Pátek , 20. 09. 2024

Oleg

8 filmových love songů, při kterých tajeme jako zmrzliny

Každý romantický film je zpravidla doplněný svou hudbou, která nejenže podtrhne celou atmosféru, ale hlavně ve všech sentimentálních duších zanechá nepopsatelný pocit, ze kterého v příjemném slova smyslu naskakuje husí kůže. Vzbudí v nás rozmanité emoce a vtáhne nás do děje hlavních hrdinů. A zatímco některá hudba kolem nás propluje bez většího pocitu vzrušení, určité love songy jsou prostě legendy všech legend, při jejichž poslechu i po letech tajeme jak zmrzliny na slunci. Které patří mezi ty top?
love song
Jsou romantické písničky. A pak jsou romantické písničky, ze kterých dokola tajeme.

28. 11. 2022

28. 11. 2022

1. Patrick Swayze – She’s Like the Wind

Patrick Swayze byl odjakživa hercem, který v sobě měl úžasné charisma a nejedné ženě se z něj podlomila kolena. A kromě toho, že uměl perfektně hrát, dokázal i skvěle zpívat, o čemž svědčil love song z filmu Hříšný tanec, She’s Like the Wind. A nevíme jak vy, ale i když jsme ho slyšely už nejmíň tisíckrát, pořád máme pro něj slabost.

Patrick Swayze – She’s Like the Wind

2. Whitney Houston – I Will Always Love You

Stejnou srdcovkou je také love song z filmu Osobní strážce, který nazpívala zpěvačka s hlasem od Boha, Whitney Houston. Přestože ve filmu najdeme i řadu dalších písní, které milujeme, tahle je z nich prostě bezkonkurenční.

Whitney Houston – I Will Always Love You

3. Aerosmith – I Don’t Want to Miss a Thing

Hodně emotivní film plný napínavých okamžiků, o ty se postaral Armageddon. Proslul nejen hvězdným obsazením, ale i krásnou hudbou, kterou nachystala rocková skupina Aerosmith. I takhle písnička jedním slovem nemá chybu a při každém poslechu v nás rozproudí ty správné emoce.

Aerosmith – I Don’t Want to a Miss a Thing

4. Faith Hill – There You’ll Be

Country zpěvačka Faith Hill proslula písničkami, které mají smysl pro romantiku a jemnost, a jinak tomu není ani v případě love songu There You’ll Be z úžasného filmu Pearl Harbor. Právě tato píseň je naprosto procítěná, a přitom v sobě kombinuje pocit vzrušení a napětí, prostě stejně jako obsah samotného filmu.

Faith Hill – There You’ll Be

5. Eric Carmen – Hungry Eyes

Musíte nám dát za pravdu, že film Hříšný tanec má prostě skvělý a nadupaný soundtrack. Není snad víc vášnivého, romantického a natolik proslulého filmu, který vyniká výbornými hereckými výkony a správně laděnou hudbou, z níž romantickým srdcím jako další v řadě utkvěl v hlavě love song Hungry Eyes, jenž v sobě má špetku svůdnosti a moře emocí.

Eric Carmen – Hungry Eyes

6. Céline Dion – My Heart Will Go On

Příběh plný lásky, avšak s tragickým koncem. Přesně to je film Titanic natočený podle skutečné události, který v očích diváků jen tak nezestárne. A totéž platí i o krásném songu od Céline Dion, jejíž hlas a tóny samotné hudby ještě o to víc umocnily romantickou atmosféru celého snímku.

K TÉMATU  Roscoe: Buldoček Lewise Hamiltona, který denně vydělává tisíce
Céline Dion – My Heart Will Go On

7. Roxette – It Must Have Been Love

Perfektní herci, zajímavý příběh, který má spád, a nakonec skončí přímo pohádkově. Romantický film Pretty Woman je další srdcovkou, kterou s chutí zhlédneme opakovaně i po letech. Podobné je to i s ústředním love songem od skupiny Roxette, která se dokonale naladila na romantický apetit každého diváka, a právě proto ho s radostí posloucháme zas a znovu.

Roxette – It Must Have Been Love

8. Berlin – Take My Breath Away

A máme tady další legendu, která na nás dýchne špetku nostalgie. Řeč není o ničem jiném, než o filmu Top Gun, který je sice ve své podstatě trochu jiným žánrem, ale i tak je to slaďárna na entou! Na pozadí školy pro elitní piloty se objevuje láska dvou lidí, samozřejmě podtržená tou správnou hudbou v podání songu Take My Breath Away od Berlin.

Berlin – Take My Breath Away

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Syndrom zlomeného srdce: Opravdu láska dokáže fyzicky bolet?

Doteky léčí, buďte laskaví. Kdo a proč si je od vás rozhodně zaslouží?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zámecké zahrady a parky jsou vynikajícím nápadem na výlet s rodinou nebo romantickou procházku ve dvou. V Čechách máme nemalé množství zámků, které se mohou pyšnit krásně udržovanými parky. Rozkvetlé zahrady jsou tak po prohlídce zámku dalším místem, kam zamíříte. Někde si budete připadat jako v pohádce. Stačí si vybrat, kam vyrazit.
Suchý únor se těší čím dál větší popularitě. Zatímco v zahraničí jede spíš ”dry january”, už proto že navazuje skvěle na novoroční předsevzetí, my Češi jsme spíš pro ten kratší měsíc bez alkoholu. I tak ty čtyři střízlivé týdny nemusí být žádná pruda, když si je zpříjemníte mocktaily.
Slunné počasí nám za chvíli dovolí koupání. Do vody padáme často, ať už u bazénu nebo u moře. Při skákání nebo při blbnutí, děti nebo dospělí, občas to prostě nevyjde a ostatní se se tomu smějí! Protože pokud se zrovna nikomu nic nestane, je to vždycky legrace.
Často se před ostatními takzvaně „necítíte“? Co dělat s tím, když sebevědomí pokulhává, přestože jste si v určitých okamžicích jistá, že nejste k zahození? Sebevědomí je choulostivá věc, která může v našem životě hrát velmi význačnou roli. Jak své sebevědomí zvýšit, abyste se cítila skvěle a přestala nad sebou pochybovat?
Závěť má podle platného občanského zákoníku větší moc, než dědictví ze zákona. Tak můžete určit, komu připadne konkrétní majetek. Pokud žijete v druhém či třetím manželství, či dokonce jen v partnerství, můžete mít dostatek důvodů, proč svůj majetek tímto způsobem rozdělit. Závěť rozhodně nepodceňujte.
Jahody povětšinou známe ze zahrádek a málokoho napadne, že by se vůně jejich čerstvých plodů mohla linout i z parapetů v domácnosti. Nemyslete si, že pěstování jahod doma je beznadějný podnik, ze kterého nebude mít nic jiného než dekorativní efekt. Některým nadšencům se podaří vytvořit celou jahodovou plantáž na parapetu nebo na lodžii – a po celý rok z ní sklízet zralé plody. Jaké jsou tedy zásady pěstování jahod doma v truhlíku a venku v zahrádce?
Určitě jste i v zimě potkávaly spoustu lidí v teniskách. Již několik let je to módní obuv pro všechny příležitosti. A právě přicházející teplé období nám dovolí více využít přednosti této pohodlné obuvi.
Jak docílit perfektního vzhledu obočí? Pomocí vosku! Video vám ukáže, že s touto pomůckou orámujete svoje obočí tak, že bude vypadat jak z obálky časopisu.
Black House má jednu zvláštnost. Voda v mělkém vnitřním bazénu umí v kombinaci s prosklenými stěnami odrážet sluneční světlo do každé části domu. Je koncipován pro maximální využití nepřímého slunečního záření. Podívejte se na tu nádheru.
S příchodem miminka se ženě naprosto změní život. Najednou je zde někdo, kdo vás zcela potřebuje, je na vás zcela závislý. S tím se pojí i změny v soužití partnerů. Některý muž je na velkou změnu z postu partner na povolání otec schopen pružně reagovat. Někdo naopak odmítá novou roli přijmout a zarputile si jede ve starých kolejích. K čemu taková situace vede? A proč je tak nebezpečná?
Červený koberec v Karlových Varech se proměnil v módní přehlídku, kde české celebrity předvedly své nejlepší i nejhorší outfity. Kdo oslnil a kdo naopak propadl? Naše módní poradkyně Jana se podívala na zoubek těm nejzajímavějším módním kreacím z IFFKV 2024. Připravte se na nekompromisní hodnocení plné chvály, ale i ostré kritiky!

Výběr článků

Lidé se scházejí i rozcházejí z různých důvodů. Někteří se neshodnou v plánech ohledně budoucnosti, jiní se potýkají s nevěrou nebo vyhořením vztahu o sobě samém. Někdy ale dojde v partnerství k takovému soumraku, že možnost rozchodu lítá ve vzduchu. Kdy je jasné, že je odchod od sebe tím nejlepším řešením?
Svou kamarádku Pavlínu znám už deset let. Seznámily jsme se na letním táboře, kam jsme obě jako děti jezdily. Od té doby jsme se staly nerozlučnou dvojicí. Chvíli jsme společně i bydlely, jenže loni v létě si Pája našla přítele a zanedlouho se přestěhovala k němu.
Mláďátka jsou vždycky roztomilá, a platí to nejen o těch zvířecích. Tihle rozpustilí mazlíčci vám zaručeně zvednou náladu, a někteří z nich úplně volají o to si je pochovat.

Nepřehlédněte

Chystáte se na dovolenou, ale ještě nemáte úplně rozmyšleno, kam vyrazíte? V tom případě se nechte inspirovat těmi nejoblíbenějšími destinacemi pro letošní rok.
Nemoci si nevybírají člověka podle toho, odkud pochází ani kolik má peněz. Některé nemoci jsou ovšem typické pro ženy a jiné pro muže. Naše těla a biologie se hodně liší. Samozřejmě některé z těchto onemocnění mohou mít také muži, ale ženy k nim mají mnohem větší sklony. Dnes se podíváme, co vás jako ženu může postihnout.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek