Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Tepláková souprava jako nezbytnost této sezóny

Teplákové soupravy rozdělují lidi do dvou skupin. Na ty, kteří na ně nedají dopustit a nosí je během celého roku. A na ty, kteří se jim vyhýbají. Soupravy jsou pohodlné a vypadají velmi dobře. Pokud patříte do druhé skupiny, měli byste jim dát aspoň jednu šanci. Uvidíte, že nebudete litovat.
tepláková souprava
Tepláková souprava je aktuální trend každé moderní ženy!

Stylový kousek během celého roku

Tepláková souprava má množství výhod. Tou největší však je, že se dá nosit během celého roku. V zimě stačí sáhnout po provedení s dlouhými kalhotami a mikinou. V létě si zase vyberte pohodlné krátké kalhoty s krátkým a volným tričkem.

Univerzálnost v nošení ale není jediným benefitem. Tím druhým je stylový design, díky kterému ji můžete nosit úplně všude. Doma, na nákupy, do města nebo na procházku do parku. Teplákový materiál se přizpůsobí přesně tomu, co právě potřebujete. Nikde vás netahá ani neřeže.

Další silnou stránkou je, že v soupravě můžete vařit, odpočívat i sportovat. Oblečte si ji vždy, když půjdete běhat nebo cvičit do fitness centra. Vypadejte stylově i při tom, jak spalujete přebytečné kalorie.

Jednoduchý, ale přitom moderní outfit

Ani vás nebaví stát hodiny před skříní a přemýšlet, co si oblečete? Nejlepším řešením jsou stylové dámské teplákové soupravy. Skvěle spolu ladí, vršek se prakticky doplňuje se spodní částí. Jediné, co si k celému outfitu budete muset vybrat, jsou boty. Případně nějaké doplňky.

Z obuvi se ke sportovní soupravě hodí hlavně tenisky. Dobré jsou i plátěnky. U doplňků vybírejte něco jednoduššího jako jednobarevnou kabelku nebo ledvinku. Zvolit můžete také řetízky na krk a náramek na ruku.

Tepláková souprava vám pomáhá šetřit čas a urychlí ranní chystání. Stačí, abyste si ji oblékli, doplnili botami a začali svůj den.

Jedno i vícebarevné

Pokud hledáte elegantní teplákové soupravy, zvolte jednobarevné provedení. To vytvoří pěkný celek a zajímavý výsledek. Tento outfit se hodí každé věkové kategorii. Obléct si ho můžete i do práce, kde nemáte přísný dress code.

Na druhé straně, v případě, že byste chtěli trochu experimentovat, zvolte vícebarevné provedení. Skvěle vypadá kontrast černé a žluté. Jinou možností je jemnější přechod, jako například růžová a tělová.

K TÉMATU  Havarijní pojištění si vyřídíte sama a online. Je to snadné, mužskou asistenci netřeba

Ciťte se dobře v každém outfitu

Teplákové soupravy jsou stylové, ale hlavně komfortní. Poskytují pohodlí, od něhož mají rifle a jiné formální kalhoty daleko. Při vyřizování všech důležitých věcí se budete cítit dobře, bez toho, aby vás něco tlačilo a řezalo. Vyberte si jednu teplákovou soupravu i vy. Vypadejte trendy každý den.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Historek o tom, jak tchyně je ta, která rozvrací celou rodinu a nejvíce na nervy leze partnerce či partnerovi vlastního dítěte, je k přečtení a poslechu všude spousta. Když se však v takovéto situaci otočí role, nikdo tomu nechce uvěřit.
Polyamorie během posledních několika let přestává být tabu a začíná se k ní hlásit čím dál tím více lidí, a to včetně osob pohybujících se v showbyznysu. Co to povídáme, vlastně především celebrity polyamorii zpopularizovaly.
Mít pupík přes léto je na jednu stranu zátěž, protože čelíte vysokým teplotám. Ale maminky, které si toto období v roce prožily těhotné, se shodují na jednom – dokonale se vyřádíte v módě!
Otužování pro větší imunitu proti nemocem nejsou jen babské řeči. Terapie chladem má benefity, které zvyšují naši tělesnou odolnost. Co s vámi udělá pravidelné šokování těla prudkým snížením okolní teploty?
Zima není váš kamarád? Nejraději byste se proto na Vánoce sebrali a odjeli do teplých krajů a Štědrý den si užívali s koktejlem v ruce, v bikinách a na pláži s výhledem u moře? Není nic jednoduššího než si koupit letenku a odpočítávat dny. Které destinace jsou na zimní dovolenou v tropech jako stvořené?
Už jste o něm slyšeli? Pro někoho možná lákadlo, pro jiného naprostý strašák a nikdy by do toho nešel. Víte, co metoda holotropního dýchání obnáší, a k čemu může být dobrá? Pojďme se na to podívat, třeba vás to osloví a jednou ji vyzkoušíte.
Dnes, 10. února 2024 začíná Nový čínský rok, který nám přináší energii Dřevěného Draka. Symbolizující proměny, sílu a odvahu, Rok Dřevěného Draka slibuje emocionální a společenské výzvy, ale také obrovský potenciál pro růst a rozvoj.
Design stodoly využívá délku domu a umožňuje naplno maximalozovat výhledy ven a přirozené osvětlení uvnitř domu. Stealth Farmhouse je prostě úžasný. Chlubí se bezúdržbovými obklady, a uvnitř naleznete mimo jiné i čtyři ložnice a tři koupelny. Okna jsou orientována na sever
Stává se to každé z nás. Tvářenka nám spadne na zem a rozláme se na kousíčky. Ani zlomená rtěnka není nic neobvyklého. Ale proč hned drahou kosmetiku vyhazovat, když si ji můžete doma snadno opravit?
Když se pleťové póry ucpou nečistotami a přebytečným kožním mazem, začnou se černé tečky objevovat rychleji než houby po dešti. Co na ně platí? Zapomeňte na drahou kosmetiku, pár účinných zbraní máte doma! A ke všemu jsou za hubičku…
Martin Chodúr si po dvouleté usilovné práci splnil velký sen – natočil desku s šedesátičlennou Janáčkovou filharmonií Ostrava v čele s dirigentem Markem Prášilem. Na albu se podílel textově i aranžérsky, a společně s dramaturgem Janem Adamem sestavili čtrnáct vánočních písní a koled. Album pojmenovali podle titulní písně Hallelujah.

Výběr článků

Bydlíte ve vlastním domě a přemýšlíte, jak do budoucna co nejvíce uspořit na energiích? Krátkodobým řešením je samozřejmě snížení její spotřeby. Ale není řešením udržitelným. Jediný krok do budoucnosti, který má v této oblasti smysl, je zajistit si zdroje vlastní. I stát už to ví, a tak poskytuje dotace na energetickou samostatnost nebo alespoň snížení energetické náročnosti bydlení.
Také patříte mezi ty, kterým po jednom měsíci péče zajde i kaktus? Ne vždy musí být chyba na vaší straně. Pravděpodobně si jen vybíráte rostliny náročné na údržbu, případně pro své rostlinky volíte nevhodné prostředí. Seznamte se proto s rostlinami, které téměř žádnou péči nepotřebují, a i když na ně sem tam zapomenete, stejně se vám odvděčí svou nehynoucí krásou.

Nepřehlédněte

Mezi poruchy příjmu potravy rozhodně nepatří jenom bulimie nebo anorexie. O nemoci zvané orthorexia nervosa jste možná ještě neslyšeli. Jde o skutečnou posedlost zdravým stravováním. Co všechno s sebou tato nemoc přináší?
I přímotopy jdou s dobou. Ta si žádá úsporné a efektivní přístroje, které nebude třeba schovávat do skříní, ale naopak vystavovat na obdiv členům domácnosti i návštěvám.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek