Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Nevíte, jak uspokojit partnera? Naučte se správně komunikovat na téma sex

Zatímco o jiných záležitostech se dokážete bavit dlouhé hodiny, na téma sex ještě jaksi nepřišla řada? Proč je dobré spolu otevřeně mluvit na téma sex, a co získáte, když to zvládnete? Na závěr pro vás máme peprný tip, který rozhodně vyzkoušejte!
Klíčem k sexuálnímu uspokojení partnera je správná komunikace

28. 02. 2020

Nepokazím něco?

To je první otázka, která napadne každého z nás. Co když otevřeným hovorem o sexu zablokuji náš milostný život a ocitneme se na mrtvém bodě? Pokud i vy patříte mezi stydlivé jedince, kteří neví, jak na to, zkuste téma otevírat postupně. Například při obyčejné masáži chodidel, kterou partnerovi dopřejete, můžete zmínit, že se vám líbilo, když vás při společné intimní chvilce chytnul za zadek, jemně zatahal za vlasy, a podobně. V tomto případě jde jen o prolomení ledů. Nemůžete nic pokazit.

Peprnější detaily

Zbožňujete, když vás partner uspokojuje orálně? Nemůžete se dočkat, kdy se vám zase podaří spontánní rychlovka? Poloha na koníčka u vás vede k rychlému orgasmu, nebo dokonce díky ní prožíváte s partnerem vyvrcholení hned několik za sebou? To vše byste nejraději napsaly rtěnkou na zrcadlo, ale v reálu ze sebe nevypravíte ani slovo? Peprnější detaily se nejlépe sdělují při nevinném sledování erotického filmu. Nemusíte přitom hned navštívit porno stránky, Padesát odstínů klidně postačí. Seberte odvahu a vyslovte své přání!

Zdroj foto: pixabay.com

Když není co chválit

Když vás partner neumí uspokojit, je potřeba promluvit si o to palčivější, a rozhodně tuto chvíli neodkládejte. Sexuální frustrace vede k nepohodě ve vztahu. Dlouhodobě potlačovaná touha se samozřejmě dříve či později projeví, a vztah zaručeně ukončí. Opět můžete téma navléknout na společnou chvilku při filmu. Jemně požádejte o změnu. Upřímně přiznejte, co si přejete. Samozřejmě můžete partnera navést i při samotném sexu – názorná ukázka je skvělá volba!

Obraťte sex k lepšímu

V anonymních průzkumech lidé uvádějí, že když začali s partnerem otevřeně hovořit o svých sexuálních potřebách, jejich vztah se naprosto změnil. „Konečně jsem se dozvěděl, co Emma potřebuje, a bylo tak pro mne mnohem snazší najít cestu, jak ji uspokojit,“ říká Alex. „Náš vztah a sex dostal úplně nový rozměr. Díky její upřímnosti jsem se přestal bát hovořit o svých potřebách i já.“

Zdroj foto: pixabay.com

Na co myslet?

Hlavní, co v hlavě před touto konverzací musíte mít, je, abyste na vašeho partnera nic nehráli. Prostě buďte otevřená nejenom tomu, co vše se osmělíte říci, ale také připravena na co, co všechno uslyšíte. A připravte se na to, že to nemusí být vždy příjemné. Je možné, že váš partner přistoupí na tuto konverzaci a prozradí vám, že něco děláte špatně. A nebo že děláte špatně třeba úplně vše! I tohle musíte akceptovat a nevyletět hned z kůže. Pokud byste dala průchod svým negativním emocím, počítejte s tím, že už nikdy v budoucnu by se tato konverzace nemusela opakovat. A pokud mezi vámi není v posteli vše dokonalé, věřte, že toto “ticho” povede pomalu, ale jistě, ke konci vztahu.

K TÉMATU  Jak, a hlavně KDE si najít chlapa po 40?!

Sex pro radost

Jak jste na tom se sdělováním svých prožitků během sexuálního aktu? Pokud mlčíte jako hrob a sem tam ze sebe vydáte nějaký tlumený zvuk, zkuste popřemýšlet, jak to vylepšit. Většina párů je spokojenějších, když se navzájem i v intimní chvilce chválí nebo spolu komunikují. „Pojď na kuchyňskou linku.“ „Ty máš tak krásně tvrdé péro.“ „Líbí se mi, když mě jemně koušeš na uchu.“ I to patří k otevřené komunikaci.

Už se těšíte na malé i velké změny, které přinese otevřená komunikace o sexu do vaší ložnice?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Retro nábytek je v módě a vintage je stále skloňované slovo. Retro nábytek má své kouzlo, které nás přenese do jiných časů. Uvažovali jste ale i o kouzlu retro zvuku?
Znáte tibi krystaly, nebo jste o nich ještě nikdy neslyšeli? Přitom je to hit posledních let. Jsou tělu prospěšné a tudíž zdravé a ještě se z nich dá vyrobit třeba domácí cider. Objevte kouzlo tibi limonády!
Jak si ukrátit chvilky, kdy jste spolu všichni doma? Nebojte se, s našimi tipy se rozhodně nebudete nudit! Spousta zábavy a nových nápadů, díky kterým se vaší domácností bude ozývat veselý smích, si rozhodně nenechte ujít.
Mama Shelter přináší do Prahy oblíbenou koncepci food sharingu, nebo-li dělení se o různá jídla,  podle svého hesla, že sdílení je péče a podělit se znamená milovat!
V každém vztahu jsou okamžiky štěstí a nikdo si nepřipouští, že by něco mohlo být v budoucnu jinak. Proč taky? Proč řešit možné budoucí konflikty, když je teď vše zalité sluncem. Bohužel, rozchody patří ke vztahům i k životu.
Z ničeho nic srdce bije na poplach, žaludek se sevře a vy se cítíte svým partnerem či partnerkou zrazeni. Ano, to je žárlivost, která je v nízké míře naprosto přirozená.
Šťastné a veselé Vánoce vám přeje i kýchající slon, který ozdobil stromeček svíčkami. Co se mu přihodilo ukáže krátký animovaný film, který zaručeně pobaví!
Sobota bude ve znamení očisty. Věnujte proto chvíli sobě samotné. Očista duše je základem pro váš klid. A víkend k tomu přímo vybízí. Co ještě byste všechno měly zvládnout?
S příchodem sychravých a deštivých dnů nemusíte mít obavy, že se budete doma nudit. O zábavu se vám postará Netflix, který má ve své nabídce dokumenty, co vás chytnou za srdce.
Letos se konal již osmadvacátý ročník hudebních Cen Anděl. Uděluje se celkem čtrnáct ocenění ve čtrnácti kategoriích. Hned tři interpreti získali každý po dvou soškách, takže letošní ročník nemá jasného vítěze.
Léto je čas dovolených a určitě využíváte každé volné chvíle, abyste ji strávila na sluníčku a čerstvém vzduchu. Kůže se může i v létě vysušit. Dlouhým pobytem na sluníčku, v bazénu, v moři. Udělejte si čas na relaxační rituál a domácí peeling.
Nebojte se, nechceme vás nijak strašit, je už je čas na vánoční přípravy. Ale co si budeme povídat, doma vyrobený adventní kalendář zabere nějaký čas a v době, kdy bude aktuální, budete mít jistě dost jiné práce. Co si to tedy letos trochu ulehčit a připravit se. Užijete si i samotnou výrobu kalendáře třeba v rodinném kruhu.

Výběr článků

Svou kamarádku Pavlínu znám už deset let. Seznámily jsme se na letním táboře, kam jsme obě jako děti jezdily. Od té doby jsme se staly nerozlučnou dvojicí. Chvíli jsme společně i bydlely, jenže loni v létě si Pája našla přítele a zanedlouho se přestěhovala k němu.
Všichni mluví o tom, že předehra je důležitou součástí dobrého sexu. Ale jak na tu nejlepší předehru, aby vaše žena byla úplně hotová? Protože milostná předehra přichází v různých podobách, a pro někoho může být matoucí, nebo dokonce stresující se v této změti zorientovat. Ale žádný strach, proto jsme tu my, abychom vám pomohli.
Pokrok medicíny je neskutečný a těžko bychom si kdysi mohli představit, že i z malých prsou se dají vykouzlit vysněné trojky, a to vše pomocí silikonových implantátů. Ovšem věděli jste, že zvětšit prsa se dají i pomocí vlastního tuku, který většině z nás přebývá na jistých partiích? To zní jako výhra po všech stránkách!

Nepřehlédněte

Mentální anorexie je choroba psychického i fyzického rázu, která nás dokáže pořádně vystrašit. Zvláště, pokud se něco takového děje našemu dítěti. Bezesporu je ji třeba řešit s odborníky, jelikož může vážně poškodit zdravotní stav člověka. Nejdříve ale musíte sami zjistit, že jí daná osoba trpí. Nejčastěji se vyskytuje u dívek, avšak setkat se s ní můžeme u jakéhokoliv pohlaví i v každém věku. Jak ji poznat, abyste včas dokázali zamezit jejímu prohlubování?
Častou chybou nás žen je, že si oblíbíme určitý typ kosmetiky a používáme ji po celý rok. Ale nežijeme v zemi, kde je počasí stálé. Proto je třeba kosmetiku obměňovat podle ročního období. Nejinak je tomu právě nyní s příchodem podzimu. Vaše pleť bude potřebovat jinou péči.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek