Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Kůže dominuje podzimu. Investujte do kalhot i sexy sukní

Módní trendy se mění jako na běžícím pásu, což statně potvrzují i všichni módní stylisté. Ti v současné době radí jedno – nebojte se kožených modelů, ty s námi ještě nějaký ten pátek zůstanou. A ostatně mají pravdu - kůže opravdu dominuje letošnímu podzimu a bylo by mylné se domnívat, že zanedlouho odejde z módy. Zatím to vypadá, že s námi zůstane až do podzimu nadcházejícího. 
kůže
Kožené oblečení jednoznačně dominuje letošnímu podzimu. (Foto: 123RF)

23. 11. 2021

Kožené věci jsou zase v kurzu 

Možná se zastánci ekologického stylu života naprosto zděsili. Nikde se však nepíše, že musíte nosit pouze pravou kůži. Imitace tohoto materiálu naplňují obchody s oblečením a od pravé jsou k nerozeznání podobné. Jinými slovy udělají stejně velkou parádu. 

Oblečení se dnes vyrábí především z kůže umělé, ekologické, z koženky nebo jiné imitace kůže. Díky tomu mohou zůstat ekologičtí nadšenci v klidu, stejně tak peněženky mohou setřít vzniklý pot z „čela”. Koupě takové sukně, kalhot nebo saka totiž nebude nijak závratná, jako kdyby se o skutečný kožený kousek opravdu jednalo. 

Skvěle izoluje a drží teplo 

I když je oblečení, které je nyní možné koupit si na trhu, pouze imitací pravého materiálu, neznamená to, že jí chybí vlastnosti té pravé. I nyní platí, že je skvělým izolantem a že naprosto fantasticky drží teplo. Ostatně i proto se kůže dostala do popředí v tomto chladnějším období roku.  

Mýlí se také ten, kdo se domnívá, že kůže nemůže být základem elegantních outfitů. Nabízí se spíše otázka, co jiného by mohlo být jejich součástí, když ne právě kožené modely? 

Kalhoty, šaty i sexy sukně 

Při procházce obchody v obchodním domě narazíte hned na několik koženkových modelů, jež stojí za zvážení. Nabídka se zaplňuje šaty, kalhotami, sukněmi i saky. Ve všech případech mluvíme o stylových prvcích, jež zařaďte do svého šatníku.  

Podle módních stylistů bychom se neměli bát ani mixování materiálů. Nezdráhejte se zkombinovat kožený kousek s pleteninou, případně koupit už takový, který dva materiály spojuje. Kůže je otevřená různým kombinacím a hezky se ladí jak se svetry, tak s jinými druhy oblečení, ať už je to bavlna, len či kašmír. 

Nejvíce teď letí Kožené katovky

Kožené aktovky jsou jedním z nejoblíbenějších typů kožených oblečení, které jsou využívány v zimním období pro své skvělé izolační vlastnosti a schopnost udržet teplo. Tyto aktovky jsou ideální pro muže i ženy, kteří chtějí vypadat stylově a elegantně, a zároveň zůstat v teple. Navíc, kožené aktovky jsou také velmi odolné a dlouhotrvající, což z nich činí investicí na dlouhodobé nošení. Existuje mnoho druhů kožených aktovků, které se liší designem, barvou a velikostí, takže každý si může najít model, který mu nejlépe vyhovuje. Pokud takové aktovky hledáte, můžete tím podpořit i českou firmu Sikorashop.cz, kde naleznete spousty krásných produktů například i kožené aktovky (https://www.sikorashop.cz/panske-kozene-aktovky)

K TÉMATU  Materiály, ve kterých vám v létě nebude horko

Kůže a úplety 

Samostatnou kategorií je kůže a úplety. Dřímá vám v šatníku kožená bunda? Nebojte se ji zkombinovat s dlouhými úpletovými šaty, v nichž pas podtrhnete koženým páskem. Podle módních stylistů přesně tohle nemá v šatníku chybět, protože pokud si nebudete vědět rady s tím, co na sebe, tato kombinace je vždycky sázkou na jistotu, se kterou zabodujete. 

Taková bunda může a nemusí být podšitá kožíškem. Trend, který ovládl dokonce i letošní jaro, pochází zhruba z osmdesátých let a i v současném století se těší velkému zájmu. Oproti době, kdy bunda vstupovala na trh, je nyní nabídka daleko širší a rozmanitější čili má každý člověk na výběr z vícero možností. 

Celokožené outfity nejsou moc 

Když je dnes kůže v módě, mohu si dovolit kombinovat kůži s kůží? Není to moc? Ptají se mnohé ženy. A i když třeba v případě vzorů platí, že opatrnost je na místě, u kůže se můžete odepnout ze řetězů. Tohoto materiálu totiž není nikdy dost. 

Boty, sukně, kabelka a kabát, doplnit bavlněnou nebo saténovou halenkou. Dokonalý outfit je rázem na světě. V případě pocitu, že je toho na vás už možná příliš mnoho, vyměňte třeba kabát za textilní alternativu, ve které vám bude stejně teplo. 

Jaké kousky si zamilujete vy? 

Závěrem se nabízí otázka, jestli už jste majitelkami nějakých kožených, respektive koženkových kousků. Získaly si i vás nebo jim stále ještě odoláváte? Pokud letos na podzim a v zimě chcete zaujmout a způsobit, že se za vámi otočí všichni muži na ulici, pořiďte si alespoň jeden kousek jedné barvy, aby se vám dobře kombinoval s ostatními kousky z šatníku. 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Trendy v šatníku na letošní podzim

Krásná i v šedi podzimu

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kuchyňský kout je plný nejrůznějších spotřebičů, bez kterých bychom se při vaření prakticky neobešli. V případě, že vám chybí mikrovlnná trouba, pojďme si prozradit, jak ji vybrat. I tento společník se vybírá na základě několika kritérií.
Spodní prádlo - většina z nás ho bere jako samozřejmost. A není to špatně. Jen je nutné si alespoň někdy uvědomit, že i taková maličkost ukrývající se pod oblečením se nám výraznou měrou podílí na zdravotní kondici. Například špatně zvolená podprsenka způsobuje bolesti zad a zvyšuje riziko vzniku zánětů a bulek. A kalhotky? Pokud jsou malé, nevhodného střihu nebo z nepříjemného materiálu, vede to ke vzniku vaginálních mykóz.
I když to tak zatím venku ne vždy vypadá, je jaro a příroda se probouzí ze zimního spánku. Právě jarní měsíce jsou ty pravé pro přípravu zahrady na nadcházející sezónu. Pokud chcete v létě sklízet ovoce a zeleninu, válet se v zelené trávě nebo se radovat z okrasných květin, něco pro to musíte udělat už teď. Podívejte se společně s námi na patero zahradních prací, kterým je dobré věnovat čas už teď.
Trápí vás posledních několik kilogramů, které chcete ještě do léta zhubnout? Pak je načase požádat o pomoc bylinky. Právě ty jsou zelenými pomocníky, kteří při hubnutí zaručeně pomůžou. Otázkou zůstává, jaké konkrétní bylinky podporují hubnutí a ze kterých si tedy udělat čaj?
Aby bylo zajištěno bezproblémové fungování těla a všech jeho funkcí, je zapotřebí, abychom mu dodávali jeho pohonné hmoty. Jimi se myslí především vitaminy, také minerály, antioxidanty a další živiny, které se společně podílí na správném fungování organismu. Jedním z klíčových vitaminů je vitamin D, jehož nedostatek umí v těle způsobit opravdu velkou paseku.
Každý z nás občas bojuje s kvalitou spánku. Co dělat, když ani správně nastavená spací režim nestačí? Zkvalitněním spánku si zkvalitňujeme všechny aspekty života, proto vám přinášíme ultimátní tip, jak si vymazlit svůj spánek a vytěžit z něj maximum.
Dejte stopku plýtvání a buďte v kuchyni maximálně praktičtí. Co tím máme na mysli? Třeba to, že přestanete vyhazovat potraviny, které vůbec vyhazovat nemusíte.
Podzim je tady, proto je čas obout se do teplejší a pevnější obuvi. Trendy pro podzim 2022 vás nadchnou. In je pohodlí a funkčnost. Mrkněte, jaké se letos budou nosit kozačky, kotníkové boty a boty na sníh. Pro každou ženu máme spoustu tipů, ze kterých si vyberete. Využijte podzimního Black Friday a nakupte nejlepší boty za zlevněné ceny. Boty si můžete pořídit i na další sezóny, proto volte kvalitní materiály a prověřené značky.
Rozhodli jste se vystoupit ze své komfortní zóny a rozjet podnikání? Nechcete se přímo stát osobou samostatně výdělečně činnou, vaše vize jsou hodny společnosti?
Červená řepa je doslova vitaminová bomba. Obsahuje mnoho látek, příznivých pro náš organismus. Může se pyšnit například vysokým obsahem vitamínu C, vitamínu B. Mimo jiné také obsahuje další blahodárné minerály, jako je hořčík, draslík, sodík. Je plná železa a kyseliny listové, a tak se doporučuje i při chudokrevnosti. Také příznivě působí na štítnou žlázu, protože v ní najdeme i jód. A jaké má další skvělé vlastnosti?
Pořádáte večírek pro svoje blízké nebo kolegy? Dáme vám pár tipů, jak naplánovat jedinečnou party, která zaručí všem zúčastněným nezapomenutelný zážitek.

Výběr článků

Období Vánoc je časem klidu a pohody, to však neplatí pro oslavy na Silvestra. Vedle zábavy, velkého množství alkoholu a hudby vás nejspíš neminou ani petardy, ohňostroje a rachejtle. Ale tato zábavní pyrotechnika s sebou nese mnohá nebezpečí úrazu, kterým je dobré se vyvarovat. Připravte se na komplikace a buďte nachystaní zasáhnout ve chvíli, kdy dojde k úrazu.
Letní sezóna odstartovaná a vy již jistě máte plány, ne-li již zaplacené dovolené. Cestovní horečka stoupá, vy se těšíte, nicméně máte před sebou nějaké ty výzvy. A to předně v podobě balení, chystáte-li se cestovat letecky.
Chlapík se promění v ženu poté, co si u výdeje zavazadel na letišti otevře svůj kufr. Zřejmě má opravdu na spěch, protože na nic nečeká a začne se svlékat přímo v hale. Ostatní lidé kolem nevěřícně koukají! Tohle se může stát jen v Las Vegas.

Nepřehlédněte

Pokud jste se rozhodli, že regál je skvělým způsobem, jak dosáhnout úspory místa i zpřehlednění uskladněných věcí (může jít o potraviny, nářadí, nástroje, kanystry, přístroje a další), nyní stojíte před rozhodnutím, jaký regál si vlastně vybrat. V úvahu je třeba vzít hned několik parametrů.
Nevěra zasáhne fatálně každý vztah. Může však být také poučením a východiskem pro vybudování vztahu lepšího.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek