Pátek , 05. 07. 2024

Cyril a Metoděj

Týdenní horoskop od 1.7. do 7.7. pro všechna znamení

Tento týden se můžeme těšit na významné planetární události. Slunce nadále pobývá ve znamení Raka, což klade důraz na rodinné vztahy a emocionální pohodu. Důležitou změnou je retrográdní pohyb Saturnu, který nás povede k přehodnocení našich cílů a závazků. Přečtěte si, jaké vlivy očekávat pro vaše znamení a co vám hvězdy připravily na tento týden.
Horoskopy
Jaký bude tento týden od 1.7. do 7.ý. z pohledu hvězd?

01. 07. 2024

01. 07. 2024

Tento týden přináší několik klíčových astrologických změn, které ovlivní všechna znamení zvěrokruhu. Kromě retrográdního Saturnu budeme svědky harmonických aspektů mezi Venuší a Saturnem, což podporuje stabilitu v lásce a financích. Měsíc bude během týdne ubývat, což je ideální čas na dokončení projektů a uzavírání starých záležitostí. Jaký je horoskop pro vaše znamení?

Beran

Tento týden se zaměřte na rovnováhu mezi prací a osobním životem. Mars vás nabádá k intenzivnímu pracovnímu nasazení, ale nezapomínejte na rodinné povinnosti. Retrográdní Saturn vás vyzve k přehodnocení dlouhodobých cílů a finančních strategií. Venuše podporuje harmonii ve vztazích, využijte toho pro posílení rodinných vazeb.

Býk

Venuše ve vašem domě financí naznačuje příznivé období pro finanční záležitosti. Můžete očekávat zvýšení příjmů nebo nové investiční příležitosti. Mars vás motivuje k řešení dlouhodobých plánů a Saturn vám pomůže vytrvat v náročných úkolech. Nezapomínejte na relaxaci a odpočinek.

Blíženci

Merkur ve vašem znamení podporuje komunikaci a intelektuální činnost. Tento týden je ideální pro networking a navazování nových kontaktů. Retrográdní Saturn vás může přimět k přehodnocení osobních a profesionálních vztahů. Využijte tento čas k osobnímu růstu a plánování budoucnosti.

Rak

Slunce ve vašem znamení zvyšuje vaši energii a sebevědomí. Tento týden je podle horoskopu ideální pro osobní iniciativy a seberealizaci. Retrográdní Saturn ve vašem domě vztahů přináší potřebu přehodnotit stávající závazky a partnerské vztahy. Využijte tento čas k posílení emocionálních vazeb.

Lev

Retrográdní Saturn ve vašem domě zdraví vás nabádá k pečlivému plánování a stabilizaci životního stylu. Horskop říká, že se máte zaměřit na dlouhodobé cíle a vytvořte si rutiny, které vám pomohou dosáhnout stability. Venuše ve vašem domě lásky podporuje romantické vztahy a kreativní činnost.

Panna

Venuše ve vašem domě rodiny přináší harmonii a posílení rodinných vztahů. Tento týden je vhodný pro řešení rodinných záležitostí a budování pevnějších vztahů. Retrográdní Saturn vás může přimět k přehodnocení pracovních strategií a dlouhodobých plánů.

K TÉMATU  Rodina nebo práce? 5 rad, jak zvládnout vše!

Váhy

Merkur a Venuše v Raku přinášejí harmonii do vašeho profesního života. Tento týden je ideální pro řešení pracovních záležitostí a navazování nových obchodních kontaktů. Retrográdní Saturn vás může vyzvat k přehodnocení vašich finančních strategií a dlouhodobých cílů.

Štír

Mars ve vašem znamení zvyšuje vaši energii a motivaci. Tento týden je ideální pro intenzivní pracovní nasazení a realizaci nových projektů. Retrográdní Saturn vás může přimět k přehodnocení vašich vztahů a osobních závazků. Venuše podporuje harmonii ve vašem rodinném životě.

Střelec

Jupiter ve vašem domě vztahů podporuje harmonii a komunikaci. Tento týden je ideální pro řešení vztahových problémů a posilování sociálních vazeb. Retrográdní Saturn ve vašem domě financí vás vyzývá k přehodnocení vašich finančních strategií a dlouhodobých cílů.

Kozoroh

Saturn ve vašem znamení přináší potřebu stabilizace a dlouhodobého plánování. Horoskop nazančuje, že tento týden je ideální pro kariérní růst a dosažení dlouhodobých cílů. Retrográdní Saturn vás může přimět k přehodnocení vašich vztahů a osobních závazků. Venuše podporuje harmonii ve vašem rodinném životě.

Vodnář

Mars ve vašem domě rodiny zvyšuje vaši energii a motivaci k řešení rodinných záležitostí. Tento týden podle horoskopu je ideální pro intenzivní pracovní nasazení a realizaci nových projektů. Retrográdní Saturn vás může přimět k přehodnocení vašich vztahů a osobních závazků. Venuše podporuje harmonii ve vašem rodinném životě.

Ryby

Neptun ve vašem znamení posiluje vaši intuici a duchovní vnímání. Tento týden je ideální pro meditaci a duchovní růst. Merkur v Raku vás povzbuzuje k tomu, abyste naslouchali svým emocím a vyjádřili své pocity. Využijte tento čas k posílení vašich vztahů a osobního růstu.

Obecný horoskop pro tento týden

Tento týden je ideální pro dokončení rozpracovaných projektů a uzavírání starých záležitostí. Retrográdní Saturn nám dává příležitost přehodnotit naše dlouhodobé cíle a závazky. Zaměřte se na stabilizaci svého života a posílení rodinných vztahů. Využijte tento čas k plánování budoucnosti a osobnímu růstu

K TÉMATU  Jak se starat na podzim o vaši pleť - 10 tipů

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Příběhy úspěchu ve světě technologií a internetu

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

To je tvrdý oříšek, protože LEGO® sad je velice mnoho a liší se od sebe různými vlastnostmi: velikostí kostek, tematikou, barvou, tvarem a dodatečnými funkcemi. Každá stavebnice je jinak přizpůsobena určité věkové skupině. Čím se řídit při výběru kostek? Jak se správně rozhodnout? Napovíme v této publikaci.
Už několik posledních let je módním trendem označovat výrobky přízviskem bio, farmářský nebo lokální. My se dnes podíváme na kloub především slovíčku 'bio', které v nás sice může evokovat něco, co je velmi kvalitní, ale ve skutečnosti tomu tak být rozhodně nemusí.
Když se rozšířily kontaktní čočky, vypadalo to, že brzy nebude brýle nosit nikdo. Opak je pravdou. Ne každému totiž kontaktní čočky vyhovují. Navíc brýle nejen korigují oční vady, ale umí také doplnit nebo podtrhnout váš outfit a osobnost. Někteří lidí dokonce nosí brýle bez dioptrických skel, jen jako zajímavý módní doplněk. Jaké jsou trendy v optice roku 2019?
Tabulkově by děti zhruba do jednoho roku měly denně naspat přibližně 12 až 17 hodin. Je samozřejmé, že každé dítě je jedinečné, ale to, že obvykle malá miminka tráví valnou část dne i noci spánkem s přestávkami na krmení, je fakt.
Jak už název “ugly shoes” napovídá, tyto boty nejsou na první pohled žádnými krasavci. Přesto si je módní svět zamiloval a už několik sezón vévodí žebříčkům největších trendů. V čem tkví jejich kouzlo a proč si je vůbec lidé pořizují, když jsou vlastně ošklivé?
Designové trendy v kuchyni upřednostňují praktičnost. Kuchyňské baterie i dřezy jsou jednoduché a čisté, a objevuje se matná barva, třeba přímo černá.
Přestože Vánoce jsou obdobím radosti a dávání, může být výběr vhodného dárku pro děti někdy komplikovaný. Dnešní článek na Dámské Lize upozorňuje na pasti nevhodných dárků pro nejmenší pod stromečkem. Od nesprávných hraček až po problematické trendy, prozkoumáváme, co by rodiče měli brát v úvahu při výběru dárků pro své ratolesti, aby byly nejen radostné, ale i bezpečné svátky
Tělo je božským nástrojem rozkoše. Máte-li však svádět druhé, musíte nejprve svést samu sebe. I když máte dobrý sex, autoerotika je jedním z nejdůležitějších klíčů pro prvotřídní sexualitu. Chcete znát důvody, proč autoerotiku praktikovat? Jaká vám přináší pozitiva?
Jaimie a Dave žijí již několik let v Americe. Oba měli stejný cíl a sen, a to postavit si svůj vlastní dům. Myšlenka hypotéky je nelákala, a tak se rozhodli, že z našetřených peněz zakoupí několik přepravních plechových kontejnerů, přepracují je a doplní dalším recyklovaným materiálem. Výsledek je naprosto famózní. Mladý americký pár dokázal téměř nemožné. Uprostřed přírody postavil dokonalé obydlí, které splňuje veškeré standardy na bydlení. Pojďte se s námi podívat, jak se muži a ženě práce podařila.
Lékaři vám často promlouvají do duše, abyste se lépe starali o srdce a mozek. Na jeden orgán ale často zapomínají. Přitom jde o ten největší v těle, který je zároveň nejdůležitější pro naši obranyschopnost. Sídlí v něm až 80 % buněk imunitního systému. Jedná se o střeva a je důležité je mít v dobré kondici. Jedině tak budete připraveni na případný střet s koronavirem.
Události minulých týdnů nás nenechaly chladnými a rozhodli jsme se, že se vydáme dále za poznáním sebe sama. Karanténu jsme zvládli každý po svém, stejně tak jsme si v sobě všichni museli zpracovat strach o sebe i své nejbližší. Nyní je čas se se vším vypořádat. Každý po svém. My zkusili pobyt ve tmě aneb týdenní terapii, kdy se o sobě dozvíte mnohem více, než byste čekali.
Určitě to znáte. Vytahujete plný pytel z koše a v duchu si říkáte, proč tam každý hází další a další věci, když už je úplně plný. Takový pytel nejde ven z koše snadno, ale tady je návod, jak všechno usnadnit. Stačí nechat koš trochu nadechnout.

Výběr článků

Málokterá z nás má cvičení v oblibě – chceme se mu vyhnout co se dá a doufáme, že to bez něj zvládneme. Existují ale cviky, které nejsou tolik náročné, a zároveň dokáží změnit život k lepšímu. Ať už v oblasti zdraví nebo sexu. V obojím případě se budete cítit mnohem lépe poté, co budete pravidelně cvičit Kegelovy cviky.
Kozoroh je předně charakteristický svou pílí a pracovitostí. Mnohdy se může stát, že svůj úspěch má zadarmo, ale není tomu tak. Stojí za ním tvrdá práce a věnování svého značného času a prostoru. Zvládne mít úspěšnou vedoucí pracovní roli a zároveň být i hlavou rodiny a vést domácnost.
Blake Lively, nádherná žena, milovaná manželka a matka. To je jen pár z mnoha titulů, kterými se tato pětatřicetiletá herečka může pyšnit. Něco jí do vínku dala sama příroda, na něčem zase musela a musí tvrdě pracovat. Krásná postava a celkový vzhled nejsou nikdy zcela zadarmo. A i Blake si je toho vědoma. Proto se drží určitých stravovacích návyků, kterými se řídí, a my musíme uznat, že se jí vyplácí. Vypadá totiž opravdu božsky.

Nepřehlédněte

Existuje dnes ještě někdo, kdo by neměl doma žádnou sexuální hračku? Na trhu můžeme najít nespočet možností, jak sebe samu potěšit. Už jste slyšela o womanizeru? Pokud ne, udělejte si chvilku a pojďte se s tímto malým zázrakem seznámit.
Není žádným tajemstvím, že snídaně je naprostý základ. Poctivá snídaně je zároveň nejdůležitějším jídlem dne, což je o důvod víc, proč bychom si na ní měli dát opravdu záležet. Chutné jídlo vám po ránu zajistí potěšení (a není nic lepšího, než začínat den s radostí). Pokud navíc snídani převlečete do zdravého kabátu, prospějete tím své postavě i celkovému zdraví. Jaké dobroty si tedy po ránu nachystat?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek