Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Tom Cruise a jeho tajemství mladistvého vzhledu: Dbá na různorodost ve cvičení i stravě

Málokdo z nás by tomuto oblíbenému a nadanému americkému herci odhadoval jeho skutečný věk, a to 60 let. Tento fakt jistě potvrdíte, pokud jste v nedávné době zhlédli film Top Gun: Maverick. Zdá se, jako by to nemohlo být už neuvěřitelných 36 let. Ale je! A Tom Cruise vypadá pořád skvěle. Jak to dělá?
Tom Cruise
Tom Cruise o sebe dbá po všech stránkách a je to vidět.

29. 11. 2022

Právě ve filmu Top Gun z roku 1986 na sebe Tom Cruise nejvíc upozornil. Na stejné úrovni, ne-li o něco vyšší, jsou z filmy z řad Mission: Impossible. Tom coby Ethan Hunt se ukázal ve všech šesti zfilmovaných verzích.

Mnozí z vás možná netuší, že další dva budou v blízké době následovat. Mission: Impossible 7 během roku 2023 a Mission: Impossible 8 v roce 2024.

Mezi další populární snímky s Tomem v popředí patří například akční sci-fi Na hraně zítřka, Rain Man po boku Dustina Hoffmana, Vanilkové nebe se známými kolegyněmi Penélope Cruz a Cameron Diaz, velkolepý film Poslední samuraj, Minority Report, Interview s upírem a mnoho dalších.

Pravý superhrdina

Tom Cruise svůj talent a šarm prokázal v každém odehraném filmu, ať už v roli hlavní, nebo vedlejší. Je proslulý tím, že jako jeden z mála herců dnešní doby se nebojí akčních a dobrodružných scén a všechny točí on sám, žádní dvojníci. Nemá problém jít za hranice svých možností a tuto image superhrdiny si dokázal udržet po celou svoji dlouhou kariéru herce.

trailer k filmu Top Gun: Maverick (2022)

Nicméně jeho popularita nevzrostla jen díky hereckému umu. Velkou roli sehrává jeho vzhled (přestože měří jen 170 cm), a to již od mládí. Jinými slovy nám Tom Cruise doslova zraje před očima a stále zůstává jedním z nejvíc sexy mužů planety.

Čím to, že Tom Cruise stále vypadá tak dobře

Kolik mužů ve vašem okolí by se v šedesáti mohlo pyšnit takovou kondicí? Každému je jasné, že Tom Cruise o sebe pečuje. Pravdou však zůstává, že se v základu neřídí ničím nestandardním; normálně cvičí a zdravě jí.

Jídelníček Toma Cruise

V zásadě se vyhýbá nezdravým a mastným jídlům. Sacharidy konzumuje jen v omezené míře a cukr vynechává úplně. Jeho oblíbenou svačinkou jsou ořechy a borůvky, případně jiné ovoce. Cruisův jídelníček zahrnuje ryby, vaječné bílky, kuřecí maso, ovesné vločky, zeleninu, syrovátkový protein a další základní zdravé potraviny. Jídlo přednostně upravuje na menší teploty, aby si zachovalo co nejvíce živin.

K TÉMATU  Netradiční dekorace pro vaši domácnost? Udělejte si radost vlastními výtvory a recyklujte nepotřebné věci, které najdete doma!

Zhruba před dvěma lety prý najel na dietu Davida Beckhama a po jeho vzoru začal konzumovat jen 1200 kalorií denně.

Cvičební plán Toma Cruise

Do cvičení vkládá stejnou míru odhodlání jako do svých akčních scén, nicméně není zastáncem dennodenní dřiny v posilovně, zato dbá na všestrannost. Aby se udržel v kondici, neomezuje se tedy na žádné konkrétní cvičení, spíše si užívá nenáročných tréninků a dalších různých dobrodružných aktivit, jako je pěší turistika, šerm, běh, jízda na kajaku atd. Klíčem pro jeho mladistvého ducha je zkrátka životní různorodost.

Plastické úpravy?

Co víme s jistotou, tak že se Tom Cruise ve svých čtyřiceti na radu dentisty odhodlal k nošení rovnátek (ty údajně sundával jen na natáčení) a vybělení zubů. Stal se tak nejen více sexy mužem, ale současně i inspirací pro již dospělé osoby, které též nebyly spokojené se svým úsměvem.

Plastické úpravy obličeje herec odmítá, přestože ho paparazzi v minulosti vyfotili s podivně nafouknutým obličejem, jako kdyby si nechal napíchat botox. Nebylo by se ale čemu divit, jestli si občas nechá nenápadně něco píchnout.

trailer k filmu Mission: Impossible (2023)

Za vším stojí hlava

Nezpochybnitelný vliv na celém vzhledu je jeho nastavení mysli, ze kterého čerpá energii. Dále si tento americký herec nepřipouští, že by mohl selhat. Pokud něco nevyjde podle jeho představ, zastává názor, že nemá smysl se v tom hluboce pitvat. To akorát vede k nečinnosti. Plánování si nových a nových cílů vede ke zvýšení kontroly nad vlastním životem a k posilnění charakteru. S takovým postojem není divu, že je Tom Cruise tam, kde je.

Chlap jak má být

Jako poslední bod skládačky vnímá Tom svůj oděv. Často tohoto herce spatříte v obleku nebo v jiném perfektně sladěném outfitu. I to podtrhuje jeho šarm a sex appeal.

K TÉMATU  Zkuste se nezasmát. Tyhle kočičky vás svým dováděním naladí na zbytek dne
Cruise
Vždy skvěle oháknutý Tom Cruise.

A nejdůležitější bod na závěr, člověk by se měl mít rád takového, jaký je. Přijmout se se všemi svými neduhy, ze kterých udělat svou přednost.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Stravování podle Kate Beckinsale: Minimum sacharidů, hodně zeleniny

Dekáda nejlíbeznějšího páru v Hollywoodu: Blake Lively a Ryan Reynolds

Zdroje článku:
www.menshealth.com, www.marca.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Váš přítel má z předchozího vztahu dítě a vy se obáváte, zda novou situaci všichni obstojně zvládnete? Máme pro vás několik tipů, se kterými se na celou situaci můžete podívat z té lepší stránky. Co dodržet, aby to fungovalo?
Máme tu začátek nového roku 2021 a určitě si spoustu z vás dalo nějaké předsevzetí! Například začít cvičit, jíst zdravěji, chodit na procházky, myslet více pozitivně, být lepší přítelkyní či přítelem či být lepším rodičem. Vaše předsevzetí se mohou lišit, ale stejně vás všechny něco spojuje. A to to, že jich chcete dosáhnout! Proto vám v tomto článku zmíníme 3 důležité kroky, jak na to. A věřte, že pokud se těchto kroků budete držet, tak máte vyhráno.
Koberec, nebo lino? Tradiční otázka, kterou si pokládá každý při rekonstrukci, nebo stavbě nového bydlení. Podlahy mohou určovat charakter místnosti, pokud jsou tedy zvoleny správně. Jak koberec, tak lino mají své klady a zápory, takže stojí za to udělat nějaký průzkum a porovnat podlahy, abyste našli to nejlepší.
Z ničeho nic srdce bije na poplach, žaludek se sevře a vy se cítíte svým partnerem či partnerkou zrazeni. Ano, to je žárlivost, která je v nízké míře naprosto přirozená.
„Petra je tak úspěšná a krásná. Té se nikdy nevyrovnám.“ „Když půjdu ven v téhle sukni, určitě si o mně moji kolegové řeknou, že nemám vkus.“ „Moje děti mají tak nešikovnou mámu. Vím, že to jiné matky zvládají všechno mnohem lépe.“ Něco vám chybí - a to je sebeláska!
Zatímco k vánočnímu hodování neodmyslitelně patří cukroví, vaječný koňak, svařák, smažený kapr, řízky, chlebíčky a spousta jiných dobrot, naše tělo už si tuhle smršť tolik neužívá. Připravte se na vánoční svátky s předstihem a posilněte svá játra.
Rak je čtvrtým znamením horoskopu, které začíná vládnout 21. června a 22. července ho dále střídá Lev. Ale nepředbíhejme. Jedná se o vodní znamení, které je, jak název napovídá, reprezentováno rakem.
Dnes je ten správný den pro návštěvu kadeřníka. A pozor na náhodné setkání! Můžete se skutečně zamilovat! Co dalšího radí astroložka Naďa Šmídová pro dnešní den?
Zima se nese ve znamení deprese a pochmurného počasí. Právě počasí může za pokulhávající náladou a právě špatná nálada vám dělá ty dny zbytečně dlouhé a nepříjemné. Naštěstí máme recept, jak vyzrát jak na zimní depresi, tak na pochmurné počasí. Zkrátka si jen zalezte do peřin a pusťte si jeden z filmů, který doporučujeme. Rozhodně vás zahřejí na duši!
Jste-li ve věku 55+ a hledáte zaměstnání, můžete se s tím běžně setkat. Věková diskriminace při žádosti o zaměstnání je v naší zemi poměrně běžná. Způsobů, jak ji prokázat a jak se jí bránit, není bohužel mnoho. Ale jsou.
Osmadvacetiletá Eva Burešová na sebe poprvé upozornila v soutěži Česko Slovensko má talent a prozpívala se až do finále. Pro její kariéru to byl ale teprve úplný počátek.
Lékaři vám často promlouvají do duše, abyste se lépe starali o srdce a mozek. Na jeden orgán ale často zapomínají. Přitom jde o ten největší v těle, který je zároveň nejdůležitější pro naši obranyschopnost. Sídlí v něm až 80 % buněk imunitního systému. Jedná se o střeva a je důležité je mít v dobré kondici. Jedině tak budete připraveni na případný střet s koronavirem.

Výběr článků

Crop top mikiny se těší nejen v této sezóně nesmírné popularitě. I když jsou samy o sobě extrémně módní, potřebujeme vědět, jak je kombinovat, abychom dosáhli požadovaného efektu. Proč je musíte mít?
Nevzhledné vypouklé bříško, potíže s trávením a jiné problémy mohou být příčinou rozestupu břišních svalů. Mylnou představou jsou také klasické obyčejné cviky, které by měly s diastázou pomoct. Co diastáza přesně znamená a co na ni zaručeně zabírá?
Agresivita zahrnuje komplex jednání, které patří do lidské společnosti. Nelze ji ze života vyloučit, protože má nejen své negativní, ale také pozitivní stránky. Pomáhá nám přežít i překonat různé překážky. Pokud se však projevuje ve formě destrukce a násilí, do společnosti nepatří.

Nepřehlédněte

Že se rybí olej nevábné chuti musí jenom konzumovat? Možná vás nikdy ani ve snu nenapadlo, že když ho začnete používat jako krém, můžete díky němu zkrásnět. Dáte mu tedy šanci? Nebudete litovat!
K dostání nejsou jenom pomeranče nebo grapefruity, ale také pomela, která se nejvíce prodávají právě na sklonku roku. V této době jsou také nejlevnější, i proto možná sídlí na stole nejednoho člověka.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek