Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Erika (48): Po dvaceti letech se objevila manželova 15letá dcera

Naše manželství jsem vždy brala jako ideální soužití muže a ženy. Všichni naši známí nás měli jako vzor toho, jak by to v dlouhodobém vztahu mělo vypadat. Byla jsem do manžela zamilovaná od svých dvaceti let, po několika letech mě požádal o ruku. Jak jsem se ale mýlila v tom nejbližším člověku, kterého mám, to si ani nedokážete představit! Než se objevila jeho nemanželská dcera...
manželova dcera
Objevila se manželova dcera, o které nevěděl. (foto: 123rf.com)

22. 03. 2021

Láska mého života

Náš pohodový vztah byl pro mnohé inspirací, než se objevila manželova dcera. Často jsem slýchávala od kamarádek, jak se se svými manželi hádali snad i kvůli úklidu nádobí. Náš vztah byl veskrze klidný a nikdy jsme nemuseli řešit žádné sváry.

Manžel jezdíval pravidelně na ryby, kde si podle svých slov vždy vyčistil hlavu a přijel klidný. Myslela jsem si, že mám opravdové životní štěstí, když mám i po několika letech manželství spokojený život.

Konflikty? To jsme neznali

Kdykoliv se řešily zásadní otázky ohledně nové práce, školy dětí nebo třeba nepříjemného sousedského soužití, vždy jsme byli za jedno. Většinou dal manžel na má slova a nebylo třeba cokoliv dál řešit. Když měl nějaký dobrý nápad, to jsem se ho zase chytla já.

Vždycky jsme jeden druhého spíše motivovali k lepším výsledkům, ať už to bylo v rámci sportu, vzhledu nebo jen ve vztahu k ostatním. Přišel mi jako muž, o kterého se můžu kdykoliv opřít a mohu mu plně důvěřovat.

Pak ale přišel naprostý šok – dcera!!

Do naší rodinné idylky, ve které jsme vychovávali dvě již téměř samostatné děti, ale vstoupilo něco naprosto šokujícího. A to doslova. Během jednoho podzimního dne u nás zazvonila nějaká slečna. Myslela jsem si, že nám bude nabízet nějaký časopis, ale jednalo se o něco úplně jiného. Mladá slečna totiž hledala mého manžela s tím, že se domnívá, že je její otec. Byla to manželova dcera!

Myslela jsem si, že se jedná o nějaký nemístný vtípek mladé holky. Nakonec jsem se s ní ale domluvila, že se sejdeme v kavárně, až manžel přijde z práce.

Manželova dcera přinesla fotky nějaké ženy

Manželovi jsem neřekla, že nás v kavárně bude někdo čekat. Prostě jsme si spolu vyšli. Slečna už na nás čekala. Manžel ji samozřejmě nepoznal. Oddechla jsem si. Pak ale začala vytahovat fotografie z kabelky, na kterých byla její matka. Šlo vidět, že ji manžel poznává.

K TÉMATU  Vím, že přítel mojí kamarádky ji podvádí. Mám jí to říct? Neuvěří mi

Slečna nám sdělila, že její matka neví, že se za svým domnělým tátou vydala, ale že jí je už patnáct a že nechtěla déle čekat. Manžel byl úplně bledý. Šlo vidět, že nechce ranit ani tu dívku, ani mě. Nakonec se tedy přiznal.

Od té doby máme tichou domácnost

Řekl mi, že se seznámil na rybách s jistou slečnou, a že spolu prožili románek. Vysvětloval, že nic takového neměl v plánu, ale že jej mladá rybářka svedla. Své dceři se zase snažil vysvětlit, že je mu líto, že vyrůstala bez táty. Neměl o ní nejmenší tušení. Potom nastalo ticho. Vzala jsem si na slečnu telefon a adresu a rozloučili jsme se. Nastala tichá domácnost.

Teprve za čas mi došlo, jak velká zrada to byla

Chvíli mi trvalo, než mi došlo, co se vlastně stalo. Tohle objevení nového člena rodiny je naprostou kudlou do mých zad. Člověk, kterému jsem tolik let věřila, mě sprostě podvedl, a navíc si u toho ještě nedal pozor. A je z toho jeho nemanželská dcera.

Neměla jsem chuť po nikom křičet. Jen jsem se cítila uvnitř naprosto zlomená. Samozřejmě jsem také měla možnost, chlapi se kolem mě vždycky točili. Já toho ale nikdy nevyužila. Věřila jsem v naši lásku. Hodně jsem se ve svém manželovi mýlila.

Náš vztah ochladl a já cítím letargii. S novou slečnou se samozřejmě občas stýkáme, je to mladý člověk, který za nic nemůže. K manželovi už ale vůbec nic necítím. Je to můj spolubydlící. Už mu nemohu vůbec v ničem věřit.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Irena (47): Pochovala jsem své vlastní dítě. Nikdy mi nebylo hůř

Jitka (43): Dceru mi odvedl drogový dealer. Jak se s tím srovnat?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Také vás postihlo toto nepříjemné kožní onemocnění? Pak máte pravděpodobně problém sestavit si takový jídelníček, který by vám kožní potíže neprohluboval, ale naopak vám pomohl problémy zmírnit. Řešení ale existuje. Poznejte potraviny, které vám skutečně pomohou, i ty, které vám mohou ošklivě ublížit.
Je tu léto a společně s ním také naše snaha zhubnout. Mnoho žen před příchodem plavkové sezony začne držet dietu s vidinou ztracených kilogramů. Co když ale během diety zažíváte nepříjemné pocity na zvracení? Co stojí za nevolností, plynatostí či nervozitou během naší snahy zhubnout?
Vždy mi záleželo na rodině a chtěla jsem žít poctivě a být šťastná. Jednou jsem ale ulítla a nikdy jsem na svůj omyl nemohla zapomenout. I když jsem se snažila, nakonec jsem to neunesla a dnes nemám rodinu žádnou.
Recept na dlouhověkost hledají lidé odnepaměti. Když už na tomto světe, nemohou být napořád, tak se alespoň snaží o to, aby zde byli co nejdéle. A od koho jiného čerpat moudrost, než od lidí, kteří se dožili požehnaného věku.
Ať už před sebou tlačíte vozík s potravinami nebo si obouváte boty, střed svého těla využíváte v rámci každodenních činností. Ovlivňuje také naši rovnováhu, správné držení těla, ale i celkovou stabilitu. A všeobecně platí, že s pevnějším corem získáte nejen na pohled hezké tělo, ale i zdraví. Bolestem zad a dalším neduhům tak můžete dát sbohem.
Blýskající se světla, tóny radosti a nádech elegance – před námi stojí Silvestr, a proč by neměl být stejně nezapomenutelný jako každý okamžik, který nás provází životem? Dnešní předsilvestrovský článek na Dámské Lize vám nabízí vodítko k tomu, jak si připravit vlastní domácí Silvestr, který nejen zaujme, ale zapíše se do paměti jako noblesní večírek ve velkém stylu. Připravte se na luxusní zážitek plný stylu, radosti a nezapomenutelných okamžiků, které budou pro vás a vaše hosty pamětihodné i za dvacet let!
Po dlouhém období samoty jsem si našla přítele, můj život začal být zase o něco šťastnější. Všechno nám klapalo a vypadalo to nadějně. Byli jsme spolu spokojení a pomalu začínali přemýšlet nad společným rodinným životem. Tak jsem se rozhodla, že by Petra mohla poznat i má matka, abych zjistila, co na něj říká ona. Zpočátku vše vypadalo dobře, ale to, co se stalo pak, mě strašlivě zasáhlo.
Co navodí Štědrovečerní náladu více než vánoční dekorace? Tyhle překrásné kousky si jednoduše vyrobíte doma a výsledek je úžasný. Hodí se i jako dárek!
Přestože letnímu tropickému počasí již pro tento rok odzvonilo, nemusíte si zoufat, a naopak si ještě užít vodních radovánek. Můžete vybírat z celé řady aquaparků, které jsou dostupné po celý rok. Přinášíme Vám hned 7 tipů, kam můžete vyrazit za zábavou, ale i odpočinkem a rozmanitou péčí o tělo.
Časy, kdy stačilo hodit do automatu na kávu desetikorunu a člověk se spokojil s "tmavě hnědou tekutinou", jsou už dávno pryč. Podávání i pití kávy se v České republice výrazně proměnilo. Klasického "turka" či instantní kávu už najdete v málokteré kavárně. V supermarketech vás regály s kávou lákají všemi směry: zrnková, mletá, kapsle… Nemůžete se rozhodnut? Přečtěte si našich 6 tipů a budete mít jasno, jak si vybrat a hlavně vychutnat dobrou kávu.
Nežijeme v Kalifornii ani v jiné lokalitě, kde sluníčko intenzivně hřeje po celý rok a zelenina či ovoce má několikero sklizní. Čtyři roční období znamenají mimo jiné přizpůsobit své tělo a jeho režim na počasí, které přijde. Na podzim byste se tedy neměla stravovat stejně jako v létě, kdy je tělo dobré spíš ochladit. Co udělá vašemu organismu dobře na podzim?
Zvlášť v přechodných obdobích typu jaro a podzim to na ulicích vypadá velmi pestře. Někdo má i přes podzimní období ještě dnes kraťasy a sandály, zatímco jiný už obléká péřovku a kulicha. Co je zdravější? Jaké oblečení zvolit v přechodném období?

Výběr článků

Po delší odmlce se nám opět otevírají hrady a zámky. Pokud tedy nemáte program na následující víkend, vyberte si z našeho seznamu ty nejatraktivnější památky, jež se vám vryly do paměti třeba díky nestárnoucím pohádkám, které se pravidelně vysílají v televizi během vánočních svátků.
Svatba se plánuje od začátku do konce. Právě tohle ale přímo volá o to, aby něco nevyšlo podle představ. Někdy je to neškodný trapas, jindy nepříjemný pád. Typickým příkladem je házení kytice nevěsty!
Přírodní prvky v interiéru jsou trendem, který vás může inspirovat. Neopracované dřevo v kombinaci s moderním nábytkem vypadá skvěle. Bříza je jedinečná svojí barvou, a tak jako jiné dřevo, které není opracované, podléhá pomalu zkáze. Je proto potřeba mít k dispozici mladý kmen, který je nutné patřičně vysušit. Povrch se pak natře tixotropním lakem, který břízu v podstatě obalí a uzavře. Na co všechno ji můžete použít?

Nepřehlédněte

Každý druhý zažil během některé své dovolené zažívací potíže. V této souvislosti se častěji mluví o cestovatelském průjmu, ovšem i druhý extrém dokáže dovolenou pokazit. Zácpa umí vystavit stopku všem radostem. Čekáte a ono nic. Jste stále více nafouklí, bolí vás břicho a může se dostavit i malátnost. Pokud k ní máte sklony, tak svému zažívání pomozte.
Můj život byl vždycky v podstatě šťastný a já jsem za to bylo velmi vděčná. Poznala jsem muže, o kterém jsem si myslela, že je to ten pravý. Náš vztah fungoval perfektně a já byla ráda, že mám po svém boku životního partnera. To jsem však ještě netušila, co je můj muž opravdu zač.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek