Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Příliš velký penis. Proč to není zrovna výhra a co si v sexu neužijete

Všechny si v posteli chceme užít a navíc žádná z nás netouží po penisu, který se v pánských trenkách hledá lupou. Čeho je ale moc, toho je příliš. S jeho velkou výbavou se připravte na několik omezení. Příliš velký penis je zkrátka kontraproduktivní. A jak to všechno leze do peněz?
Příliš velký penis. Proč to není zrovna výhra a co je na něm špatného
zdroj: 123RF.com

15,5 centimetrů, takový je průměrně velký penis. Je to nejčastější hodnota, která vychází z měření krejčovským metrem, tedy tak, jak to kdysi doporučoval americký vědec Alfred Kinsey. Ten radil přiložit metr ke kořenu penisu na jeho horní břišní straně. Z různých statistik a průzkumů přitom vyplývá, že 70 procent mužů vlastní přirození dlouhé od 14 do 16,5 centimetru.

Všechno ostatní je buď “podmíra”, nebo naopak “nadmíra”. A že k té druhé je třeba poblahopřát? Co vás nemá. Být dobře obdařen není to, co si každý muž i každá žena přeje. S gigantem se totiž musí umět pracovat. Co všechno i vám hrozí?

Orální sex je o ústa

Co si asi pomyslíte, když na vás místo průměrné okurky vybalí přerostlou cuketu? Že vám bude přeskakovat čelist. A máte pravdu. Rty pojmout a navíc s grácií a úsměvem stimulovat přerostlý penis patří k heroickým výkonům. V podstatě je to tak, že se vám jeho pohlaví nemusí vejít tam, kam potřebujete. Patříte-li k těm zručnějším, dáte to, ale počítejte s tím, že bez tréninku vás pěkně zabolí “panty”. Nehledě na to, že nejspíš dojde i na dávicí efekt.

Větší neznamená obratnější

Obrovský penis obvykle způsobuje bolest při pohlavním styku a některé ženy si dokonce stěžují na krvácení způsobené skoro až násilným odíráním poševní sliznice. Přestože je vagína stvořená tak, aby se natahovala a přizpůsobovala širokému spektru věcí od porodu po velký pyj, není pravidlem, že je flexibilní vždy a za všech okolností. Ženská pochva nedosahuje větší délky než 12 centimetrů, navíc její roztažitelnost do šířky není totéž co prodloužení “do dálky”.

V každém případě to chce hodně kvalitní a dlouhou předehru  – a milence, který si je vědom toho, co má, a proto nespěchá! Na rychlovky rovnou zapomeňte. Lubrikant je samozřejmostí, i když s vaginálním mazáním potíže nemáte. Jistota je jistota.

K TÉMATU  Trendy v seznamování pro rok 2024?

Anální sex jako tabu

Přesně tak, i další věc je tak trochu o nervy. Velký penis se špatně drží a taky se moc neslučuje s análním sexem, takže pakliže se ho i tak nechcete vzdát, je nutné sáhnout po speciálních análních erotických pomůckách, tedy perlových šňůrách, kolících a dildech. Po lubrikantech se jedná o další investici. Chcete-li však jít ještě někdy normálně na velkou, nemáte jinou možnost. Stejně jako v případě výběru milostných pozic.

V některých polohách si zkrátka neužijete

Jakákoli poloha zezadu připomíná ruskou ruletu. Penis se dostává až příliš hluboko do vagíny, což způsobuje ony bolesti a nepohodlí. Výhodný je kupříkladu takový koníček, kdy se pronikání dá řídit. Úspěch však slaví i turecký sed. Ať se v něm partner uvelebí a vy si na něj přisedněte. Jeho vyvýšená stehna zabrání vklouznutí pyje po celé jeho délce. Opět však platí, že byste si bez tuny mazadel neměly sundávat kalhotky. Beze srandy. Naštěstí vždy se dá velký penis přidržet rukou a tím přirážení usměrňovat, nicméně opět to jsou (další) komplikace. Nebo to snad vidíte jinak?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Přemýšlíte, co dělat během volného odpoledne, kdy je venku nevlídno a v televizi nejde nic, co by vás dvakrát bavilo? Je načase si sednout nad oblíbenou knížkou a s čajem v ruce se pořádně začíst do děje.
Plavání s kojenci je v posledních letech na vzestupu. Kdo nechodí plavat, jako kdyby nebyl. A proč? Protože plavání přináší mnoho výhod nejen pro miminka, ale také pro jejich maminky.
Psal se rok 2004 když do našich televizí vpadla historicky první řada Česko hledá SuperStar. Pěvecká soutěž lámala rekordy ve sledovanosti a její první vítězkou se stala zpěvačka Aneta Langerová, která se na naší malé hudební scéně slušně uchytila. Od té doby uplynulo hodně vody a řad hudební reality show. Hledali jsme talent a brzy na to i Česko Slovenskou SuperStar.
Ať už patříte mezi takzvané online podnikatele nebo se mezi ně zanedlouho zařadíte, vyplatí se poslouchat podcasty - hlasové záznamy, které vás mohou posunout vpřed. Samozřejmě nejsou určeny jen pro byznysmeny či ty, kteří se na tomto poli chtějí pohybovat. Jejich motivační síla může pohánět kdekoho. Otázkou je, jaké poslouchat, když je jich dnes tolik!
Čekáte na sólovku od zpěvačky Marty Jandové? Tak je tady! Konečně. Co se stalo, že Marta přichází se svým prvním sólovým albem až nyní?
Někdy není času nazbyt – v práci fofr, doma lítačka, člověk si pomalu ani nesedne. Ale jíst se musí, zvlášť když nechcete zbytečně utrácet za oběd v restauraci. Nechte si poradit a odložte při tom předsudky stranou. Rychlý oběd totiž může být i velmi zdravý a plnohodnotný. Dokonce se může stát, že rychlé recepty se ve vaší kuchyni usadí už napořád. Pusťte se s námi do vaření a uvidíte, že manžela a děti už ani nebudete muset přesvědčovat. Tak co, už zapínáte plotnu?
Prospívají zdraví, prodlužují věk. Prostě dělají dobře našemu tělu, mozku i kondici. Opravdová definice pro superpotraviny ale neexistuje. Do této kategorie se zařazují potraviny, které mají ve srovnání s podobnými podstatně vyšší obsah zdraví prospěšných látek. Které to jsou?
Animované filmy mají právě teď v kinech žně. Sázkou na jistotu je bezesporu Toy Story 4: Příběh hraček, který sklízí samou chválu. Pro nejmenší jsou tu Angry Birds ve filmu 2, oživlý svět stavebnice přináší Playmobil ve filmu a čerstvým přírůstkem je zvířecí animák Psí kusy. Napovíme, na co s dětmi nebo celou rodinou vyrazit.
Využití zubní pasty se ani zdaleka nemusí týkat jen natolik běžné činnosti, jakou je čištění zubů. Většina z nás má tubu zubní pasty na umyvadle v koupelně, ale koho by napadlo vyčistit s ní například kohoutky?
Bolest při pohlavním styku, bolestivá menstruace a problémy s početím. To všechno se může skrývat pod diagnózou endometriózy. Endometrióza je gynekologické onemocnění, které postihuje řadu žen především v plodném věku.
Účes je něco, co může udělat každou ženu krásnou a přitažlivou. Kromě barvy, stylu a také stylingu hraje roli i délka vlasů. Že musí být pouze dlouhé? Rozhodně ne.
I nastávající maminky se chtějí líbit. Stejně jako u běžné módy musí být i těhotenské oblečení zároveň komfortní a praktické, a to po celou dobu těhotenství. Kde a jak ale takové oděvy vlastně vybrat?

Výběr článků

Přestože má jít o svátky klidu a míru, jsou Vánoce často spojené s nákupním šílenstvím. Lidé v České republice nakupují čím dál tím více dárků a zvyšují se i výdaje spojené s Vánocemi. Kolik tedy v průměru Češi za Vánoce utratí? A je vůbec možné při nákupu vánočních dárků výrazněji ušetřit? Na to se podíváme v tomto článku.
Nikdy jsem neuznávala ten klasický model, kdy musí před dívkou pokleknout muž a s pugétem růží ji požádat o ruku. Na romantiku obecně moc nejsem, asi ani neumím tolik vyjadřovat pocity. I když svého přítele moc miluji, neumím to ani někdy otevřeně říct.
Prach a nepořádek má rád asi málokdo. A jelikož se vysávání většinou neřadí mezi nejoblíbenější činnosti, můžete úklid výrazně zrychlit a zefektivnit, pokud se vyvarujete následujících chyb.

Nepřehlédněte

Každý den zabrousíte jednou nebo i víckrát na Facebook či Instagram a sledujete své oblíbené účty. Je jedno, co vám přinášejí a dávají. Koukáte na ně, protože vás baví. A čím víc lidí na příspěvek kouká, sdílí ho, komentuje nebo lajkuje, tím větší má potenciál k obchodování. Zkuste to také.
Vyvážení kariéry a rodinného života je pro moderní rodiče neustálou výzvou. V dnešní uspěchané době je těžké najít správnou rovnováhu mezi pracovními povinnostmi a časem stráveným s rodinou. Nicméně, s pomocí správných strategií a přístupů je možné dosáhnout uspokojivého životního stylu, který ctí obě tyto důležité oblasti. Zde jsou některé tipy, které vám pomohou v cestě za vyváženým kariérním a rodinným životem:

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek