Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Kozoroh: Starostlivý, poctivý a upřímný opečovávatel. Lásku bere velmi vážně

Kozoroh je předně charakteristický svou pílí a pracovitostí. Mnohdy se může stát, že svůj úspěch má zadarmo, ale není tomu tak. Stojí za ním tvrdá práce a věnování svého značného času a prostoru. Zvládne mít úspěšnou vedoucí pracovní roli a zároveň být i hlavou rodiny a vést domácnost.
Kozoroh
Kozoroh je velmi pečovatelský typ, oddaný rodině.

22. 12. 2022

Od přírody je Kozoroh vůdce, který vyžaduje jen to nejlepší. A na oplátku se snaží okolnímu světu to nejlepší ze sebe dát. Svému kariérnímu postupu obětuje čas i námahu, a to pěkně krůček po krůčku. Bývá to jeho celoživotní cesta a zároveň cíl.

Základní charakteristika Kozoroha

Kozoroh se s přehledem zvládá postarat sám o sebe, ale i o ostatní. Na druhou stranu má ale i něžnou stránku, jen jeho drsnější a tvrdší zevnějšek ji umí dobře skrývat. V případě, že tuto svou jemnější část odhalí, dokáže budovat stabilní vztahy, ať již na poli vztahovém, tak i tom pracovním.

Jsou to dynamičtí jedinci, kteří vyzařují rovnováhu, pokoru a zemitost. Někdy bývá těžké jim porozumět, vypadá to, že kariéra je pro ně to nejdůležitější a hlavně jediné.

Vztahy, láska a sex

Ve vztazích bývá kozoroh oddaný a loajální. Jeho láska časem roste, zesiluje a přeměňuje se v nezlomné pouto. Pro ty, které miluje, by se rozdal. Díky tomu, jak je pracovitý a cílevědomý, si druzí často neuvědomují, jak citlivé toto znamení je a jak hluboce dokáže milovat.

Zpočátku bývají selektivní, ne každého si k sobě připustí a ve svém životě nechají. Vyberou-li si někoho, budou mu bezmezně věrní. Lásku berou nesmírně vážně. Přestože své city nedávají najevo, uvnitř jimi překypují.

S objevením pravé lásky nespěchají, jsou trpěliví. Nevrhnou se do vztahu jen proto, aby někoho měli. Na tu skutečnou lásku si vyčkají, jelikož chtějí jen to upřímné a opravdové.

Kozoroh v rodině

Kozoroh mívá úzké vztahy s rodinou a s jejich zvyklostmi. Je to starostlivý člen, který se zavázal o všechny postarat. Svou největší pozornost věnuje blahu všech členů rodiny. Je hodně spolehlivý. Má hluboké pouto ke spřízněnosti a k rodinným kořenům. Proto je ke své rodině štědrý a velkorysý.

K TÉMATU  Slavné lesbičky aneb tyhle krásky o mužné objetí nestojí

Kozoroh jako přítel

Stejně jako v partnerských vztazích, tak i v těch přátelských je velice loajální, důsledný a oddaný. Bývá hrdý na poctivost a upřímnost, a to i zpětně očekává. Zprvu se nemusí jevit, že má excelentní komunikační dovednosti, nicméně jeho činy řeknou více nežli slova.

Kariéra a peníze

Jsou to prostě dříči, kteří nejen touží po kariéře, ale po stabilním finančním přísunu a zajištění své rodiny. Peníze si nejenže dokáží vydělat, ale umí je i šetřit. Zvládají se pohybovat i na poli investic, přemýšlí do budoucna, a hlavně na pomyslné zlé časy, které nikterak nechtějí podcenit.

Neradi utrácí za zbytečné věci. Než si něco pořídí, dlouho o tom přemýšlí, a dokonce si získají všemožná srovnání. Jako podnikatelé příliš často viděni nejsou, neradi riskují. Ale v korporátním prostředí jsou jako ryba ve vodě.

Jsou to osoby, které velice rády sdílejí své znalosti a pracovní záležitosti, rády s druhými vedou debaty a předávají si poznatky.

Jak si Kozoroha získáte?

Toto znamení velice přitahuje pracovitost, odhodlání a ambice. Ihned si povšimnou lidí, co mají charakter. A pokud navíc vidí jedince, kteří se v životě o sebe dokážou postarat, mají stabilní zázemí a pevnou půdu pod nohama, získají si jejich velké uznání.

Jsou to konzervativní lidé, na druhých si hodně všímají módního vkusu a společenského vystupování. Sami mají intelekt, proto je zaujme pouze jedinec, který je inteligentní a který ví, co od života chce, a co si také umí za tím jít.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Střelec: Optimistický extrovert, který nade vše miluje svobodu a upřímnost

Váhy: Zdvořilí a féroví bojovníci s nerozhodností

Zdroje článku:
www.horoscope.com, www.hindustantimes.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Blíží se narozeniny, svátek nebo jiná příležitost, při které chcete sestru obdarovat? Podívejte se, jaký dárek pro sestru vybrat. Přečtěte si osvědčené tipy.
V tomhle pařáku svlékáte všechno, co vám váš ostych dovolí. A ráda byste šla i dál, ale ještě pořád máte na těle kila navíc, která vás štvou. Jak se jich zbavit? Vždyť se tak snažíte! Zkuste číst dál, možná zjistíte, kde děláte chybu.
Léto je v plném proudu a častuje nás nevyzpytatelným počasím. Vyzrajte na něj s limonádami plnými ovoce. Horké dny si žádají osvěžení a během těch deštivých zase potřebujete vitaminy, abyste předešli nachlazením. Přinášíme proto tipy na limonády z exotického ovoce, které zahrnují jak osvědčené klasiky, tak netradiční kombinace. Nejenomže vám budou chutnat, ale zároveň vás – alespoň pomyslně – přenesou tropického ráje.
Když žena řekne svému vyvolenému to pověstné “ano”, začne škála plná svatebních příprav. A vedle výběru ideálního obleku a svatebních šatů, dojde také na výběr svatebních oznámení.
Nikdo není dokonalý… S tím se buď můžete smířit, nebo se rozhodnout s nedokonalostí bojovat. K dokonalé postavě vám pomůže dieta a osobní trenér a k dokonalému úsměvu zase rovnátka. Pojďte se podívat, jaké problémy vám pomohou vyřešit.
Můj život byl vždycky v podstatě šťastný a já jsem za to bylo velmi vděčná. Poznala jsem muže, o kterém jsem si myslela, že je to ten pravý. Náš vztah fungoval perfektně a já byla ráda, že mám po svém boku životního partnera. To jsem však ještě netušila, co je můj muž opravdu zač.
Oblíbená kulinářská show MasterChef si získala své publikum hned v prvopočátku. Soutěžící jsou vystavení velkému tlaku, je třeba předvést excelentní výkony v krátkém čase, které musí jak vypadat, tak také skvěle chutnat. Pamatujete si ještě na její první řady, soutěžící a porotce?
Jaká je optimální délka spánku? Všechny vědecké výzkumy, které byly uskutečněné v posledních několika letech, se shodují na tom, že tím jediným správným počtem je osm hodin. Proč? Protože jedině díky osmihodinovému spánku může naše tělo fungovat tak, jak má.
Kokosový olej může být vynikajícím pomocníkem - nejen pro vaše vlasy, ale ocení ho i pokožka nebo chuťové buňky. Používáte ho opravdu všude tam, kde vám může být ku prospěchu? Vyzkoušejte naše tipy, a třeba se vám kokosový olej natrvalo osvědčí. U něj se totiž dá říct, že vydá určitě ještě za deset dalších výrobků.
Partnerský vztah by se měl vyvíjet. Od počáteční krásné zamilovanosti až po období, kdy mají oba zúčastnění pocit, že být spolu je vlastně fajn. V této fázi se velmi často sestěhovávají do společné domácnosti a plánují budoucnost, kterou chtějí sdílet dohromady.
Podle statistik nejen u nás, ale i v Evropě, žije každé desáté dítě v nové rodině, kde je pouze jeden rodič jejich vlastní. Často tam žijí s nevlastními sourozenci, nebo se s nimi setkávají v rámci různých programů a dohod rozvedených rodičů o víkendech, prázdninách či svátcích. Společné soužití takové rodiny není zpočátku vůbec jednoduché.
V koupelně, v předsíni, na chodbě nebo v ložnici. Všude tam potřebujeme zrcadlo, a málokdy máme doma jen jedno. Praktické nebo designové, v interiéru jsou i jako dekorace!

Výběr článků

Je běžné, že má dnes téměř každá domácnost vlastní tiskárnu. Platí ale také, že na tisk dokumentů do školy, do práce nebo vstupenek do divadla opravdu nepotřebujete nějakou zvlášť kvalitní tiskárnu a bezchybný tisk. Vyplatí se proto kupovat levné neoriginální tonery nebo je to hazard s životností vaší tiskárny?
Většina klientů center zabývajících se laserovou epilací jsou přirozeně ženy. K návštěvě takového centra je vedou především obecně přijímané standardy ve společnosti – každá z nás chce mít hladkou, upravenou kůži na nohou i pažích. Genetické vlastnosti jsou velmi odlišné, ale jedno máme společné: každá chceme vypadat skvěle. A právě zde přichází na řadu laserová epilace.
Topná sezona je tady, což znamená, že většina lidí přemýšlí nad tím, jestli nezainvestuje do nějakého úspornějšího zařízení. Přece jenom výdaje na energie kvůli konci roku sahají do nemilých výšin a většina lidí hledá možnosti, jak trochu ušetřit. Investice do úspornějšího vytápění je rozhodně jedna z cest stejně jako změna dodavatele elektřiny či plynu. Druhým zmíněným se však nezabývejme a raději si prozraďme, jak vytápět rodinný dům. 

Nepřehlédněte

Podzim je ideálním obdobím pro posílení imunity, a můžete toho dosáhnout tím, že zařadíte do své stravy superpotraviny, které jsou bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty.
Jsem už roky rozvedená a svou dceru vychovávám sama. Moje rodina je s tím smířená, ale moje bývalá tchyně to nikdy nerozdýchala. Ona je prostě stará škola, je věřící, a tak s ní náš rozchod docela zamával. Zpočátku mě nechtěla už nikdy vidět, pak ale ovdověla a chtěla se více sblížit s vnučkou.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek