Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Bakaláře mám. A co dál?

Dopadlo to skvěle – podařilo se vám úspěšně obhájit titul bakaláře. Tři roky snažení, učení, skládání zkoušek a trávení spousty času nad psaním bakalářky přinesly zasloužené ovoce a vy si můžete před jméno hrdě začít psát titul Bc. Co ale dál? Stačí vám to, nebo byste rádi pokračovali dál? Magisterské studium rozhodně není k zahození a díky němu se vám otevřou zase úplně nové možnosti. A kdy jindy se pustit do dalšího studia, než právě teď – protože čím budete starší, tím to půjde o něco tíž.
studium
Jaká bude vaše další cesta za vzděláním?

Studovat nemusíte jen v Praze

Výhodou navazujícího magisterského studia je také to, že jej nemusíte studovat na stejné škole, kterou jste absolvovali. Pokud vás například vzali na bakalářské studium do Prahy, která je pro vás ale dost vzdálená, může být nyní vaší cílovou stanicí pro magisterské studium Ostrava. A stejně tak se můžete rozhodnout, zda budete pokračovat na státní škole, nebo chcete vyzkoušet něco jiného a pustíte se do studia soukromé školy, která třeba nabízí zajímavější a užitečnější obory.

Soukromá vysoká škola Praha i další města

Pokud se rozhodnete pro placenou a mnohdy zajímavější nabídku vysokoškolského studia, nemusíte se poutat jen na jedno místo. Dnes už je totiž soukromá vysoká škola v Praze i v jiných městech napříč celou republikou. A její výhodou je zejména to, že nabízí nejen modernější prostředí a pomůcky v porovnání se státními univerzitami, ale hlavně má také individuální přístup, takže si budete moci přizpůsobit rozvrh dle vašich časových možností.

Navazující magisterské studium v Ostravě, Praze či jiném městě tak může být skvělou volbou, jak nejen zdokonalit své znalosti a dovednosti, získat magisterský či inženýrský titul, ale zároveň také, jak skloubit studium s prací či osobním životem. Proto neváhejte a pusťte se do studia bez odkladu.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Obnošené džíny, které už nosíte méně, ale vyhodit je nechcete. Pád snadných tipů a z vašeho odloženého kousku se může stát opět oblíbené oblečení. Tyhle chytré vychytávky vám ukážou, jak džíny vylepšit nebo využít na něco úplně jiného.
Pro pobyt v přírodě a při různých sportovních aktivitách venku jistě oceníte funkční oblečení, se kterým vás nepřekvapí žádné počasí ani nepříznivé podmínky. Proto bude nejlepší volbou softshellový materiál, s nímž se nemusíte bát žádného dobrodružství.
Jestliže pracujete doma stále, máte již nastavená pravidla, jak home office zvládat. Ale možná s home office začínáte, třeba právě díky povinné karanténě.
Výběrem svatebních šatů stráví mnoho nevěst i několik týdnů. Patříte k těm, které se nemohou rozhodnout? Nechte se inspirovat módními trendy roku 2022 a možná najdete, co hledáte.
Ve světě kosmetiky najdeme celou spoustu zajímavých produktů. Zatímco některé jenom oživí naši unavenou pleť, jiné toho umí daleko víc. Mluvíme kupříkladu o ricinovém oleji, který je tím, co ženě nesmí chybět v koupelně.
Taky jste už zkoušeli všechno možné, ale kila stále nejdou dolů? Už vás přestává bavit ten koloběh diet a poté opětovného přejídání? V dnešním článku vás seznámím s jednou metodou, díky které zaručeně zhubnete! A víte, co je na tom nejlepší? Že žádné diety a restrikce vás nečekají!
Osmadvacetiletá Zoraya ter Beeková, která bojuje s těžkými depresemi a hraniční poruchou osobnosti, se rozhodla pro eutanazii. Přes svůj mladý věk a fyzické zdraví jí lékaři sdělili, že její psychický stav se již nezlepší. Podle Daily Mail podstoupí tento krok již na začátku května.
Vychutnejte si nejzábavnější kompilaci ze společného života s domácími mazlíčky. Psi a kočky jsou úžasní, a i přes jejich rozdíly mají spoustu společného. Patří mezi zvířátka, která máme doma nejčastěji. A umí tropit pěkné vylomeniny!
Letošní vánoční svátky přišly doslova nečekaně. Člověk ani nestihl zamhouřit oka. A možná právě proto, že svou pozornost věnoval něčemu jinému, teď nemá ani vyzdobený svůj příbytek. Pokud stejně jako mnozí ostatní doháníte veškeré vánoční resty, možná máte na seznamu i položku: vyzdobit interiér. A od toho jsme tu my.
I když je neděle od slova nedělat, měly byste dokončit vše rozdělané. Odpočinek potřebují předevšán vaše vnitřní orgány. Je důležité zaměřit se na správný jídelníček a očistu střev. Co ještě přinese novoluní v Panně?
Jmenuji se Marcela Hlaváčková a jsem mentorka a koučka osobního a profesního růstu. Pomáhám lidem na cestě k sebevědomí, úspěchu a štěstí, protože já sama vím, jak je na cestě životem mnohdy záchranné lano potřeba. I proto se teď před vámi pomyslně obnažuji a povím vám příběh, který není ničí jiný než můj. Jsem stejná jako vy, jsem taky jenom člověk.
Chcete svého partnera obdarovat krásnou, novou a stylovou peněženkou? Rozpadá se mu ta stará v ruce? Možná si pokládáte otázku, která z nabízených bude tou nejlepší. Je třeba si uvědomit, že pánové uvažují trochu jinak a že i jejich požadavky na tento módní doplněk se mohou lišit. Předně se tak moc nekouká na celkový design.

Výběr článků

Milování s partnerem už tak trochu není, co bývalo? Vezměte otěže do svých rukou a navraťte do vztahu ztracenou vášeň. Jak? Přece s pomocí špenátu, jablek a ovesných vloček! To jsou ty správné prostředky, které mohou oživit vaše libido.
Nově budou Francouzky moci mít děti i bez partnera. V Česku na tohle zatím mohou ženy zapomenout. Změna legislativy o umělém oplodnění je v nedohlednu.
Není nevěra jako nevěra? Už to tak vypadá. Zatímco někdo se kvůli takovému pochybení bičuje celé měsíce, jiný si v pocitu, že své polovičce nasadil parohy výkladní skříně, doslova libuje. Holt každý to má jinak!

Nepřehlédněte

Známe to všechny. Potkáme nového partnera, nechybí tomu jiskra ani sexuální náboj. Na sex s ním myslíme prakticky neustále. Nejraději bychom z pod peřiny vůbec nevylezly. Ale dejte tomu tři čtyři roky a téměř všechen sexuální apetit vyprchá. Ne však nenávratně.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek