Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Womanizer! Hračka, kterou jednou zkusíte a už ji nepustíte z ruky

Existuje dnes ještě někdo, kdo by neměl doma žádnou sexuální hračku? Na trhu můžeme najít nespočet možností, jak sebe samu potěšit. Už jste slyšela o womanizeru? Pokud ne, udělejte si chvilku a pojďte se s tímto malým zázrakem seznámit.
womanizer
Womanizer slibuje orgasmus během pár chvilek.

14. 09. 2022

Womanizer patří mezi ženské vibrátory, který kromě vibrací umí dokonale stimulovat klitoris. Byl navržen tak, aby každá žena zažila co nejvíce slastných momentů.

V čem spočívají funkce womanizeru

Womanizer funguje na principu stimulace, za níž stojí tlakové vlny a pulzy, které jsou klíčem k dosažení orgasmu. Tajemství úspěchu spočívá v tlakovém pulzování, jehož úkolem je lépe prokrvit cévy, aby byla žena mnohem citlivější a vnímavější. Stačí si tento malý strojek jemně přiložit na klitoris, womanizer jej následně zlehka nasaje a pomocí podtlaku jej začne stimulovat.

Užijte si „svou chvilku“ tím správným způsobem

Abyste zažila skutečně nezapomenutelné okamžiky sama se sebou, poradíme vám, jak womanizer použít.

masturbace
Udělejte si pohodlí a začněte objevovat své tělo.

Nemusíte se stydět za to, že jste dostala chuť si trochu pohrát. Masturbace je naprosto přirozenou součástí našich životů. Prostě se uvolněte, zbavte se všech rušivých elementů kolem sebe, jako je televize, mobilní telefon a podobně – a na nic nemyslete.

  • Abyste se naladila na správnou notu, začněte se prostě hladit. Hlaďte se všude tam, kde se vám to líbí. Po chvilce se začněte věnovat i své vagíně a klitorisu.
  • Na řadu přichází womanizer – jeho stimulační hlavici opatrně přiložte na klitoris. Nelekněte se lehkého sání, po chvilce si to začnete užívat.
  • Womanizer je senzační také v tom, že ho můžete využít mnoha způsoby, například si ho můžete přiložit na bradavky, čímž zvýšíte intenzitu orgasmu.
  • Womanizer nemusíte používat jen tehdy, když jste sama. Zapojte i vašeho partnera do společných lechtivých hrátek. Kromě toho můžete kombinovat nejrůznější erotické pomůcky, které funkci womanizeru jen podpoří.

Proč je orgasmus pro tělo tak důležitý?

Nebudeme si nic nalhávat, orgasmus je jedna z nejpříjemnějších věcí, kterou člověk zažije. Kromě potěšení ale také nabízí spoustu dalších benefitů, o kterých mnoho z nás nemá ani tušení.

K TÉMATU  Alternativní bydlení. Existují i jiná řešení, než drahá hypotéka nebo pronájem
orgasmus
Orgasmus je nedílnou součástí zdravého života.

Menstruace

Věděla jste, že pohlavní styk alespoň jednou týdně zajistí pravidelný menstruační cyklus? Je to především kvůli tomu, že při orgasmu dochází k velkému prokrvení, kdy se kyslík spolu s živinami dostanou na ta správná místa. Kromě menstruačního cyklu zajišťuje také pravidelnou ovulaci.

Hubnutí

Dámy, orgasmus je skvělým pomocníkem při hubnutí. Při orgasmu se totiž zvýší hladina hormonu fenethylaminu, který napomáhá ke snížení chuti k jídlu.

Imunita

Pravidelný orgasmus také podporuje správnou funkci imunity.

Bolesti

Možná patříte i vy mezi ty, které se snaží vyhnout sexu pomocí časté výmluvy na bolest hlavy. Jenže orgasmus má naprosto opačný účinek, dokáže člověka bolesti zbavit nebo ji alespoň utlumit.

Paměť

Pravidelný orgasmus udrží vaši paměť aktivní, a to především díky okysličené krvi, která se dostává do místa, co slouží pro paměť a učení.

Spánek

Jistě jste si všimla, že po kvalitním orgasmu spíte jako miminko. Při orgasmu totiž dochází k vylučování endorfinů a kortizolu, které napomáhají tělu se snadněji uvolnit.

Vzhled

Orgasmus vás dokonce může i omladit, a to hned o pěkných pár let zpět. Při orgasmu dochází totiž ke zvýšení hladiny hormonu estrogenu a DHEA, které zlepšují kvalitu pokožky.

Duševní zdraví

Sex a orgasmus jsou ideálními zbraněmi proti úzkostem a depresím. Kromě toho posilují naše sebevědomí a sociální dovednosti. Pravidelným orgasmem si tak zajistíte stálou spokojenost a vyrovnanost.

Jaký vztah k erotickým pomůckám máte vy? A jaká je ta vaše nejoblíbenější?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Autoerotika je klíčem k poznání vlastního těla. Odhalte schopnost vnímat sebe a vylaďte si tím i vlastní život!

Nestyďte se použít erotické pomůcky. Některé pomůžou i při vážných zdravotních komplikacích! Které?

Zdroje článku:
www.cnet.com, www.everydayhealth.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zavodnění lidského těla je problém, se kterým v dnešní době bojuje mnoho lidí z moderního světa. Příčin může být hned několik. Zbavit se přebytečné vody je přitom velmi snadné. Podívejte se na příznaky zavodnění a na pár tipů, díky kterým se vody lehko zbavíte.
Chcete mít ve své domácnosti domácího mazlíčka, se kterým bude radost trávit volný čas? Nemusíte nutně sahat po pejskovi, i když je jistě velkým lákadlem. Co si domů raději pořídit kočku, která na vás nebude tolik závislá?
Vyzdobit interiér nejrůznějšími dekoracemi s vánoční tematikou je jedna věc, ale druhá je mít v domě trochu života. I když se o to postarají většinou děti, můžou mít na živosti v domě podíl i pokojové rostliny. Během kouzelných svátků na konci roku však sázejte na takové, které vánoční atmosféru v příbytku umocní.
Říká se, že ženy jsou v uvažování složité, zatímco muži zůstávají srozumitelní a jednoduší. Co se ale vztahů týká, tak muži a ženy následují trochu rozdílné cesty. To, co muži hledají ve vztahu není to, co by ženy motivovalo, aby do takového vztahu šly. Rozdělují je jejich touhy, mentalita, vášně či úroveň vyjadřování. My vám nyní řekneme, co muži doopravdy očekávají od vztahů se ženami a po čem jejich srdce touží.
Tato anglická diva se proslavila předně jako zpěvačka, ale zároveň také svým skladatelským nadáním a působností v modelingu. Dua Lipa má původ v samotné Albánii. Mohli byste se domnívat, že její jméno je smyšlené pro zviditelnění ve světě showbyznysu, a že pod ním jen vystupuje, ale není tomu tak. Dua Lipa je skutečně její rodné jméno.
Do svého jídelníčku můžeme zakomponovat celou řadu potravin. Zapomínat nesmíme především na zeleninu, konkrétně na rajčata, která jsou mnohdy lékaři i odborníky na zdravé stravování označována za zázračnou potravinu. Proč si rajčata vysloužila takovou přezdívku? Proč je mnozí označují za “zázračná”? Důvodem toho jsou zdravotní benefity. Ať už přidáte rajčata do omáčky, polévky nebo jenom na chleba s máslem, uděláte tak něco pro své zdraví.
Možná už je pozdě a jedete na vlně nervozity. Stres pomalu narůstá. I tak ještě stihnete zabrzdit a svátky prožít v klidu. Dejte na našich 5 rad, které vám pomohou nadbytečný stres odbourat. Ale znáte to, vše je v hlavě, takže pokud hlava nechce, tak vám ani voňavá relaxační koupel nepomůže.
Slýcháme, že dodržování pravidelného pitného režimu je důležité hlavně v létě. Ale to je omyl, pitný režim by se měl dodržovat i teď na podzim a místo sladkých čajů bychom měli sáhnout spíše bylinných anebo – a to je ještě lepší po čisté vodě.
Pokud sledujete televizní pořady, pak jistě znáte reklamní spot, ve kterém se hádá, jestli daný člověk trpí lupy nebo seboreou. V obou případech mluvíme o problémech, které umí člověka potrápit. A v obou případech mluvíme o potíži, která se projevuje svěděním pokožky hlavy. Že vás taky svědění pokožky trápí? Pak je načase zjistit, jestli je vaším problémem právě seborea nebo klasické lupy.
Při putování lesy a přírodou narazíte na celou spoustu bylinek a rostlin. Na co však narazíte pouze při podobném putování Afrikou je takzvaný čertův dráp neboli harpagofyt či také ďáblův spár nebo čertovo kopyto. Přesně tak se říká rostlině, která je mnohými označována za zázrak přírody.
Provoněný domov pozitivně působí na naše smysly. Osvěžovače zakoupené v obchodech jsou ovšem nejen drahé, ale jejich složení může kvalitu vzduchu ovlivnit nepříznivě. Vyrobte si své vlastní vůně! Kombinujte a vymýšlejte podle ročního období i místnosti, do které chcete vůni umístit.
Mnoho mužů i žen od pěstování masožravek odradí to, že jsou náročné na péči a je nutné je pravidelně krmit. To však není pravda. Masožravá rostlina nepotřebuje nic víc než jiná obyčejná pokojová rostlina.

Výběr článků

Mláďátka jsou vždycky roztomilá, a platí to nejen o těch zvířecích. Tihle rozpustilí mazlíčci vám zaručeně zvednou náladu, a někteří z nich úplně volají o to si je pochovat.
Dnes v pátek 9.2. nás čeká fascinující astrologický úkaz – Novoluní ve Vodnáři. Toto kosmické setkání slunce a měsíce přináší nejen nový začátek, ale také osvěžující energii a nové možnosti pro všechny znamení zvěrokruhu.

Nepřehlédněte

Sladký a voňavý meloun je neklamným symbolem toho, že léto začíná! Pojďte udělat radost svému tělu. Jak je možné, že s pouhým melounem dokážete omládnout?
V dnešním světě spojeném s technologiemi se stává digitální detox klíčovým prvkem pro udržení zdravých mezilidských vztahů. Náš článek o digitálním detoxu vám přináší inspiraci a návody, jak osvěžit svůj život od digitálních vlivů. Od obnovení osobního spojení po nalezení rovnováhy mezi online a offline světem, objevte cestu k zdravějším vztahům skrze digitální odpočinek.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek