Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Iva (27): Můj přítel je gay. Jak se s tím vyrovnat?

Vždycky, když jsem si četla ty příběhy o tom, jak někdo po letech spokojeného manželství přiznal, že je na stejné pohlaví, nechápala jsem to. Říkala jsem si, jak strašně těžké to musí pro toho druhého být. Nikdy jsem nechtěla, abych něco podobného zažila. Vlastně jsem si nic takového ani nepřipouštěla, prostě jsem si říkala, že mně se nic podobného stát prostě nemůže.
gay
Znovu jsem se zamilovala, ale mělo to háček, můj přítel je gay. (foto: 123rf.com)

24. 12. 2021

Vyrůstala jsem na vesnici, kde lišky dávaly dobrou noc. U nás se vždycky všechno řešilo, každý každého znal a věděl i to, co měl dneska k obědu. Opravdu šílené, hlavně, když jsem dospívala, měla jsem jasný cíl. Co nejdříve odtamtud zmizet. To jsem ještě netušila, že můj přítel jednou bude gay.

Nemůžeš zůstat sama

Zmizet se mi povedlo. Ve dvaceti jsem se přestěhovala do města a potkala muže. Zamilovala jsem se a žila svou pohádku. Záhy jsem otěhotněla, porodila a odmilovala se. Přítel mě opustil, utekl do zahraničí a mně nechal na krku tříměsíční miminko. Nezbývalo než se vrátit domů, protože jsem ve městě nezvládala sama platit nájemné, a tak jsem se odstěhovala domů k mámě.

To bylo něco, ta nemohla přežít tu hanbu. Žila a stále žije v tom, že svobodná matka je ostudou rodiny, takže začal hon na nové nápadníky a náhradní tatínky. Nějakou dobu jsem to snášela, potřebovala jsem pomoct, takže mi nic jiného nezbývalo. I po třech letech jsem ale stále byla sama, protože se nikdo vhodný neobjevil. Mámě došly nápady, ale já jsem konečně mohla dát dítě do školky a vrátila se do práce. Znovu jsem tedy rodné hnízdo opouštěla.

Skvělá partie

V tu chvíli se mi začalo dařit, potkala jsem milého a šarmantního muže, o deset let staršího než já. A byl zkrátka skvělý. Měl cit, okamžitě si zamiloval mou dceru a po pár měsících jsme se odhodlali pro společné bydlení. Máma byla štěstím bez sebe, okamžitě jej do rodiny přijala a asi to bylo tím, že se uměl vážně chovat a získal si ji svým gentlemanským chováním.

Někdy jsem si říkala, že je snad z jiné planety. Nikoho takového jsem doposud nepotkala, on se mi dvořil, nosil mi kytky, hezky se oblékal. Dokonce neváhal si se mnou zajít na kosmetiku, pak mě vzal na pěknou večeři a do divadla. No holka z vesnice jako já se nestačila divit. Teď už ale vím, že mi to mělo být trošku divné.

K TÉMATU  Spolehlivost antikoncepce. 100% účinná není žádná. Které jsou nejefektivnější a které nesou riziko

Tajná složka

Přítel se občas choval zvláštně, hodně o sebe dbal, někdy i víc než já. Ale to je dneska docela běžné. Když ale přišlo na sex, něco bylo špatně, což jsem cítila od začátku. Chtěl po mně praktiky, které jsem ani neznala, občas měl potíže s erekcí a mně pořád vrtalo hlavou, co se děje. Chybu jsem hledala u sebe. Jindy to zase bylo skvělé, ale jen když jsem dělala to, co se líbilo jemu. Trošku jsem pátrala po příčinách našich problémů, ale dlouho jsem jen slepě tápala.

Až jsem objevila v jeho počítači jednu složku, kterou měl zaheslovanou. Trvalo mi dlouho se do ní dostat, ale povedlo se. Našla jsem tam docela zvrhlé gay porno a udělalo se mi z toho špatně. Tohle že by mého přítele vzrušovalo? Opravdu je muj přítel gay? Hodně se tím ale vysvětlovalo.

Přítel je gay

Nedalo mi to. Věděla jsem, že musí dojít ke konfrontaci, ale nevěděla jsem jak. Udělala jsem to v posteli. Začala jsem narážet a používat to, co jsem viděla na těch videích. Příteli to došlo, a pak přišlo něco, co mi vzalo dech. Okamžitě se rozplakal a přiznal mi, že je gay. Že už od sedmnácti let spí s muži, jenže jeho rodina by to nikdy nepřijala kvůli své víře, že už se chtěl přiznat, ale jeho maminka onemocněla, proto si našel přítelkyni, mě!

Najevo vyšlo, že naše problémy pramenily z toho, že jej prostě ženy nikdy nevzrušovaly, on ale vedl sám se sebou docela slušný vnitřní boj a už nezbývaly síly na to, aby se přiznal okolí, které by ho jistě odsoudilo. Aby to nikdo nepoznal, chodil občas se ženami, kterým lásku dával v podobě hezkého života. Dál ale spal s muži.

K TÉMATU  Návrat do školy po prázdninách: Jak podporovat děti v návratu do škol?

Teď vůbec nevím, jak se zachovat. Vím, že je můj přítel gay, ale mám ho ráda, a vlastně mi je to všechno líto. No a jaká by asi byla reakce mojí mámy? Ta se z toho jistě taky složí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Katka (54): Syn je gay. Jak se mám zachovat, když to neschvaluju?

Slavné lesbičky aneb tyhle krásky o mužné objetí nestojí

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Koupelnové skříňky schovají všechna holítka, ušní vatičky, ručníky a další nezbytnosti, které nepotřebujeme mít vystavené na umyvadle. Inspirujte se v galerii krásného nábytku do koupelny!
Dnešní doba se těší oblíbenosti zdravého životního stylu s dostatkem pohybu. Proto není divu, že se zejména ženy snaží vedle vyváženého jídelníčku také pravidelně cvičit a záleží jim na vyrýsované postavě. Pokud i vy toužíte po pevném a kulatém zadečku, je na čase najít ty nejefektivnější cviky, které můžete cvičit i v pohodlí domova a zapojit hýždě.
Brouzdáte po Netflixu nebo HBO GO a nevíte, co si pustit? Připravili jsme si pro vás TOP 5 seriálů, které byste si určitě neměla nechat ujít. Na své si přijdou romantické duše, milovnice napětí a dramatu a také ty ženy, které se chtějí zasmát a zkrátka žasnout.
Pití vody se šťávou z citronu, pomeranče nebo limety je zdravé a v rámci hubnoucích režimů a zdravého živoního stylu se těší velké oblibě. Nástrojů na vymačkání šťávy z plodů je k dostání nepřeberné množství, ale co takhle nějaký pěkný kousek? Designové odšťavňovače nejen, že odvedou svojí práci, ale ve vaší kuchyni se budou vyjímat! Na citrusové plody jsou nejvhodnější odstředivé ošťavňovače, ale můžete použít i ty klasické ruční. Které si vybrat?
Spokojenost se svými prsy je důležitá pro sebevědomí žen a mnohdy se ani nejedná o jejich samotnou velikost, ale spíše tvar a celkový vzhled. A právě to můžete vhodnými cviky ovlivnit. Prsa je možné pomocí jednoduchých cviků zpevnit, což se promítne nejen do vašeho vzhledu, ale především do spokojenosti s vlastním tělem.
Vánoční přání potěší každého. Proč si neudělat vlastní? Nedá to mnoho práce, a přesto způsobí velkou radost. Překvapí i potěší vaše okolí a vaše snaha i výsledek zase vás. Podívejte se na video a pusťte se do vystřihování a lepení. Bude vás to bavit!
Manželství je pro drtivou Čechů nedotknutelné. Téměř tři čtvrtiny Čechů nesouhlasí s uzákoněním manželství stejnopohlavních párů. Manželská práva ano, ale ne manželství, míní většina veřejnosti. Vyplývá to z aktuálního průzkumu.
Coca-cola je slazený sycený nápoj hnědé barvy, který dobyl celý svět. Kromě toho, že vám budou doktoři doporučovat ho pít jen výjimečně, se dá využít na celou škálu domácích problémů, se kterými by člověk jinak ztrácel drahocenný čas. Coca-cola je díky své "agresivitě" vyřeší rychle a jednoduše a budete nejspíš překvapeni, kde všude najde svoje uplatnění a s čím pomůže.
Na prahu vánočního období, kdy shon a přípravy dosahují svého vrcholu, se může stát, že vám všechno začne unikat z rukou. Pokud máte dost pečení cukroví a hledáte únik od vánočního stresu, článek pro vás! Dámská Liga vám přináší tipy na Vánoční výlety, které vás odreagují a navodí tu pravou vánoční atmosféru. Zjistěte, kam se vydat, abyste na chvíli odložili vánoční shon a nadechli se dobrodružstvím a klidu.
Kempování je neodmyslitelně spojené s létem. Pokud plánujete prázdniny pod stanem, příprava je klíčová. Občas se při hektickém balení stane, že zapomenete na důležité věci. I z toho důvodu jsme připravili seznam několika věcí, které je dobré mít na mysli, než vyrazíte do přírody.
Každý měsíc je to stejné. Ohlásí se menstruace, která je připravená nám přibližně týden dělat společnost. Ačkoli je menstruace z hlediska přírody naší důležitou součástí, není nám zrovna dvakrát příjemná a to zejména ve chvíli, kdy nám připraví krušné zážitky plné bolesti a nekomfortu. Jak si alespoň trochu takovou část měsíce zpříjemnit a ulevit si od všech nepříjemností.

Výběr článků

V jednoduchosti je ta největší síla. Tento výrok je pravdivý i v případě cvičení a redukce váhy. Pokud i vy chcete zhubnout, vsaďte na program H.E.A.T. a jeho důraz na ten nejpřirozenější pohyb pro každého z nás. Díky chůzi totiž dokážete spálit maximum kalorií, které vás brzy dostanou k vysněné povaze.
Jak zvýraznit rty, když zrovna nemáte po ruce rtěnku? Čím obohatit lak na nehty? K čemu je dobrý citron? Vyzkoušejte nápadité vychytávky pro vaší krásu.
Opálená pokožka s rovnoměrným bronzovým tónem je již několik let na vrcholu popularity. Zejména v létě, když na sobě nosíme jen několik kousků oblečení, se chceme pochlubit krásně opálenou pokožkou. Zkrátka jako bychom se právě vrátili z dovolené strávenou na exotickém ostrově! Jenomže mnoho z nás se sluníčku vyhýbá, často kvůli škodlivému vlivu ultrafialového záření. Jak tedy docílit opálené pokožky bez opalování?

Nepřehlédněte

Nevíte, jak na Valentýna potěšit partnerku? Připravte romantický večer jak z amerického filmu a uvidíte, že si to společně 100% užijete. Pokud tápete, jak na to, přečtěte si náš článek, ve kterém se dozvíte úplně vše.
V Čechách je systém pro matky s dětmi nastaven víc než příznivě. I přesto se mnoho matek rozhodne začít pracovat dříve, než jejich děti dosáhnou 3 let, tzv. školkového věku. Není to nic neobvyklého a dá se to velice dobře zvládat, jen se na to musíte připravit.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek