Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

6 celebrit, které věčně trápí kila navíc, anebo se je naučily hrdě nosit!

Opravdu to není problém jen nás, obyčejných smrtelníků. I celebrity mají občas problémy s váhovými výkyvy, jen mají tu smůlu, že jsou všem na očích. A tak se musejí vypořádat nejen se změnou velikosti oblečení, ale i s komentáři fanoušků. A ne vždy je to příjemné.
kila navíc
Bebe Rexha umí svá kila navíc nosit! (foto: instagram/beberexha)

30. 03. 2022

Některé slavné dámy si z toho ale nic nedělají, umí svá kila navíc zkrátka nosit s noblesou. Jiné už si řekly dost a začaly na sobě pracovat. Které celebrity bojují s váhou dlouhodobě a stávají se tak pro nás, normální ženy, inspirací? Vždyť nikdo se občas neubrání tloustnutí – a není to jen o tom, že nám zachutnalo jídlo. Ženy tloustnou po porodech, kvůli stresu nebo s věkem.

Bebe Rexha

Krásná americká zpěvačka a textařka s albánským původem plní stránky bulváru dlouhodobě. Právě kvůli tomu, jak vypadá. Váhové výkyvy jsou u ní dost znát, někdy má Bebe Rexha zkrátka štíhlejší období, jindy zase plnější. Vesměs si z toho ale nic nedělá, je na své křivky pyšná, a to dokazuje i tím, jak se obléká. Na svých sociálních sítích navíc neváhá demonstrovat větší zadeček či silnější stehna v plavkách, ukáže celulitidu a zkrátka se za nic nestydí.

I na červený koberec nosí upnuté modely. Na začátku letošního roku ale měla slabší chvilku, když se světem sdílela video, v němž se dokonce rozplakala. Ve svém těle se necítila dobře, a měla potřebu to fanouškům sdělit. O dva měsíce později je ale všechno jinak, zpěvačka už se zase ukázala v krajkovém body i v plavkách a zdá se, že svou váhovou krizi zažehnala a zase začala mít svá kila navíc ráda. Tleskáme!

Demi Lovato

I tahle mladá a nadaná americká zpěvačka a herečka se svou váhou dlouho bojovala. Demi Lovato se proslavila už jako dítě, a to se dost podepsalo na její psychice. Prošla si kdečím, od závislosti na drogách a alkoholu, až po poruchu příjmu potravy. I ona se ale nakonec v rámci uzdravování sebe sama se svými kily smířila a přestala hubnout. V poslední době se ale o ní píše v souvislosti s tím, že se prohlásila za nebinární – necítí se býti ani mužem, ani ženou. Váhu už tak opravdu postavila až na druhou kolej.

K TÉMATU  Ilona Csáková slaví! 30 let od vydání první sólové desky Kosmopolis!
kila navíc
U Demi Lovato jsou váhové výkyvy na denním pořádku. (foto: instagram/ddlovato)

Jessica Simpson

Blonďatá americká herečka a zpěvačka Jessica Simpson se proslavila právě svou sexy štíhlou postavou, pak ale otěhotněla a všechno se změnilo. Během dvou těhotenství pořádně nabrala kila navíc a změnila se v kuličku. Při prvním těhotenství měla nahoře dokonce třicet kilogramů, což na dříve drobné blondýnce bylo skutečně znát. Po posledním porodu ale šla do sebe, začala na sobě dřít, a nyní se může chlubit asi nejlepší a nejštíhlejší postavou za celou svou kariéru.

kila navíc
Jessica Simpson všechno vysportovala a je takhle zase spokojená. (foto: instagram/jessicasimpson)

Christina Aguilera

Blonďatá ďáblice se zlatem v hrdle začínala svou kariéru s vypracovanou a extrémně štíhlou postavou. Jak šel čas, Christina Aguilera se změnila, a dnes se pyšní plnějšími křivkami. Také je neváhá vystavovat v přiléhavých šatech a kostýmech při vystoupeních. Na její váze se podepsalo těhotenství, ale i stres a samozřejmě věk. Právě s věkem ale zpěvačka dozrála a přiznala, že dříve svůj vzhled řešila až příliš. Dnes už je konečně spokojená i s většími stehny.

kila navíc
Christina Aguilera je pořád sexy baba. (foto: instagram/xtina)

Ewa Farna

I v českých vodách můžeme vídat ženy, které bojují se svou váhou. Příkladem za všechny je jistě mladá zpěvačka Ewa Farna. Dříve plnila, a vlastně stále plní, také ona stránky bulvárních časopisů. Je pravdou, že v dospívání nabrala opravdu hodně. Co hůř, ona na svá kila ještě upozorňovala zvláštními módními kreacemi a kostýmy, ve kterých jí to opravdu příliš neslušelo.

Dnes už je ale vyzrálou ženou, dvojnásobnou maminkou, obléká se o poznání lépe, a tak jí její kila navíc neskutečně sluší. Právě ona je inspirací pro mnoho mladých žen a dívek. Snaží se šířit osvětu, aby každá měla své tělo ráda takové, jaké je.

Jitka Čvančarová

I oblíbená česká herečka Jitka Čvančarová má kila navíc, a nutno dodat, že je nosí velmi hrdě. Oblékne na sebe v podstatě cokoliv – a je jen věc názoru, zda je to ještě vkusné, nebo ne. Ale co se rozhodně popřít nedá – ať se ukáže kdekoliv a v čemkoliv, srší z ní sebevědomí. Každému tak dokazuje, že to je to nejdůležitější. Mít se ráda!

K TÉMATU  Nejpřitažlivější muži světa. Hezouni všech věkových kategorií aneb dámy, těšte se
kila navíc
Jitka je svá a je vždy hodně vidět. (foto: instagram/jitkacvancar_official)

Zatímco britská zpěvačka Adele to v poslední době všem natřela, když shodila neuvěřitelných čtyřicet kilogramů, tyhle dámy se s kily navíc smířily a jsou nám všem vzorem. Navíc je fajn vědět, že ručička na váze kolísá každé stejně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

5 krásek ve větším měřítku. Koukněte na současné ikony PLUS SIZE modelingu 

Jarní dieta: Bezpečný dietní plán pro každého na několik dní! Zkuste to podle doporučení výživového poradce a připravte se nejen do plavek!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mnoho žen, ale i mužů může trpět zvýšeným množstvím uloženého tuku v různých částech těla. Ženy si často stěžují na takzvaná „madla lásky“, která se vyskytují v oblasti boků, nebo jsou nevzhledné tukové zásoby v místech kolem podprsenky, či podpaždí.
Během vánočních svátků se většinou neubráníme koupit domů jeden z jejich symbolů, a tím je vánoční hvězda. Krásná dekorativní rostlina, která vám však nemusí dělat radost zákonitě jen na konci roku. Lze ji totiž pěstovat prakticky celoročně. Víte, odkud se vlastně vzala?
Každou noc se nám během spánku může zdát třeba i 5 snů, jejichž délka je nejčastěji 15 až 40 minut. Odborníci na sny vysvětlují, že naše sny odrážejí základní vzorce lidského chování. Odráží to, kdo jsme, co potřebujeme a v co věříme. Jaké jsou nejčastější sny a jaký je psychologický pohled na to, co znamenají?
Proč společnost vnímá feminismus tak negativně? Má boj za rovnoprávnost žen v dnešní době ještě místo? Teď, když mají ženy volební právo, zdá se být mnohým lidem hlas feministek nadbytečný.
Podzim je tady, proto je čas obout se do teplejší a pevnější obuvi. Trendy pro podzim 2022 vás nadchnou. In je pohodlí a funkčnost. Mrkněte, jaké se letos budou nosit kozačky, kotníkové boty a boty na sníh. Pro každou ženu máme spoustu tipů, ze kterých si vyberete. Využijte podzimního Black Friday a nakupte nejlepší boty za zlevněné ceny. Boty si můžete pořídit i na další sezóny, proto volte kvalitní materiály a prověřené značky.
Obyvatelé hlavního města mají nyní další možnost využít přelomového tréninku pomocí elektrické stimulace svalů (EMS), který umožňuje náležitě procvičit 90 procent svalů v těle za pouhých 20 minut. Společnost BodyBody, která tuto unikátní formu péče o tělo nabízí, otevřela v Praze na Karlově náměstí své šesté pražské studio. V České republice je celkem dvanáct BodyBody studií.
Soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy podporujících správné fungování imunity. Znáte to, viry na nás číhají na každém rohu a do toho se denně potýkáme s až příliš mnoho stresovými situacemi. Proč tedy nepodpořit svoje jediné zdraví? Jste přípraveni?
Dceru jsem vychovávala od jejích devíti let sama, možná i proto jsme měly vždy krásný vztah. Byla jsem spíše kamarádka než matka, nebylo nutné ji nějak držet zkrátka, vždy se mi zdála rozumná a vyspělá, měla zodpovědnost a byla trošku jiná než její vrstevníci. I přesto všechno jsme se ale dostaly nyní do bodu, kdy mi nemůže přijít na jméno, přitom jsem jednala jen tak, jak jsem musela. Snad to jednou pochopí.
Svatba se plánuje od začátku do konce. Právě tohle ale přímo volá o to, aby něco nevyšlo podle představ. Někdy je to neškodný trapas, jindy nepříjemný pád. Typickým příkladem je házení kytice nevěsty!
Leoš Mareš v rámci akce DobroDen opět prokázal svou štědrost a dobrou vůli k pomoci. Tato dobročinná akce, kterou moderátor zahájil v roce 2015, spočívá v tom, že Leoš Mareš přispěje jednou korunou na charitu za každého svého sledujícího na sociální síti Instagram.
Zdá se, že se zloději poslední dobou spokojí s čím dál tím menší kořistí a způsobí větší škodu na dveřích a vybavení. Jak jim zabránit ve vloupání?

Výběr článků

Čeká vás stěhování nebo jen měníte interiér vašeho současného bydlení? Rády byste se zbavily nepotřebných věcí a pustily do vašeho bytu nebo domku více světla, pozitivní energie a jarního vzduchu? Co takhle vyzkoušet metody podle čínské tradice Feng Shui? Díky ní může být prostor, kde žijete, v absolutní rovnováze. Mělo by to být místo, kde byste se měly cítit příjemně a pohodlně, a zároveň nebýt zahlceny zbytečnými věcmi.
Designový sprchový kout na míru bude jedinečný. Koupelna může vypadat přesně podle vašich představ! Prohlédněte si netradiční sprchové kouty, a třeba se necháte inspirovat a dostanete nápad na vaše vlastní provedení.
Jedna z prvních věcí, kterou spatříte, jakmile vejdete. Designové věšáky jsou nápaditými a originálními kousky, které doladí interiér podle vašich představ. Na věšák patří všechno, co potřebujeme mít po ruce tak často, že to neschováváme do skříně. Designové věšáky ale nenajdou svoje místo jen za vchodovými dveřmi. Vyjímat se budou i v ložnici nebo dětském pokoji.

Nepřehlédněte

Costume Institute Gala neboli Met Gala. Největší a nejvýznamnější charitativní akce módního světa konaná každoročně první květnové pondělí ve prospěch Metropolitan Museum of Art v New Yorku. Po dvou letech je konečně zpátky, a to ve své plné kráse a extravaganci.
V Mexiku mají na propagaci svého mléka Alpura osvědčený recept, a tak není pro místní nic neobvyklého, když mezi regály rozjede svojí show tancující kráva. Před obchodem na ulici nebo uvnitř prodejny předvádí svoje kreace a baví nebo udivuje všechny, kteří se ocitnou v dosahu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek