Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Shopaholicadel: příběh o Štědrém dni, potratu a hledání svobody

Influencerka Shopaholicadel zažila nečekaný Štědrý den, když došlo k rozchodu s jejím partnerem Janem Kulasem (30). Veřejnost se dozvěděla o těhotenství a potratu, na což okamžitě reagoval expřítel obviněním z nemocničního pobytu způsobeného alkoholem. Nyní Adéla odmítá spekulace o nových vztazích a vyjadřuje lásku k své nezávislosti. Jaké jsou její plány do budoucna a jak se vyrovnává s tlakem veřejnosti? To vše a více v našem podrobném článku.
Shopaholicadel
Shopaholicadel je teď ráda sama sebou

11. 01. 2024

11. 01. 2024

Shopaholicadel a bouřlivý Štědrý den

@steveooo_official

shopaholicadel a Jan Kulas hádka 25.12. ROZCHOD

♬ původní zvuk – SteveOoo
Hádka v přímém přenosu

Shopaholicadel (30) nedávno prošla nelehkým Štědrým dnem, když došlo k rozpadu jejího vztahu s Janem Kulasem (30). O Vánocích se do veřejného povědomí dostala informace, že influencerka byla dokonce těhotná a musela podstoupit potrat. Nicméně její bývalý partner ihned reagoval tvrzením, že byla v nemocnici kvůli alkoholovým problémům.

Odpověď na spekulace a odmítnutí nápadníků

Nyní Adéla vystoupila veřejně, aby zodpověděla spekulace ohledně svého soukromého života. Odmítla nabídky na nový vztah, a to i od influencera ShopaReného, který se jí snažil zalíbit. Adéla zdůraznila, že příjemně na ni působí být sama, nezávislá na někom jiném a nemít povinnosti vůči partnerovi.

Závazky a budoucnost

Ve svém živém vysílání na Instagramu Adéla reagovala na případné budoucí vztahy s tím, že si chce užívat svobody bez nutnosti přizpůsobovat se někomu jinému. Odmítla tlak a přání od nápadníků a jasně uvedla, že nebude svůj život měnit kvůli očekáváním druhých.

Osobní vzkaz pro všechny posmívače

Vzkaz Adély pro ty, kteří si dělají legraci z její situace, byl jasný: “Jsem sama sebou, jsem taková, jaká jsem. Pokud se to někomu nelíbí, je to jeho problém. Já se kvůli někomu měnit nebudu.” Tímto vyjádřením influencerka zdůraznila svou odhodlanost zůstat věrná sobě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Agáta Hanychová znovu v sítích lásky: Tentokrát s bývalým! Co se skrývá za tajemnou svatbou?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Není nevěra jako nevěra? Už to tak vypadá. Zatímco někdo se kvůli takovému pochybení bičuje celé měsíce, jiný si v pocitu, že své polovičce nasadil parohy výkladní skříně, doslova libuje. Holt každý to má jinak!
Zimní móda má svá specifika. Když venku sněží a teploty jsou na bodu mrazu, je třeba se podle toho oblékat. Vzít si péřovku, na nohy plátěnky a na hlavu nic, vypadá stejně, jako když si v létě obujete k plavkám sněhule. Zkuste experimentovat. Určitě najdete, co vám bude nejen slušet, ale hlavně vás zahřeje.
Trávíte v posilovně každou volnou chvíli? Tak trochu „flákáte“ pravidelné kontroly u zubaře? Pokud navíc často ponocujete, své šance na otěhotnění dramaticky snižujete. Jak s tím vším souvisí televizní ovladač?
Známe to všechny, každé z nás se občas stane, že nás přepadne úzkost nebo stres, nic nás nebaví a svou budoucnost vidíme v černých barvách. V této chvíli je zapotřebí zvolnit a udělat si čas sama pro sebe alespoň na pár desítek minut.
Už dlouho toužíte po víkendu ve wellness, ale jak časové, tak finanční důvody vám to neumožňují? Nezoufejte, máme pro vás hned několik rad, jak si udělat wellness víkend doma.
Zařizování ložnice je poněkud obtížné. Přece jen chceme z místnosti vykouzlit oázu klidu, do které se budeme každý den velice rádi vracet. Mnohdy se však stane, že sáhneme po něčem zcela jiném, než co do ložnice patří a rázem je příjemný pocit z ní fuč. Zkrátka a dobře tam neproudí ta energie, která by přispívala ke kvalitnímu spánku. Naštěstí je tu ale stále feng-šuej, podle kterého se můžeme řídit.
Nejúchvatnější pláže světa? Tyhle si zamilujete. Existují totiž místa, o kterých jste zákonitě nevěděly a my jsme se rozhodli vám je odtajnit. Tak schválně, kam byste se chtěly podívat?
Svatební sezóna je před námi. A tak si položme společně otázku: Na co vzpomínáme, když jsme byly na kamarádčině svatbě? Většina z nás si vybaví nevěstiny šaty, účes, vizáž... Co si budeme povídat - muži tohle moc neřeší. Maximálně se vyjádří, že to bylo fajn nebo že se přejedli. Zeptali jsme se svatební specialistky, na čem by se o svatbě rozhodně šetřit nemělo, abyste pak nebyly zklamané.
My ženy každý den vyhlížíme návrat partnera, a tak trochu potají doufáme, že nás alespoň jednou za čas překvapí krásnou kytičkou. Květiny milujeme, jsou pro nás symbolem toho, že na nás tomu druhému záleží. Dřív pánové nosili domů květiny pravidelně, dnes je to jiné. Pánové, pokud jste sem tajně zabloudili a hledáte tip, jaké květiny mají ženy rády, čtěte dál!
Kdy je vhodné si dopřát si saunu kdy se vyplatí ulevit chodidlům? Horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové vám napoví, co byste měly očekávat, a čemu se tento týden raději vyhnout.
Umět lyžovat, bruslit. Dnes běžný standard pro mnoho rodin. Ale co když vaše dítě zimní sporty nezajímají? Má k nim odpor? Může se vám podařit ho překonat?
Patříte mezi milovníky filmových novinek, nebo jste naopak v kině nebyli ani nepamatujete? Letos na jaře má premiérů celá řada báječných filmů a to je skvělá příležitost vyrazit za kulturou. Jaké filmy patří mezi ty nejočekávanější v dubnu a květnu? Možná, že vylákají do nejbližšího kina za zážitkem i vás.

Výběr článků

Kadeřník Samuel Ryde má netradiční zálibu. Fotí momentky každý den ve stejný čas a to už deset let. Co ho motivovalo k jeho neobvyklému koníčku a jaký v něm vidí význam? Přečtěte si víc!
Agresivita zahrnuje komplex jednání, které patří do lidské společnosti. Nelze ji ze života vyloučit, protože má nejen své negativní, ale také pozitivní stránky. Pomáhá nám přežít i překonat různé překážky. Pokud se však projevuje ve formě destrukce a násilí, do společnosti nepatří.
Jak poznat u dětí, že se objevily neštovice? Jak se správně o pupínky na dětské pokožce postarat a co dělat, aby pupínky co nejrychleji zmizely, nejlépe bez pozdějších jizviček?

Nepřehlédněte

Znáte to taky? Je pracovní den, na seznamu máte jeden milník za druhým a prokousáváte se úkoly. Jenže…nestíháte. Nestíháte vyzvednout děti ze školy, nestíháte si zacvičit, nestíháte šéfovi dodat materiály, které jste mu slíbila už minulý týden… A už vůbec nestíháte jíst. Co kdybychom vám ale řekli, že zdravé, chutné a vyvážené jídlo si můžete dopřát kdykoliv a kdekoliv?
Špatné zprávy se valí ze všech stran. Jejich kadence a obsah nedají mnohým spát. Odolat tlaku negativních informací není snadné. Nervy pracují a napětí roste. Snižte ho alespoň u sebe, než překročí onu pomyslnou hranici. Přinášíme vám pár tipů, jak se se stresem dnešních dnů vyrovnat.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek