Sobota , 07. 09. 2024

Regína

Eva Burešová: Renesanční žena s úsměvem Mony Lisy

Osmadvacetiletá Eva Burešová na sebe poprvé upozornila v soutěži Česko Slovensko má talent a prozpívala se až do finále. Pro její kariéru to byl ale teprve úplný počátek.
Burešová
Eva Burešová je oblíbená česká herečka. (foto: instagram/evabureshsalvatore)

21. 03. 2022

Eva Burešová se narodila 22. 7. 1993 v Hlučíně na Opavsku, Vystudovala pražskou konzervatoř, obor muzikál, a dnes patří k našim nejobsazovanějším seriálovým herečkám. Také k těm celkově velmi oblíbeným u diváků. V posledních letech se ale stále více věnuje i zpěvu, vystupuje v divadlech a muzikálech a zdá se, že nám toho má ještě hodně co nabídnout.

Muzikály i seriály

Eva Burešová moc dlouho nemusela dokazovat, jaký talent v ní dřímá. Jakmile vystudovala, dostala hned několik rolí ve známých a oblíbených muzikálech. Objevila se v Hamletovi, Času růží, Draculovi a Cyranovi. Širší veřejnost ale oslovila až poté, co začala hrát v komediálním seriálu Gympl s ručením omezeným, který se vysílal na Nově.

Zahrála si zde studentku a později servírku, která nádherně zpívá a snaží se dostat právě na konzervatoř. Hraní ale u Evy dlouho převažovalo, objevila se v dalších populárních seriálech jako Modrý kód nebo Slunečná na televizi Prima. Právě Slunečná z ní udělala hvězdu – jednu z nejoblíbenějších současných seriálových hereček. Kdo ví, možná i díky ní se stal seriál natolik úspěšným.

To, že umí opravdu zpívat, však dokázala, když se zúčastnila soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Zde si nevedla vůbec špatně a skončila na krásném druhém místě. I přesto mnoho lidí neskrývalo údiv, když se jí podařilo zabodovat i ve znovuobnovené anketě Zlatý slavík, kde se umístila na třetím místě, a porazila tak řadu mnohem slavnějších zpěvaček u nás. Po svém triumfu ale všem slíbila, že její hlas uslyšíme už mnohem častěji.

V hledáčku bulváru jako daň za slávu

Čím víc se Eva Burešová dostávala do povědomí lidí, tím více se její osoba začala ale propírat také v bulváru. Krásná a talentovaná žena si tak musela občas přečíst i nepříjemné komentáře na svou osobu. Ale tak už to v šoubyznysu chodí. Lidem ležel v žaludku zejména její atypický úsměv, ale Eva si z toho jako profesionálka nic nedělala, a nakonec všem poslala jasný vzkaz pomocí nové písničky s názvem Úsměv Mony Lisy.

K TÉMATU  Oppenheimer triumfuje na 81. Zlatých glóbech

To ale nebylo to jediné, co se v médiích v souvislosti s její osobou objevovalo. Hledáčku pisatelů neušel samozřejmě ani její vztah s kuchařem a porotcem kulinářské soutěže MasterChef Přemkem Forejtem. Dvojice nějakou dobu mlžila, ale nakonec svou lásku odhalila. Dnes už všichni vědí, že jsou pár a vypadají skutečně šťastně a zamilovaně.

Syn Nathaniel

Mladá umělkyně Eva Burešová je už také maminkou, v roce 2017 porodila syna Nathaniela, kterého má ze vztahu s muzikantem Michaelem Krásným. A málokdo také ví, že kvůli synovi si Eva změnila své jméno. V celém znění je totiž Eva Salvatore Burešová, jelikož syna nechali rodiče pokřtít v Itálii a chlapeček tak dostal další dvě jména. Jmenuje se tedy Nathaniel Adam Salvatore Krásný, herečka však chtěla mít aspoň jedno jméno se svým synem totožné, a tak přijala za své právě jméno Salvatore.

Burešová
Eva ve videoklipu k písni Úsměv Mony Lisy. (foto: instagram/evabureshsalvatore)

Po rozchodu s otcem jejího dítěte byla Eva hodně zlomená a na dně, což přiznala i v rozhovorech. Nakonec se však posbírala a v jednu chvíli se začala objevovat na veřejnosti s novým partnerem, kterým v té době byl tanečník Matyáš Adamec. Vztah se ale rozpadl a zdá se, že znovu šťastná bude dlouhodobě až v náruči již zmiňovaného, slavného kuchaře, Přemka Forejta.

Aktuálně natáčí Eva Burešová další nový seriál, zpívá z plna hrdla a zdá se, že má plno práce. Určitě o ní ještě hodně uslyšíme, ať už v souvislosti s jejími hereckými nebo pěveckými výkony, protože v jejím případě ten nahoře talentem nešetřil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Česko Slovenská SuperStar: skandál Knechtové i snaha Bartošové

Survivor po Česku aneb jak se kazí jedna z nejpopulárnějších reality show světa

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

S drobnými popáleninami se chtě nechtě občas potýká každý. Děti se často popálí nepozorností, když se motají kolem kuchyně. Dospělí pak při různých grilováních a táborácích, když přecení své síly, podcení sílu ohně, nebo se jim pod vlivem alkoholu zhorší koordinace pohybu a odhad. Pokud jsou popáleniny vážné, je třeba vyhledat lékařskou pomoc. Ale s těmi mírnějšími si můžete snadno poradit i bez doktorů. Inspirovat se můžete třeba radami našich babiček.
V dnešní době bezpochyby roste oblíbenost korejské a japonské kosmetiky a pomůcek pro krásu, nicméně ani ta čínská nezůstává v zapomnění. Počínaje čínskými bylinkovými čaji a pudry zaznamenal svět krásy instagramový vzestup křišťálového kamene na obličej – Gua sha. To je nástroj, který se používá k masáži obličeje pro čistší a zdravější pleť.
Miminka a domácí mazlíčci mají něco společného. Rádi o ně pečujeme a jsou roztomilí. Podívejte se na kočky, které se mazlí a hrají si s malinkými dětmi.
Možná, že vás nikdy nenapadlo, jaký vliv na váš spánek může mít právě výběr prostěradla. Kromě toho, že jeho barva dokáže ovlivnit atmosféru v místnosti, jeho materiál zase může mít na svědomí to, jakým způsobem se vám bude spát a čerpat síly na následující den. Na co všechno je při výběru prostěradla třeba brát zřetel a jak může prostěradlo ovlivnit vaše spaní? Přečtěte si, z jakých možností můžete prostěradlo vybírat a co od jakého materiálu očekávat.
Novoluní ve znamení Lva přináší 4. srpna 2024 příležitost pro nové začátky a sebevyjádření. Využijte tento čas k reflexi svých cílů a možností, zatímco planeta Merkur se chystá na svou retrográdní fázi. Zjistěte, jaké rituály mohou podpořit vaše záměry a proč byste měli být opatrní při zahajování nových projektů.
Hmat je jedním ze smyslů, který hojně používáme, ale málo si uvědomujeme, jak velký je to dar i pro všechny kolem nás. Dotyk druhého člověka je nenahraditelný, jak moc Vám chybí zjistíte, až když o možnost vzájemného tělesného kontaktu přijdete.
Když nefungují semafory, musí dopravu usměrňovat policisté. Někteří si práci zpestří tancem, kterým pobaví chodce i řidiče. Tady je deset policistů ze všech koutů světa, jejichž taneční kreace zachytili kolemjdoucí.
Jaro nám klepe na dveře a s ním i módní trendy tohoto roku. Péřové bundy zanedlouho přemístíme do hloubky skříní, naopak vytáhneme lehčí bundičky, které nebude třeba zapínat až ke krku. Abyste však letos okouzlili nejen muže, ale i zástupkyně něžného pohlaví, které jsou na módu často vysazené, zakomponujte do své stávající sbírky vzory. Právě jim se na jaře bude přikládat velký důraz.
Tento týdenní horoskop přináší mnoho zajímavých změn. V pondělí nás čeká akční den plný nových nápadů, zatímco úterý a středa budou ideální pro plánování a praktická řešení. Čtvrtek může přinést pocit nejistoty, pátek se zaměří na rodinné otázky a víkend s novoluním nás povede k důležitým rozhodnutím a novým začátkům.
Spodní prádlo - většina z nás ho bere jako samozřejmost. A není to špatně. Jen je nutné si alespoň někdy uvědomit, že i taková maličkost ukrývající se pod oblečením se nám výraznou měrou podílí na zdravotní kondici. Například špatně zvolená podprsenka způsobuje bolesti zad a zvyšuje riziko vzniku zánětů a bulek. A kalhotky? Pokud jsou malé, nevhodného střihu nebo z nepříjemného materiálu, vede to ke vzniku vaginálních mykóz.

Výběr článků

Body, které souvisí s orgány v našem těle, najdeme na našich nohou, rukou, i po celém těle. Pomocí jejich stimulace si jednoduše pomůžete od zdravotních potíží. Pojďte je najít společně s námi!
Nový rok se samozřejmě všude na světě slaví poslední den v roce. Ale vzhledem k tomu, že máme jakási časová pásma, slaví se příchod nového roku v různý čas i různými způsoby. Víte kdy a jak?

Nepřehlédněte

Proslavila se coby Krasomila v pohádce "Pyšná princezna", aktuálně ale září coby Agatha Christie. Kvůli slavné autorce detektivek se Alena Vránová po delší době opět objevila ve společnosti. A vypadá fantasticky! „Je to audiokniha, do níž se posluchači mohou zanořit a báječně se v ní zabydlet. Jedinečná Alena Vránová věkem, výrazem, expresí vzpomínek kopíruje živost Agathy Christie, její stále přítomný nadhled, lehkou ironii, sarkasmus a zvláštní umanutost,“ uvedla odborná porota na adresu absolutního vítěze cen Audiokniha roku 2023, kterým se stal "Vlastní životopis" Agathy Christie.
Produkty s nakousnutým jablíčkem patří dlouhodobě k hitům. To ostatně prokazuje i fakt, že společnost Apple stojí na bedně v žebříčku nejhodnotnějších společností světa. A pravděpodobně se ještě nějaký ten pátek mezi první trojkou udrží. Přináší totiž neustále nové a nové produkty, které jsou s obrovským zájmem a nadšením kupovány. Vezměme si takové Apple Watch – to je produkt budoucnosti, nemyslíte? Jen hrstka lidí však ví o všech věcech, které hodinky umí a ovládají.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek