Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

8 způsobů, jak si s partnerem okořenit sexuální život a znovu zažehnout plamen

Známe to všechny. Potkáme nového partnera, nechybí tomu jiskra ani sexuální náboj. Na sex s ním myslíme prakticky neustále. Nejraději bychom z pod peřiny vůbec nevylezly. Ale dejte tomu tři čtyři roky a téměř všechen sexuální apetit vyprchá. Ne však nenávratně.
sexuální
Sexuální plamen je třeba pravidelně opečovávat. Jinak vám zhasne.

31. 08. 2022

Jestli stále milujete svého partnera, ale to počáteční kouzlo už dávno pominulo, musíte se snažit o to, abyste ho získali zpátky. Jak na to? Jednoduše tak, že vymyslíte něco, co by váš sexuální vztah mohlo oživit. A variant existuje skutečně nepřeberné množství.

Psaníčka

Ta zabírají téměř vždycky. Napište na lísteček pár větami, co byste chtěla, aby vám partner v posteli dělal, a lísteček mu vložte do peněženky, do tašky nebo třeba do bot. Občas ale postačí jen obyčejná věta: Mám na tebe strašnou chuť. Partner jistě na vaši hru brzy přistoupí a začne vám psát také milostné vzkazy. Výměna právě takových vzkazů ve vás vzbudí sexuální touhu a vy se budete těšit na večer, až se váš partner vrátí z práce domů.

Překvapte ho

Kdy jste si naposledy koupila nějaké pořádné erotické prádlo? Třeba s podvazky? Nebo krajkovou noční košilku? Že nikdy? Nebo už si to nepamatujete. Je na čase zainvestovat a překvapit svého partnera tím, že tentokrát nepůjdete spát ve starém sepraném pyžamu ani v jeho trenýrkách, ale v něčem ryze ženském. Uvidíte, že ho to jistě pořádně navnadí.

Nechte se oholit

Samozřejmě tím nemyslíme vlasy, ale intimní partie. Že vás to nikdy nenapadlo? Nechat si třísla, případně celé intimní partie oholit od partnera může být nesmírně vzrušující pro obě strany. Partner si musí dávat obrovský pozor a vy se trochu bojíte, aby vás nikde neřízl. Do mírného strachu se ovšem zapojuje i sexuální napětí, které během pár minut dosáhne svého vrcholu. Pak už vám nezbývá nic jiného, než se osušit a oddat se radovánkám. Anebo zkusíte rovnou sex ve sprše?

sex
Chcete znovu vzplanout vášní?

Neobvyklá místa

Postel je na sex to nejobvyklejší místo. Případně ještě pohovka. Sex na těchto místech znáte jako své vlastní boty. Tak co takhle zkusit jiná místa? Nasedněte do auta a vyjeďte si přes den nebo večer k nejbližšímu lesu nebo na pole. Tam auto bezpečně zaparkujte a začněte se oddávat všem sexuálním praktikám, které vám přijdou na mysl. Říkáte si, že vás někdo může vidět? Ano, toto riziko tady určitě je, ale o to tu přece jde. To riziko zvyšuje vaše sexuální napětí. Mnohé z nás vzrušuje pomyšlení na to, že se na nás při sexu někdo dívá. Také se můžete oddávat sexu v kuchyni, venku na dece, na toaletách. A co v lese nebo ve vířivce či v bazénu?

K TÉMATU  Sexuální poloha vám napoví, koho máte doma. Víte, jak to má nejradši? Pak už víc vědět nepotřebujete

Vyzkoušejte erotické pomůcky

Dildo, Venušiny kuličky, umělé vagíny, masturbátory… Každá erotická pomůcka může váš sex jedině okořenit. I s takovým lubrikačním gelem si užijete spoustu zábavy a rozkoše. Sexuální hračky sice úplně nepatří k nejlevnějšímu zboží, ale investice do nich se vám určitě vyplatí. Některé hračky se dokonce vyrábějí z materiálu velmi podobného lidské kůži a to pak sex skutečně získává úplně nový rozměr.

lubrikant
I s obyčejným lubrikačním gelem si užijete v posteli spoustu zábavy.

Erotická masáž

Na rozverné předehry před sexem už dlouho nedošlo? Změňte to. Předehry jsou velmi důležitou součástí každého sexuálního aktu. Vyzkoušejte třeba erotickou masáž. Jednou budete masírovat partnera vy, podruhé on vás. K masáži použijte masážní olej, který vám oběma bude vonět, případně můžete vyzkoušet třeba olivový nebo kokosový olej. Skvělá je i rozteklá čokoláda, jen musíte počítat s tím, že pak bude zapotřebí převléknout povlečení. Rozhodně to ale za to stojí.

Podívejte se společně na erotický film

Anebo na nějaký krátký pornografický snímek. Společné sledování hanbatého filmu je nesmírně vzrušující. Možná i trochu znervózňující, možná se při tom budete i trochu stydět, ale stud za pár minut překonáte a nebudete myslet na nic jiného než na sex.

Zkoušejte nové pozice

Nemusíte být zrovna akrobatkou, abyste si užila nejrůznější polohy. Opakujete-li stále dokola ty samé polohy, není divu, že vám sex jednoho dne zevšední. Ale je jasné, že to, co obvykle vidíte ve filmech, je v reálném životě prakticky neproveditelné. Anebo byste musela vážit třicet kilogramů, abyste se mohla oddávat sexu vestoje jen s opřenými zády o zeď. Ale existuje i poloha zezadu, která je nesmírně vzrušující. Případně si můžete na sedícího partnera obkročmo sednout vy a vyzkoušet tuto polohu. Nebo při sexu zavažte partnerovi nebo sobě oči a oddejte se poloze známé pod číslem šedesát devět.

K TÉMATU  Více generací pohromadě nebo každá zvlášť? Dříve bylo takové bydlení běžné a možná se tento trend zase vrátí! Jaká to má pozitiva?

Není důležité mít sex každý den nebo obden, klidně praktikujte sex jen jednou za čtrnáct dní, ale vždycky zkuste vymyslet něco nového.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Láká vás sex ve vaně? Zkreslené představy často vystřídá drsná realita

Yoni vajíčko: Elegantní přítel, který upevní vaše zdraví, sexualitu i krásu

Zdroje článku:
www.novinky.cz, www.prozeny.cz
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Způsobů uchovávání potravin a úrody je několik – vedle klasického zmrazování v mrazáku můžete také své plodiny zavařit a vychutnat si tak jejich skvělou chuť i několik měsíců poté. Vyzkoušejte tyto snadné tipy a zavařujte v pohodlí domova.
Rodičovství nese velkou zodpovědnost a často si klademe otázku, jestli budu dobrá/ý máma/táta? Nikdo není dokonalý, ale děláme vše tak, jak nejlépe umíme anebo tak, jak to dělali naši rodiče s námi.
Neustále si něco píšou na mobilu, navštěvují se, a rozhodně si nejste jistá, že jste schopná se na to dále dívat? Poradíme vám, jak vyzrát na situaci, kdy se váš přítel stýká se svou ex.
Upřímně, matky jsou opravdové hrdinky, které zvládají nekonečný kolotoč povinností. V našem nejnovějším článku se zaměřujeme na příběh jedné takové matky, která je na všechno sama – od každodenních povinností po přípravy na vánoce. Její děti zlobí, nechtějí do školy, a ona si uvědomuje, že potřebuje odpočinek. Co se stane, když se rozhodne strávit víkend v luxusním rezortu? Přečtěte si náš článek, který nahlíží do světa této matky, plný nečekaných zvratů, humorných momentů a možná i inspirace pro všechny, kdo znají výzvy mateřství.
Diety a zdravý životní styl jsou mezi celebritami oblíbené téma. Spousta z nich se snažila shodit přebytečná kila, která ovšem získala zpět díky jo-jo efektu. Některým z nich se ale váhová proměna podařila. Které slavné dámy se teď pyšní vysněnou postavou a co pro to musely udělat?
Věděli jste, že pokožka může díky dobré stravě vypadat zdravěji? Pleť je jednou z prvních věcí, kterých si lidé všimnou a její zdraví hodně prozradí o tom, co kdo jí. Stravovací návyky se ve stavu pokožky doslova zrcadlí. Jak? Nahlédněte do našeho průvodce krásnou pletí.
Čtení rozhodně není pro každého. Někdo se vymlouvá na to, že na čtení nemá čas, další se zase raději podívají na film, než aby si otevřeli knihu. Ale víte, o co přicházíte tím, že čtete málo nebo vůbec? Možná po přečtení tohoto článku na knihy změníte názor.
Tinnitus je nemoc, která přichází zcela nečekaně, ale nezřídka s námi zůstává po celý život. Často se o ní hovoří jako o civilizační chorobě. Jenže tinnitus není nemoc jako taková, spíše jde o příznak něčeho jiného, jen lékaři stále nevypátrali čeho.
Blíží se narozeniny, svátek nebo jiná příležitost, při které chcete sestru obdarovat? Podívejte se, jaký dárek pro sestru vybrat. Přečtěte si osvědčené tipy.
Není nevěra jako nevěra? Už to tak vypadá. Zatímco někdo se kvůli takovému pochybení bičuje celé měsíce, jiný si v pocitu, že své polovičce nasadil parohy výkladní skříně, doslova libuje. Holt každý to má jinak!
Televize Óčko přináší do českého televizního éteru odvážný formát, který rozvířil vody ve Velké Británii i dalších zemích. Naked Attraction, seznamovací reality show, která odhaluje více než jen osobnost svých účastníků, nyní otevírá dveře castingů pro svou tuzemskou verzi. V této jedinečné soutěži se účastníci představují v nejupřímnější formě – zcela bez oblečení, což umožňuje odlišný pohled na výběr potenciálního partnera. Odvaha stát se součástí Naked Attraction může účastníkům přinést nejen nové zážitky, ale možná i lásku jejich života.

Výběr článků

Známe to i z dětské knihy Karlík a továrna na čokoládu. Synek bohatého obchodníka je vypasený tlouštík, zatímco děti z chudých poměrů jsou hubené. Takhle to bylo během historie lidstva prostě pravidlem. To se ale teď poprvé obrací. Děti bohatých jsou štíhlejší, zatímco ty z chudých rodin častěji tloustnou.
Jelikož robotický vysavač efektivně uklidí, dokonce ušetří elektrickou energii, vyplatí se do něj investovat. Jenže na trhu se setkáte rovnou s několika druhy robotických vysavačů. Podle čeho robotického pomocníka vybírat?
Herec Leonardo DiCaprio byl vždy znám svými sympatiemi ke krásným modelkám. Ovšem čím je starší, tím jsou jeho úlovky mladší. Cokoliv je nad hranici 25 let, do toho se nežene a nebo to pustí k vodě. Jak to tedy se slavným proutníkem ve skutečnosti je?

Nepřehlédněte

Nestíháte vařit a připravovat si svačiny do práce? Často saháte po polotovarech nebo se stravujete u stánků s rychlým občerstvením, protože si myslíte, že vám to ušetří čas? Možná ano, ale určitě to nešetří vaši peněženku, nehledě na to, že se pak stravujete hodně nezdravě. A chcete s tím něco udělat?
Vyrážíte ven, ale nestíháte si upravit vlasy? Tyhle snadné a chytré vychytávky vám pomohou vytvořit na hlavě účes podle vašich představ. Účesy jsou hotové za chvilku a potřebujete k nim jen to, co máte v koupelně. Zkuste se inspirovat těmito postupy.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek