Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Copywriting – zajímavá možnost, jak si přivydělat z pohodlí domova

Potřebujete si z pohodlí domova přivydělat při mateřské dovolené nebo jenom proto, že home office nepokrývá celý váš volný čas? Možností je opravdu mnoho, zejména v dnešní době. Zatímco některé nabídky práce jsou placené opravdu velmi špatně, jiné jsou ohodnoceny naopak velice dobře - tedy pokud se práce odvádí s dostatečnou kvalitou. To je případ i takzvaného copywritingu - psaní textů pro webové stránky.
kurz
Vydělávejte si z pohodlí domova!

Copywriting lze dnes brát za jistý hit. Možná i vy patříte k lidem, kteří mají pro psaní cit a chtějí se tímto také živit. A zmiňovaný obor je opravdu skvělým způsobem, jak toho docílit. Je však důležité konstatovat, že mluvíme o odvětví, které je opředeno pravidly. Bylo by mylné se domnívat, že stačí jen sesumírovat několik slov do souvislých vět. Je důležité dodržovat zásady správného formátování a SEO (optimalizace pro vyhledávače).

Myslíte to s psaním vážně?

Pokud patříte do týmu lidí, kteří to s psaním myslí skutečně vážně a chtějí se v oboru posunout zas o kus dál, respektive chtějí své šuplíkové texty dokonce nabídnout či obecně nabídnout své “copyslužby”, nabízí se otázka, zdali máte dostatečné znalosti, díky kterým výrazně snížíte riziko odmítnutí ukázkových textů. Mluvíme o znalostech souvisejících nejen se zmiňovaným SEO či formátováním, ale také s analýzou klíčových slov a její tvorbou.

Že vám dané zkušenosti chybí? Přesto se chcete psaní věnovat? Nemusíte klesat na mysli, stačí absolvovat čtyřtýdenní kurz jménem “COPYŠKOLA pro začátečníky”! Už po čtyřech týdnech budou moct vaše první profesionální vlaštovky vyletět z hnízda.

COPYŠKOLA pro začátečníky – skvělý start pro slibnou budoucnost

I když se na internetu najde velké množství informací pojednávajících o tom, jak texty psát a jak nikoliv, stejně hrají konečnou roli zkušenosti a první ukázkové texty, které pošlete v rámci odpovědi na publikovanou poptávku po textech. A mnozí copywriteři jistě potvrdí, že pokud znalosti chybí, ukázkové texty se nesetkávají zrovna s úspěchem.

Abyste však nemuseli trávit dlouhé hodiny, měsíce, ne-li roky sbíráním všech potřebných a už zmiňovaných znalostí, je zde COPYŠKOLA pro začátečníky – online kurz, v rámci kterého se dozvíte vše, co potřebujete vědět a znát. Bude to pomyslný odrazový můstek, díky němuž snížíte množství odmítnutí, a naopak zvýšíte množství kladných odpovědí.

K TÉMATU  Tenisky pro chlapce - Výběr obuvi, kterou bude vaše dítě milovat

Co vás v kurzu čeká?

Jedná se o čtyřtýdenní online kurz, v rámci kterého proběhne každý týden společná konzultace s lektorkou. Ta podá zpětnou vazbu na zpracované texty, vysvětlí veškeré pojmy, s nimiž se ve světě copywritingu setkáte a samozřejmě vás provede cestičkami vedoucími ke správně formátovaným a stylisticky upraveným textům. 

Obrovským benefitem celého kurzu je nejen možnost se každý týden zeptat na veškeré dotazy, které vám už delší dobu běhají v hlavě, ale také zjištění, jak to chodí v praxi. Připravena jsou zadání právě z praxe, na kterých si své nově nabyté znalosti vyplývající z poskytnutých materiálů a videí vyzkoušíte. Dokonce si v praxi vyzkoušíte editaci článků v redakčním systému, abyste do “copysvět” vykročili tou správnou cestou.

Už jste se přihlásili?

Aktuálně se lze přihlásit na červnovou výuku začínající 1. června. Zbývá už posledních pár míst, proto neváhejte a posuňte své šuplíkové texty na profesionální úroveň. Zakupte si kurz na webu www.terezaciernikova.com.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Několikrát denně slýcháme že tent o či onen šampón pomůže našim vlasům od kořínků až po konečky. Dámy, která z vás trpí na roztřepané konečky vlasů dáte nám zapravdu, že jediné, co jim zaručeně pomůže je kadeřník. Ale ještě, než půjdete opět ke kadeřníkovi, vsaďte na účinnou prevenci.
Někdo se pyšní hustou a dlouhou hřívou, někdo se zase trápí se svými řídkými vlasy, které sotva dorostou po ramena. Naštěstí existuje možnost prodloužení vlasů, díky níž si řada z nás splní svůj sen – mít krásné a dlouhé vlasy. Jaké jsou metody prodloužení a na co si dát pozor?
Období plodných dnů i samotná ovulace jsou jedinou cestou, díky které je možné stát se maminkou. Věděli jste ale, že ovulace v jednom cyklu nemusí být pouze jedna? A jak je možné, že za měsíc může tělo ovulovat klidně dvakrát?
Pohyb v těhotenství nepřispívá pouze k udržování optimální hmotnosti maminky. Mnohem důležitějším faktem je to, že jde o významný faktor pro udržení celkové tělesné kondice, dále podporuje srdeční funkci, zachovává pružnost cév a navíc je důležitý pro zachování správného držení těla.
Dnes a denně je naše pleť zatěžovaná nepříznivými vlivy. Ať už se jedná o nánosy make-upu nebo nečistoty z ovzduší, to vše naší pokožce příliš neprospívá. A to nejen v jejím jádru, ale i zvenčí. Dost často pak dochází ke zhrubění pokožky, která získává našedlý tón, ovšem nechybí ani vydatně ucpané póry.
Pokojové květiny mají v zimě jiné nároky, podle toho, zda potřebují přezimovat v chladnější místnosti, nebo zda mohou přežít zimu v běžném bytě s teplotou nad 20 °C. Netvarovat, nestříhat! Co ještě nedělat? Kdy a jak hnojit? Jestliže se chcete s pokojovkami těšit i v mrazivých měsících, vytvořte jim vhodné podmínky.
Mnoho lidí si esenciální oleje spojuje s navozením příjemné atmosféry - stačí pár kapek do aromalampy, zapálit svíčku a domovem se rázem line omamná vůně. Napadlo by vás ale využít esenciální oleje i pro hubnutí? A funguje to vůbec?
Zpěvačka Ilona Csáková uvádí na hudební scénu svůj nový singl "Afrodiziaka", vytvořený ve spolupráci s kapelou No Name. Režii k připravovanému videoklipu zastává Václav Noid Bárta, s premiérou naplánovanou na 1. května 2024. V měsíci květnu, který tradičně oslavuje lásku, "Afrodiziaka" přichází okouzlit svou melodií a atmosférou, přesně v čase, kdy srdce nejvíce touží po kouzlu a spojení.
Také patříte mezi ženy, které mají mastnou pleť a lesknou se tak v létě i v zimě? Pak vám ze všeho nejdříve pogratulujeme. O ženách s mastnou pletí se říká, že stárnou velmi pomalu a po celý svůj život budou vypadat minimálně o pět let mladší. Na mastné pleti se totiž netvoří tolik vrásek. Tou špatnou správou je, že v létě trpíme.
Villa on the rocks je název rezidence v regionu Bandol ve Francii. Stavba obklopená zelení zaujme hlavně bazénem, skrze který koukáte přímo do domu. Můžete se tu ubytovat i vy.
Ploché břicho je snem nejen žen, ale také spousty mužů. Čím dál více mužů bojuje s přebytečným tukem v oblasti pasu - a dokonce je jich mnohem více než žen. K zeštíhlení břicha je ale potřeba dosáhnout správné kombinace stravy a fyzické aktivity. Aerobní trénink doplněný silovými cviky vám umožní efektivně zhubnout a zdůraznit svaly.
Pouliční umělci mají nekonečně mnoho zaměření, a jedním z nich je i u nás málo viděná sprejomalba. Mistři tohoto oboru dokážou pomocí plechovek s barvou vytvořit neuvěřitelné skvosty doslova během minut. Svůj potencionální suvenýr tak vidíte přímo během jeho vzniku.

Výběr článků

Tolik krásných věcí může člověk vyrobit úplně sám. Kreativní DIY nápady vám napoví, jak je to snadné. Zaručeně najdete něco, co budete chtít i u vás doma! Perfektní nástěnné hodiny, jaké nemá nikdo jiný, dřevěný dekor přímo na zdi, pohodlné zahradní posezení z palet a další vychytávky. Co se vám líbí nejvíc?
Když mi kamarád Milan, co vlastní autoškolu, dával vědět, že se sejdeme na kafe, byla jsem nadšená. Přeci jen se konečně začínají uvolňovat pomalu koronavirová opatření, a proto jsme se sešli na zahrádce jedné příjemné kavárny. To ještě netušil, že nadhodím téma motorka!
Rozvod je záležitostí každého druhého manželství. Toto uvádějí statistiky - a bohužel je to pravda. Čím to je? Možná spolu lidé málo komunikují, nejsou ochotni přijímat kompromisy. Ten kompromis by však měl být prvotním zejména v případě, kdy z manželství vzešly děti.

Nepřehlédněte

Domov je místem, kde se chceme cítit bezpečně. Již po staletí je ochrana domova důležitou samozřejmostí napříč různými kulturami. I naši předkové chránili své domovy před kletbami, zlými duchy, bídou či útoky nepřátel.
Chcete si pořídit pejska, ale moc dobře si uvědomujete, že zanedlouho chcete založit rodinu? Možná z toho důvodu ztrácíte o pejska zájem, protože si říkáte, že pes a děti - to rozhodně nejde dohromady. Jenže opak je pravdou. Stačí si jen zvolit takové plemeno, které s dětmi bude opravdu skvěle vycházet. I když se to může jevit jako něco nereálného, psi jsou velice empatičtí a zejména některá plemena se o děti starají doslova jako o svá vlastní štěňata. Pořiďte si tedy svého čtyřnohého společníka a než si založíte rodinu, trochu si ho vycvičte. Můžete ho brát jako své první dítě a vyzkoušet si, co taková péče vlastně vyžaduje.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek