Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Power Plate vás zbaví tuku jen za 20 minut denně!

S novým rokem přichází i řada předsevzetí, mezi nimiž jasně vévodí redukce tělesné hmotnosti. Pokud si i vy přejete zhubnout a nechcete samotnému hubnutí věnovat mnoho času nebo ten čas na dlouhé cvičení jednoduše nemáte, určitě vás zaujme Power Plate. Proč je tento druh cvičení tolik oblíbený a jak je možné, že můžete redukovat tuk během pár minut?
power plate
Uděláte něco pro své tělo a zbylý čas věnujte třeba kamarádkám. (foto: 123rf.com)

10. 01. 2022

Zhubnout lze jedině v kombinaci se zdravým správným jídelníčkem a dostatkem pohybu. S jídelníčkem si možná snadno poradíte, donutit se však k pravidelnému cvičení nebo tréninku už není tak lehké. O to víc si oblíbíte právě cvičení Power Plate, které vám ušetří mnoho času a zároveň tělu dáte dostatečně zabrat, aby se tuk z vašeho těla brzy vytratil.

Co je Power Plate?

Cvičicí pomůcka Power Plate je skvělým vibračním nástrojem, jenž pomáhá při kondičním stylu tréninku. Vibrační deska je skvělou pomůckou pro zlepšení celkového organismu. Navíc při cvičení donutí tělo využít i svaly, které by se jinak do cviků nezapojily. Plošina vysílá vibrace přímo do svalů, které se zatínají až desetkrát více než při běžných cvicích bez Power Plate.

Cvičení pro každý věk

Cviky nejsou náročné, navíc celý trénink netrvá moc dlouho, a tak se hodí pro každou věkovou kategorii. Pokud patříte k těm, kteří zrovna nemilují sport, ale ví, že bez něj redukce váhy nepřijde, je cvičení Power Plate přímo pro vás. Při tréninku se naučíte zatínat svaly a využívat je při cvicích. Tento přístroj používají začátečníci i vrcholoví sportovci. Pomůže vám zlepšit celkovou kondici a fyzičku, zpevní svalstvo a zbaví tělo přebytečného tuku.

Zhubnout s tímto vibračním zařízením lze velmi snadno. Může za to především každý impuls do svalů. Pokud totiž budete zpevňovat svalstvo, přímou úměrou se budete zbavovat tuků. Díky hubnutí a zároveň posilování brzy získáte krásnou a pevnou postavu, za kterou se v létě na plovárně rozhodně nemusíte stydět. Za jednu lekci tohoto cvičení můžete spálit v průměru 500 kalorií.

Ušetříte mnoho času

Obrovskou výhodou oproti jiným druhům cvičení je zřejmá úspora času. Každý trénink ve fitness centru probíhá dvacet minut nebo maximálně půl hodiny. Nemusíte se proto trápit na běžeckém pásu nebo při kruhovém tréninku hodinu a víc. Na lekci Power Plate získáte kondičku – a později můžete tento druh cvičení kombinovat s jinými lekcemi. Například s lekcí tance, s tréninkem heat nebo právě s kruhovým tréninkem. Power Plate vám však ušetří nejvíce času, který můžete poté trávit se svou rodinou nebo u jiných koníčků.

K TÉMATU  8 tipů jak zvýšit svou psychickou i fyzickou odolnost
Zásobník cviků pro Power Plate. (zdroj: youtube.com/Dámské fitness Lady Body fit)

Nepotřebujete speciální vybavení

Na rozdíl od jiných druhů cvičení, na Power Plate si nemusíte pořizovat žádné speciální pomůcky. Samotný vibrační přístroj vám bude na lekci přiřazený, na vás tedy zůstává jen příprava běžného sportovního oblečení. K pevným sportovním botám se vám budou hodit legíny a pohodlné tričko. Na lekci si zabalte také láhev s vodou. Dostatečný pitný režim je totiž důležitý. Hodit se vám může také malý ručník pro otření potu.

Přestože je cvičení power plate pro velkou škálu lidí a doporučuje se například i pro osoby s větší nadváhou, existuje také pár případů, v nichž se tento druh cvičení nedoporučuje. I když jsou lekce šetrné pro klouby a pohybové ústrojí, není vhodné cvičit hned po jakékoliv operaci nebo po úrazu. V obou případech je nejdříve nutné poradit se s ošetřujícím lékařem nebo trenérem. Nevhodné je cvičení s vibracemi také pro těhotné ženy.

Pozitivní účinky cvičení Power Plate:

  • rychlé spalování tuku
  • zpevnění těla
  • zpevnění vazů, kloubů a šlach
  • lepší prokrvení a zlepšení kardiovaskulárního systému
  • snížení stresu
  • celkové omlazení těla

Zkusíte to také?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Výzva na pár minut: Fungují ultra krátká cvičení?

Jóga proti syndromu karpálního tunelu: lék na bolest zápěstí

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Od teď pochopíte, proč má Harry Potter svojí Hedviku. Říká se, že jsou sovy moudré, ale určitě jsou krásné a roztomilé. Tito predátoři mají svůj unikátní vzhled hlavně díky obrovským očím, a přestože jsou to majestátní ptáci, umí si pěkně zablbnout. Podívejte se, jak si dovedou hrát.
Nejste si jistá, zda vás partner pouze nevodí za nos? Jak poznat, že jde o lháře jako mrakodrap? Díky našim vyšetřovacím způsobům se dozvíte, zda jde o lháře, nebo jen o vaši domněnku.
Zahradní fontány, vodotrysky nebo kašny. Obzvlášť v paprscích slunce vypadá voda krásně, ale stejně tak navodí její podsvícení v noci příjemnou atmosféru. Fontány se liší tvarem i velikostí, dají se pořídit jako celek nebo nechat sestavit přímo na vaší zahradě. Jedno mají ale společné - jejich pohybující se třpytivá voda pro vás bude během relaxování venku stejně uhrančivá, jako táborák během letního večera.
Každou sezónu objevíme trend, který zužitkujeme také v dalším roce. Pojďme se proto podívat, co z trendů letošního léta oblečeme také příští rok.
A. G. house v Sondriu stvořil architekt Rocco Borromini. Moderní dům stojí na úpatí Alp na okraji údolí Valtellina a nabízí panoramatický výhled do všech světových stran. Stavba vznikla jako spojení původní stodoly s novostavbou, a drží se hlavní myšlenky, kterou je čistý a vzdušný prostor. Ten je charakterizovaný střídáním masivního dřeva a bílých stěn. Dominantní jsou velká panoramatická okna a použití tradičních materiálů, které korespondují s místní alpskou architekturou.
Negativní zprávy nás zahlcují. Napětí stoupá a klid nejspíše ještě dlouho nikdo z nás nepozná. Není se čemu divit. Sotva jsme zvládli jednu krizi, přišla další, daleko horší a jen kousek od našich hranic. Obavy o budoucnost nyní trápí hodně lidí. Pokud nemůžete z aktuálního dění spát a pracují vám nervy, soutěžte s námi o balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, které vám pomohou náročné období zvládnout.
Každý jsme tím místem prošli. Někdo bez ztráty kytičky dal své zkoušky na poprvé, jiný se trápil a ani po několika pokusech mu řidičák nedali. Pojďte se podívat na přehled zábavných kousků z autoškoly. Třeba i vaše auto při té vzpomínce zaskáče radostí - co vy a autoškola?
Nadměrné pocení se týká mnohých z nás, a to zdaleka nejenom v létě. Jde o onemocnění zvané hyperhidróza a údajně jí trpí 4 % světové populace. Jak se proti ní dá bojovat a je vůbec léčitelná?
V obláčku zamilovanosti se vám to možná nezdálo. Nebo jste měla pocit, že je normální pro něj udělat první poslední. Splnit mu každé přání. Jenže po čase si připadáte jako zahnaná do kouta. Přestáváte být sama sebou. A najednou si uvědomíte, že váš partner je zdatný manipulátor. Jak z toho ven?
K získání krásné a zdravé pokožky bez nedokonalostí, silných vlasů a pěstěných nehtů nemusíte podstupovat žádné složité procedury. Tím správným receptem pro přirozenou krásu jsou vzácné přírodní oleje, které dokáží s vaším vzhledem učiněné zázraky.
Slyšeli jste již někdy pojem hypermobilita? Hypermobilitou mnohem častěji trpí ženy než muži a jde o nadměrnou pohyblivost, která se týká zejména kloubů. Při pohybu pak dochází k uvolnění kloubů nad hranici normální fyziologické meze. Jak vlastně vzniká a jak se s ní dá žít v běžném životě? Existuje nějaká léčba?
Svou kamarádku Pavlínu znám už deset let. Seznámily jsme se na letním táboře, kam jsme obě jako děti jezdily. Od té doby jsme se staly nerozlučnou dvojicí. Chvíli jsme společně i bydlely, jenže loni v létě si Pája našla přítele a zanedlouho se přestěhovala k němu.

Výběr článků

Ptáte se, kde využít kameny v zahradě, aby vše fungovalo? Váš pozemek je místem, kde se snoubí krása přírody s kreativitou. Horniny a minerály přidávají estetickou hodnotu, ale také mohou ovlivnit její funkčnost a zdraví. Poradíme vám s výběrem.
Baret vede jako pokrývka hlavy i pro letošní podzim a zimu. V posledních dvou letech zažívá tento francouzský look stále strmý vzestup. Půjdete do něj?

Nepřehlédněte

Máte doma čtyřnohého psího mazlíčka? Pokud ano, neměli byste péči o něj podceňovat. Mít pejska – to není jako mít plyšáka, který bude vaší živou podporou, když se vám nebude dařit. Kromě toho, že mu budete dávat najíst a budete ho chodit venčit, nesmíte zapomínat ani na péči o srst a drápky. Bohužel právě tyto dvě věci jsou u chovatelů psů často opomíjené.
Alternativní způsoby bydlení si lze představit různě, možností je skutečně celá řada. Nemusíte se přitom cítit nepohodlně nebo se vzdát svého komfortu. Alternativní bydlení ale dnes již nepředstavuje jen způsob, jak ušetřit finance. Jde také o udržitelný způsob bydlení, který šetří naši planetu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek