela nějakou tu dietu. Dobře víte, jak je to složité. Možná by vám více vyhovovalo řídit se barvami. Jak to? Barvy totiž mohou přímo souviset s hubnutím a dost možná vás shazování přebytečných kilogramů bude konečně bavit.
Přemýšleli jste někdy nad tím, že začnete cvičit? Chtěli byste mít jakýkoli pohyb, ale nemůžete se k tomu prostě dokopat? Pokud ano, pak pokračujte ve čtení! Tento článek bude pro vás velkou motivací, proč s pohybem začít! Jak vám může změnit život doslova k nepoznání...
Agorafobie postihuje dvakrát častěji ženy než muže. Typická doba, kdy se u pacientů příznaky agorafobie projeví, je mezi 25 až 35 lety. Obecně známá je tato porucha jako strach z veřejných a otevřených prostor.
Kdo by si nepřál, aby bylo doma pořád uklizeno a čisto za cenu jen minimálního úsilí? Koupelna bývá jablkem sváru v mnoha domácnostech. Vousy v umyvadle, poplivané zrcadlo, vlasy v odtoku a seznam pokračuje… Následující tipy a triky na vybavení koupelny vám usnadní úklid jednou pro vždy.

Výběr článků

K získání krásné a zdravé pokožky bez nedokonalostí, silných vlasů a pěstěných nehtů nemusíte podstupovat žádné složité procedury. Tím správným receptem pro přirozenou krásu jsou vzácné přírodní oleje, které dokáží s vaším vzhledem učiněné zázraky.
Mít home office a dělat doma má svoje nesporné výhody. Potom přijde vhod pracovna. Nejdříve musíte zvážit, jestli do ní budete zvát hosty nebo klienty, jestli děláte spíše přes den nebo večer, nebo jestli v ní budete trávit většinu času. Bude to ryze pracovní prostor nebo také místo pro relax. Pracovna uzpůsobená pro ženský element bude ale vypadat jinak, než pánská pracovna. Tady je trocha inspirace a nápadů na tu druhou z nich.

Nepřehlédněte

Existuje tolik různých způsobů, jak si s rodinou vyrobit vlastní ozdoby. A při jejich tvorbě můžete využít spoustu různých materiálů! Každý jistě máme doma třeba nějaký přebytečný papír, že ano? Máme pro vás jednoduché vánoční ozdoby, které si dnes večer můžete s dětmi vytvořit.
Supermoderní stavba zvaná Wave House se nachází na jihu Finska u městečka Mikkeli. Nápadný, podlouhlý srub na první pohled zaujme svojí zakřivenou střechou. Díky jejímu tvaru na ní nikdy nezůstane žádné napadané listí a nejsou potřeba ani žlaby, které by odváděly vodu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek