Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Vtipná Slovenka se rozhodla, že natočí video o své karanténě. Naštvanost z ní jenom čiší

Být v současné době v karanténě, to není nic příjemného. Všichni to ostatně velmi dobře víme, jelikož nouzový stav už trvá přes měsíc a ještě nějaký ten čas trvat bude.

30. 04. 2020

30. 04. 2020

A co pro nás karanténa znamená? Je to celkem jednoduché. Pokud to není nutné, neměli bychom vycházet, ale měli bychom být doma.

Najednou, znenadání, jednoho dne, jsme museli zcela změnit náš život. Museli jsme zůstat doma, jenom v kontaktu s členy naší domácnosti. Prvních pár dní to šlo, ale později už začalo mnoha lidem doslova hrabat. A není se čemu divit. Být bez sociálního kontaktu, zavřený doma, to je velký nápor na psychiku. A tak mnozí začínají hledat možnosti a cesty, jak se zabavit.

Karanténa donutila Slovenku ke klipu

Tato žena se rozhodla, že čas v domácí karanténě využije k tomu, že nazpívá písničku. A to s jednoduchým videoklipem, kde má hlavní roli. Své video následně nahrála na Youtube a najednou se z něho stal obrovský virální hit. Nedivíme se. Až se na video podíváte také, bude vám jasné, proč.

Je vtipné. A je pravdivé

Proč se toto video stalo tak populárním? Pusťte si ho a hned to zjistíte. V první řadě je to proto, že je celkem chytlavé. Melodii má sice jednoduchou, ale ta dokáže zaujmout a za chvíli ji nedokážete pustit z hlavy. A co teprve ona jednoduchost klipu, kde bylo využito pár dnes tolik populárních filtrů a efektů. I to mu přidává na originalitě.

Hlavní je ale text. Stačí se do něho zaposlouchat a najednou zjistíte, že je pravdivý. Že tato Slovenka doma prožívá přesně to, co každý z nás. Nebo jste snad v něčem jiní a něco děláte jinak? Pochybujeme. Budiž vám toto video zpestřením současných dní.

A pokud si myslíte, že byste zvládli natočit lepší, můžete se do toho pustit. Ještě nějakou dobu budete muset být doma. Času na to tedy budete mít více než dost. Třeba o vás také v budoucnu napíšeme.

K TÉMATU  Sofie Švejdová: K malování prsty ji přivedlo rytí záhonů na chalupě

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak se v karanténě nezbláznit. Nejlepší tipy, jak zvládnout svůj psychický stav v sociální izolaci

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zjistili jste, že jste bez takzvaného hotovostního polštáře? Tudíž kdyby přišla další mimořádná situace podobná té na jaře, neměli byste, z čeho žít? Pak je načase začít s financemi lépe hospodařit. Abyste se však radovali ze zisků a nikoli ze ztrát, které na konci měsíce vykážete, stáhněte si mobilní aplikace, které vám se správou osobních financí pomůžou.
Protože žijeme v globalizovaném světě, i v Asii mnohdy slaví Vánoce podle západních a křesťanských zvyků. Ale stále ještě na tomto kontinentu existují země i kousky míst, kde Vánoce vypadají jinak.
Ano, skutečně se to děje a rozhodně to není žádná vzácnost. I ženy po třicítce nemusejí mít manžela a děti, jen mezi námi pořád existují tací, které to nejenom překvapuje, ale dokonce i pohoršuje.
Věděli jste, že v České republice trápí alergie skoro každého druhého člověka? A počty stále rostou. Mezi nejčastější alergie se řadí ty na pyl, jarní trávy a další kvetoucí keře. Právě teď na jaře je období, kdy se s projevy alergií potýká mnoho lidí. Jak mít tedy jarní alergie pod kontrolou?
Práce na počítači, hraní her či sledování televize mají společné jedno a tím je enormní zátěž na oči. Displeje digitálních přístrojů totiž vyzařují modré světlo, které představuje obrovské množství energie, s níž se musejí oči vypořádat. To, co se ze začátku může projevovat jako podráždění, únava či zarudnutí, může mít časem nepříjemné následky v podobě zhoršení zraku.
Ratanový květináč ještě nikdy nevypadal lépe. Stačí k tomu venkovní lucerna, větve borovice, vánoční světýlka a pár ozdobiček. Všechno sestavte a naaranžujte podle svého vkusu, a pak už stačí jen rozsvítit. Do lucerny je ideální elektrická svíčka. Výsledek je fenomenální, obzvlášť večer! Přestože je tato dekorace primárně určená na ven, nikdo vám nebrání postavit ji do rohu obývacího pokoje. Pohled na ni vás bude hřát i tam.
Sebevědomí dítěte je ve značné míře ovlivněno tím, jak k němu přistupují jeho rodiče a lidé, kteří jsou s ním v pravidelném kontaktu. Jen stěží si představíte, že by vyrostl zdravě sebevědomý člověk z dítěte, které denně slyší věty ve stylu: „Jsi úplně k ničemu.“ „Z tebe nikdy nic nebude.“ „Jak můžeš být sakra tak nešikovný?“ Takových podobných vět můžeme najít mnoho. Naopak, sami jistě víte, jak vás zahřeje na duši, když si od někoho vyslechnete:“ Tobě to ale dneska sluší!“ nebo „Jsi moc šikovná.“
Zjistili jste, že jste bez takzvaného hotovostního polštáře? Tudíž kdyby přišla další mimořádná situace podobná té na jaře, neměli byste, z čeho žít? Pak je načase začít s financemi lépe hospodařit. Abyste se však radovali ze zisků a nikoli ze ztrát, které na konci měsíce vykážete, stáhněte si mobilní aplikace, které vám se správou osobních financí pomůžou.
Napadlo vás někdy, že když partnerovi řeknete, jak roztomile vypadá třeba při opravě sekačky, že mu vlastně nelichotíte? Ba naopak, že mu to může velmi vadit? Prozradíme vám 10 komplimentů, po kterých váš partner opravdu netouží.
Bezchybný výkon předvedla malá Angelica Hale při zpěvu písně Girl on Fire. Takový hlasový projev jí mohou závidět profesionální zpěváci a porota americké talentové soutěže nevěřila svým uším. Právem si tak Angelica vysloužila okamžitý postup do finále. Takto čistý projev je u desetileté dívky skutečně ohromující. Užijte si to!
Jelikož robotický vysavač efektivně uklidí, dokonce ušetří elektrickou energii, vyplatí se do něj investovat. Jenže na trhu se setkáte rovnou s několika druhy robotických vysavačů. Podle čeho robotického pomocníka vybírat?

Výběr článků

Cesta k úspěšné kariéře může být složitá a plná výzev. Manažeři musejí být schopni rychle a efektivně implementovat své znalosti do pracovních procesů, rychle a správně rozhodovat a mít široký rozhled.
V nejnovějším dílu Výměny manželek došlo k nečekanému zvratu, když Martina nevydržela ani týden a opustila náhradní rodinu plnou špíny, chaosu a neposlušných dětí. Přečtěte si, jaké šoky a překážky ji přiměly k předčasnému odchodu z domácnosti, která ji přivítala do svého středu. Drama, emoce a nevídané situace – to vše v nejnovějším dílu, který rozvířil divácké diskuse.
Ano, řeč bude tentokrát o mužském přechodu. O tom, co se děje v tuto dobu u žen se mluví hodně, ale téma mužské andropauzy je stále tak trochu opomíjenou záležitostí. I muži však mohou toto období vnímat jako velmi náročné a přináší jim celou řadu nepříjemností. Co se v jejich těle děje, a jak se s těmito změnami co nejlépe vyrovnat?

Nepřehlédněte

Když se rozšířily kontaktní čočky, vypadalo to, že brzy nebude brýle nosit nikdo. Opak je pravdou. Ne každému totiž kontaktní čočky vyhovují. Navíc brýle nejen korigují oční vady, ale umí také doplnit nebo podtrhnout váš outfit a osobnost. Někteří lidí dokonce nosí brýle bez dioptrických skel, jen jako zajímavý módní doplněk. Jaké jsou trendy v optice roku 2019?
Mnoho žen, ale i mužů může trpět zvýšeným množstvím uloženého tuku v různých částech těla. Ženy si často stěžují na takzvaná „madla lásky“, která se vyskytují v oblasti boků, nebo jsou nevzhledné tukové zásoby v místech kolem podprsenky, či podpaždí.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek