Neděle , 30. 06. 2024

Šárka

Začalo období Blíženců: jak využít jejich energii pro komunikaci a změny

Blíženci, třetí znamení zvěrokruhu, přinášejí období zaměřené na komunikaci a adaptabilitu. Od 20. května do 20. června se můžete těšit na zvýšenou potřebu výměny informací a navazování nových kontaktů. Jak nejlépe využít tuto dynamickou energii pro svůj osobní a profesní růst? Přinášíme praktické tipy, které vám pomohou dokončit rozdělané projekty, získat hlubší znalosti a převzít odpovědnost za svůj život.
Blíženci
Začalo období Blíženců

21. 05. 2024

21. 05. 2024

Charakteristika Blíženců

Blíženci jsou třetím znamením zvěrokruhu a patří mezi vzdušná znamení. Lidé narození pod tímto znamením jsou často popisováni jako společenští, vtipní a šarmantní. Jsou to lidé, kteří mají rádi komunikaci a interakci s ostatními. Jejich myšlení je rychlé a pohotové, což jim umožňuje snadno se přizpůsobovat novým situacím.

Chování a povaha

Blíženci jsou neklidní a často je těžké je udržet na jednom místě. Potřebují neustálé změny a nové podněty. Jsou zvědaví a rádi objevují nové věci. Jejich neklidná povaha je činí nevypočitatelnými, ale také flexibilními a přizpůsobivými. Blíženci mají tendenci začínat mnoho projektů najednou, ale často jim chybí trpělivost je dokončit.

Období Blíženců

Slunce prochází znamením Blíženců od 20. května do 20. června. Toto období je charakterizováno zvýšenou potřebou komunikace a navazování nových kontaktů. Lidé se v tomto čase často více zaměřují na výměnu informací a hledání nových příležitostí.

Tipy pro období Blíženců

  1. Dokončujte rozdělané aktivity: Je snadné začít nové projekty, ale důležité je také je dokončit. Zaměřte se na to, abyste dotáhli své plány do konce.
  2. Jděte do hloubky: Nezůstávejte na povrchu. Snažte se získat maximum informací ve svém oboru nebo v oblastech svých zájmů.
  3. Převzetí odpovědnosti: Přijměte zodpovědnost za svůj život a své činy. Mějte na paměti, že máte možnost ovlivnit svůj osud.
  4. Hledání rovnováhy: Snažte se rozpoznat a pracovat na svých negativních stránkách. Eliminujte nepříjemné návyky a zlepšujte své chování.
  5. Pomáhejte druhým: Pomoc druhým je důležitá. Vaše znalosti a zkušenosti mohou být užitečné pro ostatní. Buďte inspirací a motivací pro lidi kolem vás.

Využití energie Blíženců v každodenním životě

Blíženci jsou znamením, které klade důraz na komunikaci, změny a přizpůsobivost. Během období, kdy Slunce prochází tímto znamením, je vhodné se zaměřit na dokončení rozdělaných projektů, získávání hlubších znalostí a převzetí odpovědnosti za svůj život. Nezapomeňte také na rovnováhu a pomoc druhým.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví od 10. do 14. 12. 2018. Ke konci roku ukončete všechny spory, ať máte čistý štít!

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Hranice ve vztazích: Jak je stanovit a proč jsou důležité pro zdraví vašeho partnerství

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

O čem bude rok 2019 z hlediska „Karmy“?  O osvobození z destruktivních vzorů, které jsou pozůstatkem z dob minulých, u mnoha lidí zasahujících až do dávných časů  „patriarchátu“. Jaký je tedy váš karmický horoskop pro tento rok?
Už se vám někdy do uší dostala voda? Měli jste škytavku nebo vás nesnesitelně bolela hlava? Určitě ano. Naše babičky si s těmito věcmi vždy dokázaly hravě poradit. Naučme se to jako ony!
Trápí vás akné? Dělají se vám pupínky, různé vyrážky a vás už to přestává bavit? Možná jste zkoušeli plno mastiček, plno čistících přípravků, ale i tak se vám potíže s pletí stále vrací! Jak vyřešit akné jednou provždy? Dá se to vůbec? Rovnou vám řeknu, že ano! A nyní vám prozradím, jak na to.
V roce 2018 uživatelé aplikace Viber poslali 6 miliard zamilovaných samolepek a GIFů. Letos Viber přichází s novinkou v podobě videa ve tvaru srdíčka. Pošlete mu originální přání.
V nejhorším případě úmrtí, v „nejlepším“ trvalé následky. Očkování v naší republice bylo zavedeno v letech 1946–1985. Úmrtnost u většiny nemocí klesla o 90-99,9 %. Přesto se i u nás vracejí na scénu nemoci, které jsme znali už jen z literatury: spalničky, dávivý neboli černý kašel, příušnice nebo zarděnky. Jak se jim bránit?
Občas se to stane každému. Protáhneme se ze strnulé pozice a v tu ránu uslyšíme křupnutí. Nevábný zvuk, po kterém zpravidla pocítíme příliv úlevy. Co když ale takový zvuk slyšíme o něco častěji, několikrát za den, a stává se z něj železná pravidelnost? Je to problém, nebo můžete být v klidu? Pojďme tomu přijít na kloub.
Nemoc si nevybírá, a proto se i v řadách slavných tváří setkáme s lidmi, kteří musí změnit svůj styl života a bojovat o to, aby byli zase zdraví.
Bolesti zad mají mnoho podob. Mohou se lišit intenzitou a dobou trvání, a zejména příčinou. Vždy se jedná o problém, který je souborem individuálních, psychosomatických a pracovních stereotypů. Jednou z psychosomatických a častých příčin bolesti je stres.
Pokud patříte mezi ty, kteří se pokoušejí hubnout, ale pokusy jsou zatím marné, tak pokračujte ve čtení. Dnes se dozvíte, v čem je kámen úrazu, že se vaše hubnutí nedaří. Dozvíte se něco, o čem jste nikdy předtím možná ani neslyšeli. Zároveň pochopíte, jak to můžete napravit. A jestliže tyto informace převedete do praxe, tak věřím, že se úspěch dostaví!
I když školy a školky fungují, tak většina dětí v nich moc času netráví. Stačí jim totiž pár dnů v kolektivu a onemocní. Chřipku střídá nachlazení či angína. Během měsíců, kdy byly doma a nosily roušky, se oslabila jejich přirozená obranyschopnost a nyní jim stačí málo. Tohle byste měli udělat, abyste jejich imunitu opět nastartovali a vaše ratolesti trávily více času v lavici než v posteli.
Ratanový květináč ještě nikdy nevypadal lépe. Stačí k tomu venkovní lucerna, větve borovice, vánoční světýlka a pár ozdobiček. Všechno sestavte a naaranžujte podle svého vkusu, a pak už stačí jen rozsvítit. Do lucerny je ideální elektrická svíčka. Výsledek je fenomenální, obzvlášť večer! Přestože je tato dekorace primárně určená na ven, nikdo vám nebrání postavit ji do rohu obývacího pokoje. Pohled na ni vás bude hřát i tam.
Modní trendy se rok od roku mění. A ne jinak je to i u spodního prádla. Která barva se prodává nejlépe a sluší každé ženě? Jakých chyb se Češky stále ještě při výběru spodního prádla dopouští? A jak se liší náš vkus od ostatních Evropanek?

Výběr článků

Zima se začíná velmi pomalu, ale nemilosrdně projevovat. Slunce zapadá velmi brzy - a v nočních hodinách už se vyšších polohách objevují mrazíky. To je nechvalné znamení blížících se zimních měsíců, během nichž se budeme snažit trávit co nejvíce času v teple našeho domova. A teplo je přeci důležité!
Fotografie šťastných rodin, honosných oslav a dokonale zabalených dárků, které začínají plnit sociální sítě, mají velký vliv na psychiku člověka. Ta prochází v období Vánoc zatěžkávací zkouškou. Většina z nás chce mít všechno dokonalé, mít neustále uklizeno, napečeno co nejdříve, ozdobený vánoční stromek jako z časopisu, ale... ne vždy je vše podle plánu. Zkuste se během Vánoc věnovat také sobě, vyzkoušejte různá meditační cvičení, která vaší psychice výrazně uleví a nenakládejte si toho na sebe tolik.
S blížícími se Vánocemi po nás naši blízcí budou chtít vědět, co si přejeme pod stromeček. To se může zdát jako příjemná otázka, ale opak může být pravdou. Ne vždy máme v záloze seznam předmětů či zážitků, které nutně potřebujeme mít. Často se může dostavit pocit, že už máme vlastně všechno.

Nepřehlédněte

Už jste někdy slyšeli o ASMR? O technice, která vám díky souboru zvuků dopřeje příjemný pocit uvolnění, relaxace a pomůže vám rychleji usnout? Pokud ještě ne, lepší pozdě než vůbec. Mrkněte, v čem spočívá její tajemství. A proč jí propadlo tolik lidí.
Vybíráte mobilní telefon pro dítě? Nejdůležitější je řídit se zdravým rozumem. Dítě v první třídě mít telefon nemusí. Kdy je tedy vhodný čas a co zohlednit při výběru?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek