Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Člověk ve znamení Panny? Loajální, praktický a tvrdý dříč

Osoby narozené v tomto zemském znamení dokáží projevit lidskost, jako žádné jiné. Proto se řadí mezi ta znamení, jež jsou nejvíce starostlivá a pečující. Umí se zaměřit na nejmenší detaily. Se svou vysokou mírou praktičnosti berou život tak, že nic se neděje náhodně.
Panny
Lidé ve znamení Panny jsou skvělí posluchači.

24. 08. 2022

Základní charakteristika Panny

Panny (od 23. srpna do 22. září) mívají silný charakter, jsou konzervativní, dokážou si věci dobře a efektivně naplánovat a organizovat. Mají pevně stanovené cíle, za kterými jdou, nehledě na občasné neúspěchy. Svou pozornost na detaily zaměřují tak precizně, že často mohou mít sklony k větší sebekritice, než je na místě. Od druhých lidí očekávají předně to, že se budou chovat čestně a jednat spravedlivě. Neuznávají lži a podlé chování. Pakliže je někdo na ně použije, nechtějí být s takovými lidmi nadále v kontaktu.

Vztahy, láska a sex

Panny se ve vztahu chtějí cítit chtěné a milované. Chtějí zažívat to, co ony samy umí dát druhému. S partnerem se potřebují cítit bezpečně, jsou velmi zranitelné a citlivé.

Preferují stabilní vztahy. Mezi tímto znamením zřídka naleznete někoho, kdo partnery střídá jako ponožky. Panny nejsou přelétavé nebo záletnické. Věrnost je pro ně samozřejmostí a od druhého očekávají to samé. Ony to dokonce automaticky předpokládají. Zradí-li je partner, je to pro ně velice bolestivý a nevratný proces.

Nějakou dobu jim trvá, než se vztahu otevřou. Ale když k tomu dojde, je to naplno. Neumí dávat své city najevo, proto spíše čekají na oslovení toho druhého. Může se stát, že jsou dlouhou dobu platonicky zamilované, ale vyjádřit se nedokážou. K sexuální stránce budou ze začátku přistupovat s úzkostí a se zábranami. Má-li ale partner pochopení, budou po čase prožívat krásné chvilky. Panny nebývají přehnaně vášnivé, zato jsou úžasnými partnery, kterým na vás bude záležet a budou vám věnovat svoji pozornost a péči.

Panny v rodině

Panny jsou s rodinou úzce spjaté, a s největší pravděpodobností i v dospělosti budou mít s rodiči nadprůměrné vztahy. Mívají blízký vztah i s prarodiči. Pokud potřebují jejich příbuzní v pokročilém věku pomoc, důsledně se o ně starají, nikdy je nenechají bezprizorně. Nejenže k nim chovají vřelou lásku, ale mají velký smysl pro zodpovědnost.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 15. - 16. 12. 2018. Vyhýbejte se chemikáliím a tvrdému alkoholu. Pozor i na oči!

Přátelé Panny

Máte-li přítele Pannu, jistě si k němu rádi chodíte pro rady. Jsou skvělí posluchači, kteří dokážou zvážit všechna hlediska a nabídnout vám ta nejlepší východiska. Jedinou nevýhodou v tomto ohledu je to, že mnohdy mohou, kvůli sklonům ke kritice, vidět problém i tam, kde vůbec není.

Panny své blízké s láskou opečovávají. Věřte, že pokud je ve vašem okolí a máte její sympatie, bude to přítel na dlouhá léta. Možná někdo z vašich přátel v tomto znamení je právě kamarád z dětství. O vaše přátelství se budou starat, s nimi nebudete ti, kteří se neustále musí ozývat jako první. Je samotné bude zajímat, jak se máte a zdali nepotřebujete s něčím pomoct.

Kariéra a peníze

Panny bývají v životě praktické, tvrdě pracující a jdoucí si za svými vytyčenými cíli. Svoji práci a úkoly si zvládají předem efektivně organizovat. Velmi rády řeší problémy, je to pro ně velká výzva. Také mají rády preciznost. Nerady ale vidí, že udělaly někde chybu, umí se za to nadměrně zkritizovat. Vyžaduje-li to situace, dokáží konstruktivní kritiku podat i na práci druhých.

Panny mají vynikající komunikační dovednosti, a to jak v mluvené formě, tak i té psané. Spousta z nich má práci s touto činností spojenou nebo jsou z nich také dobří pečovatelé, doktoři, psychologové či zdravotní sestry.

Panny své vydělané peníze nedokážou bezmyšlenkovitě utratit. Mají rády rezervy, proto si vždy nějakou sumu dají stranou. Vidí-li zbytečné utrácení, je to pro ně projev sobeckosti a rozmazlenosti. S jejich spořivostí se ale může stát, že mívají úzkostlivý strach z možného nedostatku.

Jak si Pannu získáte?

O Pannách je dobré vědět to, že nejen rády pečují o sebe, ale i o své prostředí kolem. Proto, jste-li nepořádní, srdce Panny si beze změny nezískáte.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 20. - 21. 10. 2018. Nenechte se rozhodit ochlazením a vyrazte se projít!

Panna vás nejprve ráda pozná předtím, než s vámi jakýkoliv vztah naváže. Rozhodně na ni nepospíchejte. Možná se vám může zprvu jevit chladně, mějte však na paměti, že uvnitř se odehrává něco jiného. Má-li zájem, ráda vás pozná, nebude vás udržovat v iluzi. Trpělivostí se musíte při seznamování obrnit.

Panna potřebuje takového partnera, který bude pro ni oporou a inspirací. Někoho loajálního, upřímného, čestného, dochvilného a pořádného. V případě, že si vás vybere, buďte si jistí, že o vás bude maximálně pečovat, stejně tak jako o váš vztah.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Lev: Charismatický vůdce s přirozenou autoritou

Raci jsou oddaní lidé, kteří své blízké budou bránit za každou cenu

Zdroje článku:
www.costarastrology.com, www.astrology-zodiac-signs.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Rodičovská či mateřská dovolená bývají jedny z nejosamocenějších období, a to paradoxně i přesto, že žena či otec v podstatě nikdy sami ve skutečnosti nejsou.
Spa Hotel Děvín uprostřed Slavkovského lesa nabízí široký výběr služeb včetně lázeňské léčby pod jednou střechou.
Když přijedete do Itálie, je to naprosto běžné. Každá žena tu má svůj skútr, se kterým jezdí do práce, na nákupy, ale třeba i vyzvedávat děti ze školy. Jak se žije řidičkám skútru v Česku?
Podle žebříčku Forbes vydělalo celkově 100 nejlépe placených hvězd světa v minulém roce celých 6,1 miliardy dolarů. Z toho deset nejlépe placených hereček na světě v minulém roce vydělalo dohromady 254 milionů dolarů. Jde o závratné částky, které zaujmou mnohé milovníky filmového průmyslu. Pojďme se blíže podívat na to, jaké herečky v minulém roce vydělaly nejvíce.
Bolest při pohlavním styku, bolestivá menstruace a problémy s početím. To všechno se může skrývat pod diagnózou endometriózy. Endometrióza je gynekologické onemocnění, které postihuje řadu žen především v plodném věku.
Na Vánoce máme každý své oblíbené zvyky a dekorace. Existuje nepřeberné množství možností, jak vyzdobit vánoční interiér. Který nápad se vám líbí nejvíc?
Nestihli jste si před Velikonocemi umýt okna? Ano, počasí nepřálo, bylo moc práce s pečením beránků a malováním vajíček. Máte tedy jedinečnou příležitost se do toho pustit právě teď.
S mužem se jednoduše můžete rozejít tak, že mu to oznámíte z očí do očí. To je pravděpodobně ten jediný správný způsob. Ne každý si na něj ale troufne, zejména po kratší známosti. V praxi se můžeme setkat s mnoha dalšími způsoby ”rozcházení se”, které vám možná vyrazí dech.
Milujete hořkou čokoládu ve všech jejích podobách? K této vášni si můžete jen gratulovat. S každým soustem této sladkosti si totiž snižujete pravděpodobnost několika druhů rakovin. Ale i vaše srdce si přijde na své!
V průběhu roku 2019 bylo obyvateli Česka uzavřeno 54 870 sňatků. To je o 2303 sňatků více, než v minulém roce. Znamená to, že pro lidi začíná být obřad důležitější, než život na psí knížku? Má to i své praktické dopady.
Značka Gucci je dlouhá léta považována za synonymum luxusu. Nedosáhne na ni každý, ovšem pokud už ji vlastníte, vlastníte fantastickou investici, která s každým novým dnem roste na své hodnotě. A to dokonce i v případě, že mluvíme o roztrhaných silonkách, které se nedávno ocitly v nabídce světově proslulé společnosti.

Výběr článků

Blíží se narozeniny vašeho partnera a vy usilovně přemýšlíte o tom, co byste mu pořídila? Určitě ho chcete příjemně překvapit a ráda byste vsadila na maximálně praktický dárek, který využije. Kombinace těchto dvou aspektů ovšem není vůbec jednoduchá. Ne vždy se musíte zaručeně zavděčit. Právě proto pro vás máme hned několik tipů, jež se vám mohou hodit. zaměříme se právě na onen zmiňovaný praktický aspekt, jež je z hlediska dlouhodobého využití dárku velmi důležitý.
Rozchod může být komplikovaný a emotivní proces, avšak někdy přesto zůstává láska mezi lidmi i po konci vztahu. Dnešní článek na Dámské Lize se věnuje této citlivé situaci, kdy i přes rozhodnutí o rozchodu zůstává mezi bývalými partnery láska. Prozkoumáváme možnosti, jak s tímto paradoxem pracovat, jak najít rovnováhu mezi uzavřením minulosti a udržením vzájemného respektu a lásky.
Chcete-li si koupit pohodlné a zároveň trendy boty, určitě vsaďte na kožené kousky. Ty mají mnoho předností. Na následujících řádcích si na koženou obuv posvítíme pěkně zblízka. Povíme si jak ji vybrat a i to, s jakými módními doplňky ji kombinovat. Proto pojďte číst dále a nechte se inspirovat společně s námi.

Nepřehlédněte

Popraskané rty, suché koutky, odchlíplé kousky zrohovatělé kůžičky. Když jen trochu zanedbáte péči o své rty, podzimní počasí vám to vrátí i s úroky. Nemusíte kupovat syntetické balzámy na rty. Vyrobte si svoji vlastní péči z přírodních ingrediencí.
Rok co rok se s příchodem vánočních svátků napříč rádii rozeznívá typicky vánoční playlist, mezi kterým nikdy nechybí hitovka od Mariah Carey All I Want for Christmas Is You. Každý tuhle pecku zná, mnozí z nás si ji s oblibou pouští jako kulisu při pečení cukroví nebo balení dárků. Je prostě natolik nadčasová, že ji můžeme slyšet zas a znovu. Víte ale, kdy a jak legendární písnička vlastně vznikla a hlavně, kolik každoročně vydělává? Nejen na to se podíváme!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek