Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 8. – 9. 12. 2018. Bude sobota důležitý den, který vám připraví budoucnost?

Zítra se bude rozhodovat o vaší budoucnosti. V práci i v soukromí. V neděli se Luna přiblíží hvězdě Albaldach. Co to znamená pro vás? Astroložka Naďa Šmídová přináší další horoskop krásy a duševního zdraví na tento víkend. Co všechno se dá očekávat?
Horoskop krásy a duševního zdraví
zdroj: 123RF.com

Sobota 8. 12. 2018

Dnes se bude rozhodovat!

Vše, co se naplánuje a dohodne během soboty, bude mít pozitivní dopad na vaši budoucnost! Tak neváhejte, a klidně podepisujte smlouvy! Dokonce budou platit i ústní sliby, což týká nejen pracovní, ale i soukromé sféry. Nestane se, že by někdo v dalších týdnech měl snahu z dojednaného vycouvat. Horoskop vám také radí zamířit na charitativní akci a přispět do kasičky nemalou částkou. Zanedlouho pocítíte zákon „Karmy“! Čím víc dáte, o to víc v budoucnu dostanete, možná vám dokonce něco jen tak spadne do klína!

Dopřejte péči svému obličeji

Bude-li to možné, obličeji hned po snídani dopřejte výživnou masku, například z ušlehané hrušky nebo avokáda, to samé zopakujte po setmění. Večer se věnujte řasám a obočí. Jemným štětečkem si na ně naneste ricinový olej. Chloupky během spánku zesílí a ztmavnou, takže zítra možná nebudete potřebovat řasenku ani tužku na obočí.

Noční experimenty

Fáze Měsíce vám radí vyhnout se hřbitovům a místům, která jsou opředená tajemnými historkami. Naopak vám neuškodí pustit si film pro dospělé nebo nakouknout do Kámasútry. Noční horoskop totiž bude ideální k sexuálnímu experimentování!

Neděle 9. 12. 2018

Pozor na bezpečný návrat z výletu

Když se vydáte do hor na lyžařskou nebo pěší túru, vybavte se baterkou, dobijte mobil, a úplně nejlepší bude, když si do něj nahrajete aplikaci záchranné služby. Naprosto nečekaně totiž dojde ke změna počasí, a kdybyste se náhodou ztratily, bude stačit vytočit speciální číslo, aplikace přesně označí místo, kde se právě nacházíte a během chvilky vás bez problémů najde i horská služba.

Pečujte o tělo

Do večerní koupele si přidejte hořkou sůl z Mrtvého moře, která má blahodárný vliv na pokožku, klouby, ale i dýchací cesty. Poté si celé tělo natřete prohřívajícím olivovým olejem, uvolní svaly. Před spaním si dásně i zuby masírujte olejíčkem z obilných klíčků, je to skvělá prevence proti paradentóze a kazivosti zubů.

K TÉMATU  Nela v koučinku: A co chceš ty? Co tě učiní šťastnou?

Vášnivá noc?

Drahouška nalákejte do své náruče po 21. hodině! Luna bude plout v blízkosti hvězdy Albaldach, což vás i partnera promění v něžné, ale smyslné a pořádně vášnivé šelmy…

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Natáčení komedie 3Bobule z vinařského prostředí začalo v první polovině července sice překvapivě v Praze, ale po třech natáčecích dnech se filmaři přesunuli na jižní Moravu. Tady s přestávkami pracovali do poloviny srpna. Co si o filmu myslí sám režisér a hlavní protagonisté?
Legíny – poměrně kontroverzní kousek oblečení, na který má každá žena svůj názor. Zatímco některé jsou na jedné straně barikády a striktně je odmítají, druhé je naprosto milují - doma, do práce i do města. Pojďme se jim trochu podívat na zoubek, a především zjistit, jak legíny nosit, protože právě v tom bývá velmi často zakopaný pes oné nespokojenosti.
Ano! I povlečení podléhá trendům. Nejde ani tak o vzory, ale o materiály. Nechte se inspirovat tím, co je v kurzu.
Přítomnost a pohlazení chlupatého přítele je více než povzbudivé. Tyto němé tváře dokážou povědět více, než by se zdálo. Tak jak pes pomáhá člověku, děje se samozřejmě i naopak. Zodpovědní pánové psů se o svá zvířata pečlivě starají, a dokonce v některých případech i pomáhají rodit štěňátka.
Mláďátka jsou vždycky roztomilá, a platí to nejen o těch zvířecích. Tihle rozpustilí mazlíčci vám zaručeně zvednou náladu, a někteří z nich úplně volají o to si je pochovat.
Matkou se můžete stát i po čtyřicítce. A to s přehledem. Které celebrity jdou příkladem? Podívejte se.
Podle statistik zradí srdce téměř každého třetího z nás. Jedná se o nejčastější příčinu úmrtí v Česku. Jen vloni si vyžádaly ischemická choroba srdeční, selhání srdce a infarkt myokardu přes 38 tisíc životů. Nechcete-li být mezi nimi, začněte o to své více dbát. Je totiž spousta věcí, které pro něj můžete udělat.
Znáte to: šéf tlačí novými úkoly a vy se snažíte najít odvahu říct NE. Jak však odmítnout šéfa bez rizika a udržet si duševní pohodu? Dnes se zaměříme na praktické strategie, jak elegantně odolat nadměrné pracovní zátěži, zachovat klid a udržet si zdravý životní rytmus.
Když se narodí zdravé miminko, které najednou zemře, jde vždy o nesmírnou tragédii nejen pro rodiče, ale pro celou rodinu. Za náhlou a neočekávanou smrtí miminka může být strašák všech rodičů označovaný jako syndrom náhlého úmrtí kojence. Existují nějaká opatření, která pomáhají výskyt tohoto syndromu snížit? Otázka, která zajímá každou nastávají maminku.
Ložnice je místo pro váš odpočinek, relax a spánek. Zařiďte si ji v jednotném stylu a obklopte se nábytkem podle vašeho gusta. Udělejte si ložnici snů.
Jaro je tady! A s ním i pěstování zeleniny. Právě o pěstování vlastních plodin roste velký zájem, a to především kvůli neustále se zdražujícím cenám potravin na trhu. Lidé navíc pochopili, že vlastní papriky nebo brambory jsou po chuťové stránce naprosto dokonalé. A s tím, co se kupuje běžně v supermarketech, se nemohou srovnávat. A když už jsme zmínili brambory, pojďme si prozradit, jaká odrůda je pro pěstování ideální.
O čem bude rok 2019 z hlediska „Karmy“?  O osvobození z destruktivních vzorů, které jsou pozůstatkem z dob minulých, u mnoha lidí zasahujících až do dávných časů  „patriarchátu“. Jaký je tedy váš karmický horoskop pro tento rok?

Výběr článků

Mezi příjemné okamžiky dne může patřit i úlevná relaxace ve vaně. Aby byl zážitek opravdu důkladný, je třeba zvolit nejen vhodnou vanu, ale také vanovou baterii, případně další koupelnové doplňky, jež proces uvolnění podpoří.
Ještě jste neměli příležitost vyzkoušet arganový olej na vlastní kůži, respektive vlasy? Tak to je nejvyšší čas to napravit. Právě teď, když slunce svítí ostošest, vám hřívu ochrání před jeho škodlivými paprsky. Poklad s oříškovou vůní toho ale umí mnohem víc!
Odlety na vytouženou dovolenou bývají občas hektické a stejně tak působí i letiště. Musíte najít místo odbavení, projít kontrolou a nakonec trefit správný gate. Většinou vše funguje hladce. Co ale dělat, když se let opozdí, zruší, nebo nestihnete navazující letadlo?

Nepřehlédněte

Motat se v kruhu a dělat stále stejné chyby je lidské. Jenže tím výrazně ubližujeme nejen naší psychice, ale i zdravotnímu stavu.
Zvlášť v přechodných obdobích typu jaro a podzim to na ulicích vypadá velmi pestře. Někdo má i přes podzimní období ještě dnes kraťasy a sandály, zatímco jiný už obléká péřovku a kulicha. Co je zdravější? Jaké oblečení zvolit v přechodném období?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek