Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

4 tipy na mobilní aplikace, které pomohou se správou financí

Zjistili jste, že jste bez takzvaného hotovostního polštáře? Tudíž kdyby přišla další mimořádná situace podobná té na jaře, neměli byste, z čeho žít? Pak je načase začít s financemi lépe hospodařit. Abyste se však radovali ze zisků a nikoli ze ztrát, které na konci měsíce vykážete, stáhněte si mobilní aplikace, které vám se správou osobních financí pomůžou.
mobilní aplikace
Které aplikace pomůžou se správou financí? (zdroj foto: www.123rf.com)

26. 01. 2021

Ani na vlastní finance dnes nejste sami. Nemusíte si však na pomoc volat finanční poradce, kteří vaši díru v rodinném rozpočtu jenom prohloubí. Je možné povolat do akce mobilní aplikace, které byly speciálně vytvořené pro správu osobních financí.  

Spendee je jednou z nejlepších mobilních aplikací pro správu financí 

Pokud budete procházet nabídku mobilních aplikací spravujících finance, pravděpodobně se dnes nedostanete na konec. Podobně zaměřených aplikací je totiž celá spousta. Vývojáři si moc dobře uvědomují, že lidé nyní potřebují spravovat své peníze, proto jim nabízí řadu nástrojů, které jim jejich snahu ulehčí. Otázkou ale je, která aplikace je tedy skutečně nápomocná a přehledná zároveň? 

Za vypíchnutí stojí především aplikace Spendee, jejíž hlavní výhodou je jednoduchost a také přehlednost. Aplikace není specifická různými složitými funkcemi, naopak se v ní velmi snadno zorientujete, ať už je vám dvacet nebo padesát.  

I když skvělá aplikace pochází z rukou českých vývojářů, je k dostání i v anglickém jazyce. Důvod k tomuto kroku byl prostý – aplikace spravující finance totiž velice brzy pronikla i za hranice našeho státu. Udělat ji v cizím jazyce tak byl rozumný krok.  

Wallet už je pro fajnšmekry 

Další skvělou aplikací používající se pro správu osobních financí je aplikace Wallet. Nemluvíme však nyní o té, kterou má na svědomí společnost Apple a která sídlí v mobilních telefonech s nakousnutým jablíčkem. Mluvíme konkrétně o té, za kterou stojí Budget Books.  

Aplikace Wallet patří asi k těm nejznámějším z celosvětového hlediska. Lidé jí jednoho dne přišli na chuť a odmítají jiné aplikace, které fungují třeba na stejném principu.

Výhodou finanční aplikace Wallet je to, že si lze do ní nahrát i veškeré účtenky, které jste během dne při nakupování obdrželi. Je možné si k dané účtence přiložit poznámku, která vás upozorní, když bude danému produktu končit záruční lhůta.  

K TÉMATU  Jak správně používat deodorant? Mnoho lidí v tom chybuje

Co je pro aplikaci Wallet typické, jsou různé grafy nebo přehledy týkající se především výdajů. Právě ty je třeba v tomto čase kontrolovat především.  

eÚčty.cz je ryze českou věcí 

Zatím vám neučarovala ani jedna mobilní aplikace? Třeba se vám bude zamlouvat aplikace eÚčty.cz, která je ryze českou věcí. Její velkou výhodou je to, že funguje i v off-line režimu. Co je další výhodou, tak je možnost propojit si vícero účtů. V jedné aplikaci je tak možné spravovat finance celé rodiny, které jsou tvořeny jak vaším, tak partnerovým platem.  

Pokud ale nechcete, aby vám nikdo do finančních statistik a financí obecně viděl, je možné nastavit oprávnění. Tím si postavíte pomyslné hranice, které určí, kdo do vašeho účtu může a kdo naopak nikoli. Vývojáři samozřejmě chápou, že finance jsou velice citlivá záležitost. Proto se snažili co nejvíce vyhovět možným požadavkům uživatelů.  

Aplikace Cash je o úroveň výš 

Cash nebo také Square Cash je mobilní aplikace, o které lze říct, že je o úroveň výš. Funguje velice jednoduše, přesto má, co se funkcí týče, daleko více možností.

Kupříkladu je možné do aplikace přihlásit svou kreditní nebo debetní kartu a posléze prakticky všechno může být realizováno jenom skrze mobilní aplikaci. Nejen, že je možné platit skrze aplikaci, ale také skrze ni lze přijímat platby, které jsou posléze ihned připsány na váš bankovní účet.  

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Mobilní aplikace pro děti, které podpoří jejich vývoj a obohatí je

Mobilní aplikace na hubnutí. Které pomůžou shodit přebytečné kilogramy?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Stává se vám, že dojíte své jídlo, ale i poté máte zase hlad? Spoustu lidí dojí svou porci, ale i tak je přepadnou chutě dát si ještě něco dalšího. Anebo je přes den stále honí mlsná a snědli by vše, co mají na očích. Čím to vlastně je? A jak se toho ukrutného pocitu hladu a chutí zbavit? Pokračujte ve čtení článku a získáte tak odpovědi na vaše otázky.
Džíny jsou základním kouskem každého šatníku. A dalo by se říct, že se jedná také o jeden z kousků, který se vybírá opravdu stěží. Žádná žena nechce, aby džíny tlačily, škrtily nebo se v nich nedalo ani pohnout, proto je ideální vybírat si je podle typu postavy.
Současný nouzový stav a karanténa mohou v rodině způsobit ponorkovou nemoc. Nenadálé přerušení kontaktů s přáteli, kolegy z práce, spolužáky, kamarády z klubu či fitka může způsobit, že vztahy v rodině začnou být značně napjaté.
Co dnes velí hvězdy? Začněte hubnout nebo ozdravovat jídelníček. Dejte si také pozor na uši a krk a chraňte svá záda. Co ještě říkají pro dnešek hvězdy?
Pesimisté vám řeknou, že zvládat puberťáka je opravdu otřesné, a dá se jenom v co největším klidu vyčkávat, až toto náročné období přejde. Na straně druhé si můžete vyslechnut tvrzení, že právě v pubertě se z vašeho dítka stává dospělák a sklízíte plody toho, co jste v něm zaseli. Někdy se doslechnete, že pokud se dítěti adekvátně věnujete v předchozích letech, žádná puberta s ním vlastně necloumá. Ať už vnímáte situaci jakkoliv, pokud vás článek upoutal, zřejmě u vás v rodině nastávají změny spjaté právě s výchovou puberťáka.
Přemýšlíte nad tím, kam byste si s partnerem, anebo sama mohla vyrazit na prodloužený víkend? V tom případě pro vás máme pár tipů, které dozajista oceníte. Poznejte ta nejkrásnější evropská města, do kterých se budete velmi ráda vracet, a na která vám (pro začátek) bude stačit jen pár dní volna.
Pokud mají muž a žena mezi sebou nevyřčené problémy, které se navenek projevují pnutím, hádkami a napjatou atmosférou, je dobré se s někým poradit. Jako první vždy mezi partnery vyvstává otázka: A funguje to vůbec? Pokud s partnerem stále bojujete a nevíte, jak z té zacyklené smyčky ven, zde je vše, co potřebujete vědět o manželském poradenství.
Pokud patříte mezi ty, kteří se pokoušejí hubnout, ale pokusy jsou zatím marné, tak pokračujte ve čtení. Dnes se dozvíte, v čem je kámen úrazu, že se vaše hubnutí nedaří. Dozvíte se něco, o čem jste nikdy předtím možná ani neslyšeli. Zároveň pochopíte, jak to můžete napravit. A jestliže tyto informace převedete do praxe, tak věřím, že se úspěch dostaví!
Bolesti zad mají mnoho podob. Mohou se lišit intenzitou a dobou trvání, a zejména příčinou. Vždy se jedná o problém, který je souborem individuálních, psychosomatických a pracovních stereotypů. Jednou z psychosomatických a častých příčin bolesti je stres.
Standartní diety typu: celý den nic nejím, nebo jím jen dělenou stravu, to zná každý. Představíme vám ale takové diety, u kterých budete kroutit hlavou, jak to jen mohlo někoho napadnout. Zda opravdu tyto diety zabírají, to vám nepovíme. Rovněž žádáme, abyste se jimi slepě neřídili a nevybrali si dietu jen proto, že by mohla zabrat. Jakákoli strava by měla zohledňovat individuální vlastnosti a odpovídat vašim osobním přáním a zdravotnímu stavu.
Zařizujete zrovna svůj byt či dům a rádi byste se nechali inspirovat nějakým stylem? Pokud je vám blízký vyrovnaný způsob života a máte rádi harmonické prostředí, vyzkoušejte Japandi! Ten se v sobě snaží kombinovat na první pohled dva zcela odlišné styly – skandinávský a japonské tradiční bydlení wabi-sabi.
Navštívit jednou za čas kadeřníka? Proč ne, ale radikální zkrácení a nový účes vás doslova promění v jinou osobu. Podívejte se kadeřníkovi přímo pod nůžky.

Výběr článků

Říká se, že ticho je ten nejkrásnější zvuk. V případě, že potřebujete shodit nadbytečná kila, podpořit zdraví srdce, zlepšit náladu a nakopnout pracovní výkon, vám však nepomůže. To hudba ano!
Ženy i muži často mateřská znaménka podceňují, ale to se nevyplácí. Nikdy nemůžete vědět, jestli v sobě náhodou neskrývají strašáka v podobě rakoviny. Proto si nechávejte znaménka nejenom pravidelně kontrolovat, ale také se o ně správně starejte.
Alkohol je obecně velmi kalorický, proto ho výživoví poradci v rámci hubnutí moc nedoporučují. Jak moc může občasná sklenka vína ovlivnit vaše snažení? Co na to říkají odbornice na hubnutí a zdravý životní styl?

Nepřehlédněte

Letadlem, autem, autobusem nebo třeba vlakem? To je jedna z otázek, kterou si pokládáme v okamžiku, kdy se chystáme do dovolenkového ráje. Pokud však hodláte vyrazit do populárních destinací, kam se dostanete vzduchem i po souši, povíme vám, proč je právě auto ideální volba.
Japonští šéfkuchaři vědí, jak zacházet s nožem. Zákazníci restaurace obvykle nevidí, jak vypadá taková práce v rukou profesionála. Řezání, krájení nebo sekání, správný šéfkuchař dokáže s ostrou čepelí doslova kouzlit. Krájet maso, ovoce i zeleninu zvládají tihle šéfkuchaři s chirurgickou přesností a je radost se jim dívat pod ruce.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek