Čtvrtek , 17. 10. 2024

Hedvika

Adele šokuje fanoušky: Dlouhá pauza od hudby!

Adele
Populární zpěvačka Adele oznámila, že si dává dlouhou pauzu od hudby

19. 07. 2024

19. 07. 2024

Adele oznamuje dlouhou pauzu od hudby

Populární zpěvačka Adele překvapila své fanoušky, když oznámila, že si dává dlouhou pauzu od hudby. Momentálně nic nového vydávat nebude a chce se zaměřit na jiné kreativní aktivity.

Vyjádření pro německý deník

Toto rozhodnutí sdělila německému deníku před svým nadcházejícím koncertem v Mnichově. „Moje nádrž je docela prázdná, protože jsem každý víkend v Las Vegas na pódiu. Nemám vůbec žádné plány na novou hudbu. Po tomhle chci velkou pauzu a myslím, že se chci jen na chvíli věnovat jiným kreativním věcem,“ uvedla zpěvačka.

Koncerty v Las Vegas

Od listopadu 2022 má pravidelné koncerty v Las Vegas pod názvem Weekends With Adele. Tyto koncerty získaly velké uznání jak od publika, tak od kritiků. Klipy z těchto vystoupení se staly virálními díky jejím upřímným interakcím s fanoušky. Série koncertů má v plánu završit 23. listopadu, poté si chce od hudby odpočinout.

Letní koncerty v Mnichově

Před svým finálním koncertem v Las Vegas tráví zpěvačka léto v Mnichově, kde má po dobu pěti týdnů vždy dva koncerty týdně. Všechny tyto koncerty jsou téměř vyprodané.

Obří obrazovka

Fanoušci se mohou těšit na obrovskou obrazovku, kterou zpěvačka používá během svých vystoupení v Mnichově. „Obrazovka je obrovská… 80 tisícům lidí to dá pocit, že jsem to jen já a jeden z nich,“ prozradila zpěvačka.

Budoucnost je nejistá

Kdy se k hudbě vrátí, zatím není jasné. Můžeme jen doufat, že její pauza nebude trvat příliš dlouho.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

6 slavných žen, kterým se podařilo zhubnout: Co stojí za proměnou Adele, Rebel Wilson a dalších?

Ewa Farna představila novou píseň pro film Vlny

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V chladných dnech jsme zahalení od hlavy až k patě. A právě o tu patu jde. O obě. Aby nebyly stejně jako uzavřené boty v kanceláři nebo třeba v kině cítit. Je to trapas.
Není žádným tajemstvím, že poslední roky jsou pro každého z nás náročné, což se podepsalo jak na zdraví fyzickém a psychickém, tak i na partnerských vztazích. Mnoho párů prožilo „křest ohněm“, některým vztah vydržel, jiným ne. Dopady pandemie se nevyhnuly ani hereckým hvězdám.
Streamovací platformy i po dlouhých měsících zažívají žně a myslíme si, že tento trend jen tak neutichne. Přece jenom se letošní rok ponese ve znamení pěkné porce seriálů, na které už fanoušci čekají roky.
Koupili jste si nové pokojovky a zaléváte je jako diví, aby vám rostly jako z vody? Pak si dejte pozor na to, abyste je nepřelili. Zatímco rostlina se zanedbanou zálivkou se dá ještě zachránit, po přelití dochází k uhnívání kořenů a tím i k úhynu samotné rostliny. Je spousta důvodů, proč přehnaná péče pokojovkám škodí.
Módní trendy se mění jako na běžícím pásu, což statně potvrzují i všichni módní stylisté. Ti v současné době radí jedno – nebojte se kožených modelů, ty s námi ještě nějaký ten pátek zůstanou. A ostatně mají pravdu - kůže opravdu dominuje letošnímu podzimu a bylo by mylné se domnívat, že zanedlouho odejde z módy. Zatím to vypadá, že s námi zůstane až do podzimu nadcházejícího. 
Mnoho lidí se potýká s bolestmi zad při sedavém zaměstnání. Často si poposedneme, vypneme se, ale za chvilku zase povolíme záda i břicho. Ty, kteří pracují u počítače celý den, trápí tuhá krční páteř a také trapézy máme stále v napětí. Co s tím? Přestávky a malý workout při práci na počítači jsou nutné, protože sedíme v jedné pozici a jediné čím hýbeme, jsou prsty na rukách… Zapojit své tělo, prohřát se a protáhnout se je s naším tipem jednoduché a zábavné.
Jakým ženám jsou muži nevěrní? Možná jste přesvědčená, že vám se nic takového stát nemůže. Nebo si dokonce myslíte, že za nevěrou stojí nedostatek intimností, studené večeře či nevyžehlené košile. Jste si tím ale jistá?
Amarant zní tak trochu mysticky a připomíná nějaké zaklínadlo. Jedná se však o potravinu, kterou můžete použít jako přílohu nebo si z něj udělat kaši. Vyzkoušejte ho a třeba si právě u vás v rodině najde v jídelníčku své stálé místo.
Rakovina prsu je nejčastější nádorové onemocnění u žen. Přitom velká část Češek podceňuje nezbytnou prevenci, která by případný zárodek včas odhalila. Nepodceňujte své zdraví a seznamte se s následujícími znaky, které mohou rakovinu prsu odhalit.
Středa přeje odpočinku. Co všechno ještě dnes slibují hvězdy? Napsala pro vás astroložka Naďa Šmídová.
Sotva jste se vrátili ze záchodu a už je to zase tady. Musíte si znovu a naprosto neodkladně odskočit na malou. Máte totiž pocit, že váš močový měchýř každou chvíli praskne nebo že zkrátka nedojdete na toaletu včas. Ve výsledku ale dost často zjistíte, že co se objemu týče, jakoby to bylo mnoho povyku pro nic. Poznáváte se v tom?
Nepříjemná nemoc, která hýbe současným světovým děním, se nevyhýbá ani známým osobnostem. Kdo ze slavných bojuje s nemocí COVID-19 a jaké má příznaky?

Výběr článků

Jíte dostatek mrkve, sladkých brambor, paprik, brokolice, vajec a lososa? Pokud je vaše odpověď záporná, žádný div, že vás vaše vlasy dohánějí doslova k šílenství. Čím dalším se na jejich stavu a vzhledu dá chutně „zapracovat“?
Tipů a triků, jak správně cvičit, najdete všude dost. K dosažení výsledků je ale potřeba nechybovat v tom, co děláte pak. Kdy se najíst, kolik a čeho? Máte i další otázky? My známe odpovědi!
Letos jsou tomu 2 roky, co jsem já, jako matka, přišla o svého syna. Vyrovnat se s touto ztrátou není možné. Kvůli cizí chybě přišel o život talentovaný mladý člověk. Vyzkoušela jsem už všechny možné druhy psychické pomoci, ale toto jediné mi pomáhá: otevřeně o tom mluvit.

Nepřehlédněte

Drtivá většina z nás si nedovede představit své ráno bez hrnku pořádně silného kafe. Pokud do této skupiny patříte, jistě víte, že je důležité, jak si tu první kávu dne připravíte. Přece se neodbudete jen tak nějakou kávou. Objevte tu, která vám chutná nejvíce. Hlavní otázka tedy zní – mletá, nebo zrnková káva? Jaký je v nich vůbec rozdíl?
Když jsem před třemi lety potkala svého současného muže, byla jsem nadšená. Vkládala jsem velké naděje do naší lásky. Pořídili jsme si společné bydlení a narodila se nám dcera. Po čase jsem ale poznala, že žádné dlouhodobé soužití není ideální. Dnes je náš společný život rodičovský, a já si začala psát s bývalým z Chorvatska.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek