Sobota , 07. 09. 2024

Regína

8 filmových love songů, při kterých tajeme jako zmrzliny

Každý romantický film je zpravidla doplněný svou hudbou, která nejenže podtrhne celou atmosféru, ale hlavně ve všech sentimentálních duších zanechá nepopsatelný pocit, ze kterého v příjemném slova smyslu naskakuje husí kůže. Vzbudí v nás rozmanité emoce a vtáhne nás do děje hlavních hrdinů. A zatímco některá hudba kolem nás propluje bez většího pocitu vzrušení, určité love songy jsou prostě legendy všech legend, při jejichž poslechu i po letech tajeme jak zmrzliny na slunci. Které patří mezi ty top?
love song
Jsou romantické písničky. A pak jsou romantické písničky, ze kterých dokola tajeme.

28. 11. 2022

28. 11. 2022

1. Patrick Swayze – She’s Like the Wind

Patrick Swayze byl odjakživa hercem, který v sobě měl úžasné charisma a nejedné ženě se z něj podlomila kolena. A kromě toho, že uměl perfektně hrát, dokázal i skvěle zpívat, o čemž svědčil love song z filmu Hříšný tanec, She’s Like the Wind. A nevíme jak vy, ale i když jsme ho slyšely už nejmíň tisíckrát, pořád máme pro něj slabost.

Patrick Swayze – She’s Like the Wind

2. Whitney Houston – I Will Always Love You

Stejnou srdcovkou je také love song z filmu Osobní strážce, který nazpívala zpěvačka s hlasem od Boha, Whitney Houston. Přestože ve filmu najdeme i řadu dalších písní, které milujeme, tahle je z nich prostě bezkonkurenční.

Whitney Houston – I Will Always Love You

3. Aerosmith – I Don’t Want to Miss a Thing

Hodně emotivní film plný napínavých okamžiků, o ty se postaral Armageddon. Proslul nejen hvězdným obsazením, ale i krásnou hudbou, kterou nachystala rocková skupina Aerosmith. I takhle písnička jedním slovem nemá chybu a při každém poslechu v nás rozproudí ty správné emoce.

Aerosmith – I Don’t Want to a Miss a Thing

4. Faith Hill – There You’ll Be

Country zpěvačka Faith Hill proslula písničkami, které mají smysl pro romantiku a jemnost, a jinak tomu není ani v případě love songu There You’ll Be z úžasného filmu Pearl Harbor. Právě tato píseň je naprosto procítěná, a přitom v sobě kombinuje pocit vzrušení a napětí, prostě stejně jako obsah samotného filmu.

Faith Hill – There You’ll Be

5. Eric Carmen – Hungry Eyes

Musíte nám dát za pravdu, že film Hříšný tanec má prostě skvělý a nadupaný soundtrack. Není snad víc vášnivého, romantického a natolik proslulého filmu, který vyniká výbornými hereckými výkony a správně laděnou hudbou, z níž romantickým srdcím jako další v řadě utkvěl v hlavě love song Hungry Eyes, jenž v sobě má špetku svůdnosti a moře emocí.

Eric Carmen – Hungry Eyes

6. Céline Dion – My Heart Will Go On

Příběh plný lásky, avšak s tragickým koncem. Přesně to je film Titanic natočený podle skutečné události, který v očích diváků jen tak nezestárne. A totéž platí i o krásném songu od Céline Dion, jejíž hlas a tóny samotné hudby ještě o to víc umocnily romantickou atmosféru celého snímku.

K TÉMATU  Zamilovaná v sedmdesáti. Možná říkají, že jste divná. Nedejte se, je to normální
Céline Dion – My Heart Will Go On

7. Roxette – It Must Have Been Love

Perfektní herci, zajímavý příběh, který má spád, a nakonec skončí přímo pohádkově. Romantický film Pretty Woman je další srdcovkou, kterou s chutí zhlédneme opakovaně i po letech. Podobné je to i s ústředním love songem od skupiny Roxette, která se dokonale naladila na romantický apetit každého diváka, a právě proto ho s radostí posloucháme zas a znovu.

Roxette – It Must Have Been Love

8. Berlin – Take My Breath Away

A máme tady další legendu, která na nás dýchne špetku nostalgie. Řeč není o ničem jiném, než o filmu Top Gun, který je sice ve své podstatě trochu jiným žánrem, ale i tak je to slaďárna na entou! Na pozadí školy pro elitní piloty se objevuje láska dvou lidí, samozřejmě podtržená tou správnou hudbou v podání songu Take My Breath Away od Berlin.

Berlin – Take My Breath Away

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Syndrom zlomeného srdce: Opravdu láska dokáže fyzicky bolet?

Doteky léčí, buďte laskaví. Kdo a proč si je od vás rozhodně zaslouží?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Několikrát denně slýcháme že tent o či onen šampón pomůže našim vlasům od kořínků až po konečky. Dámy, která z vás trpí na roztřepané konečky vlasů dáte nám zapravdu, že jediné, co jim zaručeně pomůže je kadeřník. Ale ještě, než půjdete opět ke kadeřníkovi, vsaďte na účinnou prevenci.
Rozhodli jste se zhubnout přebytečná kila? Chcete konečně dosáhnout vysněné štíhlé linie? Doporučujeme vsadit na plavání. Jen málokdo si uvědomuje, jak efektivním sportem plavání vlastně je. Pojďme si prozradit, jak dlouho musíme plavat, abychom konečně zhubli.
Neustálé převalování, polštáře na uších, probděné noci, špunty v uších. Přijde vám to povědomé? Pak právě váš partner nebo partnerka chrápe. Nemusíte se obávat toho, že byste v tom byli sami. Najde se mezi námi vícero lidí, kteří se ptají na jednu otázku, a sice jak se zbavit chrápání, které nám nedá v noci spát?
Známe to i z dětské knihy Karlík a továrna na čokoládu. Synek bohatého obchodníka je vypasený tlouštík, zatímco děti z chudých poměrů jsou hubené. Takhle to bylo během historie lidstva prostě pravidlem. To se ale teď poprvé obrací. Děti bohatých jsou štíhlejší, zatímco ty z chudých rodin častěji tloustnou.
Otevíráte schránku a mezi letáky vidíte obálku s pruhem. Nervozita je na světe. Co to přišlo? Je to pokuta nebo snad exekuce? Nebo nějaké špatné parkování? Ne všechny obálky s pruhem jsou důvodem k nepokoji.
Zahradní fontány, vodotrysky nebo kašny. Obzvlášť v paprscích slunce vypadá voda krásně, ale stejně tak navodí její podsvícení v noci příjemnou atmosféru. Fontány se liší tvarem i velikostí, dají se pořídit jako celek nebo nechat sestavit přímo na vaší zahradě. Jedno mají ale společné - jejich pohybující se třpytivá voda pro vás bude během relaxování venku stejně uhrančivá, jako táborák během letního večera.
Pelargonie, známější spíše jako muškáty, patří mezi nejoblíbenější květiny do truhlíků či jiných nádob. Pelargonie vodopádem svých barevných květů zdobí nejeden balkón či terasu. Pelargonie jsou velmi dekorativní, nenáročné na pěstování, odolné vůči chorobám a škůdcům, a proto jejich pěstování zvládne i naprostý začátečník.
Když v supermarketech udeří akce, sáhneme na dno prasátek a namíříme si to střemhlav na nákupy. Všechno, co lze schovat do mrazáku, nakoupíme za akční ceny, protože v opačném případě bychom za dané zboží utratili dvojnásobek. To samé platí i v případě masa. Když je za skvělou cenu, nabereme ho kila a pustíme se do zamrazování. Jenže co udělat v okamžiku, kdy ho chceme zpracovat?
Polyamorie během posledních několika let přestává být tabu a začíná se k ní hlásit čím dál tím více lidí, a to včetně osob pohybujících se v showbyznysu. Co to povídáme, vlastně především celebrity polyamorii zpopularizovaly.
Zavodnění lidského těla je problém, se kterým v dnešní době bojuje mnoho lidí z moderního světa. Příčin může být hned několik. Zbavit se přebytečné vody je přitom velmi snadné. Podívejte se na příznaky zavodnění a na pár tipů, díky kterým se vody lehko zbavíte.
No, opravdu není řeč o situaci, kdy by dítě z nějakého důvodu mělo indigově modrou barvu. Tuto barvu však může mít jeho aura, proto takové označení. Tyto děti jsou tak trochu zvláštním úkazem v našem světě a je dobré naučit se jim porozumět. Ale také to může být trochu jinak a můžete si myslet, že indigové děti jsou prostě jen děti odlišně vychovávané a snažíme se tu obhájit jejich nepřizpůsobivé chování.

Výběr článků

V osmdesátých letech minulého století, v Československu ovládaném komunistickým režimem, byl Mezinárodní den žen vnímán jako příležitost pro stát prezentovat se v nejlepším světle. Oficiální oslavy slavily údajné úspěchy v oblasti rovnosti pohlaví, ale skutečná situace žen často byla daleko od rovnoprávnosti. Tento svátek tak odhaloval rozpor mezi ideálem a realitou, kde se za fasádou slavnostních projevů skrývala každodenní realita plná výzev a omezení pro ženy.
Bylinky nemusí být používány jenom k tomu, aby nám zajímavě ochutily jídlo a aby také zajistili jeho příjemnou vůni. Bylinky jsou odnepaměti používány také v lidovém přírodním léčitelství. My se aktuálně podáváme na ty, které jsou nejlepším pomocníkem pro naše plíce.
Zázrak moderní kosmetiky nebo prastará síla přírodních kamenů? Odhalte spolu s námi účinky malého kosmetického pomocníka jménem roller, kterého si zamilujete už po prvním použití.

Nepřehlédněte

Když žena řekne svému vyvolenému to pověstné “ano”, začne škála plná svatebních příprav. A vedle výběru ideálního obleku a svatebních šatů, dojde také na výběr svatebních oznámení.
Jaké jsou trendy v bydlení pro letošní zimu? Toužíte si trendově zařídit váš domov? Pak se můžete inspirovat těmito 4 aktuálními trendy.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek