Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Vybíráte hodinky pro svého partnera? Vsaďte na klasiku

I v dnešní době, kdy se výrobci elektroniky předhánějí, co všechno jejich nové chytré hodinky neumějí, existuje velké množství lidí, kteří nejvíce ocení jednoduché a elegantní ručičkové hodinky. Navíc jen jednoduché hodinky se hodí třeba k obleku nebo do divadla, takže by neměly chybět žádnému muži.
hodinky
Poradíme vám, jaké hodinky vybrat pro vaší polovičku!

Jak vybrat klasické hodinky pro vašeho partnera?

Výběr klasických hodinek není příliš složitý, stačí zohlednit jen několik základních parametrů a máte nejen dokonalý, ale i praktický dárek. Věnujte pozornost 4 bodům, které jsou níže uvedeny a nešlápnete při výběru vedle. Společenské hodinky, jak můžeme tuto elegantní klasiku pak jistě potěší muže v různých věkových kategoriích.

Design ciferníku

Samozřejmě základem je, aby se hodinky vašemu partneru už od pohledu líbily, což při současné nabídce hodinek nebude problém. Pokud chcete, aby vypadali co nejelegantněji, je vhodné volit ciferníky s římskými číslicemi nebo zcela bez čísel. Přičemž by ručičky hodinek rozhodně neměly být fluoreskující ani barevně příliš výrazné. I sám ciferník hodinek by měl být jednobarevný a v decentní barvě.

Materiál pásku

Pozornost je třeba věnovat i materiálu pásku hodinek, protože k obleku se nejlépe hodí kožený. Pokud se i tak rozhodnete pro kovový, třeba i proto, že jej partner preferuje, je vhodné volit barvu, která se bude hodit k dalším detailům outfitu. Pásek hodinek můžete sladit s přezkou na opasku, kovovými prvky na aktovce nebo manžetovými knoflíčky na saku.

Velikost

V oblasti velikosti je potřeba věnovat pozornost dvěma aspektům, a to je délka pásku hodinek a zároveň velikost ciferníku.

Ten první je důležitý, aby hodinky seděly vašemu partnerovi na ruce nebo spíš, aby je mohl nosit. Větší pásek se ještě většinou dá hravě vyřešit. Malý pásek je však nutné vyměnit, tedy dokoupit dodatečně delší.

Vybírat i dle velikosti ciferníku, je důležité především proto, aby hodinky stále působily jednoduchým elegantním dojmem. Navíc je pravidlem, že hodinky by se měly vejít pod manžetu košile.

Hodinky podle příležitosti

Hodinky pak vybírejte i podle toho, zda má váš partner tento typ kam nosit, zda se mu hodí do práce nebo spíš pro volný čas. Podle toho si totiž můžete z některých požadavků na vzhled slevit.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Silvestr je oslavou plnou světla, radosti a naděje, a pro rodiče s dětmi přináší otázku, jak tuto magickou noc nejlepším způsobem sdílet. Dnešní článek na Dámské Lize se věnuje otázce, kde trávit Silvestr s dětmi. Přinášíme tipy na rodinná přátelská místa a aktivity, kde můžete vytvořit nezapomenutelné chvíle pro vaši rodinu a přivítat nový rok s radostí a láskou.
Přejete si, aby z vašeho dítěte pomalu ale jistě rostla sebevědomá osobnost, která se v životě neztratí? V tom případě budete muset trochu přehodnotit své chování k vlastním potomkům. Když jim totiž dáte trochu nezávislosti a odpovědnosti, velmi jim tím pomůžete. Co by měly doma zvládnout předškolní děti?
Bojíte se, že se z vás při vstupu do posilovny stane nasvalená mužatka? Tak klid. Takhle to vážně nefunguje. Ale jestli chcete zpevnit tělo, je to potřeba.
Zajímá vás, jak udělat ze svého rande nezapomenutelný zážitek? V našem článku "Originální rande! Tipy na skvělé rande" vám přinášíme jednoduché a praktické rady, jak osvěžit vaše romantické setkání. Od netradičních míst po kreativní aktivity – pojďte s námi objevit nápady, které oživí vaše rande a vytvoří nezapomenutelné vzpomínky. Přečtěte si naše tipy a udělejte z každého rande jedinečný zážitek pro vás oba. Co tedy říkáte na to, abyste se společně vydali na nové dobrodružství lásky?
Důvodů pro sledování tohoto žánru bývá několik. Romantické filmy nás na emoční rovině dokážou pozvednout. Ostatně – kdo z nás by nechtěl věřit, že tam někde se skrývá ta pravá a nepodmíněná láska? Že tam někde je náš dvojplamen, spřízněná duše, která je nám souzená?
Alternativní způsoby bydlení si lze představit různě, možností je skutečně celá řada. Nemusíte se přitom cítit nepohodlně nebo se vzdát svého komfortu. Alternativní bydlení ale dnes již nepředstavuje jen způsob, jak ušetřit finance. Jde také o udržitelný způsob bydlení, který šetří naši planetu.
Lidé ve znamení Lva jsou přirozenými vůdci, kteří se nesou stejně velkolepě jako jejich zvěrokruhový zástupce. V tomto znamení jsou lidé, kteří se narodili mezi 23. červencem až 22. srpnem.
Nakupování dárků pro rodinu je těžké. Mnohem těžší než nakupování dárků pro spolupracovníka nebo oblíbeného učitele. Když ale nakupujete pro lidi, které znáte celý svůj život, máte jistou výhodu. Znáte totiž jejich koníčky a zájmy. Víte (nebo byste měli vědět) co mají rádi a po čem touží. Když tuhle výhodu dobře použijete, pořídit dárky k Vánocům pro rodinné příslušníky pak bude brnkačka. Už máte jasno, co komu nadělíte?
Všichni moc dobře víme, že vlivem času se naše tělo mění. Nejdříve to spatříme na pokožce, která začne postupně a docela viditelně ochabovat, ztrácet svou pevnost a sílu. To samé se však děje se svaly v celém našem těle, přičemž výjimkou nejsou ani svaly pánevního dna včetně vagíny, které je třeba posilovat nejen pro lepší pocit z intimních prožitků, ale i z důvodu prevence v rámci inkontinence a dalších obtíží. A právě o tréninku věrné kamarádky bude tento článek. Na co se během cvičení zaměřit?
Stavby, které vznikají vyřazením lodních kontejnerů, si získávají stále více příznivců. Pokud jste se ještě s takovými domy nesetkali, pravděpodobně si myslíte, že výsledek nebude vypadat nijak vábně a obyvatelně. Nicméně opak je pravdou. Proč kontejnerové domy získávají na popularitě, když dnešní trh nabízí další, již ověřené alternativy bydlení v podobě rodinných či panelových domů?
Od teď pochopíte, proč má Harry Potter svojí Hedviku. Říká se, že jsou sovy moudré, ale určitě jsou krásné a roztomilé. Tito predátoři mají svůj unikátní vzhled hlavně díky obrovským očím, a přestože jsou to majestátní ptáci, umí si pěkně zablbnout. Podívejte se, jak si dovedou hrát.
Která žena by nechtěla vypadat stále mladá a krásná? Jenže, která žena má na to, aby měsíčně utrácela tisíce korun za omlazující procedury nebo snad chirurgické zákroky? Nemusíte ale hned myslet na krajní řešení, nejprve vyzkoušejte zázračné potraviny, které skutečně proti stárnutí fungují. Jen s nimi musíte zacházet správně.

Výběr článků

Ve světě stále více posedlém zdravím vzkvétá trh s fitness technologiemi. Ať už jste v tělocvičně nebo si v sobotu ráno jen tak běžně zaběhnete po místním parku, každý chce mít na ruce fitness tracker, který zaznamenává jeho data. Nebuďte však na omylu, fitness trackery nejsou vymyšleny jen pro běžce a vášnivé návštěvníky tělocvičny.
Období prázdnin a letních dovolených je už definitivně za námi. Přestože meteorologové slibují poměrně slušný podzim, sychravé dny spolu s deštivým počasím už nedočkavě klepou na dveře. Pokud vám zbývá ještě pár dnů dovolené nebo prostě máte chuť vyrazit někam na teplem, rozhodně se vám budou hodit naše tipy na hřejivou podzimní dovolenou.
Hudba. Pro někoho smysl života, pro někoho příjemné povzbuzení během dne a pro jiného ideální hnací motor pro konkrétní činnost. Ne nadarmo se říká, že svět vidíme podle toho, jakou hudbu posloucháme. Naše oblíbené žánry mnohdy zrcadlí naši osobnost. Zároveň je to pro nás mnohdy v těch nejtěžších a nejnáročnějších okamžicích ten nejlepší parťák, jakého si jen můžeme přát. Hudba ale může efektivně posloužit pro naši práci, rozvoj osobnosti nebo daleko více - může nám pomoci najít samu sebe.

Nepřehlédněte

Ještě vyčkat? Nebo raději odejít, když to doma není ideální? Tohle rozhodnutí bývá jedno z těch nejtěžších. Jakou roli v něm hraje touha po dětech, vlastní pohodlí, stáří i případné negativní reakce okolí?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek