Pátek , 03. 05. 2024

Zikmund

Karel Gott: Obklopen ženami, obdivován milenkami a uctíván dcerami

Karel Gott vždy byl, je a bude fenomén. Ačkoliv v Karlově životě hrály ženy důležitou roli, málokdo by řekl, že jen ta jedna jediná bude láska jeho života. Karel byl celý svůj život obklopen ženami. On miloval ženy a ženy milovaly jeho.
Karel Gott
Karel Gott byl po celý svůj život obklopován ženami. (foto: 123RF)

11. 11. 2021

Není ani divu, Karel byl celý svůj život šarmantní a k ženám velice galantní. Je však několik osudových žen, na které Karel Gott nedal dopustit a vždy se domníval, že je to právě ta pravá.

Evelyna Steimarová

První ženou, která Karla oslnila, je sestrou svého populárnějšího bratra Jiřího Kodeta. V roce 1962 bydlela Evelyna se svou maminkou v Holešovicích a s Karlem se téměř denně potkávala po cestě tramvají. Tehdy si jí Karel všiml a poprvé oslovil. Když se pak jednou Evelyna objevila v kavárně, Karel nijak nelenil, oslovil ji znovu, a to už byla téměř ruka v rukávě.

Poté spolu strávili několik dní, a především nocí v domě Karlových rodičů. Láska jim ale dlouho nevydržela, zůstali spolu necelý rok.

Antonie Zacpalová

Další žena Karlova života byla snad osudovou. Tehdy už sedmatřicetiletá Antonie s Karlem otěhotněla a na svět mu přivedla dceru Dominiku. To, že se mistr poprvé stal otcem, mu bylo oznámeno až po dceřině narození, v roce 1973, kdy už byl pár od sebe. Po této zprávě Karel nijak nadšený nebyl a na svou dceru se přišel podívat až po půl roce. Dalo by se říci, že Dominika byla nechtěným potomkem.

Jitka Svobodová

Při natáčení klipu pro televizi v roce 1984 Karel spatřil krásnou Jitku, téměř okamžitě se do ní zamiloval a řekl si, že ji ihned musí mít. Po několika neúspěšných seznámeních se nakonec dali dohromady a pár spolu vydržel krásných pět let. Zkrat přišel poté, co se Jitka dozvěděla, že se Karel stal již podruhé otcem a má už dvouletou dceru Lucii. Matkou však nebyla Jitka, ale další Karlova milenka. Rozchod tedy přišel ihned.

Iveta Kolářová

Tato žena byla pouze Karlovou milenkou. Avšak v jeho životě sehrála důležitou roli. Porodila mu druhou dceru Lucii, ale kvůli jeho dlouholetému vztahu s předchozí Jitkou musela Iveta jít z cesty. Avšak ze vztahu nevyšla naprázdno. Byla Karlem velmi štědře obdarovaná.

K TÉMATU  Gina Lollobrigida: Zastíněná kráska, která zavrhla vlastního syna

Martina Zbořilová

Martina byla ve vztahu s Karlem pět let. Vypadalo to už, že je poslední ženou Karla Gotta, však opět neúspěšně. Skřípat v jejich vztahu to začalo, když Martina začala vážně mluvit o tom, že by s Karlem chtěla počít syna. Rozešli se tedy a Martina se později stala manželkou režiséra Miloše Formana.

Manuela Pechová

Každý jistě zná Karlovu píseň „Kakaová“. Je to právě díky Maunele, která pracovala na ambasádě, kde se s mistrem seznámila. Jednou se před Karlem zmínila, že tato práce není pro ni, zaměstnal si u sebe v agentuře GoJa. Po nějaké době Manuela požádala o dovolenou, odjela do Kanady, odkud se už nikdy nevrátila. Poté Karel složil právě Kakaovou píseň.

Marika Sörösová

Žena, která byla s Karlem tři roky, dělala mu jen žárlivé scény, a nakonec se s mistrem rozešli. V tu dobu už měl Karel ale nějakou dobu milenku a další osudovou ženu, Taťánu Smutnou.

Taťána Smutná

S touto ženou trval vztah jen krátce, protínal se také se vztahem s předchůdkyní Marikou. Jejich lásce nebylo přáno. Kontakt mezi mistrem a Taťánou po nějaké době úplně vyšuměl.

Ivana Gottová

Ta pravá a ta jediná. Se zdravotnicí Ivanou se seznámil na předávání cen TýTý. Poté v roce 2008 si řekli své ano v Las Vegas. Ivana přivedla na svět dvě zdravé dcery. Jejich manželství vydrželo až do mistrovy smrti.

Karel Gott měl mnoho žen, mezi které se samozřejmě řadí i jeho všechny dcery. Nejvíce však miloval svou jedinou právoplatnou manželku Ivanu, se kterou zůstal nejdéle, až do konce svého života.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak se mají finalisté prvního ročníku Superstar?

Nejmladší dcera zesnulého zpěváka Petra Muka vyrostla do krásy!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Módní oblečení s námi mnohdy dokáže skutečné zázraky. Rozjasní nás, zvýrazní naše přednosti a podpoří náš styl. Druhou stránkou mince je ale fakt, že pokud zvolíme nesprávné modely, nastane spíše opačný efekt. V tomto článku se proto podíváme na šest nejčastějších módních chyb, které nám na oko přidávají kila navíc.
Říká se, že ženy jsou v uvažování složité, zatímco muži zůstávají srozumitelní a jednoduší. Co se ale vztahů týká, tak muži a ženy následují trochu rozdílné cesty. To, co muži hledají ve vztahu není to, co by ženy motivovalo, aby do takového vztahu šly. Rozdělují je jejich touhy, mentalita, vášně či úroveň vyjadřování. My vám nyní řekneme, co muži doopravdy očekávají od vztahů se ženami a po čem jejich srdce touží.
Dětská obezita celosvětově narůstá a v civilizovaných zemích je hodnocena už jako epidemie. Česko není výjimkou. Podle mezinárodní studie HBSC, sledující jednotnou metodikou školní děti, bylo v roce 2001/2 mezi dívkami ve věku 15 let 6 % obézních a mezi chlapci 13 %. Avšak ve školním roce 2013/2014 studie zjistila již 12 % obézních dívek tohoto věku, a dokonce 23 % obézních chlapců.
Koronavirus decimuje naši populaci ve velkém. Denně se zveřejňují statistiky nakažených, vyléčených i těch, kteří svůj boj prohráli. Kromě jeho negativních dopadů na tělo se také stále častěji mluví o vlivu na psychiku. Čím déle pandemie a s ní spojené zákazy platí, tím více lidí upadá do deprese a zažívá stavy úzkosti.
Vánoční dekorace jsou prvkem, který doma vytvoří přesně tu pravou kouzelnou atmosféru. Vlastnoruční výroba má hned několik výhod: ušetříte, budete originální a uděláte si radost. Zkuste se inspirovat jednoduchými nápady a uvidíte, že nejde o nic složitého. O jejich výrobu se můžete podělit i s dětmi.
Costume Institute Gala neboli Met Gala. Největší a nejvýznamnější charitativní akce módního světa konaná každoročně první květnové pondělí ve prospěch Metropolitan Museum of Art v New Yorku. Po dvou letech je konečně zpátky, a to ve své plné kráse a extravaganci.
Věděli jste, že je docela snadné vyrobit si chutný a zdravý sirup z květů černého bezu nebo třeba šeříku? Bezový sirup se používá na limonády, koktejly a dezerty. Nebo můžete jednoduše nalít palačinky nebo zmrzlin. Takový sirup patří i do ovocného čaje. Možností je nepřeberné množství, stačí si vybrat a vychutnat si výbornou sladkost a nádhernou vůni! Že už na takový zdravý sirup máte chuť? Tak neváhejte a pusťte se do toho!
Single Vánoce. Také máte pocit, že o Vánocích jsou singles něco jako zvláštní druh? Všichni kolem mají pocit, že vás musí začlenit do společného veselí. Zvláště citlivý je Štědrý den. Ovšem ne vždy musí být taková snaha příjemná. Jak to přečkat se ctí a užít si to?
Mytí vlasů může být stejnou rutinou jako samotná ranní hygiena. I při rutině však můžete dělat několik chyb, kterými kvalitu vlasů ničíte. Abyste takovým problémům předešli, naučte se vnímat nejčastější chyby a vyvarujte se jim. Naučte se správnou techniku mytí vlasů a už nikdy se nebudete trápit kvůli lámavým konečkům nebo mastnotě.
Trombóza je název onemocnění, při kterém se v krvi utvoří sraženina a ucpe žílu. Jedná se třetí nejčastější kardiovaskulární onemocnění, jehož příznaky nebývají nápadné, ale následky mohou být fatální.
Taky už se nemůžete dočkat, až bude léto? Pojďte se s námi podívat pod pokličku a nahlédněte do kuchyně módních trendů pro léto 2020.
Byla neskutečně krásná a neuvěřitelně talentovaná. Přesto se v jejím životě objevilo hned několik škraloupů, které jí poškodily pověst. Mona Lisa dvacátého století, jak se Gině Lollobrigidě přezdívá, je však dodnes považována ze největší herecký sex symbol.

Výběr článků

Blíží se narozeniny vašeho dítka a vy nemáte žádnou představu, jak zorganizovat oslavu? Máme pro vás pár tipů, které zaručí, že si narozeninovou párty děti užijí a vy z ní vyjdete bez újmy na zdraví. 
Stává se vám, že dojíte své jídlo, ale i poté máte zase hlad? Spoustu lidí dojí svou porci, ale i tak je přepadnou chutě dát si ještě něco dalšího. Anebo je přes den stále honí mlsná a snědli by vše, co mají na očích. Čím to vlastně je? A jak se toho ukrutného pocitu hladu a chutí zbavit? Pokračujte ve čtení článku a získáte tak odpovědi na vaše otázky.
Sleduji ho přes skleničku vína. Podívá se mým směrem, usměje se. Ten jeho úsměv, odzbrojující úsměv. Cítím, jak se mi celým tělem rozlévá horko. Vykouzlím na své tváři úsměv. Evidentně to vzal jako pozvání, protože teď míří ke mně.

Nepřehlédněte

Říká se, že pořádek dělá přátele. Najednou chápu, jak moc je tohle přísloví pravdivé. Když za mnou moje dlouholetá kamarádka přišla s prosbou o pomoc, neváhala jsem a udělala jsem pro ni všechno, co jsem mohla.
Černé tečky jsou noční můrou nás všech. Objeví se již pár dní poté, co opustíme kosmetický salón, a vracejí se s železnou pravidelností. Možná jste ale ještě nepřišli na správný způsob, jak na ně. Máme pro vás TOP tipy, jak s nimi zatočit!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek