Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

4 tipy, jak na atraktivnější Instagram

Sociální sítě jsou dnes mocné marketingové nástroje, které nutně nemusí být určeny jen k propagaci byznysu nebo nějakého produktu. Mohou to být zrcadla nás samotných a lze si z nich vytvořit i pasivní příjem. Stačí, aby byl instagramový profil dostatečně atraktivní, získal určitý počet sledujících a byl hojně navštěvovaný. K tomu všemu mohou přispět instagramové šablony a dalších několik tipů.
Instagram
Udělejte ze svého Instagramu zdroj příjmu! (zdroj foto: 123RF)

Šablony na Instagram = způsob, jak se dostat do povědomí

Pokud jste si v minulosti lámali hlavu nad tím, jak se dostat do povědomí lidí, jak dokázat to, aby si ostatní váš profil zapamatovali, možná jste na nic kloudného nepřišli. My vám však přinášíme odpověď – jsou jí šablony na Instagram, které si vyplníte jen vlastními fotografiemi. Velkým bonusem je to, že jsou už vytvořené a jakožto uživatel si je jen naplníte připravenými a upravenými snímky a publikujete je v době, kdy budete chtít.

Atraktivní instagramové šablony i s návodem, jak je používat, naleznete na webové stránce www.terezaciernikova.com.

Osvojte si základy focení

Abyste do připravené šablony (kterou si lze objednat na zmiňované stránce také na míru) měli, co dát, je zapotřebí si osvojit základy focení. Pokud chcete mít atraktivní instagramový profil, který se za pár měsíců stane vaším zdrojem příjmů, musíte si s fotografiemi pohrát.

V ideálním případě foťte za světla a na kvalitní mobilní telefon (respektive na mobilní telefon s kvalitním foťákem), používejte filtry, které váš feed krásně sjednotí.

Vytvářejte popisy s příběhem

Aby se lidé na váš profil vraceli, je nutné je přitáhnout jako magnet. A za pomyslný magnet lze brát veškeré příspěvky, které publikujete. Je proto klíčové, abyste je dokázali vtáhnout do děje. Dejte si záležet a přemýšlejte nad tím, co publikujete a co chcete svým sledujícím sdělit.

Pokud si nejste jistí tím, co uživatelům sociální sítě přinášet za obsah, obraťte se na odborníka – na Terezu Čierníkovou, která nejen, že sestaví šablonu na Instagram na míru, ale také poradí s obsahem a vytvoří publikační plán, pokud si nebudete vědět rady, jak či kdy příspěvky publikovat.

K TÉMATU  Tajemství bronzové pokožky bez sluníčka? Odpověď zní vosk!

Nebuďte jako ostatní

Stejně, jako se nevyplácí kopírovat obsah při tvorbě webových stránek, nevyplácí se ho kopírovat ani na sociálních sítích. Je mylné se domnívat, že uživatelé nepoznají inspiraci vzatou z jiného profilu. Říká se, že svět je malý, ovšem toto pořekadlo bychom trochu pozměnili – svět Instagramu je velmi malý. Tak pozor na to.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Máte rádi, když je každá vaše dovolená tak trochu jiná? Co kdyby vaše příští dny volna byly ve znamení luxusu a dobrodružství? Vydejte se na plavbu jachtou s kapitánem po překrásném Jaderském moři. Objevíte krásy chorvatského pobřeží a ostrovů ze zcela jiného úhlu. Takováto dovolená nemusí být ani extrémně předražená, jak si mnozí myslí. Domluvte se s přáteli a náklady za pronájem jachty si rozdělte.
Tato anglická diva se proslavila předně jako zpěvačka, ale zároveň také svým skladatelským nadáním a působností v modelingu. Dua Lipa má původ v samotné Albánii. Mohli byste se domnívat, že její jméno je smyšlené pro zviditelnění ve světě showbyznysu, a že pod ním jen vystupuje, ale není tomu tak. Dua Lipa je skutečně její rodné jméno.
Také patříte mezi ženy, které mají mastnou pleť a lesknou se tak v létě i v zimě? Pak vám ze všeho nejdříve pogratulujeme. O ženách s mastnou pletí se říká, že stárnou velmi pomalu a po celý svůj život budou vypadat minimálně o pět let mladší. Na mastné pleti se totiž netvoří tolik vrásek. Tou špatnou správou je, že v létě trpíme.
Vinný sklípek vyžaduje podzemní prostor, kde si budete moci naplno vychutnat tu pravou atmosféru posezení s přáteli nad sklenkou vína. Pokud sklepní prostory nemáte, můžete originální způsob uskladnění vína vymyslet i v kuchyni nebo obýváku.
Marta Jandová, žena s rockovým srdcem a hlasem, který dobyl nejen českou, ale i německou hudební scénu, oslaví padesáté narozeniny. Dcera legendárního Petra Jandy, Marta je ženou mnoha talentů – od průlomového úspěchu s Die Happy po sólové projekty a významné televizní role.
I ženy umí zdolat obrovské překážky a nejvyšší hory světa. Jednou takovou je horolezkyně Klára Kolouchová, která stanula na vrcholu Mount Everestu a čerstvě i obávané K2. Její výstup i životní příběh poutavě přiblíží právě vznikající dokument, který připravuje režisérka Jana Počtová.
V dnešní době máme mnoho starostí, které přirozeně vedou ke stresu. Nemusíte hned ale sahat po lahvičce s prášky, bojovat se stresem můžete také čistě přírodní metodou. Vše je totiž jenom ve vaší hlavě.
Otevřete dveře k zdravějšímu životnímu stylu. Dnes přinášíme vám praktické rady a osvědčené tipy, které vám pomohou iniciovat a udržet zdravé návyky. Od malých každodenních změn po postupný proces adaptace, čeká na vás průvodce, jak integrovat zdravější rozhodnutí do svého každodenního života. Jste připraveni na cestu k celkovému zlepšení svého životního stylu? Pojďte do toho snámi a objevte radostné stránky zdravějšího já.
Trávíte-li pracovní dobu z velké části přikováni k monitoru či displeji mobilu, může to mít negativní vliv na váš zrak. Zvláště pokud i volný čas vyplňujete sledováním sociálních sítí, surfováním po internetu nebo sledováním televize, vaše oči příliš často ostří na blízkou vzdálenost, což pro ně není přirozené. Může to vést k různým komplikacím od svědění a podráždění očí přes rozmazané vidění až po akomodační křeč. Na otázky odpovídá MUDr. Lucie Valešová, primářka Oční kliniky DuoVize Praha.
Modelace prsou představuje chirurgický zákrok, jehož účelem je změnit tvar prsou. Nejčastěji jde o zvednutí prsou, jejich zpevnění, a případně lze operaci kombinovat s vložením implantátů pro zvětšení prsou. Jde o zákrok, který může ženám pomoci nabýt zpět ztracené sebevědomí.
Bílá kuchyně se může už od prvního pohledu zdát jako jasná výhra. Je to barva, která se hodí ke všemu, je nadčasová a nesmrtelná. Možná máte představu, že bílá kuchyně vydrží roky, protože nikdy nevyjde z módy. Navíc už se nemůžete dočkat, jak se vyřádíte na doplňcích, protože k bílé se přece hodí všechno. Bílá kuchyně ale má i své stinné stránky. Znáte je?

Výběr článků

Ekologické metody v domácnosti jsou dobrá nejen pro naši planetu, ale také pro vaši peněženku. Ušetříte díky tomu hodně peněz, které byste jinak zaplatili dodavateli vody. Tím, že naplno využijete dešťovou vodu, se vám hodně sníží účty za energie.
Statistiky uvádějí, že novoroční předsevzetí si dá až 72 % lidí. Z toho pouhá čtvrtina vydrží déle, než tři měsíce. Podle psychologů je lepší dávat sám sobě úkoly kdykoli jindy, než na Nový rok. Hromadná novoroční euforie z toho, že máme "to zlé" za sebou a "to dobré" před námi, svádí k tomu, že na sebe naložíte víc, než unesete.
Léto se rychle blíží a s ním i koupání a další radovánky. Jenže ty každoročně pro mnoho žen skončí nepříjemnými potížemi. Pálení či řezání při močení bývají jejich typickými prvními příznaky. Pokud se u vás projeví, na nic nečekejte a okamžitě jednejte. Včasný zásah vás totiž může ochránit před vzplanutím problému v plné síle a následnými recidivami v podobě opakovaných problémů močových cest. Máte-li k těmto letním potížím sklony, myslete na prevenci!

Nepřehlédněte

Jmenuji se Marcela Hlaváčková a jsem mentorka a koučka osobního a profesního růstu. Pomáhám lidem na cestě k sebevědomí, úspěchu a štěstí, protože já sama vím, jak je na cestě životem mnohdy záchranné lano potřeba. I proto se teď před vámi pomyslně obnažuji a povím vám příběh, který není ničí jiný než můj. Jsem stejná jako vy, jsem taky jenom člověk.
Nakupování oblečení vás může bavit, ale přesto se nemusí stát zábavou. Hlavní náplní vašeho volného času. Také nemusíte mít plnou skříň, abyste byla vždycky dobře oblečená. Stačí jen přemýšlet a kombinovat.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek