Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Ta největší faux pas, která se opravdu stala na prvním rande

Pojďte se v klidu usadit a kroutit hlavou nad příběhy nešťastníků, kterým se rozhodně první rande nepovedlo podle jejich vysněných představ. Kdo si neohlídal zuby, kdo to přehnal s romantikou, kdo ukázal ze svého těla více, než měl původně v plánu a kdo již svou životní lásku nebyl schopen nahradit někým novým?
Rande, které se nepovedlo
znuděná žena na rande

02. 03. 2020

Krásko, tady máš květinu

Tohle rande skončilo ještě dřív, než vůbec začalo! Romanticky založený sedmnáctiletý Ind Ranjeet chtěl svou vyvolenou na první schůzce okouzlit. Hodil se do gala a koupil krásnou červenou růži. Když jeho milá vystoupila z autobusu a on se jal ji okouzlit květinou, nervózně ji přistrčil k dívce tak necitelně, že jí ozdobami na růži poškodil rohovku na oku. Rande se změnilo na doprovod k očnímu lékaři. Smůla. Nedá se tak opravdu říct, zda dotyčný padl slečně do oka.

Ať žije špenát!

Britka Kelly zřejmě prožila na prvním rande něco, co se občas stane každému z nás. Na první schůzku vyrazila s Benjim do jeho oblíbené restaurace, ale z nabídky ji nic nezaujalo, tak zvolila lasagne se špenátem. Zapomněla se však po jídle ujistit, zda jsou její zuby čisté. Samozřejmě nebyly. Benji se jí zalíbil a snažila se s ním flirtovat co to šlo, ale z jeho strany neviděla žádnou odezvu. Když přijela po nepodařeném rande domů, s hrůzou zjistila, že má zuby doslova prošpikované nechutnou zelenou hmotou! Už se nebylo čemu divit, že chudák z rande utekl.

Špenát v ústech. Takhle na rande nechoďte
zdroj foto: outofacube.com

Lístek s beruškou by nebyl?

Poněkud nepříjemný zážitek má za sebou i manželský pár, který na své první rande vzpomíná s úsměvem. Finská dvojice se rozhodla pro první rande vyrazit na procházku v přírodě. Vyjeli si za město a procházeli se po pěšince. Bohužel muž předtím pozřel něco, co jej, jak to říct slušně, POŘÁDNĚ prohnalo. Dlouho se snažil všemožně kroutit a vydržet, ale nakonec musel na poslední chvíli skočit do nízkého křoví, odkud se ozývaly pro první rande velmi nelibé zvuky. Zda si poté zadek utřel lístkem s beruškou, nikde uvedeno není.

K TÉMATU  Chlapi přes inzerát jsou legrační! Ale nakonec jsem tam i já našla svého vysněného muže

Hurá, rande! Značka – sexy

Honduraská kráska Alejandra měla se svým novým objevem první rande domluveno v baru, kam chodí i spousta jejích přátel. S dobrou náladou se nasoukala do těch nejkratších a nejtěsnějších šatů, přidala „extra pohodlné boty“ na dlouhých jehlách, nahodila make-up filmových hvězd, a hurá na rande! Ovšem první dojem, který na svého milého udělala, zřejmě nebyl tak úplně plánovaný. Při příchodu do baru jí spadla náušnice, pro kterou se pohotově sehnula – a právě v té chvíli jí praskly šaty v oblasti sedacích partií. Všichni tak mohli obdivovat její tanga. Rande bylo u konce a Ale do baru měsíc ani nevkročila.

Ten je můj!

Rande naslepo zvolila Iren z Bulharska. Po dlouhém chatu na seznamce se rozhodla a domluvila si s Benem schůzku v pizzerii. Sotva vešla dovnitř, uviděla muže sedícího u stolu, a jala se ho jít okouzlit. Jelikož byla dost výřečná, muž sice trochu nechápavě koukal, ale ke slovu se nedostal.

Ireně se muž na první pohled zalíbil, a tak se snažila jej okouzlit co to šlo. Zanedlouho se však u stolu objevila další žena, která se k muži s nechápavým pohledem přiblížila a políbila ho. „To je můj manžel, paninko, takže si dejte odchod.“ Ben mezitím seděl o dva stoly dále a celou situaci z povzdáli pozoroval a nesmírně se bavil. Dodneška tuhle historku vypráví svým známým, když se někdo na jejich seznámení zeptá. A jak se teď Irena ráda, že muž, který ji na první pohled tak zaujal, nebyl ten její „vyvolený“!

Opravdu vydařené rande
Zdroj foto: freepik.com

Paní nedostižitelná

Rosario si dala rande s Boem v kavárně v centru Buenos Aires. Viděli se poprvé, a na fotkách vypadal Boa skvěle! Chodil do posilovny, byl šéfem místní pobočky realitní kanceláře, a hlavně zbožňoval cestování, stejně jako ona. Když ovšem začal mluvit, Rosario se zděsila. „Máš krásné vlasy, jako moje matka.“ Dál se ještě dozvěděla, že jeho matka má i podobnou kabelku, a že pečivo, které ke kávě pojídali, umí jeho maminka upéci mnohem lépe. Rychleji ukončené rande jste ještě neviděli! Rosario včas utekla. Boe se tak vrátil do Mama hotelu, a pokud se mu nerozsvítilo, žije tam dodnes. Amen.

K TÉMATU  Nasladko, nebo naslano? Těchto 9 potravin zvládne obojí

Který z příběhů byste si na svém prvním rande rozhodně nechtěli prožít?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Známe to všechny. Ocitneme se z ničeho nic ve společnosti, nikoho neznáme a s naší introvertní povahou nemáme odvahu dát se s někým do řeči. Někdy za to může strach, jindy stud a velmi často také netušíme, jak se do konverzace s ostatními zapojit, abychom se neztrapnily. Naštěstí existuje mnoho témat, do kterých se můžeme bez obav pustit i bez hlubších znalostí i dovedností.
Že to přece není možné? Všechno jde, když se chce. A přitom nemusíte vůbec nikam cestovat. Klidně zůstaňte doma, ale zařekněte se, že každý den budete angličtině věnovat alespoň dvacet minut.
Obnošené džíny, které už nosíte méně, ale vyhodit je nechcete. Pád snadných tipů a z vašeho odloženého kousku se může stát opět oblíbené oblečení. Tyhle chytré vychytávky vám ukážou, jak džíny vylepšit nebo využít na něco úplně jiného.
Během těhotenství a zvláště v prvním trimestru můžeme počítat s fyziologickým váhovým přírůstkem. Každá maminka potvrdí, že v těhotenství přichází hlad častěji a ženy se do pravidelného stravování nutit nemusí. Jak je to ale s dietním režimem? Je vhodný? Do jaké míry?
Bolest při pohlavním styku, bolestivá menstruace a problémy s početím. To všechno se může skrývat pod diagnózou endometriózy. Endometrióza je gynekologické onemocnění, které postihuje řadu žen především v plodném věku.
Horská túra nelze srovnávat s běžnou procházkou okolo domu. Při horské túře strávíte chůzí klidně celý den a často se nejedná o odpočinkový výkon ani z hlediska náročnosti trasy. Když se rozhodnete zdolat nějaký vrchol, případně jiný vysoko položený cíl, polovinu cesty stoupáte nahoru a druhou polovinu zase musíte brzdit z kopce, až vás z toho bolí kolena a prsty na nohou.
Máte ráda ty večery, kdy si sednete s lahvinkou vína, přidáte nějakou dobrotu a pustíte si pořádný doják, u něhož si můžete pobrečet dojetím, aniž by vás někdo viděl? A co je ještě lepší, tak film, který je založen na skutečné události! Vybrali jsme pro vás ty nejdojemnější kousky, které nenechají jedno oko suché!
I malé dítko dokáže zařídit pořádné trapasy. Přesvědčte se sama!
V letošní sezóně budou absolutním hitem dámské lodičky v koženém provedení. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně a netušíte, proč a jakým způsobem je zakomponovat do svého outfitu, nevadí. My vám to totiž na následujících řádcích prozradíme. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!
Stavby, které vznikají vyřazením lodních kontejnerů, si získávají stále více příznivců. Pokud jste se ještě s takovými domy nesetkali, pravděpodobně si myslíte, že výsledek nebude vypadat nijak vábně a obyvatelně. Nicméně opak je pravdou. Proč kontejnerové domy získávají na popularitě, když dnešní trh nabízí další, již ověřené alternativy bydlení v podobě rodinných či panelových domů?
Už jste někdy přemýšleli nad tím, že své průmyslově vyráběné prací prášky vyměníte za něco více ekologického? My rozhodně ano.
No, opravdu není řeč o situaci, kdy by dítě z nějakého důvodu mělo indigově modrou barvu. Tuto barvu však může mít jeho aura, proto takové označení. Tyto děti jsou tak trochu zvláštním úkazem v našem světě a je dobré naučit se jim porozumět. Ale také to může být trochu jinak a můžete si myslet, že indigové děti jsou prostě jen děti odlišně vychovávané a snažíme se tu obhájit jejich nepřizpůsobivé chování.

Výběr článků

Mít dokonalou postavu bez špíčků je snem snad každé ženy. Pokud se snažíte shodit nějaké to kilo navíc, jistě jste už někdy přemýšlela o možnosti liposukce. Zatímco některé ženy se nebrání operativnímu zákroku, jiné ženy by raději upřednostnily bezbolestnou metodu hubnutí. A právě v tu chvíli se nabízí možnost využití kryolipolýzy, laserové liposukce nebo kavitace. O jaké metody se jedná a fungují vůbec?
Není nad pořádnou šťavnatou krkovičku. Nejlepší je samozřejmě naložená v černém pivu a ugrilovaná, ale pokud zrovna grilování počasí nepřeje, můžete vyzkoušet třeba náš recept. Na česneku pečená krkovička v pikantní omáčce je rychlé a chutné jídlo, které zpestří i váš víkendový rodinný oběd. Pokud k ní připravíte hranolky a naservírujete dobré české pivo či moravské víno, budete se cítit jako v restauraci.
V práci blázinec, dovolená vyloučená a jarní prázdniny na krku. Nemoc nebo nedostatek peněz, důvodů, proč nemůžete vyjet s dětmi na jarní prázdniny, může být celá řada. Proto ještě nemusí dítě celý týden sedět doma u televize a tabletu. Zkuste mu připravit tak trochu jiné prázdniny.

Nepřehlédněte

V dnešním světě, který se neustále mění a vyvíjí, se mění i role rodičů a způsoby, jakými vychovávají své potomky. Článek "Moderní rodičovství a výchova dětí" se zaměřuje na aktuální trendy a přístupy v oblasti péče o děti. Od respektování individuality a podporování kreativity po využívání moderních technologií – objevte, jak se rodičovství adaptuje na nové výzvy a jak můžete vytvořit harmonický vztah s vašimi dětmi v dnešním rychle se měnícím světě.
Krásné a dobře upravené vlasy bez ohledu na povětrnostní podmínky a roční období – to je sen každé ženy. Zvláště v dnešní době není vždy možné využívat služby kadeřnických salonů. Proto stojí za to vybavit se doma speciálními přístroji, kterými svým vlasům dodáte zcela nový vzhled. K takovým patří právě žehlička na vlasy. Víte ale, jak vybrat tu správnou?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek