Pátek , 26. 04. 2024

Oto

Skutečné příběhy ze života: Zůstala byste s takovým chlapem?

Život nám někdy nachystá skutečně těžko předvídatelné situace. Pojďte se s námi pobavit příběhy, o které se s námi podělily naše čtenářky. Humorné situace, ve kterých uvidíte pány tvorstva jako skutečně velká nemehla. Člověk se někdy těm lesbičkám opravdu nediví, když natrefí na toto…
skutečné příběhy
Skutečné příběhy ze života. (zdroj foto: www.123rf.com)

09. 12. 2020

Krasavec za všechny prachy

Mezi skutečné příběhy patří i tento naší čtenářky. „Když jsme se chystali na první společný víkend do romantického hotýlku v přírodě, byla jsem nadšená a balila jsem si poctivě nejen věci na venkovní procházky přírodou, ale také večerní šaty, abych mohla svého milého u večeře potěšit a oslnit.

Měli jsme v plánu si zajít na prohlídku nedalekého Karlštejna, tak jsem chtěla být za dámu a na odjezd jsem se skutečně vyfikla. Dala jsem si záležet. Jaké bylo ale moje zděšení, když mě vyzvednul můj přítel, který si asi náš výlet představoval trochu jinak,“ píše nám Monika.

„Přijel pro mě ve špinavém autě. Už to mi přišlo na první společný výlet dost nevhodné. Přece jenom zajet po cestě do myčky aut není zas takový problém. Byla jsem trochu zklamaná, ale přeci jen jsem se nemohla dočkat, až mu skočím kolem krku.

Když se ale z auta vynořil a měl na sobě klobouk z roku jedna dvě – snad vhodný pouze na lovení motýlů, košili zastrčenou v kapsových kalhotách, a celý svůj outfit doplnil bílými ponožkami v sandálech, myslela jsem, že snad uteču.“ První dojem ze společného výletu pak pro Moniku bohužel nebyl prvním zklamáním.

Po sérii nevhodného chování svého partnera se nakonec rozhodla víkendový pobyt zkrátit, a odjížděla opět single.

Nezacouval

„Nemám ráda genderové stereotypy a přijde mi to jako vyložený nesmysl,“ píše nám Markéta. „Sama mám řidičák od osmnácti, a už od 16 obstojně jezdím na polních cestách. Proto kdykoliv slyším o tom, že někdo říká „ženská za volantem,“ okamžitě vypěním. Našla jsem si práci poštovní doručovatelky u soukromého balíkového dopravce.

Je to skvělá zkušenost. Navíc musíte s dodávkou zastavovat i ve velmi nepřehledných nebo odlehlých místech. A to za každého počasí! Když jsem si našla Pavla, oslnil mě tím, jak krásně jsme si dokázali hodiny povídat. Byl dokonalý. Úžasný a skvělý! Až do té doby, než jsme jeli na víkend na chatu.“

K TÉMATU  „Znásilnění jsem přiznala až po deseti letech.“ Příběh Sofie (35), které nepříjemný zážitek ovlivnil budoucí život

Markéta nám píše o tom, jak navrhovala, že bude řídit. Věděla, že Pavel řízení příliš nemiluje a cítí se jistější ve své práci v kanceláři. „Zřejmě se chtěl blýsknout, ale rozhodně mu to nevyšlo.

Nejen, že celou dobu řídil příšerně a několikrát nás dokonce ohrozil, ale při příjezdu na chatu, kam se musí kousek zacouvat, to nemilosrdně poslal do zídky u branky. Místo krásného víkendu jsme měli co opravovat. Od té doby řídím já. Kdybych jej nemilovala, musela bych ho kvůli jeho neschopnosti řídit asi zabít.“

Miláčku, ehm

„Nemohla jsem se dočkat, až svého Martina představím sestrám!“ V dopise od Julie, která má ještě dvě sestry, se to hemžilo popisy jejího dokonalého partnera. Zamilovala se do něj na první pohled, když se v jejím obchodě na skok stavil cestou z farmy. Prvotřídní krasavec, který měl charisma, svou vlastní farmu i několik zaměstnanců, kteří u něj byli velmi spokojeni.

„Byli jsme spolu zhruba dva měsíce, když jsem se rozhodla jej představit rodině. Uspořádala jsem proto rodinný oběd a sezvala celou blízkou rodinu. Přijely i sestry se svými rodinami. Ale můj milý se stále nedostavoval, a dokonce nebral ani mobil. Začali jsme tedy s jídlem bez něj.

Bylo mi to divné, protože můj princ v zeleném traktoru jezdil vždy včas. Po obědě se ozval známý zvuk a u domu mi zastavil jeho traktor. Z něj vylezl ušmudlaný jedinec, který rozhodně nevypadal tak, jak jsem si to vysnila. Očekávala jsem, že se blýskne a dojde krásně oblečen, ideálně s kyticí pro všechny dámy v ruce. Nic.

Vykoktal ze sebe pouze: „Dobrý den. Omlouvám se, ale museli jsme telit.“ Naznačila jsem mu, aby přijel trochu víc upraven. Do hodiny byl zpátky. Sice kytici vynechal, zato dovezl domácí ohnivou vodu všem přítomným pánům. Vše nakonec dobře dopadlo a na naše první rodinné setkání rádi vzpomínáme, když si vyprávíme rodinné příběhy.

K TÉMATU  Kateřina (35): Zatajila jsem příteli těhotenství a rozhodla se podle sebe, začal mě ale drsně vydírat

Tyto skutečné příběhy opravdu napsal sám život. A co vy? Jaký trapas se vám stal s vaším partnerem?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Vaše příběhy: Moje dcera utekla z domu a začala brát drogy! Může za to její první přítel? Nebo selhání ve výchově?

„Znásilnění jsem přiznala až po deseti letech.“ Příběh Sofie (35), které nepříjemný zážitek ovlivnil budoucí život

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Letos se očekává, že začnou padat ceny nemovitostí. Důvodem je právě panující koronavirová krize, která dostane řadu lidí na finanční dno. Jelikož se propad cen nemovitostí předpokládá, lidé zjišťují své možnosti týkající se hypotéky.
Vaše dítě odmaturovalo a na vysokou školu ho nevzali. Mělo by si najít zaměstnání. Jenže by rádo mělo ještě poslední prázdniny. Jste rozvedená a jeho otec mu řekl, že od června přestává platit výživné. Je to správné? Jak dlouho má rodič vyživovací povinnost k dospělému dítěti? A má dítě právo na poslední prázdniny?
Retro nábytek je v módě a vintage je stále skloňované slovo. Retro nábytek má své kouzlo, které nás přenese do jiných časů. Uvažovali jste ale i o kouzlu retro zvuku?
Vždy když potkáme muže, který se nám líbí, bojíme se, že uděláme nebo řekneme něco, čím ho naštveme nebo alespoň nepříjemně překvapíme... Má to tak většina z nás a je to přirozené. Navíc spousta mužů v počátcích vztahu nedává svou nelibost nebo naštvání najevo, ale to neznamená, že k vám nic negativního nemohou pocítit. Mohou, jen si to nechávají pro sebe.
Stačila vteřina navíc nebo kousek vedle a dopadlo by to špatně. Dechberoucí momenty, při kterých zrovna někdo natáčel. Možná na něj nevěříte, ale jak se říká - tihle lidé měli z pekla štěstí.
Tuhé mýdlo zná každý. Z našich domácností jej vytlačilo mýdlo tekuté, takže klasická tuhá mýdla jsme si zvykli dávat tak maximálně do skříně pod oblečení, aby nám ho hezky provonělo. Jenže v poslední době se k nám zase vrací, a nejen mýdlo tuhé ale na trhu se objevily i tuhé šampony na vlasy.
V zimním období vyžaduje vaše pleť i vlasy více péče než po zbytek roku. Neustálé střídání teplot, vítr, mráz, sníh a smog, to je koktejl, který má na vaši pokožku i vlasy zničující účinek. Jak zabránit tomu, aby byla vaše pleť v zimě zašedlá a nezdravá a vlasy oslabené, polámané a bez života? Vyžaduje to kosmetickou první pomoc.
Influencerka Shopaholicadel zažila nečekaný Štědrý den, když došlo k rozchodu s jejím partnerem Janem Kulasem (30). Veřejnost se dozvěděla o těhotenství a potratu, na což okamžitě reagoval expřítel obviněním z nemocničního pobytu způsobeného alkoholem. Nyní Adéla odmítá spekulace o nových vztazích a vyjadřuje lásku k své nezávislosti. Jaké jsou její plány do budoucna a jak se vyrovnává s tlakem veřejnosti? To vše a více v našem podrobném článku.
Je možné, že jste o chitosanu ještě nikdy neslyšeli, a není se přitom čemu divit. Poměrně nový hit v péči o zdraví okouzlil davy lidí po celém světě. Tento doplněk stravy slibuje, že učiní takové změny v organismu, že se po jeho užívání téměř nepoznáte. V čem tedy chitosan učaroval těm, kteří ho používají?
Málokdo z nás by tomuto oblíbenému a nadanému americkému herci odhadoval jeho skutečný věk, a to 60 let. Tento fakt jistě potvrdíte, pokud jste v nedávné době zhlédli film Top Gun: Maverick. Zdá se, jako by to nemohlo být už neuvěřitelných 36 let. Ale je! A Tom Cruise vypadá pořád skvěle. Jak to dělá?
Matek samoživitelek se v naší společnosti najde celá řada. Zejména v posledních letech roste počet rozvodů, na základě kterých se dítě dostane výhradně do péče matky nebo do péče otce. Ve většině případů je dítě svěřeno do matčiny péče, a i když žena získává alimenty v pravidelných intervalech (když se poštěstí), přesto je třeba ohlížet se na finanční stránku a počítat každou korunu. Zejména v případě, že je žena na mateřské dovolené, není to po finanční stránce snadné. Naštěstí přinášíme několik tipů, jak to po finanční stránce zvládnout a nepropadnout zlým myšlenkám.

Výběr článků

Dejte stopku plýtvání a buďte v kuchyni maximálně praktičtí. Co tím máme na mysli? Třeba to, že přestanete vyhazovat potraviny, které vůbec vyhazovat nemusíte.
S jarem je mimo stoupajících teplot neodmyslitelně spojena obměna šatníku za vzdušnější a pestřejší oblečení. Prostor dostávají kousky s vypasovanějšími střihy podtrhujícími ženskost a jemnost. Konec konců, kterou z žen by nepotěšila mužská pozornost, kterou vyvolá právě dobře padnoucí sukně různého střihu a délky? Víte, jaký střih se k vaší postavě hodí nejvíce?
Manželský pár Justin a Hailey Bieber patří mezi nejslavnější páry šoubyznysu vůbec. Jejich vztah si však prošel spoustou zkoušek, které, jak se zdá, překonali a užívají si jeden druhého. Kde to všechno začalo?

Nepřehlédněte

Znamení zvěrokruhu o nás prozradí mnohé. Napoví, které plemeno psa je pro nás tím pravým společníkem, prozradí i to, jaké jsou naše silné a slabé stránky. Dokonce upozorní na to, jakým jsme milencem. A kromě jiného i naznačí, jestli patříme mezi chytrá či méně inteligentní stvoření.
Tipů a triků, jak správně cvičit, najdete všude dost. K dosažení výsledků je ale potřeba nechybovat v tom, co děláte pak. Kdy se najíst, kolik a čeho? Máte i další otázky? My známe odpovědi!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek