Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Proč byste vždy měly mít ve své šperkové kolekci stříbrný náhrdelník?

Stříbrný náhrdelník je více než jen krásný. V tomto blogu najdete všechny výhody nošení stříbrného náhrdelníku. Hledáte nový náhrdelník, který byste přidaly do své šperkové kolekce, a zvažujete stříbro? Děláte skvělou volbu. Náhrdelníky ze stříbra jsou krásné, odolné a nestojí jmění. Jsou také hypoalergenní a snadno se udržují na rozdíl od mnoha jiných drahých kovů. Stříbrné náhrdelníky jsou univerzální a dostupné v široké škále stylů. Takže ať už hledáte něco elegantního, nebo dáváte přednost roztomilému a hravému vzhledu, určitě najdete ten pravý stříbrný náhrdelník pro vás. Chcete více podrobností o všech výhodách tohoto úžasného kovu?
šperk
Stříbrný náhrdelník

Stříbrný náhrdelník je hypoalergenní

Jste jednou z 5 – 10%, kteří jsou alergičtí na nikl? Nosit šperky, díky nimž vás pokožka svědí, není vůbec zábavné a může taky omezit váš výběr. Naštěstí je stříbro hypoalergenní, takže je ideální pro každého, kdo má citlivou pokožku. I když utratíte o něco více za šperky ze stříbra, je důležité přemýšlet o dlouhodobé investici. Kus levných slitinových šperků podráždí vaši pokožku, nevydrží dlouho a pravděpodobně se rozbije. Náhrdelník ze stříbra znamená vybrat si kousek, který nepoškodí vaši pokožku, a pokud se o něj budete dobře starat, vydrží vám po zbytek života.

Takže, výběr je docela jednoduchý.

Je velmi odolný

Je něco horšího než prasknutí vašeho oblíbeného nového náhrdelníku po několika dnech nošení? Asi ne. Pokud chcete své šperky dlouho využít, rozhodněte se pro odolný materiál, jako je například stříbro. Pokud se o svůj náhrdelník dobře staráte, vydržel by na celý život a můžete ho předávat z generace na generaci ve vaší rodině.

Je vyrobený z drahého kovu

Náhrdelníky vyrobené z obyčejných kovů mají své místo, ale prostě nejsou tak atraktivní, trvanlivé nebo speciální jako náhrdelníky vyrobené z drahých kovů. Naštěstí stříbro je skvělou alternativou, která nestojí tolik, ale přesto vypadá krásně, vydrží dlouho a dává ten „luxusní“ pocit. Pokud hledáte dárek pro svého partnera nebo kupujete svému dítěti první kus „drahého“ šperku, stříbrný náhrdelník je perfektní volba.

Není tak drahý

Ne každý má spoustu peněz na utrácení za šperky, a to je v pořádku. To, že nechcete utratit polovinu svého příjmu za nový náhrdelník, ještě neznamená, že nemůžete získat něco krásného a nóbl. Výběr náhrdelníku ze stříbra znamená, že získáte nádherný kousek za zlomek ceny jiných drahých kovů. Je to skvělá volba, pokud chcete, aby vaše útrata za kus šperku byla relativně nízká.  Stejně jako zlaté náhrdelníky, náhrdelníky ze stříbra mají svoji hodnotu, takže je lze prodat, pokud z nich už budete mít dost.

K TÉMATU  6 tipů, pro vaše muže - jak v obleku vypadat vždy dobře

Pokud milujete náhrdelníky, ale staráte se o své finance, byly pro vás vhodné náhrdelníky ze stříbra.

Stříbrný náhrdelník je krásný

Šperky říkají hodně o vaší osobě. Správný vzhled zdůrazňuje vaši osobnost a ukazuje na to, že jste sofistikovaní a elegantní. Náhrdelníky ze stříbra jsou k dispozici v tolika stylech, kolik si dokážete představit. Můžete se rozhodnout pro velký přívěsek, řetěz s perlami nebo drahokamy v různých barvách. Stříbro se hodí dobře k modrým a fialovým barvám a ostatním chladnějším tónům, obzvláště k černému oblečení.

Jednoduše se čistí 

Po dlouhém použití by váš náhrdelník ze stříbra mohl vypadat trochu potemnělý. Nezoufejte. Naštěstí se stříbro čistí velmi snadno a existuje spousta různých metod, jak zase dosáhnout dokonalého lesklého povrchu. Opláchnutí stříbrného řetězu teplou vodou a jemným čisticím prostředkem a následné čištění malou houbou nebo tamponem by mělo odstranit většinu povrchových nečistot.

Mincovní stříbro je skvělý kov – snadno se čistí, je hypoalergenní a nestojí jmění. Široká škála designů stříbrných náhrdelníků znamená, že si na Klenot TV každý najde něco, a je skvělou volbou pro každodenní nošení nebo zvláštní příležitosti.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Viber uvádí novou funkci nazvanou Polls (ankety), která uživatelům umožní snadno si ve skupinových chatech a komunitách zorganizovat hlasování na jakékoliv téma. Nová funkce rozšíří možnosti komunikace mezi uživateli, protože jim dává možnost vyjádřit svůj názor na jakékoliv téma snadno a rychle. Umožňuje také každému, kdo se zúčastní dané konverzace, sledovat, jaké názory mají ostatní na určité téma, a to přehledně, aniž by se museli probírat tisíci odpovědí a názorů.
V okamžiku, kdy propukla koronavirová krize se zhmotnil nedostatek pracovníků ve zdravotnictví a také v psychoterapii. Zatímco první zmiňovaní se starali o to, aby se nemocní lidé postavili na nohy, psychoterapeuti se o to samé starali v trochu jiném slova smyslu. Bohužel se mezi námi stále našli i ti, kteří si k nim nechtěli zajít pro pomoc. Mysleli si, že navštěvovat je je spíše jedna velká ostuda, ale opak je pravdou. Dnes je to zcela normální. 
V nejhorším případě úmrtí, v „nejlepším“ trvalé následky. Očkování v naší republice bylo zavedeno v letech 1946–1985. Úmrtnost u většiny nemocí klesla o 90-99,9 %. Přesto se i u nás vracejí na scénu nemoci, které jsme znali už jen z literatury: spalničky, dávivý neboli černý kašel, příušnice nebo zarděnky. Jak se jim bránit?
Internet, sociální sítě a technologie dnes ovládají svět a my si jen těžko dovedeme představit současnost bez těchto nástrojů. Ty patří mezi nedílnou součást našeho pracovního, ale i osobního času. Jaký vliv mají technologie a sociální sítě na náš život? Je díky nim jednodušší a lepší nebo se jejich vlivem potýkáme s větším stresem?
Vpravo, vlevo nebo raději zůstat, kde jsem? Umíte se jasně rozhodovat, kudy se v životě vydat? Nebo občas tápete a zvažujete? Jak se naučit rozlišovat vlastní cestu a naslouchat svému srdci?
Měsíček lékařský je letnička, která dorůstá právě teď až do půlmetrové výšky. Sbírá se od poloviny června do konce srpna nebo počátku září a je to všestranná léčivá bylina. Využijte jejích účinků i vy a přidejte ji do domácí lékárničky nebo své kosmetické výbavy.
I když to tak zatím venku ne vždy vypadá, je jaro a příroda se probouzí ze zimního spánku. Právě jarní měsíce jsou ty pravé pro přípravu zahrady na nadcházející sezónu. Pokud chcete v létě sklízet ovoce a zeleninu, válet se v zelené trávě nebo se radovat z okrasných květin, něco pro to musíte udělat už teď. Podívejte se společně s námi na patero zahradních prací, kterým je dobré věnovat čas už teď.
Trápí vás otlačené prsty nebo puchýř na patě, když strávíte večer v lodičkách? Potí se vám v botě chodidla? Tyhle vychytávky vám poradí, jak na to. I ponožky se dají chytře schovat do jakékoli obuvi. Ale využít se dají i úplně jinak. Inspirujte se jednoduchými nápady, které ušetří vaše chodidla!
Žádná domácnost není útulná, pakliže v ní chybí pokojové rostliny. Zatímco starší generace nedají dopustit na barevně kvetoucí rostliny, jako je africká fialka nebo například ibišek, mladí dávají přednost stálezeleným rostlinám, k nimž patří i zamiokulkas. A právě o této pokojové rostlině bude nyní řeč.
Kam se špinavým prádlem? Do pračky! Ale někdy je ho víc a různých barev, a než přijde na řadu, uschová ho koš na prádlo, praktický doplněk vaší koupelny. Vybrat si můžete přesně takový, aby stylově i barevně zapadl do vašeho interiéru. Koše na prádlo jsou proutěné, plastové nebo látkové, ale také z bambusu. Inspirace pro vás!

Výběr článků

Všichni lidé na celém světě chtějí být zdraví a krásní. Téměř každá žena si chce uchovat svou krásu a mládí co nejdéle. I když se život zdá být hektický a obtížný, ženy se snaží najít několik minut na péči o sebe každý den. Cílem kosmetických procedur je zastavení nebo zpomalení procesu stárnutí. Ale co když mluvíme o nevysvětlitelné ztrátě krásy? Tohle se stalo ženě z Anglie – Mary Ann Bevan.
V každodenním kolotoči práce a rodiny se objeví neočekávaný zvrat, když hlavní hrdinka narazí na dohodu, kterou uzavřela s tajemným mužem. Tato dohoda nezahrnuje pouze vášnivý románek, ale také odměny a výzvy, které otřesou jejím každodenním životem. S dilematem mezi láskou a povinnostmi se musí rozhodnout, co je pro ni skutečně důležité. Román "Každodenní kolotoč" od Teri Kerot slibuje napínavý příběh o lásce, vášni a životních rozhodnutích, které nás provázejí každým dnem
Módní oblečení s námi mnohdy dokáže skutečné zázraky. Rozjasní nás, zvýrazní naše přednosti a podpoří náš styl. Druhou stránkou mince je ale fakt, že pokud zvolíme nesprávné modely, nastane spíše opačný efekt. V tomto článku se proto podíváme na šest nejčastějších módních chyb, které nám na oko přidávají kila navíc.

Nepřehlédněte

Dnešním symbolem je jednoznačně srdce. Je sv. Valentýna, a tak jsme pro vás připravili zajímavou galerii. Jak to může vypadat u vás doma? Už máte nějaký ten dárek pro svého milého ve tvaru srdce? Co třeba svíčku, dezertní talířek nebo speciálně prostřený stůl. Užívejte si srdíček, co hrdlo ráčí! Dneska se může!
Vychutnejte si nejzábavnější kompilaci ze společného života s domácími mazlíčky. Psi a kočky jsou úžasní, a i přes jejich rozdíly mají spoustu společného. Patří mezi zvířátka, která máme doma nejčastěji. A umí tropit pěkné vylomeniny!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek