Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

8 dětí, které jsou slavnější než jejich rodiče. Kdo koho zastínil?

Býti potomkem slavného rodiče nebo rovnou obou rodičů se může jevit jako nelehká pozice. Od takovýchto jedinců se mnohé očekává, ať už zdědění krásy nebo talentu. Někteří se rozhodnou jít ve šlépějích svých rodičů, jiní zvolí o něco jiný směr a další se zase světu popularity snaží co nejvíce vyhnout a žít si svůj život mimo vědomí veřejnosti.
slavnější
Tyhle herečky dostaly do vínku talent a řádné ho využily.

10. 11. 2022

Rozhodli jít stejným směrem, jako rodiče, například herectví nebo pěvecká dráha. Pravda, svou cestu k úspěchu už měli trochu předšlapanou. Nemuseli začínat od naprosté nuly, narozdíl od lidí, kteří se to své místo v záři reflektorů snaží získat. Tito lidé mají výhodu v tom, že se od malička v showbyznysu pohybovali a leccos mohli od svých rodičů odkoukat a pochytit. V neposlední řadě už je jim nemalá pozornost médií věnovaná od narození. Někteří svým talentem a úspěchy dokonce nakonec předčili své rodiče a teď jsou mnohem slavnější. O jakých dětech je řeč?

1. Angelina Jolie a Jon Voight

Angelina Jolie společně se svým otce, Jonem Voightem, jsou oba nadaní herci, kteří dokonce vlastní oscarové sošky. Přesto je Angelina v lecčem napřed. Je to nejen herečka, ale současně i úspěšná režisérka. Zároveň je známá pro svou humanitární pomoc, tři z jejích šesti dětí jsou adoptované. Kromě talentu vyniká odjakživa nevídanou krásou a nejen díky manželství s Bradem Pittem se stala jednou z nejsledovanějších žen planety.

slavní
Angelina a její otec Jon Voight.

2. Kate Hudson a Goldie Hawn

Goldie Hawn i Kate Hudson jsou obě oblíbené herečky. Kate se přesto, coby herečka, dokázala do popředí dostat o něco více nežli její slavná matka. Přesto spolu mají tyhle dvě krásný vztah a navzájem se podporují.

slavní
Kate Hudson a Goldie Hawn.

3. Jennifer Aniston a John Aniston

Zatímco u Kate alespoň víme, že její matka je herečka a hned bychom dokázali zmínit alespoň jeden film, kde hrála, v případě Jennifer Aniston to tak už zřejmě není. Její otec John Aniston je přitom také herec. Do diváckých pamětí se dostal seriálem Tak jde čas se svou postavou Victora Kiriakise.

Jeho dcera Jennifer je nádherná herečka, která bude pro lidi navždy spojovaná s postavou Rachel ve veleúspěšném sitcomu Přátelé. Na svém kontě má řadu dalších rolí, přesto tato bude pro ni a diváky tou největší ikonickou. A určitě víte, že i ona byla svého času manželkou Brada Pitta.

K TÉMATU  Čokoládový fondán. Výborný dezert, na který potřebujete jen dvě ingredience
slavní
Jennifer s tatínkem Johnem.

4. Klan Kardashianů

Sestry Kardashianovy pravděpodobně znáte. Minimálně z doslechu. Kim, Kendall, Khloé, Kourtney, Kylie a Kris jsou předně známe svou realitou show, díky níž mohli diváci nahlédnout do jejich soukromí. Ale jsou také známé svými dalšími aktivitami, modelingem, módními značkami, podnikatelským duchem nebo jsou spojované se životy dalších slavných osobností. Oproti tomu jejich matka Kris Jenner… ví tady někdo, co před slávou svých dcer vlastně dělala?

Kardashian
Holky Kardashianky s mamkou Kris Jenner.

5. Sestry Gigi a Bella Hadid

Sesterská dvojka Gigi a Bella jsou známé v modelingovém světě. Jsou to jedny z nejlépe vydělávajících krásek. Málokdo ví, že krásu a vlohy pro tuto dráhu mají vrozené (i když si k ní ještě o chloupek dopomohly několika kosmetickými zákroky). Jejich matka, Yolanda Hadid, byla svého času také vyhledávanou modelkou, která se objevovala na titulkách módních časopisů. Přesto se v dobách své největší slávy mezi topmodelky neřadila.

hadid
Je vidět, po kom holky zdědily krásu.

6. Dakota Johnson a Melanie Griffith

Melanie Griffith je velmi slavná americká herečka a držitelka Zlatého glóbu. Proslula tedy i několika skandály. Oproti tomu její dcera Dakota Johnson, kterou má s bývalým partnerem, Donem Johnsonem (manželé byli pouhých šest měsíců), se pyšní větší slávě v tom pozitivním smyslu. Byť rodičům vztah nevyšel, Dakota si velmi rozuměla s matčiným dalším partnerem, věhlasným hercem Antoniem Banderasem.

Dakota Johnson se nám vryla do paměti předně jako Anastasia Steel ve filmové trilogii Padesát odstínu šedi. Sice to nebyl její první herecký počin, ale byl ten zcela zásadní v její kariéře.

slavní
Dakota se svojí matkou Melanie.

7. Lily-Rose Depp

Dcera herce Johnyho Deppa a francouzské modelky Vanessy Paradis. Možná budete oponovat, že Lily-Rose své slavné rodiče, minimálně tedy otce, nezastiňuje, nicméně má k tomu velmi našlápnuto. Kromě modelingu se dala i na herectví a v jejím mladistvém věku za své výkony sklízí jen samé ovace.

K TÉMATU  Zajímavosti a výstřednosti ze života 6 slavných umělců
depp
Poznáváte v Lily-Rose Depp jejího otce Johnnyho?

8. Willow a Jaden Smith

Děti zvučných jmen, rodičů Willa Smitha a Jady Pinkett Smith. Oba vysoce uznávaní a oceňovaní herci svým dětem do vínku nadání rozhodně dali. Jaden si již několik filmových rolí střihl (ve filmu Po zániku Země hrál dokonce syna svého otce), zatímco sestra Willow se vydala směrem hudebním. Zpívá, skládá a produkuje.

Smith
Celá rodina Smithových pěkně pohromadě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Slavní gayové, kteří jsou opravdoví krasavci! Kdo nás oslovil nejvíce?

Slavní malíři, kteří byli dost ulítlí. Kdo zkoumal trus skotu a kdo si nechal za života vybudovat muzeum?

Zdroje článku:
www.sheknows.com, www.ranker.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Astroložka Naďa Šmídová přináší horoskop na sobotu i neděli. Úklid je sice potřeba, ale neberte ho tak vážně a hlavně relaxujte. O tom je přece víkend! Co je možné očekávat a čemu se raději vyhnout?
Po dokončení školy jsem se chtěla osamostatnit a odejít z domu, protože jsem toužila po nezávislosti. Vždycky jsem si přála bydlet sama a společně s mojí kamarádkou jsme si tohle plánovaly asi od třetí třídy na základní škole. Náš sen se splnil, ale idylka netrvala věčně. Kdybych to tušila, nikdy bych do toho nešla.
Nespavost je problém, který trápí mnoho z nás. Bohužel nad tímto problémem máme tendenci jen mávnout rukou. To přejde - říkáme si. Jenže takzvaná insomnie může mít negativní dopad nejen na fyzickou stránku člověka, ale především na jeho psychiku, zejména pokud mluvíme o dlouhodobém problému.
Žena a kariéra? Ve vedení státních firem v Česku bylo podle údajů z roku 2018 pouze patnáct vrcholových manažerek. Manažerů oproti tomu ve stejném období pracovalo v těchto firmách 174. Má to několik důvodů. Jedním z nich jsou i předsudky, které musíte jako top manažerka překonávat.
Jakékoliv potíže se spánkem se mohou nepříjemně odrazit na průběhu celého našeho dne. Pokud se necítíte ve své kůži, hned se obtížněji hledá potřebná trpělivost při doprovázení dětí do školek či do škol. Stěží budete pak mít v práci dostatek energie na řešení všech úkolů. Není však nutné sahat hned po lécích. Kvalitu svého spánku můžete výrazně podpořit pomocí bylinek. Jaké stojí za to vyzkoušet?
Většina z nás si své vlasy barví, protože není spokojená se svou přírodní barvou, která je často spojená s mnoha stereotypy. Například o blondýnách se traduje, že jsou hloupé, zrzky temperamentní a brunetky atraktivní. Mnoho mužů si tak udělá první dojem o ženě na základě její barvy vlasů. Tu určuje látka zvaná melanin, která je produkována u kořene vlasových cibulek.
Vánoce patří mezi nejkrásnější období roku. Všechno se třpytí, blýská a svítí. Proměňte i svůj domov v kouzelné místo plné vánoční atmosféry. Ať už je však váš byt velký nebo maličký, existuje spousta způsobů, jak ho přes Vánoce vyzdobit. Připravili jsme pro vás seznam toho, co by vám rozhodně nemělo uniknout.
Flirtování je bezesporu jedna z nejžhavějších a zároveň nejzábavnějších věcí, které si můžeme ve vztazích do sytosti užívat. Rozhodně neplatí, že flirt patří jen do seznamovací fáze vztahu, rozhodně lze flirtovat i v dlouhodobém vztahu. Pokud se chystáte na rande, bude se vám flirtování hodit. Poradíme vám, jak se v tom stát mistryní!
Léto, období jako stvořené k seznamování a flirtování. Není divu, že se lidem zapalují lýtka a potěšení hledají v náruči nové lásky. Jenomže po prvotní zamilovanosti přichází na scénu něco vážnějšího. Muži a ženy se navzájem oťukávají a zjišťují, že ne vždy se k sobě hodí.
Slyšeli jste už o zázraku jménem Yoni vajíčko? Pokud ne, my vám ho rádi představíme. Zaměříme se na účinky, které má na ženské tělo, na správné používání i na jeho historii. V našem přehledném článku se dozvíte, jaké zázraky tento elegantní kamarád pro ženy dokáže s myslí, tělem a jak působí na celkové zdraví.
Možná, že vás nikdy nenapadlo, jaký vliv na váš spánek může mít právě výběr prostěradla. Kromě toho, že jeho barva dokáže ovlivnit atmosféru v místnosti, jeho materiál zase může mít na svědomí to, jakým způsobem se vám bude spát a čerpat síly na následující den. Na co všechno je při výběru prostěradla třeba brát zřetel a jak může prostěradlo ovlivnit vaše spaní? Přečtěte si, z jakých možností můžete prostěradlo vybírat a co od jakého materiálu očekávat.
Každý to má jinak: Někdo s radostí čeká na předvánoční šílenství a těší se na shánění dárků, jiný bledne hrůzou, protože absolutně neví, co má jako dárek zabalit. Shodneme se ale asi v jednom: pro děti se dárky vybírají nejsnáze - obzvlášť pro holčičky. Snové, barevné a třpytivé hračky jsou pastvou pro zvídavé oči malých princezen. I americký výrobce hraček Hasbro si zajistil místo na výsluní svou kolekcí hraček „My little Pony“.

Výběr článků

Při putování lesy a přírodou narazíte na celou spoustu bylinek a rostlin. Na co však narazíte pouze při podobném putování Afrikou je takzvaný čertův dráp neboli harpagofyt či také ďáblův spár nebo čertovo kopyto. Přesně tak se říká rostlině, která je mnohými označována za zázrak přírody.
Víte, kolik tekutin by měl denně vypít pes a kolik kočka? A jak včas rozpoznáte dehydratované zvíře, kterému jde o život? Naučíme vás to. A poradíme také optimální domácí podmínky, za které vám chlupáč poděkuje!
Miminka a domácí mazlíčci mají něco společného. Rádi o ně pečujeme a jsou roztomilí. Podívejte se na kočky, které se mazlí a hrají si s malinkými dětmi.

Nepřehlédněte

Střídavá péče je poměrně častým řešením, jak se o dítě postarat po rozchodu rodičů. Jedná se o jednu z nejlepších možností, pokud rodiče nežijí společně, je však třeba počítat s tím, že střídavou péči provází i řada nevýhod a strastí. Prioritou by vždy měla být spokojenost dítěte.
Láká vás půvab francouzského venkova nebo upřednostňujete moderní či retro design? Naučte se poznávat styly nábytku a sladit ho v jednotném tónu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek