Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

TOP jóga influenceři: Kdo si zaslouží vaši pozornost?

V dnešní době mnoho z nás hledá způsoby, jak se zbavit stresu a o své tělo se řádně starat během rušného života. Často kvůli tomu pátráme na sociálních sítích po osobách, které by nás inspirovaly a my nechali jimi (ne)vědomě ovlivnit náš životní styl. Chceme vědět, jak zdravě žít, nechat se vést nebo poznat nepoznané.
jóga
Jóga má na tělo blahodárný vliv. Dejte jí šanci.

27. 01. 2022

O tom možná jindy. Pro tentokrát se vydáme za těmi, co nás motivují k lepším výkonům a životu. Seznamte se, každý jóga influencer v našem seznamu stojí za sledování.

1.    Melissa Wood (@melissawoodhealth)

Melissa patří mezi nejvlivnější influencerky ze světa jógy a zdravého životního stylu. A není divu, že ji sleduje skoro milion uživatelů. Skrze sociální sítě ventiluje, že jóga patří do jejího života, a díky jednoduchým pózám se snaží poukázat na to, že nemusí být vždy těžká. Při pohledu na Melissu máte chuť se okamžitě zvednout a jít si s ní zacvičit nebo udělat zdravý nákup. Svým početným fanouškům se otevírá v dlouhých popiscích, aby inspirovala další a podle nás se jí to daří výborně.

influencerka
Za svoji postavu vděčí Melissa józe a zdravému jídlu. (foto: instagram/melissawoodhealth)

2.    Lamise Mansur (@lamise)

Lamise je instruktorkou jógy, které zasvětila celý svůj život. Její profil na Instagramu je výjimečný také proto, že zkombinovala svou vášeň pro fotografování a natáčení videí a to vše se střetává najednou právě u ní na síti. Její profil vyzařuje příjemnou a klidnou atmosféru a skládá se z mnoha fotografií nejrůznějších jogínských pozic (Lamise bude hodně ohebná). Denně takto inspiruje skoro 300 tisíc lidí.

3.    Adam Husler (@adamhusler)

Mezi oblíbené profily také patří Adam Husler. Tento jóga influencer nejen že vypadá ohromně sympaticky, ale velmi mile vás překvapí i videa, na nichž vysvětluje nejrůznější pozice a cvičení. Tento londýnský krasavec má na svém kontě přes 63 tisíc sledujících.

influencer
Adam má díky józe ohromnou sílu. (foto: instagram/adamhusler)

4.    Boho Beautiful (@bohobeautifullife)

Boho Beautiful je jakási značka jógového životního stylu, kterou si na Instagramu vytvořil nomádský manželský pár Mark a Juliana Spicoluk. Ti se zaměřují především na cestování, fitness a inspirování ostatních, aby žili vlastní, sebevědomý život. Během jejich cest se také soustředí na vnitřní sílu a popisují, jak jim jóga změnila život. A při pohledu na ně tomu my i více než 400 tisíc jejich sledujících věříme.

K TÉMATU  Jak správně používat deodorant? Mnoho lidí v tom chybuje

5.    DJ Townsel (@dade2shelby)

DJ nebo „Rasta Yogi“, jak sám sebe přezdívá, je bývalý sportovec NFL, kterého také inspirovala komunita na Instagramu a teď je z něj další vlivný jóga influencer. Naučil se jógu a stal se známým instruktorem. Jeho fitness cesta má velký vliv zejména na muže a také na osoby s jinou barvou pleti, kteří si nebyli jisti, zda se chtějí věnovat fitness nebo józe.

Jeho Instagram ukazuje sílu a rovnováhu, ale také slouží jako hlas nedostatečně zastoupeným skupinám praktikujících jógu. Za své jogínské působení se mu na účtě nastřádalo už skoro 100 tisíc sledujících.

6.    Colleen Saidman Yee (@colleensaidman)

Colleen Saidman Yee je uznávaná mezinárodní modelka 80. let, která také propadla kouzlu jógy a při pohledu na ni na vás dýchne pozitivní energie. Vlastní studio kde vyučuje jógu a jógovou terapii s 30 letou praxí. Její Instagram není nijak zvláštní, spíše se snaží svým sledujícím zobrazovat realitu a autentičnost okamžiku. I přesto, že počet jejích sledujících je necelých 47 tisíc, má ohromný vliv.

7.    Josephine Skriver & Jasmine Tookes (@joja)

U modelek ještě zůstaneme. Instagramový účet vytvořený supermodelkami Josephine Skriver a Jasmine Tookes je jejich estetické mistrovské dílo. Barevně laděné příspěvky jsou pečlivě organizovány, čímž se snaží zdůraznit zdravý životní styl. Jejich posty jsou založeny na tréninku dvou nejlepších kamarádek, což mnozí považují za vrchol cti přátelství, čímž vnášejí do jógy velkou energii. Krásky se pyšní 700 tisíci sledujícími.

modelky
Když to dvě krásné modelky dají dohromady. (foto: instagram/joja)

8.    Dylan Werner (@dylanwerneryoga) 

Tento chlapík se může pochlubit dokonalým profilem, který se na Instagramu jen tak nevidí. Jeho příspěvky zobrazující nejrůznější pozice jógy doladil dokonalým pozadím přírody. Své jógové dovednosti předvádí jako aspekt neuvěřitelné síly, kdy se aranžuje do spousty netradičních póz a snaží se poukázat na to, že jóga není jen o protahování a dechu. A jeho sledující? Neuvěřitelných 800 tisíc.

K TÉMATU  Rakovina prsu: nalezená bulka není jediným příznakem, že jste nemocná. Jak rozpoznat nemoc včas

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jóga proti syndromu karpálního tunelu: lék na bolest zápěstí

Jóga v tropech. Utečte před všední šedí do teplých exotických krajů

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Když na to přijde, dokáží zvířecí kamarádi projevit lásku tím nejmilejším způsobem. Tahle zvířata jsou naprosto šťastná se svými páníčky i ošetřovately. A zdaleka vše nejsou jen domácí zvířata, jako kočky nebo psy. Pouto si vytvoříte i s medvědem!
Většina dívek nebo dam, které chtějí mít krásné gelové nety obvykle automaticky zamíří k odborníkovi. Jenže salony krásy jsou mnohde zavřeny, a tak si každá z nás hledá cestu, jak se starat o svůj zevnějšek co nejlépe. Gelové nehty však mohou být problém. Ne každý si je totiž ohledně gelových nehtů jistý v kramflecích. Jak si je doma udělat? Jak nanášet gelový lak doma vám poradíme krok za krokem.
Banán je ovoce, které všichni milujeme a často ho jíme téměř denně. Asi každého z nás někdy napadlo, zda by se jeho slupka nedala využít nějakým způsobem v domácnosti. Světe div se, dala! Máme pro vás několik rad a tipů, jak slupku využít před tím, než ji s konečnou platností vyhodíte do odpadkového koše. Můžete si být jisti, že po přečtení tohoto článku už banánové slupky nikdy jen tak nevyhodíte.
Některé z nás se při pojmech „povinné ručení“ a „havarijní pojištění“ jen zatočí hlava při představě, že bychom si jej měly sjednávat samy. Návštěva pojišťoven, porovnání, co nám na přepážkách bylo nabídnuto, ale hlavně: pamatovat si údaje o našem autě. Jenže takto už to dávno neprobíhá! Dnes se pojistíte online, z pohodlí domova. Potřebovat budete jen osobní doklady, velký technický průkaz a několik minut svého času.
Doby, kdy existovala pouze dvě pohlaví, muž a žena, jsou dávno pryč. Fyzicky se lidé rodí stejní, ale psychicky se mění. S tím jsou také spojené nároky na to, aby si člověk mohl vybrat takové pohlaví, jaké mu je nejbližší. Znáte všechna pohlaví? Jejich výčet vás možná překvapí. Nevěříte? Přesvědčte se sami.
Není nevěra jako nevěra? Už to tak vypadá. Zatímco někdo se kvůli takovému pochybení bičuje celé měsíce, jiný si v pocitu, že své polovičce nasadil parohy výkladní skříně, doslova libuje. Holt každý to má jinak!
Zdá se vám, že se váš život nevyvíjí tím správným směrem? Zarazili jste se v určitém bodě, odkud se vám nedaří pohnout ani o píď? Řešení je celá řada. Je na vás, které si nakonec zvolíte. Já zkusila koučink a dodnes nelituji!
Marie Frederiksson, která byla jako zpěvačka skupiny Roxette jedním z nejznámějších hlasů v 80. a 90. letech, zemřela po dlouhém boji s nemocí. Navždy se vryla do paměti hlavně písní It Must Have Been Love z filmu Pretty Woman.
Každý romantický film je zpravidla doplněný svou hudbou, která nejenže podtrhne celou atmosféru, ale hlavně ve všech sentimentálních duších zanechá nepopsatelný pocit, ze kterého v příjemném slova smyslu naskakuje husí kůže. Vzbudí v nás rozmanité emoce a vtáhne nás do děje hlavních hrdinů. A zatímco některá hudba kolem nás propluje bez většího pocitu vzrušení, určité love songy jsou prostě legendy všech legend, při jejichž poslechu i po letech tajeme jak zmrzliny na slunci. Které patří mezi ty top?
Když se s námi léto loučí v Česku, neznamená to, že jinde na světě sluneční paprsky i nadále nepřevládají. Například takové Maledivy jsou atraktivní i v zimních chladných měsících, o tom není pochyb ani sporu. Pokud přemýšlíte nad tím, že svůj čas strávíte za hranicemi, prozraďme si, co dovolená na Maledivách nabízí a další informace, které se každému turistovi mohou hodit.
Milování většina z nás vnímá jako jednu z nejpříjemnějších věcí na světě. Jde o romantické souznění dvou duší. O fyzický i psychický požitek, který zpravidla popisujeme pozitivně. Najdou se mezi námi ale tací, kteří se na sex rozhodně nedívají tak toužebně, jako většina ostatních. Ba naopak, tihle lidé mají ze sexu strach.
Nabídka kroužků pro školní, ale i předškolní, děti je v současné době mimořádně bohatá. Potřebují děti organizovanou zábavu? Mají si mimo školu rozvíjet své znalosti ve vzdělávacích kroužcích? Určitě ano, ale musíte zvážit, kdy je třeba nechat svoje ambice spát. Pro děti je prospěšný i čas, kdy doma jen tak lelkují. Kolik kroužků už je moc? Jaký kroužek dítěti sedí nejlépe?

Výběr článků

Spodní prádlo - většina z nás ho bere jako samozřejmost. A není to špatně. Jen je nutné si alespoň někdy uvědomit, že i taková maličkost ukrývající se pod oblečením se nám výraznou měrou podílí na zdravotní kondici. Například špatně zvolená podprsenka způsobuje bolesti zad a zvyšuje riziko vzniku zánětů a bulek. A kalhotky? Pokud jsou malé, nevhodného střihu nebo z nepříjemného materiálu, vede to ke vzniku vaginálních mykóz.
Mléko - přidáváme si ho do nápojů, připravujeme si z něj mnohé pokrmy, přidáváme do buchet nebo ho jen popíjíme u televize. Je plné tělu prospěšných živin, i proto by mělo mít neodmyslitelné místo v našem jídelníčku. Jenže co když patřím do skupiny vegetariánů nebo veganů a mléko je v rozporu s tím, co uznávám? Skvělou alternativou je mléko rostlinné.
Opravdu díky konzumaci placenty snáze „přežijete“ náročné šestinedělí a urychlíte hojení poraněných porodních cest? Ano, říká se to, ale všechno je úplně jinak. Místo těchto pozitiv můžete čekat spíše možnost infekce. Pro vás i vaše dítě!

Nepřehlédněte

Prach a nepořádek má rád asi málokdo. A jelikož se vysávání většinou neřadí mezi nejoblíbenější činnosti, můžete úklid výrazně zrychlit a zefektivnit, pokud se vyvarujete následujících chyb.
Podzim už je tady a vy pomalu měníte i svůj šatník. Jaké budou podzimní trendy 2023 a co si na sebe obléknout? Inspirujte se našimi tipy.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek