Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Bizarní lovestory z českých luhů a hájů

Bulvární plátky v posledních měsících plní články, které se věnují vztahu Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa což je v tomto spojení opravdový bizár. Kdybyste se s někým vsadili, že tihle dva skončí spolu, každý by si klepal na čelo. Na druhou stranu, je to tak šílená dvojice, až jsou si možná vlastně souzeni.
Agáta Hanychová
Agáta s Jaromírem tvoří hned po Kateřině Kristelové s Tomášem Řepkou nejbizarnější český pár.

25. 11. 2022

Agáta Hanychová

U dcery Veroniky Žilkové jsou vztahy a rozchody téměř na denním pořádku. Za posledních pár let vystřídala tolik partnerů, že byste na její lovestory potřebovali excelovou tabulku. Nikdo se už proto nemůže divit, když nad nynějším vztahem s televizním magnátem Jaromírem Soukupem každý mávne rukou.

Každopádně začátek vztahu Agáty a Jaromíra byl pro všechny velkým překvapením (a šokem). Agáta se ještě ani pořádně neoklepala z rozchodu s lékařem Andrejem Nikovem a chvíli na to přiznala další vztah. To samo o sobě už nikoho nepřekvapilo. Překvapivý byl výběr partnera, který je stejně kontroverzní, jako ona sama. A také o hodně starší.

Kdo je Jaromír Soukup?

Jaromír Soukup patří mezi vlivné a bohaté lidi u nás. Jeho konto zdobí miliardové sumy a od rána do večera na nás sedm dní v týdnu vyskakuje na televizi Barrandov, kterou koupil před deseti lety. Ovšem to by nebyl Soukup, aby se věnoval jen televizi. Chce mít totiž prsty úplně ve všem (i proto má vlastní pořady o všem), takže je aktivní také v politice, má vlastní vydavatelství (četli jste někdy Listy Jaromíra Soukupa?) a dokonce vlastní boxerský tým.

agáta
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup… fandíte jim?

Agáta a Jaromír

Jednoho dne si Jaromír Soukup pozval Agátu Hanychovou do svého pořadu, konkrétně letos v červnu. Že mu Agáta imponovala už od začátku, dával patřičně najevo. Dokonce se sám přiznal, že je z ní nervózní a dalo by se říct, že během pořadu ji zpovídal otázkami, které zřejmě napomohly k tomu, aby se dvojice dala dohromady (a pak si také můžeme domyslet, že Agáta si na dlouhé přemlouvání nepotrpí). A hle! Už o pár dní později si všichni špitali o tom, že je z nich pár a brzy to zamilované hrdličky i potvrdily.

K TÉMATU  Netradiční umělci: Zvratky, menstruační krev i vlasy jako součást obrazů

Agáta je v tom

Poté, co se Agáta dala dohromady s Jaromírem, už jsme si mysleli, že nás nic nepřekvapí. Ale Agáta Hanychová je mistr. Po čtyřech měsících vztahu vítězoslavně oznámila, že je v tom, a to bylo teprve pořádné pozdvižení!

Oba dva mají děti z předchozích vztahů – Agáta má se sportovcem Mirkem Dopitou syna Kryšpína (11), s hercem a moderátorem Jakubem Prachařem dceru Miu (5). Děti Soukupa už jsou podstatně starší, syn Lukáš (28) žije v zahraničí a mladší dcera Natálie (21) se věnuje dostihovému sportu.

Perfektní vztah jen na oko?

Co u Agáty není moc zvykem, že jakožto (s nadsázkou) vlivná influencerka svůj vztah s Jaromírem nijak zvlášť neventiluje ven. Fanoušci i ti, kteří ji v lásce moc nemají, mohou jen spekulovat. Ale nějaké to drama si Aguš neodpustí. Třeba když skončila v nemocnici a zveřejnila pouze fotografie, na nichž je její maminka. Samozřejmě se vzduchem rázem nesly zvěsti o rozchodu, trojnásobné svobodné matce. Ale vše se brzy vyjasnilo a Veronika Žilková si Jarouška nemůže vynachválit, viz. situace, když jim doma umyl nádobí.

soukup
Oba do vztahu skočili doslova po hlavě.

Pověst ideálního muže si u Veroniky pochroumal, když se v jednom ze svých pořadů otevřeně a bez skrupulí (jak to má ve zvyku) nelichotivě vyjádřil na adresu Martina Stropnického, jejího ex. „On je sex idol mých vrstevnic a jejich maminek. U něj neskončil průserem politický, ale soukromý život. To by člověk nevěřil, jak soukromý život může těžce poškodit kariéru nadějného politika – respektive rozzuřená bývalá manželka.“ Jednoduše si pod sebou podřezal větev. Žilková se k celé situaci vůbec nechtěla vyjadřovat, ale rozhodně ho za to doma nepochválila.

Konec vztahu?

Budeme si muset zvyknout, že v případě Agáty a Jaromíra to bude jeden den velká láska a druhý den rozchod. Aktuálně má mediální magnát jasno, za což mluví jeho vyznání lásky na Instagramu: „Krásnější a krásnější. Kouzelnější a kouzelnější. Moje. Agáta.“

Co ale opravdu definitivně skončilo, tak pořad Agáta Jaromíra Soukupa. A není se čemu divit. Kdo měl tu příležitost zhlédnout byť i jen jeden díl, věděl, že tuhle promrhanou hodinu života už mu nikdo nevrátí. Nicméně za pár měsíců tu možná budeme mít pořad Dítě Jaromíra Soukupa. Nechme se překvapit.

K TÉMATU  Agáta Hanychová znovu v sítích lásky: Tentokrát s bývalým! Co se skrývá za tajemnou svatbou?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Alain Delon: Svůdník, který jen bral, ale zapomněl dávat

Slavní malíři, kteří byli dost ulítlí. Kdo zkoumal trus skotu a kdo si nechal za života vybudovat muzeum?

Zdroje článku:
www.idnes.cz, www.seznam.cz
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kdo by netoužil po tom žít v domácnosti, která se vzhledově podobá královskému paláci! Pokud jste zastánci kombinace romantiky a možná malého kýče, anglický styl bydlení je pro vás to pravé. A i když nežijete na anglickém venkově, můžete takto zařízený příbytek mít. Stačí se držet několika pravidel.
Není krém jako krém. Existuje rozdíl mezi tím, jaké krémy používáte na suchou, citlivou nebo mastnou pleť. Každá pokožka potřebuje něco jiného. Platí to i pro krémy určené pro denní a noční péči. Každý z nich plní úplně jiné úkoly. Jaký?
Rozlučka se svobodou je v podstatě taková ta poslední dámská jízda, kterou si můžete se svou kamarádkou užít za svobodna. Zapomeňte ale na striptýz a klasické rozlučkové klišé – nemusí to být v zásadě jen o alkoholu a nezřízeném veselí. Ne každá kámoška je taky na bar zvědavá. Spíše vsaďte na společné zážitky a naplánujte zajímavou rozlučku, kterou si nevěsta bude pamatovat napořád.
Nevíte, jak na Valentýna potěšit partnerku? Připravte romantický večer jak z amerického filmu a uvidíte, že si to společně 100% užijete. Pokud tápete, jak na to, přečtěte si náš článek, ve kterém se dozvíte úplně vše.
V každé domácnosti se vyskytuje alespoň jedna studená chodba, kterou musíte minimálně jednou či dvakrát denně projít. Ať už je to tím, že bydlíte v domě nebo si potrpíte na dlaždičky a další studené povrchy, chladné místnosti se mohou stát minulostí. Stačí si pořídit praktické koberce a užívat si pohodlí při každém kroku.
V počátcích každého vztahu je velmi těžké odhadnout, jak je ten druhý naladěn, jaká témata ho uvádějí do rozpaků a které mu naopak vůbec nevadí, nebo ho dokonce těší. Pokud spolu ale trávíte romantický večer, vždycky dopadne velmi nechvalně, pokud stočíte řeč na jedno z níže uvedených témat.
Nakupování oblečení vás může bavit, ale přesto se nemusí stát zábavou. Hlavní náplní vašeho volného času. Také nemusíte mít plnou skříň, abyste byla vždycky dobře oblečená. Stačí jen přemýšlet a kombinovat.
Zvoní budík - je zase ráno. Probouzíte se polámaní, s viditelnými kruhy pod očima a s padajícími očními víčky. Znovu jste se pořádně nevyspali. Už se to táhne několik dní a stále nevíte, jak svůj spánek opět zkvalitnit a prodloužit. Ty probděné noci se začínají projevovat na vaší pracovní výkonnosti i na náladě, kterou nemáte zrovna nejlepší. Možná za špatným spaním vězí tři věci. Jaké?
Mnoho z nás se dlouho vyhýbalo nošení bílých tenisek. A důvod je jasný – prostě se velice rychle zašpiní. Nicméně ať chceme, nebo ne, bílé tenisky jsou prostě IN, a tak se rychlostí světla dostaly do botníku prakticky každé z nás.
Tenhle batoh odolá dešti i polití, a proti krádežím v davu nebo hromadné dopravě je také imunní. Praktické zavazadlo usnadňuje život ve městě i na výletě. Vnitřní prostor, kapsy i kapsičky vymýšlel evidentně někdo, kdo má s chozením s ruksakem na zádech bohaté zkušenosti.
Modrý oceán a nekonečná pláž. Radost pohledět? Nejen to! Tahle atmosféra působí preventivně proti celé řadě nemocí. Také vás okamžitě nabije energií a navodí šťastné emoce. Ovšem i na hubnutí má příznivý vliv!

Výběr článků

Letní péče o vlasy je nevyhnutelná, pokud toužíte po zdravé kštici. Letní počasí může vlasy poškodit víc, než zima a mráz. Ostré slunce, slaná nebo chlorovaná voda jsou nebezpečím pro vlasy i pokožku hlavy. Vlasy se vyšisují a hodně vysuší. Roztřepí se konečky, ztratí lesk a mohly by působit matně a neupraveně. Péče o vlasy je ve vedrech náročnější a abyste měly svou hřívu pěknou i v létě, dodržte několik zásad.
Díky své divoké touze po nezávislosti bývá Štír mylně zaměňován s ohnivými znameními. Štíři ve skutečnosti ale patří k vodnímu znamení, která bývají citlivá a hluboce emotivní. Jsou to velice přátelští a loajální lidé, vzhledem ke své autentičnosti jim navazování kontaktů jde velice snadno. Pro své nejbližší je ochoten se obětovat.

Nepřehlédněte

Vysoký cholesterol představuje závažný rizikový faktor pro vznik kardiovaskulárních onemocnění a mozkové mrtvice. Pokud se někdo potýká s vysokou hladinou cholesterolu v krvi, je mu doporučeno jeho hladinu snížit.
Citron je již od pradávna používán jako pomocník při mnoha zdravotních potížích. Kyselina citronová v citronu je totiž známá svými imunitními, antibakteriálními a antivirovými vlastnostmi. Co vás napadne jak první, když máte například chřipku? Samozřejmě pořádný bylinkový čaj s medem, zázvore, a hlavně citronem! Jaké jsou účinky citronu na lidské tělo?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek