Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

27 důvodů, proč se s vámi muž stejně nakonec rozejde

Někdy se to stává a máte pocit, že vás pošle partner brzy k šípku. Položila jste si však otázku, co všechno ho k tomu vede? I my ženy jsme mnohdy nevyzpytatelné. Milé dámy, představte si, že ani muž s vámi nechce někdy mluvit, protože má svou náladičku a mnohokrát je naštvaný či přepracovaný. Když na něj tlačíte, tak celou situaci leda zhoršíte. Bude-li se to opakovat pokaždé, vás nakonec opustí.
rozejde
Důvody rozchodu bývají různé. Někdy vztah prostě jen skončí.

16. 05. 2022

Láska jako trám a vy jste najednou na druhé koleji. No, to už tak někdy bývá. Ne každý muž má tendenci své partnerce ve všem podlehnout. Nebude kolem vás skákat jako opička a nedejbože vám říkat sladké řečičky. Co se stane, když to po něm budete chtít každou chvíli? Pak se ovšem nedivte, že se s vámi rozejde.

Existuje elixír na spokojený vztah?

Určitě ne. Jednou se vám zdá, že máte málo sexu, podruhé je protějšek stále v práci a patřičně se vám nevěnuje. To vše musíte překousnout. Jakmile se do něj začnete pouštět, dlouho to s vámi nevydrží.

Pokud si myslíte, že s vámi tráví málo času, snažte se, aby se to změnilo. Protože výčitky ničemu nepomohou, jedině vás dovedou k rychlému rozchodu. Samozřejmě záleží na tom, zda jste do sebe opravdu zamilovaní a o svou lásku pečujete. Nikdy není všem dnům konec.

Prostě si dělejte radost maličkostmi, které vás udrží dohromady. Naslouchejte jeho představám i problémům a věnujte se stejným koníčkům. Ne vždy je to možné, ale určitě ho váš zájem uspokojí. Jakmile budete žárlit a trápit se divnými myšlenkami, nevěrou a odcizením, počítejte s nejhorším. 

Proč se s vámi nakonec rozejde?

Zde jsme vám vypsali několik bodů (poměrně dost), které muže nejčastěji nakonec vedou k tomu, že se s vámi rozejde.

  1. Prostě se mu přestanete líbit
  2. Nedá se svítit a nemá si s vámi, o čem povídat 
  3. Z nějakého důvodu už ho prostě nebavíte
  4. Stydí se za vás (nepečujete o sebe, jste obézní, nenalíčená)
  5. Jste nudná v sexu, anebo naopak moc divoká 
  6. Pořád jen pracujete a nemáte na něj čas, vymlouváte se 
  7. Mluvíte více než on a jste dominantnější ve vztahu
  8. Vše moc řešíte
  9. Nechcete s ním mít dítě a mateřství stále odkládáte
  10. Nedáváte mu prostor ani volnost
  11. Má pocit, že ho nerozvíjíte a táhnete ho k zemi
  12. Prostě si našel jinou
  13. Stydíte se před ním nebo rovnou ve společnosti se stydíte za něj
  14. Stále něco skrýváte a jste přehnaně tajemná
  15. Neumíte vařit a postarat se o rodinu
  16. Nevhodně se chováte a moc pijete mezi kamarády, pak ztrácíte zábrany a neznáte hranice
  17. Jste žárlivá a moc ho hlídáte
  18. Nerozumíte si ohledně jeho dětí, anebo jste příliš mateřská!!!!
  19. Dětem dáváte přednost před utužováním partnerského vztahu
  20. Prostě už si nemáte společně co říct, ohledně sexu i koníčků
  21. Vaše rodina ho nesnáší a snaží se vás rozeštvat
  22. Často pláčete a jste hysterická či labilní
  23. Řešíte věci rodiny před kamarádkami, a to samé v práci  
  24. Vlastně je s vámi jenom z povinnosti
  25. Věnujete mu málo času
  26. Vztah berete na lehkou váhu
  27. Prostě to skončilo a vlastně vás má plné zuby 
K TÉMATU  Máte partnera o mnoho let staršího nebo naopak mladšího. Je věkový rozdíl ve vztahu handicap nebo plus

Láska je věčná

Vztahové problémy patří k těm nejsložitějším, a proto byste je neměla s každým řešit. Když už dojde na nejhorší, s partnerem si v klidu promluvte a výčitky nechte stranou. Kdoví, třeba přijdete na to, proč už s vámi nechce být. Pokud půjde o nějakou hloupost, aspoň se tomu zasmějete.

Vždyť po světě běhá spousta nezadaných super chlapů a jeden z nich čeká právě na vás! A nemusí vypadat ani jako James Bond. Hlavně, že vás bude milovat takovou, jaká jste.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Rozchod během pandemie. Které herecké páry neustály karanténu?

Byl vám nevěrný? Okamžitý rozchod nemusí být řešení

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Čokoláda. Komodita, která dokáže hýbat světem. Člověka umí zbavit stresu a navodit nám pocity štěstí, a to díky uvolňování dopaminu, po kterém se cítíme zkrátka šťastní a uvolnění. Je to zdroj rychlé energie právě proto, že je bohatá na sacharidy. Čokoláda svou vůní a chutí na jazyku dokáže vyvolat krásné vzpomínky a nám navodit příjemný pocit po celém těle.
Dnes jsem snědla svůj objednaný Caesar salát, i když vím, že měl chyby. Ale dávám si ho často. Tak jsem špatný druh použitého salátu a kus opečené slaniny neřešila. Vím, co jsem si objednala. Ovšem určitě se vám stává, že si dáte něco, co vůbec neodpovídá kvalitě, kterou jste očekávala. Co může být v restauraci předmětem reklamace?
Přestože si to každoročně mnoho z nás nechce připustit, letní dny se blíží ke konci a podoba zahrad se začne měnit. Jedním si můžeme být jistí, práce na ní bude hodně. Podzim je čas sklizně, nové výsadby a dalšího opečovávání. V tomto období lze zasadit jak květiny, stromy, tak i zeleninu. Nejen jaro je časem pro nový život.
Ve světě kosmetiky najdeme celou spoustu zajímavých produktů. Zatímco některé jenom oživí naši unavenou pleť, jiné toho umí daleko víc. Mluvíme kupříkladu o ricinovém oleji, který je tím, co ženě nesmí chybět v koupelně.
Dnes a denně je naše pleť zatěžovaná nepříznivými vlivy. Ať už se jedná o nánosy make-upu nebo nečistoty z ovzduší, to vše naší pokožce příliš neprospívá. A to nejen v jejím jádru, ale i zvenčí. Dost často pak dochází ke zhrubění pokožky, která získává našedlý tón, ovšem nechybí ani vydatně ucpané póry.
Mnoho zahrádkářů uvažuje nad tím, jak podpořit růst své úrody způsobem, který by neohrožoval je samotné, ani přírodu okolo nich.
I přímotopy jdou s dobou. Ta si žádá úsporné a efektivní přístroje, které nebude třeba schovávat do skříní, ale naopak vystavovat na obdiv členům domácnosti i návštěvám.
Naše manželství jsem vždy brala jako ideální soužití muže a ženy. Všichni naši známí nás měli jako vzor toho, jak by to v dlouhodobém vztahu mělo vypadat. Byla jsem do manžela zamilovaná od svých dvaceti let, po několika letech mě požádal o ruku. Jak jsem se ale mýlila v tom nejbližším člověku, kterého mám, to si ani nedokážete představit! Než se objevila jeho nemanželská dcera...
„Není ta omáčka moc kyselá? Nejsou ty knedlíčky moc mazlavé?“ Citát z oblíbeného filmu dokumentuje, jak málo si některé ženy věří. A to i v případě, že svou práci zvládají skvěle. Jste jedna z nich? Také máte pocit, že nic neuděláte perfektně? Možná se jen podceňujete. A že nejste dokonalá? Hoďte pochybnosti za hlavu a mějte se ráda!
Přemýšlíte o zajímavém prvku do ložnice nebo obývacího pokoje? Stoličky a taburety nejen, že dobře vypadají, ale jsou také naprosto univerzální. Slouží jak k samotnému sezení, tak i jako opěrka pro vaše unavené nohy při posezení v sedačce nebo křesle u televize. Využití najdou také v předsíni jako sedátko při obouvání. Stoličky i taburety lze dnes koupit téměř v jakékoli designové podobě.
Snubní prsten je považován za žílu lásky. Nevěsta a ženich si je vzájemně nasazují při svatebním obřadu, jako symbol spojení, věrnosti a lásky. Také by se dal vnímat, jako symbol „vlastnictví”. Prstýnek dává ostatním jasně najevo, že dotyčná osoba není k mání, že už jeho nebo její srdce patří někomu jinému. Jejich symbolika se v průběhu staletí vyvíjela a stále vyvíjí v závislosti na tradicích a kultuře.
Už jste o něm slyšeli? Pro někoho možná lákadlo, pro jiného naprostý strašák a nikdy by do toho nešel. Víte, co metoda holotropního dýchání obnáší, a k čemu může být dobrá? Pojďme se na to podívat, třeba vás to osloví a jednou ji vyzkoušíte.

Výběr článků

Viber uvádí novou funkci nazvanou Polls (ankety), která uživatelům umožní snadno si ve skupinových chatech a komunitách zorganizovat hlasování na jakékoliv téma. Nová funkce rozšíří možnosti komunikace mezi uživateli, protože jim dává možnost vyjádřit svůj názor na jakékoliv téma snadno a rychle. Umožňuje také každému, kdo se zúčastní dané konverzace, sledovat, jaké názory mají ostatní na určité téma, a to přehledně, aniž by se museli probírat tisíci odpovědí a názorů.
Blíží se začátek nového školního roku a pro tisíce prvňáčků i první cesta do školy. Trasa, která pohledem dospělého působí bezpečně, může ale pro dítě skrývat řadu nástrah.
Poslední dva roky pro mne byly velkou životní zkouškou. Přišla jsem o spoustu přátel a iluzí. Ale našla jsem samu sebe. Největší rána pro mě byla, když se se mnou rozešel můj přítel krátce po tom, co jsem se začala léčit s rakovinou. Nyní se mi začal opět ozývat a chce, abychom se k sobě opět vrátili.

Nepřehlédněte

Zatímco vysoký krevní tlak se dá hodnotit jako život ohrožující, nízký tlak je spíš skrytý, tichý problém. Ovšem i tak by se lidé, kteří mají nízký tlak, měli mít na pozoru. Jak poznat, že nízký tlak máte, jaké jsou jeho příčiny a jak se můžete léčit?
Asi pro vás není žádnou novinkou, že s přibývající propojeností všeho a všech se ztrácí schopnost se skutečně odpojit. Mozek je zaplaven doslova nevysychajícím proudem informací, které zároveň nedokáže zpracovat. Co se vlastně děje a co můžete dělat pro svůj spokojený život?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek