Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Jak se aktivně zabavit v centru Prahy?

Praha rozhodně není jen o historii a o památkách. Samozřejmě je doporučujeme navštívit, jelikož opravdu stojí za vidění, ale ne vždycky máte chuť kochat se pamětihodnostmi. Praha je zároveň město nekonečných možností, i co se týče různých aktivit, adrenalinu a zábavy. A právě o tom je dnešní článek, kde vám představíme některé z možností, jak se v centru Prahy aktivně zabavit.
Jak se aktivně zabavit v centru Prahy?
zdroj: escapeX

Praha rozhodně není jen o historii a o památkách. Samozřejmě je doporučujeme navštívit, jelikož opravdu stojí za vidění, ale ne vždycky máte chuť kochat se pamětihodnostmi. Praha je zároveň město nekonečných možností, i co se týče různých aktivit, adrenalinu a zábavy. A právě o tom je dnešní článek, kde vám představíme některé z možností, jak se v centru Prahy aktivně zabavit.

Úniková hra – aktivita pro celou rodinu

Úniková hra bude parádní zážitek zvlášť pro ty, kteří tuto zábavu nikdy neabsolvovali. Námi doporučená únikovka je od společnosti EscapeX nazvaná Zloději snů. Zde se mrkněte na fotografie, jak tato únikovka vypadá. Společně se svým týmem se stanete týmem elitních zlodějů snů, kteří mají speciální armádní výcvik a díky moderní technologii dokážou nabourat podvědomí cizího člověka a odkrýt jeho tajemství. Co bude vaším cílem? Ukrást převratný objev z mysli světoznámého neurologa. Tato propracovaná úniková hra je jedna z nejoblíbenějších v Praze. Podaří se vám ji úspěšně dokončit?

Hledání pokladů aneb zažijte opět dětství

Také jste se jako malé děti chtěli vydat na cestu za pokladem? Teď můžete! Hledání pokladů v sobě kloubí nejen adrenalin a dobrodružství, ale zároveň se díky této zábavě podíváte na mnohá zákoutí města Prahy, kam byste se sami od sebe pravděpodobně nikdy nevydali.

Paintball – otestujte, jakou máte trefu

Paintball by neznal jen málokdo. Pokud chcete zažít pořádnou dávku adrenalinu, pobavit se s přáteli a potrénovat dobře mířenou mušku, vyrazte právě za tímto druhem zábavy. Můžete se spolehnout, že si užijete spoustu legrace!

Laser Game – zábava plná dobrodružství

Už jste někdy vyzkoušeli laser game? Pokud ne, pak nevíte, o co jste sami sebe připravili! Další velice oblíbený druh zábavy, díky které se můžete přenést třeba do vesmírné stanice nebo tajuplné džungle. Vezměte s sebou přátele a hra může začít!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Víte, jakou sexuální polohu preferuje váš protějšek? Pokud vyžaduje stále hlavně jen jednu polohu při milostných hrátkách, velice snadno si podle toho můžete vyložit, s kým máte tu čest.
Na slavnostním večeru v pražském O2 universu se rozdávaly prestižní Ceny Anděl, přičemž sobotní gala byla svědkem ocenění nejlepších z nejlepších na české hudební scéně. Středem pozornosti se stala kapela November 2nd, která si odnesla ocenění za Nejlepší album, ale světla reflektorů se soustředila i na umělce jako Anna K, David Koller a Viktor Sheen, kteří rovněž zaznamenali významná vítězství.
Bydlíte ve vlastním domě a přemýšlíte, jak do budoucna co nejvíce uspořit na energiích? Krátkodobým řešením je samozřejmě snížení její spotřeby. Ale není řešením udržitelným. Jediný krok do budoucnosti, který má v této oblasti smysl, je zajistit si zdroje vlastní. I stát už to ví, a tak poskytuje dotace na energetickou samostatnost nebo alespoň snížení energetické náročnosti bydlení
Otáčíte se v posteli a odkládáte mobil. Kam? Přece na noční stolek! Na něj si odložíte hodinky, rozečtenou knížku nebo hrnek s čajem. Stejně tak můžete zhasnout lampičku bez nutnosti vstát, když budete usínat. Inspirujte se nočními stolky v naší galerii.
Tenhle batoh odolá dešti i polití, a proti krádežím v davu nebo hromadné dopravě je také imunní. Praktické zavazadlo usnadňuje život ve městě i na výletě. Vnitřní prostor, kapsy i kapsičky vymýšlel evidentně někdo, kdo má s chozením s ruksakem na zádech bohaté zkušenosti.
Možná máte skvělý sex, na kterém nechcete nic měnit. V pořádku, ale jedna malá drobnost může vaše milostné prožitky pozvednout na novou, vášnivější a intenzivnější úroveň. Stačí věnovat pozornost něčemu, co běžně děláte. Správně se nadechněte!
Nezáleží na tom, jestli je vám třicet nebo padesát. Bolesti zad a s tím přidružené obtíže se mohou týkat kohokoli, vždy v jiné podobě či intenzitě. Ať už za to může genetika, špatné zlozvyky, nedostatek pohybu a nezdravý životní styl či dokonce úraz, v každém případně je to něco, co dokáže ukrást kvalitu života. A rada nad zlato – když bolí záda, začněte cvičit. Jenže jaké cvičení vybrat, aniž bychom si ublížili a opravdu si pomohli? Jednoznačně SM systém od doktora Richarda Smíška, který s vadami páteře dokáže doslova zázraky.
Láká vás půvab francouzského venkova nebo upřednostňujete moderní či retro design? Naučte se poznávat styly nábytku a sladit ho v jednotném tónu.
V dalším chladném pracovním týdnu pomalu ukončete případné spory s ostatními, ať je nepřenášíte do dalšího roku. Nezapomínejte na péči o své zdraví, a zajděte se uvolnit od stresu do divadla, kina nebo na koncert. Co dalšího na vás čeká vám napoví horoskop krásy a duševního zdraví, který připravila astroložka Naďa Šmídová
Celý svět stále ještě žije koronavirovou pandemií. Ve večerních zprávách nevidíme nic jiného než pouze počet přibývajících nakažených či informaci o další mutaci zákeřeného onemocnění. Bohužel se pozornost odvrací od mnoha dalších nemocí, jež jsou tu mezi námi stále. Jednou z nich je také legionella. 
V prvním květnovém koučinku se Nela otevřela své koučce Marcele na maximum. Napsala pro vás, jak sezení vnímala, co si díky němu uvědomila a jaké má vlivem koučinku Emočních rovnic výsledky.
Tohle se stalo téměř každému. Na chvilku nedáváte pozor, rychle sáhnete pro propisku nebo telefon a jedním nekontrolovaným pohybem převrátíte sklenku s vodou – v horším případě se sladkou limonádou, čajem, nebo dokonce kávou. Nevěšte hlavu, máme pro vás sedm kroků, jak můžete svůj notebook zachránit.

Výběr článků

V dřívějších dobách bylo soužití generace s generací naprostou samozřejmostí. Dnes se do toho už mnoha lidem nechce. Příčiny jsou jasné – vznikají třecí plochy, o které nikdo nestojí. Když je však dokážete zvládnout, můžete si naplno vychutnávat pozitiva: například mít možnost hlídání a péče o dům, děti, zvířata a květiny, i když jste pryč.
Bali - nádherný, romantický a přírodou protkaný ostrov, který přímo vybízí k prožití okamžiku, který se na vždy zapíše do vaší paměti jako váš den D. Plánujete zde svatbu? Proč ne, je to ostatně v poslední době poměrně trendy záležitost. Předem byste rozhodně měly vědět, na co se připravit. Svatební specialistka a místní balijský průvodce pro vás připravili souhrnné informace přímo z místa činu.

Nepřehlédněte

Špatné zprávy se valí ze všech stran. Jejich kadence a obsah nedají mnohým spát. Odolat tlaku negativních informací není snadné. Nervy pracují a napětí roste. Snižte ho alespoň u sebe, než překročí onu pomyslnou hranici. Přinášíme vám pár tipů, jak se se stresem dnešních dnů vyrovnat.
Blíží se narozeniny, svátek nebo jiná příležitost, při které chcete sestru obdarovat? Podívejte se, jaký dárek pro sestru vybrat. Přečtěte si osvědčené tipy.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek