Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 17. – 18. 11. 2018. Dávejte pozor, co říkáte, a nechte si čas na fyzický i psychický odpočinek.

Čeká nás opravdu studený víkend. Co přinese napoví astroložka Naďa Šmídová. V sobotu se hlídejte při komunikaci, a v neděli si nezapomeňte pěkně odpočinout. Co dalšího prozradil horoskop krásy a duševního zdraví?
horoskop krásy a dusevniho zdravi
zdroj: 123RF.com

Sobota 17. 11. 2018

Dávejte pozor, komu co posíláte!

Retrográdní směr začne mít Merkur, tak si dejte pozor při komunikaci, a to nejen ústní, ale i při telefonování a psaní esemesek. Mohlo by dojít k fatálnímu omylu, zejména odeslání zprávy nesprávnému příjemci, anebo nechtěné vyzrazení informací, které byste si měly nechat pro sebe. Pozor si dávejte také v případě, budete-li si kupovat jízdenky nebo letenky. Mohly byste splést číslo spoje či linky!

Povzbuďte imunitní systém

Oslabený bude imunitní systém, tak ho povzbuďte pomalou procházkou na čerstvém vzduchu a vhodnou stravou. Zázraky dokáže klasický česnek! Je obrovskou zásobárnou spousty užitečných vitamínů a minerálů, ale působí i antibakteriálně, a usnadňuje dokonce vykašlávání. Samozřejmě také zvyšte přísun citrusů.

Večer bez astrálna

Večer zapomeňte na rituály! Bude probíhat fáze Měsíce, o které se středověcí alchymisté zmiňují jako o „astrální bitvě“ dobrodějů s černými mágy.

Neděle 18. 11. 2018

Představy budou jako živé

Fantazie vám poběží na plné obrátky! To zní skvěle, ale máte-li domluvenou návštěvu, bez popostrčení na ni dorazíte pozdě. Snít totiž budete s otevřenýma očima i během dne! Nicméně, neděle je den určený k relaxaci, a vy si tentokrát skutečně psychicky i fyzicky odpočinete. A co nestihnete během dne, hravě dohoníte po 17. hodině, kdy Luna vstupuje do energického znamení Berana.

Věnujte péči sobě

Užíváte-li pravidelně léky, raději si zaznamenávejte, které medikamenty jste si již vzaly, mohly byste se předávkovat! Ráno si vykoupejte chodidla v teplé vodě, přidejte do ní thea tree olej. Má antimykotické a antibakteriální vlastnosti, takže eliminuje pocení a zápach nohou. Večer byste si měly promasírovat hlavu, tak se kartáčem pročesávejte vlasy a poté si ke kořínkům vmasírujte odvar z březového listí.

K TÉMATU  Naklíčené luštěniny jsou výživnou bombou. Proč na ně vsadit?

Něco si přejte!

O večerní fázi Měsíce se na východě traduje, že plní přání. Pokud se vám nedaří splnit si nějaký sen, večer si zapalte tři oranžové svíčky, zavřete oči, a vizualizujte si vnitřním zrakem své přání.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Představa, že v davu lidí zahlédneme člověka, do kterého se zamilujeme na první pohled je krásná a šílená zároveň. Lásku na první pohled známe především z romantických filmů, jenže jak to s ní ve skutečnosti je? Opravdu se jedná o lásku na první pohled, nebo jen o přitažlivost, kterou snadno zaměníme s hlubokým citem? Pojďme se tomuto vzácnému jevu podívat na kloub.
Letošní vánoční svátky přišly doslova nečekaně. Člověk ani nestihl zamhouřit oka. A možná právě proto, že svou pozornost věnoval něčemu jinému, teď nemá ani vyzdobený svůj příbytek. Pokud stejně jako mnozí ostatní doháníte veškeré vánoční resty, možná máte na seznamu i položku: vyzdobit interiér. A od toho jsme tu my.
Všichni moc dobře víme, že vlivem času se naše tělo mění. Nejdříve to spatříme na pokožce, která začne postupně a docela viditelně ochabovat, ztrácet svou pevnost a sílu. To samé se však děje se svaly v celém našem těle, přičemž výjimkou nejsou ani svaly pánevního dna včetně vagíny, které je třeba posilovat nejen pro lepší pocit z intimních prožitků, ale i z důvodu prevence v rámci inkontinence a dalších obtíží. A právě o tréninku věrné kamarádky bude tento článek. Na co se během cvičení zaměřit?
Ani letošní léto se neobejde bez tradičních vln veder. Pro letošek meteorologové navíc předpovídají, že teploty mohou být extrémní. A ne každý si může nainstalovat klimatizaci, která by proti vedrům účinně pomohla. Jak si tedy poradit i bez klimatizace a náročných investic? Jak správně větrat v horkém bytě a čím nejlépe stínit?
Ještě se stydíte za nedokonalosti svého těla? S pocity, které vás dlouho sužovaly, se můžete vesele rozloučit! Trend body positivity je zde! Frčí modelky kyprých tvarů, dvoubarevné kůže, ženy s příběhem.
Řada lidí interiér svého domu v průběhu života změní, zrekonstruuje, aby byl hezčí a modernější. O každém to ale neplatí.
Ve většině medií proběhla zpráva nejen o oceněných filmech a osobnostech v anketě Český lev, ale také o tom, kdo měl co na sobě. Dress code, neboli pravidla oblékání na určité události, mnoho umělců nedodrželo. Ve světě nedodržování takových pravidel může znamenat i zákaz vstupu na dané místo. Co znamenají jednotlivé pojmy na pozvánkách na akce?
Naše domácnost byla po dlouhé roky šťastná a plná smíchu. Vychovali jsme opravdu šikovné děti - a obzvláště manželka se celou dobu snažila tak, že se péče o jejich potřeby stala největším koníčkem. Děti se ale osamostatnily a ona najednou propadla depresím.
S příchodem teplejšího počasí všichni začínáme spřádat plány na dovolenou. Bez ohledu na to, kterým směrem se vydáme, potřebujeme oblečení, které nám zajistí pohodlí a umožní nám si naplno užívat kouzla léta. Zajímá vás, co bude v létě 2022 v kurzu? Plážová móda v této sezóně, to je mnohem více než pouze plavky. In jsou stylové pokrývky hlavy, originální sluneční brýle a plážové oblečení, které můžeme nosit nejen na pláž. Trendům kralují čerstvé, zářivé barvy a decentnější pastelové tóny. Nechybí ani vzory: námořnické pruhy, květinové vzory či potisk s tropickým motivem.
Vybouchl vám na poslední chvíli parťák na dovolenou a vám nezbývá nic jiného, než se vydat na sólo trip? Nebo takovou cestu už několik týdnů plánujete, ale máte z toho respekt? Sólo cestování se může zdát náročné, nicméně pokud se dobře připravíte, jistě vás čeká zcela nezapomenutelný zážitek. Jak zvládnout první sólo cestu?
Když se pleťové póry ucpou nečistotami a přebytečným kožním mazem, začnou se černé tečky objevovat rychleji než houby po dešti. Co na ně platí? Zapomeňte na drahou kosmetiku, pár účinných zbraní máte doma! A ke všemu jsou za hubičku…
Plánujete nebo už dokonce čekáte druhé miminko, ale po prvním těhotenství máte za sebou císařský řez? Každá nastávající maminka se ve stejné situaci ptá, v čem je takové těhotenství jiné nebo jaká jsou rizika. A právě na to se vám nyní pokusíme odpovědět.

Výběr článků

Když jsem někdy před třiceti lety dostala od tety z Německa plavky s našitou sukýnkou, byla jsem naštvaná a styděla se v nich jít s kamarády k vodě. A vida, přešlo pár desítek let a je to hit sezóny. Retro je prostě tady. Jaká bude plážová móda pro rok 2019?
Dříve jste ve skříni našli maximálně dva druhy rostlinného oleje. Nyní jeho rozmanitost přímo ohromuje, ve výsledku však vyvolává mnoho otázek – od prostého „Co je to za olej?“ až po „Jaký druh jídla s ním vařit?“ Pojďme si v těch olejích udělat kapánek jasno a zjistit, které z nich se vyplatí používat v kuchyni pravidelně. Nejspíše budete kukat, jaké oleje se do vaší kuchyně mohou vůbec dostat!
Seznamování je samo o sobě poměrně náročnou činností, pokud chcete zanechat opravdu dobrý dojem. Ještě horší je, pokud se do této odvážné činnosti vrhnete v zimním období. V zimě totiž mnoho okolností vůbec nepřidává vaší snaze ohromit daného člověka. Je však škoda v těchto chladných měsících zahodit šanci poznat toho pravého nebo tu pravou.

Nepřehlédněte

Někdo funguje na sluneční paprsky a podzim ho uvádí do depresí. Jiného naopak nostalgie tohoto období baví. Jak si tedy zlepšit náladu, aby na vás nepadal splín a chmury?
Krásné, silné a dlouhé vlasy jsou bezesporu symbolem ženství a vysoké atraktivity. Jsou jednoduše sexy a to nejen pro muže, ale i pro ženy. Každá to ale s vlasy máme trochu jinak. Zatímco některé ženy by se prodejem takových vlasů snad mohly i živit, je spousta žen, které marně čekají na každý centimetr. Pokud právě vy patříte ke krátkovláskám anebo s vámi bůh jednoduše odmítl diskutovat ve chvíli, kdy jste vlasů chtěla víc, zajisté jste někdy uvažovala o možnosti prodloužení a zhuštění vlasů. Proč ne. Víte ale, která z metod je tou nejlepší cestou? Inspirujte se.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek