Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

4 nadčasové kousky do vašeho šatníku, které nikdy nevyjdou z módy

Ať už jste milovníci módy, nebo jde toto trochu mimo vás, stojí za to si připomenout pár kousků, ze kterých postavíte skvělé outfity.
nadčasové kousky
Tričko, džíny, sako a košile. S takovou máte veškerou základní výbavu ve skříni.

25. 04. 2022

Jednoduše už se vám s nimi nemůže stát, že nemáte co na sebe. Máte totiž své nadčasové kousky, které se dají kombinovat (téměř) se vším.

Padnoucí džíny

Ať už to jsou slimky, moderní flare jeans nebo stále trendy mom jeans, základem je, aby vám perfektně seděly. Nestárnoucí nadčasovou klasikou jsou tmavě modré džíny rovného střihu. Ty můžete vzít jak k bílé košili a lodičkám, tak i k obyčejnému tričku a teniskám.

džíny
V případě džínů by měla zvítězit kvalita před kvantitou.

Pokud se v rovném střihu necítíte, není nic jednoduššího, než je vyměnit za vámi oblíbený, jiný střih. Pamatujte však na to, že kvalita je vždy, a v tomto případě to platí ještě o něco více, nad kvantitou. Proto si dejte čas při hledání těch opravdu padnoucích a nebojte se zainvestovat.

Kvalitní džíny s vámi rozhodně pár let vydrží. Pamatujte na to, že čím vyšší podíl elastanu, tím budou sice džíny pružnější, ale o to rychleji se takzvaně “vygajdají” a nebudou vypadat dobře.

Džíny by vám na první vyzkoušení měly být o něco těsnější, než byste si přála, ty opravdu kvalitní totiž vždy trochu povolí a přizpůsobí se tak vaší postavě.

Bílé tričko

Mezi nadčasové kousky patří i obyčejné bílé tričko. Je totiž všechno, jenom ne nudné. Pokud zvolíte padnoucí střih, unosíte ho jak na kafe s kamarádkami, odpolední procházku nebo pracovní poradu či důležitou schůzku.

tričko
Už máte v šatníku bílé tričko? Jestli ne, honem pořídit.

K sukni, k džínům, volným kraťasům, společenským kalhotám. Zkrátka je to “must have” kousek každého šatníku. Při výběru toho svého dbejte na to, aby tričko bylo ze stoprocentní bavlny a mělo vyšší gramáž, díky tomu nebude průhledné, bude působit mnohem elegantněji a vydrží s vámi déle jak jedno vyprání.

Sako

Základ je, aby vám perfektně sedělo. A bylo v barvě, která koresponduje s vaším šatníkem. Zda to bude béžová, černá nebo sytě růžová už je potom jedno. Materiál by měl být pevný, opět z přírodních látek a v ideálním případě s podšívkou, aby neplnilo pouze estetickou funkci, ale také vás trochu zahřálo.

K TÉMATU  Oversize móda stále letí. Počítejte si ní i letošní zimu. Jak ji správně kombinovat a vyladit k dokonalosti
sako
Sako není jen formální záležitost. Hodí se i ke sportovnímu stylu.

Vybírat můžete z nespočtu střihů, od oversize sak v trochu pánském stylu přes ta trendy crop až po vypasovaná saka s vycpávkami na ramenou. Je to čistě na vás.

Bílá košile

Na první pohled už trošku ohraný kousek, se kterým ale vykouzlíte sto a jeden skvělých outfitů. Od jara do jara. Čestné stylové. Proto rozhodně patří mezi nadčasové kousky.

košile
Vybrat si košili může být oříšek, ale vyplatí se.

Vybírejte opět kvalitní materiál a pamatujte, že čím “pevnější” materiál bude, tím bude košile vypadat formálněji, ale také bude o to méně pohodlná a samozřejmě se bude o trochu více mačkat.

Skvělým materiálem, především tedy na přicházející léto, je velmi známý a právem oblíbený len. Na umělý polyester v tomto případě raději zapomeňte.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Laformela vytvořila udržitelnou rovnováhu protikladů

VAN GRAAF Junior Talent 2022: S černočernou kolekcí zvítězil Tomáš Němec

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Čeká vás stěhování nebo jen měníte interiér vašeho současného bydlení? Rády byste se zbavily nepotřebných věcí a pustily do vašeho bytu nebo domku více světla, pozitivní energie a jarního vzduchu? Co takhle vyzkoušet metody podle čínské tradice Feng Shui? Díky ní může být prostor, kde žijete, v absolutní rovnováze. Mělo by to být místo, kde byste se měly cítit příjemně a pohodlně, a zároveň nebýt zahlceny zbytečnými věcmi.
Váhy, jak již jejich zástupce napovídá, se ve svých životech neustále snaží nalézt rovnováhu a harmonii, a to ve všech oblastech. Váhy mívají vytříbený vkus, dokážou ocenit umění a osoby, které mají hluboké znalosti. Samy mají smysl pro tvořivost.
Face roller je oblíbený nástroj, který se využívá k péči o pleť a pokud ho ještě nemáte doma, zřejmě si klepete na čelo, jak by vám ”šudlání” kamenem po obličeji mělo vyhladit vrásky. Pojďme si proto zopakovat, co vlastně face roller je, jaké jsou jeho výhody a mýty, a především, jak s face rollerem pracovat.
Dům, do kterého je vidět téměř ze všech stran. Skleněný dům se poprvé objevil v roce 1949. Slavnou stavbu navrhl americký architekt Philip Johnson, získala jméno Glass House a stojí na Ponus Ridge Road v Connecticutu. Její vzhled inspiruje dodnes stavby po celém světě. Myšlenka otevřeného domu s prostým tvarem nabízí skutečně raritní bydlení, a jeho hlavním rysem je jednoduchost a minimalismus. A samozřejmě také dokonalý výhled do zahrady kolem, ale i mnohem dál. Prosklený dům si můžete nechat postavit i vy.
Lákavé cedule na obchodech. Sleva na každém rohu, na každém billboardu, v každé reklamě. Přitahují vaše oči a slibují skoro neuvěřitelné. Jsou povánoční slevy opravdu tak výhodné? Dá se jim odolat?
S blížícím se létem se všechny ženy těší na slunečné dny a plážové dovolené. Je to čas, kdy si můžeme vychutnat sluneční paprsky a přidat trochu barvy našemu životu. Ale abychom si užily sluníčka v plné míře, je důležité chránit naši pokožku a zároveň dosáhnout krásného a přirozeného opálení. V tomto článku vám přinášíme tipy na inovativní produkty, které vám pomohou dosáhnout dokonalého letního vzhledu. Od krému do solária až po samoopalovací krém na obličej - máme pro vás všechno!
Čtení rozhodně není pro každého. Někdo se vymlouvá na to, že na čtení nemá čas, další se zase raději podívají na film, než aby si otevřeli knihu. Ale víte, o co přicházíte tím, že čtete málo nebo vůbec? Možná po přečtení tohoto článku na knihy změníte názor.
Milování s partnerem už tak trochu není, co bývalo? Vezměte otěže do svých rukou a navraťte do vztahu ztracenou vášeň. Jak? Přece s pomocí špenátu, jablek a ovesných vloček! To jsou ty správné prostředky, které mohou oživit vaše libido.
Víte, co vás čeká tento týden? Kdy je vhodný čas na zkrášlující procedury a kdy třeba na početí potomka? Tento týden můžete obojí. A co ještě? Horoskop krásy a duševního zdraví pro vás připravila astroložka Naďa Šmídová.
Někdo jich má málo, jiný zase až moc. Pihy jsou nedílnou součástí pokožky každého z nás. Drobné pihy krásy jsou víceméně neškodné, ovšem to neznamená, že by znaménka nebyla riziková. Naopak. I ony se v budoucnu mohou proměnit v zákeřný melanom, kterému jde předejít jedině poctivou prevencí u dermatologa. A my známe jednu moderní metodu, před kterou neuteče žádné znaménko.
A. G. house v Sondriu stvořil architekt Rocco Borromini. Moderní dům stojí na úpatí Alp na okraji údolí Valtellina a nabízí panoramatický výhled do všech světových stran. Stavba vznikla jako spojení původní stodoly s novostavbou, a drží se hlavní myšlenky, kterou je čistý a vzdušný prostor. Ten je charakterizovaný střídáním masivního dřeva a bílých stěn. Dominantní jsou velká panoramatická okna a použití tradičních materiálů, které korespondují s místní alpskou architekturou.
Menstruační kalíšek rozdělil ženy na dva tábory – ty, co si bez něho menstruaci nedokáží představit a ty, které jsou jeho zarytými odpůrkyněmi. Ať tak, či onak, menstruační kalíšky jsou pomůckou, která ženám v mnohém uleví. V článku se dozvíte vše o menstruačním kalíšku i o jeho výhodách a nevýhodách.

Výběr článků

Aby vaše pleť vypadala zdravě, svěže a odpočatě, nemusíte vydávat horentní sumy za drahé pleťové krémy. I díky běžně dostupným surovinám bude vaše pleť zářivě krásná. Domácí pleťové masky na suchou pleť dodají pleti tolik potřebnou hydrataci a pro jejich přípravu stačí zajít jen do lednice.
Obujte si své Manolo Blahnik, protože holky jsou zpět. Druhá série „A jak to bylo dál...“ je stále v našich myslích (díky návratu Samanthy Jones), ale už teď se nemůžeme dočkat, jaké nové drama třetí série přinese.
Poslední víkend roku 2018! Sobotu si dopřejte spíše oddechovou a zbytečně se nedohadujte s ostatními, ať si na závěr roku nepokazíte náladu. Astroložka Naďa Šmídová připravila horoskop krásy a duševního zdraví, který vás připraví na to, co by vás mohlo překvapit.

Nepřehlédněte

Pro většinu lidí je ve vztahu nejdůležitější důvěra. Co se ale stane, když dojde k jejímu narušení? To se může stát nejrůznějšími drobnými způsoby – ale může vztah znovu vzkvétat po něčem tak závažném, jako je nevěra?
Na umělé nehty se používá gel nebo akryl. Některé ženy si je nemohou vynachválit. Jiné, a to i ty, které je třeba dočasně používaly, říkají "už nikdy více". Co rozděluje tyto dva tábory? Třeba jen to, že o umělé se nemusíte delší dobu starat a jsou stále upravené. Na přirozených nehtech musíte pracovat denně, jinak nebudou nikdy vypadat dobře.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek