Postupně přisypávejte prosátou mouku, vanilkový cukr, prášek do pečiva a samozřejmě i dostatek kokosu, který vytvoří jak potřebnou vůni i chuť, tak dodá těstu správnou konzistenci.
Ta se na závěr zjemní olejem a vše je připraveno na pečení.
Pečení na klasickou teplotu
Když je těsto připraveno, můžete ho nalít do hlubšího plechu vyloženého pečicím papírem. Nechte ho, ať se rozlije do stran a potom ho můžete vložit do trouby předehřáté na teplotu 180 stupňů Celsia.
Při té pečte po dobu asi 30 minut. Potom vyndejte a nechte kokosový koláč při pokojové teplotě chladnout.
Poleva na závěr
Stále vám zbývá polovina mléka a celá čokoláda a také kakao. Co s těmito ingrediencemi? Zahřejte mléko, přidejte ostatní dvě složky a za stálého míchání vytvářejte táhlou polevu.
Tou přelijte svůj upečený koláč a máte hotovo. Přejeme vám dobrou chuť.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: