Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

6 slavných žen, kterým se podařilo zhubnout: Co stojí za proměnou Adele, Rebel Wilson a dalších?

Diety a zdravý životní styl jsou mezi celebritami oblíbené téma. Spousta z nich se snažila shodit přebytečná kila, která ovšem získala zpět díky jo-jo efektu. Některým z nich se ale váhová proměna podařila. Které slavné dámy se teď pyšní vysněnou postavou a co pro to musely udělat?
zhubnout
Komu se podařilo opravdu hodně zhubnout?

17. 11. 2022

1. Adele

Dříve Adele plnila titulní strany bulváru kvůli své těžké váze, dnes je plní přesně naopak. Každý ji zná jako zpěvačku plnějších tvarů s nezaměnitelným a jedinečným hlasem. Proto ani nikdo nečekal, že se rozhodne pro tak výrazný úbytek váhy. Vlastně i ona sama často říkala, že je tak spokojená.

Co nakonec stálo za její změnou názoru? Adele se nechala slyšet, že celou proměnu prošla především pro sebe a svého syna Angela. Chce být pro něj krásná, zdravá a vitální. Ale vás určitě hlavně zajímá, jak se jí podařilo během dvou let zhubnout téměř 50 kilogramů!

Adele
Snad nejvíc šokující proměnou prošla zpěvačka Adele.

Za vším hledej ženu, tudíž i za hubnutím této známé zpěvačky stojí trenérka Camila Goodis. Ta pro ni sestavila jídelníček skládající se ze zdravých a výživných potravin. Jídelníček byl také přizpůsoben jejímu ne moc aktivnímu životnímu stylu, takže nejvhodnějším řešením pro ni byla sirtuinová dieta (dnes už ji lidé často nazývají jako Adele dieta), která se stala velmi populární. Je v ní totiž povolené i červené víno nebo čokoláda! Skládá se z potravin bohatých na sirtuiny, což je skupina sedmi bílkovin, které v těle prokazatelně regulují celou řadu funkcí.

K tomu však Adele opravdu hodně cvičila, zhruba 3x denně, což si my, pracující ženy a matky od rodin, nemůžeme dovolit. Doslova se prý stala na cvičení závislá. Pomáhalo jí přejít na jiné myšlenky a zabavit, což by po rozvodu uvítal každý.

Adele
Po rozvodu se stala na cvičení prý doslova závislá.

2. Kelly Osbourne

Mezi další osobnosti, které prošly radikální proměnou patří také rebelka Kelly Osbourne. Ta je známá svými neustálými dietami a snahou shodit alespoň pár kilogramů. Všichni žasli, když se Kelly pochlubila svou kompletní změnou – změnila nejen své tělo, ale také styl. Jaké tajemství stojí za tím, že se jí podařilo zhubnout 39 kilo?

K TÉMATU  Make-up zdrojem neuvěřitelné transformace! Že dokáže zakrýt ledacos víme, ale tohle? Podívejte se na šílené proměny ve videu!

Stačilo prý vynechat alkohol, zařadit do svého dne lehčí cvičení, meditaci, ale také zdravější stravování. Netají se však ani tím, že si nechala tubulizovat žaludek (operativní odstranění části žaludku, která produkuje tzv. hladové hormony).

Kelly
Kelly Osbourne byla vždycky za boubelku. Teď už ne.

3. Rebel Wilson

Herečka Rebel Wilson má za sebou řadu komedií, kde dostávala pouze role poťouchlých baculek. Ovšem s tím se rozhodla skoncovat a pustila se do kompletní proměny. Už od roku 2020 na sobě pracuje, podařilo se jí zhubnout 35 kilogramů. I v tomto případě za ztrátou přebytečných kil stojí zdravý jídelníček, o něco více pohybu a také její psychika, na jejíž rovnováze si dává záležet.

Rebel
Rebel Wilson tehdy a dnes.
Rebel
Dnes se herečka se starou Rebel Wilson nedá srovnat.

4. Jessica Simpson

Myslíte, že nejde během půl roku zhubnout 45 kilogramů? Nic není nemožné, své o tom ví zpěvačka Jessica Simpson, kterou nadváha trápila hlavně během těhotenství, kdy trpěla nepříjemnými zdravotními komplikacemi. Po porodu svého třetího dítěte si řekla dost, a tak se pustila do radikální proměny. Konečně je to zase ta Jessica, kterou si všichni pamatujeme.

Simpson
I Jessice Simpson se podařilo výrazně zhubnout.

5. Sam Smith

Řeč je dnes sice o dámách, ale jelikož se anglický zpěvák Sam Smith řadí mezi nebinární celebrity (není si jistý svým pohlavím), pak věříme, že i on stojí za zmínku.

Jak podle Sama zhubnout za jeden rok 19 kilo? Jeho trik je velmi jednoduchý, prostě sám doslova řekl: „Už nejím jako prase“. Také podotkl, že to pro něj není vůbec jednoduché a často má sklony se vrátit ke svým nezdravým stravovacím návykům. To se bohužel vyplnilo. Shozená kila má dnes již zpět, ale vypadá, že je takto spokojený.

smith
Sam Smith se vrátil ke své předchozí váze. Touha po nezdravém jídle byla silnější.

6. Khloé Kardashian

Že se v těhotenství nabírají kila úplně sama, o tom ví i slavná kráska Khloé Kardashian. Ta totiž po porodu dcery True vážila 92 kilogramů. Že by měla zhubnout jí naznačovaly i sestry, které si zakládají na perfektních postavách typu přesýpacích hodin. Khloé si to vzala k srdci a shodila 27 kilo! Teď už zase plní sociální sítě vyrýsovanými břišáky.

K TÉMATU  Kathy Jacobs: Bude jí 60, přesto dělá modelku ve dvoudílných plavkách
Khloé
Khloé se do toho po porodu opřela a opět se pyšní výstavní figurou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Hubnutí? Strava je důležitá, ale snažte se!

Spalovače tuků od matky přírody. Nakopněte hubnutí tím, co máte doma

Zdroje článku:
www.womenshealthmag.com, www.wonderwall.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Na omega-3 mastné kyseliny se dnes klade velký důraz. Taky aby ne, vždyť prospívají mozku i paměti. Zároveň snižují riziko obezity a cukrovky. Víte, že je můžete čerpat třeba z vajec, listové zeleniny, mandlí nebo chia semínek?
Po příchodu do nejedné české domácnosti uvidíte na okenním parapetu africkou fialku – skromnou, elegantní, hezky zbarvenou pokojovou rostlinu. Je ideální trefou pro každého nenáročného pěstitele. Sama toho nevyžaduje mnoho a vydrží krásná po celý rok.
Který den budete v komunikaci s okolím perlit, kdy se obejít bez alkoholu a čemu se tento týden raději vyhnout? To vše napoví horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové.
Ve velkých městech je denně potkáváte. Mají kasičky, často prodávají drobné předměty, klíčenky, plyšáky, odznaky. A žádají vás o příspěvek na invalidní vozík pro malou holčičku, nemocné pejsky, nevyléčitelné děti a mnoho dalšího. Jak si ověřit, že opravdu přispíváme tam, kde je to potřeba?
Jak nakupovat oblečení, abychom zbytečně nezatěžovali planetu? A kde ho kupovat? A kolik vlastně potřebujeme oblečení? Velkým módním řetězcům sice ještě neodzvonilo, ale stále roste počet těch, kteří dávají přednost úplně jiné módě a razí heslo, že méně je někdy více.
Jídlo, zdroj energie, ale také droga, na které je závislá celá planeta. Jídlo řešíme prakticky celý život a ne nadarmo se říká, že jsme tím, co jíme. Potraviny ovlivňují nejen to, zda budeme mít nadváhu, ale také mají vliv na nemoci orgánů v našem těle a působí na náladu, imunitu, kvalitu našeho spánku a celkovou psychickou pohodu.
Kočky jsou malé domácí šelmy, a všechny se liší svojí individuální povahou, stejně tak jako lidé. Občas jsou kočičky nevědomky strašně roztomilé! Loví světýlka na zdech, útočí na vlastní odraz v zrcadle nebo se snaží nacpat do co nejmenší krabice. Co dělá ta vaše?
V osmdesátých letech minulého století, v Československu ovládaném komunistickým režimem, byl Mezinárodní den žen vnímán jako příležitost pro stát prezentovat se v nejlepším světle. Oficiální oslavy slavily údajné úspěchy v oblasti rovnosti pohlaví, ale skutečná situace žen často byla daleko od rovnoprávnosti. Tento svátek tak odhaloval rozpor mezi ideálem a realitou, kde se za fasádou slavnostních projevů skrývala každodenní realita plná výzev a omezení pro ženy.
Všechny módní přehlídky jaro/léto 2023 jsou nyní za námi. Zaznamenali jsme je a vytáhli jsme klíčové jarní módní trendy v oblasti dámských teplákových souprav, na které byste se letos měly zaměřit. A zatímco návrháři zůstali věrni svému osobnímu stylu, objevilo se několik společných klíčových kousků, od kterých očekáváme, že budou pronikat z kolekcí přímo na trh a do našich šatníků.
Neustálé pochybnosti o sobě. Kritika své postavy, kritika svého chování. Nedůvěra v dosažení stanovených cílů... Poznává se v tomto některá z vás? Přály byste si, ženy, mít se více rády? V dnešním článku si povíme, jak na to! Jak se mít ráda, jak zlepšit své sebevědomí a jak zkrátka zazářit!
Prostředek proti lupům, lék na houbové plísně na nohách, prací zlepšovák hodně znečistěného oblečení nebo šikovná dezinfekce rukou? Tohle všechno je ústní voda, která svede zázraky i tam, kde by to asi nikdo nečekal!
Tahle kočka zůstává nerada doma sama, a tak se spolu se svým páníčkem pohybuje po městě i na motorce. Nestrpí ovšem žádnou potupnou krabici nebo přepravku, a cestuje raději jako běžný spolujezdec. Vypadá to, že byla dobře proškolená o bezpečnosti na vozovce. Už jste viděly něco podobného třeba u vás ve městě?

Výběr článků

Také někdy odcházíte, práskáte dveřmi a za druhým rohem vám tečou slzy, i když máte pravdu? Být dospělá a prosadit svůj názor před rodiči bývá někdy velmi obtížné. Stále ve vás vidí tu malou nevědomou holku? Stále mají vždycky pravdu? Nehádejte se, nemá to cenu.

Nepřehlédněte

Často se před ostatními takzvaně „necítíte“? Co dělat s tím, když sebevědomí pokulhává, přestože jste si v určitých okamžicích jistá, že nejste k zahození? Sebevědomí je choulostivá věc, která může v našem životě hrát velmi význačnou roli. Jak své sebevědomí zvýšit, abyste se cítila skvěle a přestala nad sebou pochybovat?
Řídíte svůj životní styl a denní režim podle hvězd? Máme pro vás speciální horoskop krásy a duševního zdraví určený pro pátek 7.9.2018. Sestavila jej pro vás známá astroložka Naďa Šmídová. Na co si dát pozor a do čeho se směle pustit?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek