Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Designové, úsporné a efektivní, to jsou moderní přímotopy

I přímotopy jdou s dobou. Ta si žádá úsporné a efektivní přístroje, které nebude třeba schovávat do skříní, ale naopak vystavovat na obdiv členům domácnosti i návštěvám.

Pokud máte doma zastaralý přímotop, nebojte se sáhnout po novém. Oplatí vám to nejen svým vzhledem. Moderní přímotopy jsou úsporné a ekonomické, a tak se vám částka do nich vložená brzo vrátí.

Jsou také tiché, disponují celou řadou zajímavých funkcí, dají se ovládat pomocí mobilního telefonu a často v sobě nemají ventilátor, který by vířil prach, a tedy byl zcela nevhodný do domácností, ve kterých žije někdo s respiračními problémy.

Jaký přímotopy jsou nyní IN a s jakými vaše ruka – toužící po kráse a efektivitě – nemůže sáhnout vedle?

přímotopy

Teplovzdušný konvektor SENCOR

Je skleněný, červený, nemá žádný ventilátor a je prostě „cooool“. V sobě má zabudovaný topný hliníkový článek ve tvaru „X“, čímž je ideální pro rovnoměrnou distribuci tepla a rychlé zahřátí. Jeho rozsah teploty je ohromující – 5 až do 45°C. Ovládat se dá chytře, na dálku lze nastavit několik funkcí a způsobů topení a výkonu. K dostání také světle šedý a černý.

přímotopy

Karbonový infrazářič Simfer

Topidla fungující na principu infračerveného záření, již dávnou nejsou takové ty pochybně vyhlížející přístroje v koupelnách, alespoň ne tento karbonový. Funguje na principu sálavého tepla – ohřívá jen osoby a předměty a až od nich pak okolní vzduch. Pro jeho koupi hovoří rychle poskytnuté teplo a nízké provozní náklady a vysoká účinnost.

přímotopy

Keramické topidlo Argo Willis

Tento příjemně zaoblený design pohladí duši a zahřeje tělo. Bílé stěnové keramické topidlo s ventilátorem, týdenním časovačem a dálkovým ovládáním je vhodné do místností do 60 m3. Výhodou je jeho výkonné optimalizované proudění vzduchu směrem dolů.

Olejový radiátor SENCOR SOH 6111BK

Olejové radiátory jsou skvělé v tom, že jsou naprosto tiché. Budou vás hřát během spánku, aniž by jakkoli narušily vaše sny. Platí to i o tomto 11 článkovém fešákovi s LED displejem, který je určený pro místnosti do 35m2. Olejový radiátor je navíc i mimořádně úsporný, protože hřeje i po vypnutí přístroje.

K TÉMATU  Ideální dodavatel energií, mýtus dnešní doby?

Kterým přímotopem se letos zahřejete vy?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Česání vlasů nevypadá jako velká věda a na první pohled se zdá, že se na něm nedá nic zkazit. Opak je ale pravdou. To, zda správně používáte svůj hřeben, má vliv například na to, jak moc se vám vlasy mastí, ale i na jejich celkové zdraví a vzhled. Otázka je tedy nasnadě. Češete se správně?
Dopadlo to skvěle – podařilo se vám úspěšně obhájit titul bakaláře. Tři roky snažení, učení, skládání zkoušek a trávení spousty času nad psaním bakalářky přinesly zasloužené ovoce a vy si můžete před jméno hrdě začít psát titul Bc. Co ale dál? Stačí vám to, nebo byste rádi pokračovali dál? Magisterské studium rozhodně není k zahození a díky němu se vám otevřou zase úplně nové možnosti. A kdy jindy se pustit do dalšího studia, než právě teď – protože čím budete starší, tím to půjde o něco tíž.
Jak to vypadá, když v nákupním centru usedne za veřejné piano člověk a začne hrát? Tentokrát je to ale profesionální hudebník Henri Herbert, který za klávesami vypaluje skladbu Boogie Woogie Piano. Na svou dokonalou hru přirozeně kolemjdoucí upoutá!
Stává se vám, že dojíte své jídlo, ale i poté máte zase hlad? Spoustu lidí dojí svou porci, ale i tak je přepadnou chutě dát si ještě něco dalšího. Anebo je přes den stále honí mlsná a snědli by vše, co mají na očích. Čím to vlastně je? A jak se toho ukrutného pocitu hladu a chutí zbavit? Pokračujte ve čtení článku a získáte tak odpovědi na vaše otázky.
Když jsem začala pracovat v marketingové firmě, těšila jsem se na novou výzvu. Vytváření obsahu a reklamních kampaní mě bavilo odjakživa - a ve své původní firmě jsem měla na starosti všechno možné. Byla to pro mě skvělá příležitost, jak se posunout o kousek dál. Tuhle společnost už jsem totiž měla vyhlédnutou dlouho, a konečně se mi tam podařilo dostat. Už to všechno ale vidím jinýma očima…a může za to šéfová.
Všude kolem sebe vidíte v zimním období reklamy, jak máte jednu chvíli úplně ucpaný nos a stačí pár kapek "zázračného" přípravku a už se vám skvěle dýchá. Bez ohledu na všechny kapičky stále platí staré přísloví, že léčená rýma trvá týden a neléčená sedm dní. Jak s ní zatočit?
Krabičkové diety jsou hitem dneška. Když chtějí lidé zhubnout, automaticky vyhledávají nutričního specialistu a žádají ho o vytvoření krabiček, které lidem nedovolí jíst nic jiného. Ovšem i když jsou krabičky často vychvalované, pravdou je, že mají i své nevýhody.
Perly jsou klasické, nadčasové a vždy podtrhnou eleganci jejich nositele. Věděli jste ale, že perla je jediný drahokam, který vzniká uvnitř živého organismu? Než byly v roce 1893 vytvořené kultivované perly, ta klasická byla vzácnější a dražší než samotné diamanty. Jak tedy správně nosit tento elegantní šperk, který je právě z perel tvořený?
Jestliže jste sama ve třiceti, není na tom dnes nic divného. Pokud zůstáváte stále sama a je vám čtyřicet či padesát, začínáte vypadat podezřele. Dlouholeté představy jsou, že je single typicky mladý muž nebo mladá žena, kteří si užívají života, cestují nebo dělají kariéru. Je ale tohle tvrzení pravdivé?
Všechny módní přehlídky jaro/léto 2023 jsou nyní za námi. Zaznamenali jsme je a vytáhli jsme klíčové jarní módní trendy v oblasti dámských teplákových souprav, na které byste se letos měly zaměřit. A zatímco návrháři zůstali věrni svému osobnímu stylu, objevilo se několik společných klíčových kousků, od kterých očekáváme, že budou pronikat z kolekcí přímo na trh a do našich šatníků.
Venku je sychravo, zima, a druhý den svítí slunce a sundaváte vrstvu oblečení. Právě tohle období je nejnáročnější na náš imunitní systém. Jak se dá zvýšit obranyschopnost organismu?
I když školy a školky fungují, tak většina dětí v nich moc času netráví. Stačí jim totiž pár dnů v kolektivu a onemocní. Chřipku střídá nachlazení či angína. Během měsíců, kdy byly doma a nosily roušky, se oslabila jejich přirozená obranyschopnost a nyní jim stačí málo. Tohle byste měli udělat, abyste jejich imunitu opět nastartovali a vaše ratolesti trávily více času v lavici než v posteli.

Výběr článků

Když se řekne Česká republika, každý si spíše vybaví pivo, nicméně Morava – to je kraj hlavně vína a slovácké kultury. Proto je zde spousta vinic, které můžete obdivovat nejlépe ze sedla svého kola.
Ať už jedeme na dovolenou kamkoliv, cílem každého z nás je si odpočinout. A to jak aktivně, tak pasivně. Pokud ale toužíte po dovolené, která vás doslova rozmazlí a třeba také posílí vaše zdraví, pak není nic lepšího, než se vydat do míst, kde je lázeňská péče spolu s léčivými termály naprostou samozřejmostí. A kam jinam vyrazit než právě do Maďarska, které je v tomto ohledu proslulé.
Bojíte se, že se můžete stát alkoholičkou, když si dáte každý večer jednu nebo dvě sklenky vína? Někteří odborníci to tvrdí. Jiní zase oponují, že sklenka vína denně, jedno pivo nebo panák tvrdého alkoholu prospívá lidskému organismu.

Nepřehlédněte

Ložnice je místo pro váš odpočinek, relax a spánek. Zařiďte si ji v jednotném stylu a obklopte se nábytkem podle vašeho gusta. Udělejte si ložnici snů.
Cambridge dieta se skládá ze šesti kroků. Zaručuje rychlé hubnutí a těší se velké popularitě. Navíc vám po celou dobu bude k dispozici speciální nutriční poradce. Zní to až neuvěřitelně dobře? Pojďme se na tuto zázračnou dietu podívat zblízka!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek